A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezért 5db büntipontot kaptam. 2 még jogos lett volna, na de 5?!
Az operációs rendszeren is túl...
tigeroo: anno meg lett beszélve, teljesen legálisan van itt KaBuTo, a 25. pontja egy apróság miatt jött össze, nem folyamatos fórumképtelenkedés miatt, mint pl. drevilnek és hasonló egyedeknek.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ez valami titkos permban-megkerülõ tisztogatós akció lesz, érzem<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már egy nickem perbannolva van. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Látom jól indul a reggel! :)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
NEDOBÁLD A BUZIT!!!! MIT DOBÁLSZ? BUZIVAGY?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Volt egy olyan amikor túl részeg voltam ahhoz, hogy tudjam milyen nemû volt az illetõ... azóta se jöttem rá.
anno 1987
/epikus arcpálma
valószínûleg az lehet az oka, hogy a buzisági skálán a pusztán szexuális élvezetért folytatott homokos tevékenységnél még egy fokkal feljebb van az érzelmi indíttatásból folytatott homokos tevékenység, mivelhogy a smárolás érzelmek nélkül közel sem olyan élvezetes mint a szex, ezért igazi érzelmek rejlenek valószínûleg mögötte, azaz vérbeli érzelmes mély buzi gesztus a smár! :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nõként én is bevállalnám.
Ezért a teljes fajunk parthenogenezisét is felvállalnám. :)
(racionálisan gondolkodva viszont a legvalószínûbb, hogy ezt pontosan azért érzi így minden férfi, mert férfi aggyal gondolkodik. Nõként más lenne a statisztika.)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
fogadjunk börtöndõl írsz:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.