A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
fos
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sima, egyenes.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Göndör.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sima, egyenes.
saját magam vágom és fejem tetején 20mm és a fülemtõl fokozatosan 3-6-9-12mm-esre vágom le kb. kéthetente
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Felszoktam venni a rejtett számokat is, és az ismeretleneket is. Ha épp roszkor hívnak, akkor tökmindegy kiaz úgysem veszem fel. Amúgy az ilyen telefonos érdekel-e nyelvlecke/utazás cuccokat elég határozottan szoktam elutasítani, már az elején, vagy ha nagyon ráérek, elkezdek szórakozni velük 😄D
egyszer akartak nekem egy borotvát eladni telefonon keresztül, nekem erre egy roppant határozott k... nyád' volt a válaszom, érdekes azóta se próbálkoztak
anno 1987
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Igen, egy kódot kell/kéne megjegyezned, amivel bizonyítod, hogy te vagy a szám tulajdonosa. Ha olyan akar hívni, aki tudja a számod, de te nem tudod ki az, akkor kiírhatná a nevét, vagy írhatna bele egy üzenetet, hogy "szevasz! béla vagyok, józsi bátyja", ebbõl te tudnád, hogy ismerõs, visszaigazolsz, felhív, mindenki boldog, stb, stb. Nem kell túlbonyolítani. Lehet, hogy az a rendszer, ami jelenleg is érvényben van, tökéletesen mûködik, de elavult. Nem vagyunk oroszok, hogy ami mûködik, ahhoz nem nyúlunk hozzá.
Utolsó kérdést nem értem. Akárhol be tudnak azonosítani, amíg az azonosításra használt eszközökbõl több létezik, mint egy. Lemásolhatják a személyimet, a lakcímkártyámat, a bankkártyámat, átplasztikázhatja akárki a saját képmásomra magát, ellophatja a jelszavaimat, addig akárhol.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A biológiai azonosító (szem, ujjlenyomat, fülforma, whatever) esetleg jó lehet, de akkor is ezernyi kivétel kell (pl. hivatalok, mentõk, egyebek ne legyenek ilyen irányban korlátozva), és érdekes dolog továbbgondolni azt, hogy rengeteg telefonszám pl. ismeretlen felhasználónál van, hiszen feltöltõkártyát bárki vásárolhat, továbbadhat, nem kötelezõen tartozik emberhez, illetve nem ahhoz az emberhez, aki esetleg eredetileg vásárolta.
...mondjuk ez a normál számoknál is így van, ezernyi példa volt rá nekem is, hogy a telefonszámomon teljesen más személyt kerestek, mert pár hónappal elõtte még az övé volt a telefonszám, lemondta, nekem kiosztották újra. Sztorik meg vannak arról is, hogy a számhoz tartozó emailcímben az elõzõ user levelei is benne voltak 😊
Innentõl pedig az adatvédelem vidám ösvényeire kerülünk, hány irányból, hány helyen lehet téged beazonosítani?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igen, kíváncsi vagyok ki az.
Hmmm... felhívogatós ügynökök? Meg hallgatom az elsõ pár mondatát, hogy milyen ügyben keres, majd közlöm vele, hogy köszönöm de nem érdekel, további szép napot. Mi ebben a nehéz itt pár embernek? Egyáltalán minek akadnak ki rájuk?
Inkább nem veszed fel a rejtettet/ismeretlent és utólag derüljön ki, hogy valamilyen ismerõsöd valamilyen okból nem tudott normálisan hívni, és segítség kellett volna neki?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
már miért ne oldaná meg? épp ez a lényeg, hogy a te saját "nevedben" tudd felhívni más telefonjáról.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az megint más, ha éppen nem érsz rá, akkor nem veszed fel a telefont és kész, de ilyenkor nem a rejtett szám az ok, hanem hogy nem érsz rá.
ha meg agyadra megy, akkor elküldeni a halál nemi szervére az normális konfliktuskezelésnek számít. nem felvenni a telefont mert hátha ügynökkel kell majd beszélni viszont feleslegesen nyuszi konfliktuskerülés.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
szerencsére nem lány vagyok, mert akkor biztos nem adnám meg fotómmal együtt... minden nyomorék hívogatna
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ebbõl bármit össze tudsz rakni, és nincs szükség központi irányításra.
A központosítás sem oldja meg azt, ha én fejbõl tudom valakinek a számát, és azt egy számára ismeretlen személy telefonjáról próbálom elérni.
Persze, hogy nem közösségi hálózat, de fácsén nem is tudsz telefonálni, viszont jól testre lehet szabni a jogokat.
A telefonálás nem közösségi hálózat, hogy csak az hívhat fel, akit visszajelölsz -arra ott van a fácse.