A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
csapd a baszást fel<#idiota>
Igen.
50 Nem (nem mozdulok ki otthonról).- WTF??? 50 remete forumozik itt???
34 pedig szarik az egeszre 😛

HöfEE
Gratulálok.

tigeroo
Mert belülrõl kifelé kellene nézni elvileg, de már 48ban is sok "3-as" kokárda volt (állítólag, rég volt már, nem emlékszem<#idiota>)
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Az eredeti francia alapján az elsõ szín kerül legbelülre (fõleg a másodikon látszik amúgy), így tényleg az 1-2. változatok történelmileg "helyesek" - de bõven elfogadott ma már a harmadik is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Ki mondta, h az 1. a helyes? Amúgy nagyon bután néz ki ennyire zölden sztem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Motoroj
IGEN.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

MR ME
nem, nem is megyek el itthoról, vagy ha igen akkor sem nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

efti
tortenetesen Kossuthek pont azert huztak meg az oroszlan bajszat mert unatkoztak, csak sikeresen felhergeltek a tomegeket, aztan amikor meg mar baj volt akkor le is lepett nem kis vagyonnal. Mi meg meg buszkek is vagyunk ra, Kossuth a mi kis hosunk, nincs olyan varos, de meg talan falu se ahol ne neveztek volna el rola valamit.

WWFSMD?

NEOreg3
nem, de büszke se vagyok rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gell97 kolega
Igen.

tommygear
magyarságod is szégyenled?
HöfEE
Tehát szerinted az a tanulság, hogy ha "elnyomnak" tûrd el és akkor nem lesz baj? A behódolás a tanulság? Szép, mondhatom. Általában nem azért "húzogatják az oroszlán bajszát" a te szavaiddal élve, mert unalmukban nincs mit csináljanak. Aktuális: Ha esetleg a Líbiai ellenállás elbukik, akkor késõbb arra fognak emlékezni, hogy mennyivel jobb lett volna ha nem állnak ki magukért az emberek? Akkor legalább béke van mi?! Érdekes gondolatmenet,de számomra pont az ilyen hozzáállás a morbid.

"better to die on your feet, than to live on your knees"

Arnoux
48 nélkül kiegyezés se lett volna és ha továbbra se lett volna szabadságharc akkor ma a Balkánhoz tartoznánk (jobban, mint most)

jhetedikj
Csak itt az SG-n 😊

anno 1987

efti
Nem. Megemlekezni lenne mirol, buszkenek lenni ra, unnepelni nincs mit. Bollenkedtunk az oroszlannal es meg is kaptuk ami jart erte. Elfelejteni nem kene, mert tanulsag van benne, de unnepelni eleg morbid

WWFSMD?

morcosqtya
Orbitális pályán keringesz a föld körül? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

szjuca
Egyértelmû, hogy igen. Sõt, vasárnapig tervezem hordani.

NEOreg3
lol, kokárda

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Igen, elõbb jöttem meg az ünnepségrõl. Itt van a Petõfi szobor a lakótelepen, minden évben van megemlékezés, le szoktam menni rá.

Broafka
igazából én csak márc 15-én veszem fel, mármint sokan már elõtte, utána, meg folyamatosan, de most miért is? március 15-ére azért már csak illendõségbõl is (meg megszokásból is) de felszoktam venni ha kimegyek.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem, de egyik ismerõsömnek most van szlovák érettségije szlovákiában, õ azt mondta fog 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HöfEE
Igen

Nem (nem mozdulok ki otthonról).
chhaya
Nem, de lelépek itthonról.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Marci0115

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Peter1

Ide mit lehet írni?

BaliBoy
Nem (nem mozdulok ki otthonról)

De ha kimozdulnék sem tûznék ki mert nincs. Meg a bõrzekére amúgy sem szúrnám bele.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Molnibalage
Nem. Csak bringázni vagy kajakozni megyek el.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJ RX7
Nem (kimozdulok otthonról).

:3

LordVenom
Nem (kimozdulok otthonról).

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

rhazid
nem(nem)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Ha kívánhatnál egyet, hogy holnap képes legyél egy hangszeren játszani, melyiket választanád? ==>> Veszel fel ma kokárdát?
tigeroo
nem, bár lesz egy 70km-es vonatozásom.
tigeroo
<#worship>

énis ezekért a fankis, grooveos hangok miatt szerettem bele a bõgõbe. nomeg a slap miatt is, de az még nagyon-nagyon kezdõszinten megy csak pedig már 3 éve bassgitározom
morcosqtya
Az ilyen hangzás miatt szerettem bele a basszusgitárba.. Ez aztán változott.
De a slap és a tapping még mindig lenyûgöz.

Motoroj
Úgy emlékeztem hogy ehhez két gitár kell.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Lyukasbogrács
Minden hangszeren tudok játszani. Zenélni viszont egyiken se 😄

Hegi90
Igaz ezt megtanulnám gitáron:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegedû.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

nem is hallom a kõkemény hárdmetál zenétõl 😄 amúgy tényleg "ja".
tigeroo
mondjuk szeretnék úgy énekelni mint õ :

(3:40-tõl hallgassátok meg ilyet még nem hallottam, meg a mélyekkel sincs gondban)
morcosqtya
Grat!
Én nagybõgõzni szerettem volna. Azt se lehet könnyû mozgatni, buszon felszállni vele.. 😊

Dzsini
jópár évig tanultam csellózni még általános iskolás idõben

Lacee86
Hát én úgy vettem, h akkor jobban, mint most. 😊

morcosqtya
Min játszol, ha nem vagyok vindisgréc? 😊

Lacee86
Tudjak énekelni, sokkal jobban, mint most.

Dzsini
Hát, a dudaszó olyan 3-4 percig van nálam a tolerálható kategóriában 😊 Edinburghban egy felvonulást kb. addig bírtam követni, utána gyorsan eltávolodtam tõlük pár utcára 😊)