A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szig. számot felejtsd el, nem megoldható a hozzákapcsolás, nagyon komoly adatkezelési nyilatkozatozás kellene hozzá (beszéltünk errõl is). Plusz személyi igazolványa sem mindenkinek van, mert már nem kötelezõ (csak a lakcímkártya az), és egy bizonyos kor alatt amúgy sincs. Ugyanígy problémás a mobilszámhoz kötés is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a szigszám egyedi azonosító, és így jó hiatkozási szám, ha valaki elhagyja az kap újat és arra tudja módosítani a meglévõ regisztrációját
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egy átfogó reformációra volna szükség. Túl sok az alreg/multireg, ezzel együtt elszaporodtak az idiótábbnál is idiótább troll vadbarmok, akik valamilyen oknál fogva abban lelik örömüket ha feljöhetnek SG-re, és szana-szét verhetnek egy-két topikot, sõt egyes tisztességes usereket pm-ben is zaklatgassanak mindenféle ökörséggel. A problémát gyökérben kellene elfolytani.
De az az igazság hogy hatékony módszert nehéz lenne kidolgozni.
vagy legyen egy fõ regisztrációs név és az alatt lehetnek alnevek
Mellesleg, ha megadod, attól mitõl lenne más...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amire jutottunk, hogy esetleg a passzív regisztrációkat (1+ éve nem szólt hozzá/nem jelentkezett be?) esetleg le kellene jegelni, és annak a feloldását + az új regisztrációkat pl. email(+sms?) alapú aktiváláshoz kötni. Az SMS viszont nagyon drága - akár a felhasználó, akár az SG fizeti.
Plusz tulajdonképpen miért ne lehetne egy felhasználónak több neve, amit több területen használ? Annyi a szabály, hogy ha valamelyikkel kitiltásra kerül, akkor a másikat ne használja ez idõ alatt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
személyigazolványszámot meg kelljen adni
és
egy személyigazolványszámhoz csak egy regisztráció tartozhasson
Ennyi
akkor meg szerintem lényegtelen hogy van e kapcsolata. de még alapból jó helyzetben is visszafogott vagyok és fosok, amikor más a helyemben már dugná.
kivéve ha vmi haverom spanja a srác ill, ha vmi ganxta, v olyan akitõl félni kell 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kb. mar volt ilyen velem h , en voltam a 3. 😄 Bazz ha tudna a lany baratja 😄
:3
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
de azért a férfiak futnak általában a nõkért, mert a megkövült geci jobban fáj mint a férfi büszkeség.
(és ott van baj hogy inkább a megszokás rabjai a felek, unják a banánt, inkább nem lépnek, hanem ha jön egy 3. fél és biztos az ugrás, csak akkor...)
Ezt amit írtam nem kitaláltam hanem látom/láttam magam körül. Egyik sem tudja igazán, hogy mit akar. És ez nem fiú függõ. Egyik pillanatban még így gondolkodik, a másikban már máshogy.
Általános vélemény volt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
(kivéve ha pusztul a kapcsolatuk.. és úgy fordul a karjaidba. Ilyenkor viszont jobb adni neki egy kis idõt, hogy kitisztuljon a feje.. (tapasztalat))
http://www.tenke.hu
Ha ilyen helyzetben lennék... és esetleg látnám, hogy katasztrófa a kapcsolat, akkor megpróbálnám.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindig is kúrvanagy pofátlanságnak tartottam az ilyet, nálam alap hogy nem kezdek oylan lánnyal akinek van már barátja... az már más kérdés ha van barátja de én is tetszem neki és emiatt szakít vele 😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Alapvetõen ez, ha nagyon tetszik. Ha a barátja ismerõsöm, barátom, haverom, akkor természetesen tabu. Ha ismeretlen, akkor nem érdekel, majd a lány eldönti mit akar. (a barátnõmmel így vagyunk együtt 5 éve, hogy amikor megismerkedtünk kapcsolatban volt, igazi seggfej volt az a faszi..)
Volt,h bnõs pasival kavartam, de akkor sem én kezdeményeztem,hanem a srác. Ma már visszautasítanám...akinek van kapcsolata nem jöhet szóba. Ill. ha kapcsolatban vagyok más pasira rá se nézek.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azért a valóságban ez picit árnyaltabb ennél, szitutól függhet.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
★
Ha a lány kezdeményezne miközben barátja van, akkor meg ott dõlne el az egész, hisz a kutyából nem lesz szalonna...
"Felebarátod házastársát ne kívánd!"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol