A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mittudomén
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az ember életútja telis-teli van döntésekkel. Bármi is történik velünk, bérmilyen igazságtalannak is tûnik elsõre belülrõl, szubjektíven szemlélve, általában saját magunk hibája is szerepel benne valahol mélyen, mint okozat. Karma. Ennyi. Namost a "saját hibája" egy megfoghatatlan dolog innentõl.
Az a fontos inkább, hogy ki AZ, aki valójában TÉNYLEGESEN is ki akar ebbõl törni és megpróbálja teljes erõbõl, hittel, nem pedig elfogadja és él a vakvilágba, míg meg nem fagy egy padon valahol...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kiszámoltam
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mi számít saját hibának? az hogy elitta a pénzt és szart a kiadásokra vagy esetleg hogy felelõtlenül vett fel hiteleket amiket egy idö után ugy sem tudott volna fizetni és a bank az utcára tette?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itt mindenki ennyire forever alone? 😊)
Nekem van de nem veszek.
Csak azért is másnap veszek.. vagy máskor, csak úgy.. különösebb ok nélkül.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Én veszek ajándékot a menyasszonyomnak és eddig is kapott mind a 6-szor mióta együtt vagyunk.
Bár az is igaz, hogy most nem szokványos ajándékot kap.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
* Nem veszek, de lesz meglepetés.
* Vennék, de nincs kinek.
* Nem vennék, nincs is kinek.
* Szarok rá!
* Üres szavazás / Eredmény mutatása
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
25 centis lesz a faszom, végre sikerült félbehajtani
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mellesleg ték.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Lesz ám meglepetés mikor a rossz lyukba kerül be "véletlenûl" a lompos😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Tavaly csak egy velencei úttal leptem meg, de mire odakerült a sor vége, lett ezért ne vegyetek soha semmi értékeset de semmiképp se elõre mert sosem lehet tudni... Nah van ez így hogy benézi az ember ellenben tanultam belõle igen sokat 😊/
Jah és forever alone...
fry day fry day sálálálláláá