A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50 Nem (nem mozdulok ki otthonról).- WTF??? 50 remete forumozik itt???
34 pedig szarik az egeszre 😛
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
WWFSMD?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"better to die on your feet, than to live on your knees"
WWFSMD?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De ha kimozdulnék sem tûznék ki mert nincs. Meg a bõrzekére amúgy sem szúrnám bele.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
énis ezekért a fankis, grooveos hangok miatt szerettem bele a bõgõbe. nomeg a slap miatt is, de az még nagyon-nagyon kezdõszinten megy csak pedig már 3 éve bassgitározom
De a slap és a tapping még mindig lenyûgöz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
(3:40-tõl hallgassátok meg ilyet még nem hallottam, meg a mélyekkel sincs gondban)
Én nagybõgõzni szerettem volna. Azt se lehet könnyû mozgatni, buszon felszállni vele.. 😊