A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
kb 15 cm
Sima, egyenes.

:3

kifli
5-10cm sima egyenes
szak nyelven.:két parabolás kopaszodás
sima, egyenes, 30+ cm.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

NEOreg3
tüsi

fos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sima, csak hullámzik, mint a qrva >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
rövid
Sima, egyenes.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

RS
Tüsi < 1-2 cm.
Göndör.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

immovable
Kopasz.
Hosszabb, mint 30 cm. Hullámos, de ki szoktak simítani. Szökõ évente 1x meg becsavarom. 😄

Rövid,egyenes.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Rövid (4-5 cm körüli), egyenes.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tüsi < 1-2 cm.

Sima, egyenes.
clio1616v
3-20mm

saját magam vágom és fejem tetején 20mm és a fülemtõl fokozatosan 3-6-9-12mm-esre vágom le kb. kéthetente

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

5-7cm. Sötétbarna, enyhén göndör.
Marci0115

Dzsini
2-5 centi - tüsi és rövid között, hullámos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rejtett, vagy ismeretlen telefonszámról hívnak, felveszed? ==>> Milyen hajad van?
BaliBoy
Felveszem. De nem kíváncsiságból. Abból már kinõttem. Munka miatt sokan keresnek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SötétBarom
Legközelebb felveszem inkább ! 😄DDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kifli
igen/igen

Felszoktam venni a rejtett számokat is, és az ismeretleneket is. Ha épp roszkor hívnak, akkor tökmindegy kiaz úgysem veszem fel. Amúgy az ilyen telefonos érdekel-e nyelvlecke/utazás cuccokat elég határozottan szoktam elutasítani, már az elején, vagy ha nagyon ráérek, elkezdek szórakozni velük 😄D
bardocz
Nekem ingyen küldtek volna. És amikor mondtam, hogy nem, akkor csávó gyerekhangon: háát szép, köszönöm😄
szjuca
Hihi.

immovable
Üres. Leszarom.
jhetedikj
Igen/igen

egyszer akartak nekem egy borotvát eladni telefonon keresztül, nekem erre egy roppant határozott k... nyád' volt a válaszom, érdekes azóta se próbálkoztak

anno 1987

Motoroj
Igen, de nem azért mert kíváncsi lennék ki az.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

szjuca
Nem és nem.

Pepsi Twist
igen felveszem, de azért mert nálunk az inkognitó a legfontosabb 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

QuippeR
ez így van, de nem erre irányul a kérdés.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lyukasbogrács
Mindig megvan annak a lehetõsége, hogy valaki visszaél. Ha most ellopják a telefonod, ugyanúgy vissza tud vele élni akárki. Azzal, hogy több buktatót teszel a dolgokba, csak magadnak teszel jót. Inkább megjegyzek még egy jelszót, minthogy illetéktelenek szórakozzanak a dolgaimmal.

Igen, egy kódot kell/kéne megjegyezned, amivel bizonyítod, hogy te vagy a szám tulajdonosa. Ha olyan akar hívni, aki tudja a számod, de te nem tudod ki az, akkor kiírhatná a nevét, vagy írhatna bele egy üzenetet, hogy "szevasz! béla vagyok, józsi bátyja", ebbõl te tudnád, hogy ismerõs, visszaigazolsz, felhív, mindenki boldog, stb, stb. Nem kell túlbonyolítani. Lehet, hogy az a rendszer, ami jelenleg is érvényben van, tökéletesen mûködik, de elavult. Nem vagyunk oroszok, hogy ami mûködik, ahhoz nem nyúlunk hozzá.

Utolsó kérdést nem értem. Akárhol be tudnak azonosítani, amíg az azonosításra használt eszközökbõl több létezik, mint egy. Lemásolhatják a személyimet, a lakcímkártyámat, a bankkártyámat, átplasztikázhatja akárki a saját képmásomra magát, ellophatja a jelszavaimat, addig akárhol.

Gell97 kolega
+1 😄

byzhouse
1,1 hadd fogyjon a pénze 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Dzsini
És akkor a telefonszám mellett jegyezzem meg a saját jelszavamat vagy kódomat is (a bankkártyám és egyebek PIN-je mellett, plusz a jelszavaim X szolgáltatáshoz, stb.) ha valaki esetleg megszerzi a kódom, akkor visszaélhet vele (ha bármilyen szinten ez a kód igazolja, hogy én én vagyok). És egy kódot használok mindenkihez, vagy személyenként mást és mást? És hogy adom meg a kódot az elsõ kapcsolatfelvétel elõtt, hogy engedélyezze, hogy felhívjam?

A biológiai azonosító (szem, ujjlenyomat, fülforma, whatever) esetleg jó lehet, de akkor is ezernyi kivétel kell (pl. hivatalok, mentõk, egyebek ne legyenek ilyen irányban korlátozva), és érdekes dolog továbbgondolni azt, hogy rengeteg telefonszám pl. ismeretlen felhasználónál van, hiszen feltöltõkártyát bárki vásárolhat, továbbadhat, nem kötelezõen tartozik emberhez, illetve nem ahhoz az emberhez, aki esetleg eredetileg vásárolta.

...mondjuk ez a normál számoknál is így van, ezernyi példa volt rá nekem is, hogy a telefonszámomon teljesen más személyt kerestek, mert pár hónappal elõtte még az övé volt a telefonszám, lemondta, nekem kiosztották újra. Sztorik meg vannak arról is, hogy a számhoz tartozó emailcímben az elõzõ user levelei is benne voltak 😊

Innentõl pedig az adatvédelem vidám ösvényeire kerülünk, hány irányból, hány helyen lehet téged beazonosítani?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
Igen, kíváncsi vagyok ki az
Igen, kíváncsi vagyok ki az.

Hmmm... felhívogatós ügynökök? Meg hallgatom az elsõ pár mondatát, hogy milyen ügyben keres, majd közlöm vele, hogy köszönöm de nem érdekel, további szép napot. Mi ebben a nehéz itt pár embernek? Egyáltalán minek akadnak ki rájuk?

Inkább nem veszed fel a rejtettet/ismeretlent és utólag derüljön ki, hogy valamilyen ismerõsöd valamilyen okból nem tudott normálisan hívni, és segítség kellett volna neki?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lyukasbogrács
lemaradt egy /bé

Lyukasbogrács
"ha elkéred valakitõl a telefont akkor megadnál egy jelszót, vagy kódot és a te telefonszámodról hívná, akit fel akarsz hívni."
már miért ne oldaná meg? épp ez a lényeg, hogy a te saját "nevedben" tudd felhívni más telefonjáról.

N o N a m e
feleszem mindkét esetben, de nem azért mert kíváncsi vagyok hogy ki hív 😛
Sir Quno Jedi
Egyik idõsebb kollegám meg azt szokta csinálni, hogy felhívják az idióták, tök kedvesen szól, hogy peeersze, szívesen maghallgatja õket, csak hoz papírt, ceruzát, egy pillanat, aztán otthagyja félrerakva a telefont és azanp már nem jár arra... (néha zenét is játszik be nekik, szórakoztatja õket, mer mérne)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem szoktam telefonba üvöltözni, nem szükséges, elég meggyõzõ hangom van anélkül is és a szövegem is elég hivatalos tud ám lenni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha aznap este hat ilyen hívásod lett volna, a hetedikért te sem kelnél fel és vánszorognál ki a telefonhoz, nekem elhiheted. Akkor sem, ha maga a minden6ó hívna.

Dzsini
na de az máris nem olyan jó móka, mert egy géphangot nem lehet megszeppenteni és leüvölteni 😊

QuippeR
nem vagyok tapasztalatlan. nem azt mondtam, hogy egyszerû õket kezelni, azt mondtam, hogy ilyennel "elébe menni a problémának", hogy nem veszed fel a telefont, szerintem ökörség.

az megint más, ha éppen nem érsz rá, akkor nem veszed fel a telefont és kész, de ilyenkor nem a rejtett szám az ok, hanem hogy nem érsz rá.

ha meg agyadra megy, akkor elküldeni a halál nemi szervére az normális konfliktuskezelésnek számít. nem felvenni a telefont mert hátha ügynökkel kell majd beszélni viszont feleslegesen nyuszi konfliktuskerülés.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Na az a másik. A politikai automatahívós jó édes anyukájukat.

clio1616v
minden telefont fel kell venni... mindenhol megadom a telefonszámomat

szerencsére nem lány vagyok, mert akkor biztos nem adnám meg fotómmal együtt... minden nyomorék hívogatna

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsini
telefonon is - van blacklist, whitelist, el lehet tárolni számokat, és lehet hívást indítani számot kijelezve és elrejtve.

Ebbõl bármit össze tudsz rakni, és nincs szükség központi irányításra.

A központosítás sem oldja meg azt, ha én fejbõl tudom valakinek a számát, és azt egy számára ismeretlen személy telefonjáról próbálom elérni.

89
elkaptak? xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lyukasbogrács
Nem hiába írtam, hogy legyen központosított...

Persze, hogy nem közösségi hálózat, de fácsén nem is tudsz telefonálni, viszont jól testre lehet szabni a jogokat.

Dzsini
Ha pedig elveszti a telefonját, és egy másikról próbál felhívni, hogy valami baj van, akkor ciki.

A telefonálás nem közösségi hálózat, hogy csak az hívhat fel, akit visszajelölsz -arra ott van a fácse.

Dzsini
Engem hívott automata is már reklámmal 😊 (igaz, az politikai kampány idõszakban volt, és azt hazudta magáról, hogy õ XY, pedig nem is õ volt, hanem egy hangfelvétel, mert hiába köszöntem neki vissza 😄 )

Lyukasbogrács
kéne egy partnerlista telefonra, hogy csak az tudna felhívni, akit te visszaigazolsz, mint ismerõs. (persze ezt központilag, nem csak úgy telefonba beépítve, bár ez már most is megoldható 😄) meg ugyanúgy központi dologgal megoldani, hogy ha elkéred valakitõl a telefont akkor megadnál egy jelszót, vagy kódot és a te telefonszámodról hívná, akit fel akarsz hívni.