A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Igen, a regisztrációk összekapcsolása (akár itt a hozzászólás fölött választható névvel) jó ötlet lenne, de ez is csak bevallásos alapon mûködhetne, a régi regisztrációknál szintén kérdéses, hogy milyen módon fûzhetõek össze - van rá példa, megoldható, csak ki kellene találni programozási szempontból.

A szig. számot felejtsd el, nem megoldható a hozzákapcsolás, nagyon komoly adatkezelési nyilatkozatozás kellene hozzá (beszéltünk errõl is). Plusz személyi igazolványa sem mindenkinek van, mert már nem kötelezõ (csak a lakcímkártya az), és egy bizonyos kor alatt amúgy sincs. Ugyanígy problémás a mobilszámhoz kötés is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

clio1616v
na mégegyszer...

a szigszám egyedi azonosító, és így jó hiatkozási szám, ha valaki elhagyja az kap újat és arra tudja módosítani a meglévõ regisztrációját

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ne haragudj... 😞
clio1616v
kösz 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szerintem nem ártana megváltoztatni az egészet...

Egy átfogó reformációra volna szükség. Túl sok az alreg/multireg, ezzel együtt elszaporodtak az idiótábbnál is idiótább troll vadbarmok, akik valamilyen oknál fogva abban lelik örömüket ha feljöhetnek SG-re, és szana-szét verhetnek egy-két topikot, sõt egyes tisztességes usereket pm-ben is zaklatgassanak mindenféle ökörséggel. A problémát gyökérben kellene elfolytani.
De az az igazság hogy hatékony módszert nehéz lenne kidolgozni.
clio1616v
lehet több neve de sok értelme nincs ha nem tudja elrejteni a személyigazolványszámát...

vagy legyen egy fõ regisztrációs név és az alatt lehetnek alnevek

Molnibalage
X évenként az cserélik. Mi van azzal, akinek ellopják vagy elhagyja?

Mellesleg, ha megadod, attól mitõl lenne más...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Adatvédelmi szempontból megoldhatatlan a dolog (szig.számhoz, telefonszámhoz, stb. kötni), nagyon sokat beszéltünk errõl St-vel meg a fõszerkesztõvel...

Amire jutottunk, hogy esetleg a passzív regisztrációkat (1+ éve nem szólt hozzá/nem jelentkezett be?) esetleg le kellene jegelni, és annak a feloldását + az új regisztrációkat pl. email(+sms?) alapú aktiváláshoz kötni. Az SMS viszont nagyon drága - akár a felhasználó, akár az SG fizeti.

Plusz tulajdonképpen miért ne lehetne egy felhasználónak több neve, amit több területen használ? Annyi a szabály, hogy ha valamelyikkel kitiltásra kerül, akkor a másikat ne használja ez idõ alatt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

clio1616v
igen
személyigazolványszámot meg kelljen adni

és

egy személyigazolványszámhoz csak egy regisztráció tartozhasson

Ha egy lánynak* van barátja, de neked nagyon tetszik a lány*, mit teszel? ==>> Szerinted meg kellene változtatani az SG-re való regisztrálási rendszert?
clio1616v
mindenki kapcsolatban van valamilyen szinten

BADAL
Elszeretni nem próbálom, de azt szerettem mindig is ami a másé. Simán kefélgetnénk titokban. A lánynak is megmarad a kapcsolata és Én is jól érzem magam.
Ennyi

nem szoktam egyik lánynál sem próbálkozni, csak ha annak jelét adja, hogy én bejövök.
akkor meg szerintem lényegtelen hogy van e kapcsolata. de még alapból jó helyzetben is visszafogott vagyok és fosok, amikor más a helyemben már dugná.
Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Õ kapcsolatát).
kivéve ha vmi haverom spanja a srác ill, ha vmi ganxta, v olyan akitõl félni kell 😄
banok
Igazi kis puhapöcs* vagyok, még a független lányokkal* sem merek ismerkedni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Egyeb.😄
kb. mar volt ilyen velem h , en voltam a 3. 😄 Bazz ha tudna a lany baratja 😄

DJ RX7
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek.

:3

BaliBoy
Õket elhagyták a fiúk. Ennyi. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dzsini
akkor ebbe az elméletbe kérlek illeszd be az úgynevezett szingliket 😊

ha vkit vinni lehet...vigyék

BaliBoy
Erre szokták azt mondani, hogy a nõk olyanok mint a majmok: addig nem engedik el az egyik ágat míg nincs meg a másik. Ebbõl is látszik, hogy õk még nem jöttel le a fáról. <#nyes>

BaliBoy
Na ez látod nagyon igaz.

tigeroo
igen, nemcsak a nõk ilyenek hanem az emberi szeszély általában.

de azért a férfiak futnak általában a nõkért, mert a megkövült geci jobban fáj mint a férfi büszkeség.
tigeroo
tudom, de szerintem butaság. meg amúgyis, egy párkapcsolatban hány ilyen van. a két féltõl függ hogy engednek-e a csábításnak
(és ott van baj hogy inkább a megszokás rabjai a felek, unják a banánt, inkább nem lépnek, hanem ha jön egy 3. fél és biztos az ugrás, csak akkor...)
BaliBoy
Ott a pont. 😊

BaliBoy
Én nem vagyok szakértõje a lányoknak,de ezek szerint van még nálam is kevésbé tapasztalt egyén a férfi társadalomban.
Ezt amit írtam nem kitaláltam hanem látom/láttam magam körül. Egyik sem tudja igazán, hogy mit akar. És ez nem fiú függõ. Egyik pillanatban még így gondolkodik, a másikban már máshogy.

morcosqtya
nem neked ment az elõzõ. 😊
Általános vélemény volt.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
És ha elhódítod? Mire számíthatsz majd Te egyszer a bot másik oldalán? ... nyilván "megingathatatlan jellem" a lány...

(kivéve ha pusztul a kapcsolatuk.. és úgy fordul a karjaidba. Ilyenkor viszont jobb adni neki egy kis idõt, hogy kitisztuljon a feje.. (tapasztalat))

tigeroo
nem.

"maguk sem tudják mit akarnak" >> na akkor az biztos, hogy a jelenlegi barátjukat sem.
BaliBoy
Induljunk ki abból, hogy a lányok maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Ezen tény ismeretében megdõl az amit állítasz. Marad az, hogy valaki mással b*szol ki.

BaliBoy
Az egy patkány aki ráhajt másnak a barátnõjére.

HöfEE
Egyéb: Ráhajtok és aztán mindenki rábaszik a szitura (tapasztalat, sajnos)

morcosqtya
tiszteletben tartom, kiesik a látókörömbõl

tenkenorman
Csak szolidan, figyelem a reakcióit... ha a barátom bnõje, ha csak valakié akkor sem hajtanék rá soha...

http://www.tenke.hu

Egyéb:
Ha ilyen helyzetben lennék... és esetleg látnám, hogy katasztrófa a kapcsolat, akkor megpróbálnám.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Motoroj
Nem vagyok valami nagy nõcsábász, éppen ezért ha tényleg nagyon tetszene, akkor lesz¤rnám a körülményeket.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, nem foglalkozom vele - bármennyire is tetszik - és továbblépek.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bulykin

Mindig is kúrvanagy pofátlanságnak tartottam az ilyet, nálam alap hogy nem kezdek oylan lánnyal akinek van már barátja... az már más kérdés ha van barátja de én is tetszem neki és emiatt szakít vele 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

jazzy
Szituációfüggõ. Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Õ kapcsolatát).

Alapvetõen ez, ha nagyon tetszik. Ha a barátja ismerõsöm, barátom, haverom, akkor természetesen tabu. Ha ismeretlen, akkor nem érdekel, majd a lány eldönti mit akar. (a barátnõmmel így vagyunk együtt 5 éve, hogy amikor megismerkedtünk kapcsolatban volt, igazi seggfej volt az a faszi..)

Volt,h bnõs pasival kavartam, de akkor sem én kezdeményeztem,hanem a srác. Ma már visszautasítanám...akinek van kapcsolata nem jöhet szóba. Ill. ha kapcsolatban vagyok más pasira rá se nézek.

bardocz
Nem érvágás? :o
tigeroo
jogos<#eljen>
DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

NEOreg3
puhapöcs<#hawaii>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Azért a valóságban ez picit árnyaltabb ennél, szitutól függhet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lyukasbogrács
+1

chhaya
Kapcsolatban levõ egyedek nem érdekelnek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

GhostRider1
Ráhajtok a lányra*, megpróbálom elszeretni. (nem tartom tiszteletben az Õ kapcsolatát).

&#9733;

89
Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, hisz énis beverném a kis pattogó seggarcnak a képét, ha a barátnõmre/feleségemre nyomulna...
Ha a lány kezdeményezne miközben barátja van, akkor meg ott dõlne el az egész, hisz a kutyából nem lesz szalonna...

"Felebarátod házastársát ne kívánd!"

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol