A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurren
még általános iskolás koromban.

szjuca
Nem is fogok, mert nincs hozzá "érzékem".

Szerinted ciki az internetes társkeresés? ==>> Próbálkoztál már versírással?
ja, mellesleg geciszánalmasnak találom, talán a szexpartnerkeresõknek van értelme, a szerelem meg virtuálisan nem mûködik, a "majdkialakul" meg fos hozzáállás
mi a f*sz van? D:
általában évente egyszer találkozok a társkeresõ oldal kifejezéssel bármilyen formában, teljesen nélkülözi az életem, erre ma ez a harmadik szituáció, amiben szóba kerül, hogy emberek társkeresõ oldalakra járnak
célzásértékûen veti elém a sors?
89
leszarom... a szerelmem nem ott találtam meg, más meg tõlem mehet nyugodtan zsákbamacska randikra

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lacee86
Igazából a mód mind1 is sztem, a lényeg az lenne, h megtaláljunk olyan valakit, akivel hosszú távon (optimális esetben egy életen át...) mûködik a dolog. Hogy ezt a valakit épp a net segítségével ismerjük meg, hát akkor úgy. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

David2
ha már szólásoknál járunk:

a vesztesek kifogásokat, a nyertesek új célokat keresnek

vagy mindenki saját szerencséjének kovácsa

sztem nagyon találóak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

David2
akkor ismerkedjél

SGre és netes társkeresésre bõségesen jut idõ, arra meg h emberek közé menj, nem?

ám, volt h a rajzgéprõl csak aludni keltem fel, de nyilván ez az életforma hosszú távon kerülendõ

Molnibalage
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

Az ilyen bullshit közmondásokon szoktam röhögni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Aki a neten keresi a nagy Õ-t az valószínû nem is merne lépni a való életben, nincs ismeretségi köre akikkel eljárna szórakozni, hogy más embereket megismerjen. Persze a munka, nincs idõm, nincs pénzem, nincs kivel, stb. csak kifogás. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Persze akadhat kivétel. Kerekes székhez kötött, állandó orvosi ellátásra szoruló, stb., így,

Kicsit ciki, de végül is ha nincs más.
Lacee86
Egyetértek abszolút.

Molnibalage
Majd, ha neapi 13-14 órát vesz el az életedbõl a munka és az utazás, akkor máshogy ítéled meg lehetõségeidet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A baráti köröben minden csaj foglalt / férjezett. Egy részük meg simán elköltözött a krönykérõl. Régen minden majd minden 2. hétvégén összeverõdött egy 10-20 fõs társaság. Mindenki elköltözött. Ezt add össze.

A net igenis jó dolog, met lényegében végtelen sok emberr közül meríthetsz ahhoz képest, hogy hány emberrel futsz össze az életbe és eleve kizárhatsz olyan embereket, akikkel meg sem akarsz ismerkedni.

David2
neten azért gány ismerkedni, mert tele van faszarccal. Egy átlagtárskeresõn egy normális kinõzõ csajnál heti szinten próbálkoznak be 100an, és ennek nagy része gyökér. Nem tudom ki szeret sorbanállni, de én nem. Olyan mintha élõben nem mernél egyszerûen kezdeményezni, és akkor nem a monitor mögé menekülés a megoldás...

jah és többnyire csak negatív tapasztalatom van róla, így hamar felhagytam vele, hiába "milyen kényelmes".

David2
most õszintén, szted miért nem pusztult ki az emberiség, mikor nem volt net?

h hol? legkézenfekvõbb az ismerõsök/baráti körben. Ha nincs/ nem megfelelõ, akkor elõször itt kel rendet tenni.

morcosqtya
Pontosan ez a helyzet.
Hiába divatos szapulni, be kell látni, hogy az internet mint olyan - habár részben virtuális - ma már társadalmi létközösség.
A klasszikus társadalmi érintkezésektõl eltér ugyan, a (szigorúan vett) személyesség részleges hiánya miatt, de ott vagy, más is ott van, beszélgetsz, chat-elsz. Kissé más formában, kissé más stílusban, és nick mögé bújva akár személytelenül, de a kommunikáció írásban is képet ad (hosszabb távon fõként) a nick mögött gépelgetõ ember számos életbeli valós tulajdonságáról.

Persze nélkülözhetetlen a személyes találkozás, nem is kell megvonni a varázsát, de a jelen kor életritmusa és lehetõségei miatt ez nem egy elítélendõ kapcsolatteremtési / ismerkedési forma.

Aztán ha megvan a szívünk választottja, és a valóságban is beválik (jó a grafikája, nem bugos, fut, nem crash-el :-) ) el lehet és kell menni sétálni, kávézni, stb.
Vagy alapítani egy fonót azoknak akiknél nincs bekötve a net..
😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BaliBoy
Egyáltalán nem.

Az már más kérdés, hogy értelmes egyedeket ott sem lehet találni. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#eljen>

morcosqtya
nem az.

szjuca
Egyáltalán nem.
Elõbb-utóbb úgyis bukik a figura. (90-60-90 méretek, csinos, szõke..., izmos, jóképû...)

Sir Quno Jedi
Nomeg ha ciki. Legyen. Akkor kérünk MÁS helyeket és helyzeteket és lehetõségeket (reálisat, ami mindenki számára könnyedén és 1xûen hozzáférhetõ) a lehetséges partnerek felhajtására! 😄 Mer nekem nem sok jut eszembe (egy sem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Hát igen, diszkóban max. egyéjszakás kalandot (meg trippert xD) lehet összeszedni, komolyabb kapcsolat, ááá.

NEOreg3
ha más csinálja, nem

ha én csinálnám, annak érezném

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Victor1103
Egyáltalán nem. Ez a legjobb mód mert pl diszkóba a lányok csak ribancoskodnak, meghívattatják magukat egy italra fûvel-fával a fiúk meg egymást hányják nyakon a sok piától..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Egyáltalán nem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LordVenom
Egyáltalán nem.

Semmi kivetnivalót nem találok benne...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Lacee86
<#eljen>

Molnibalage
Nem. Miért lenne az?

Sir Quno Jedi
Mér lenne ciki??? Sokévvel ezelõtt én is fent voltam az egyik netes társkeresõn. Mostanság már nem lenne idõm randizgatni, de akkor jó volt.

A net csak egy újabb platform, ma már senki sem jár fonóba tollat fosztani, vaze. Ma már a virtuális valóságokban és MMO-kban is lehet ismerkedni, az sem ciki.

Egy valóban sokat tanuló, dolgozó embernek nincs ideje ruppótlan szórakozóhelyekre járni és nem sok esélye van, hogy a munkatársain és barátain/ismerõsein kívül bárhol is ellenkezõ nemûekkel tudjon szocializálódni. Ergó marad a net. Épp olyan jó, mint bármi más és SOKKAL kényelmesebb. Nem neten szerzett kapcsolatoknál is elsõ a skype/MSN/email/mobilszám/cím csere ugyebár... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
nem
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tanga vagy francia? ==>> Szerinted ciki az internetes társkeresés?
clio1616v
Ha hordasz alsónemût melyiket részesíted elõnybe(preferálod, ha kicsit müvveltebbnek akarsz tûnni)?

boxer,
tanga,
fecske(slip),
nem hordasz alsónemût?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pontatlan a kérdés.
Én úgy vettem, hogy a francia egy szexuális kielégítési forma, míg a tanga vágykeltõ eszköz. Ha erotikusabb vonalat nézzük, akkor nyilván tanga. De nem azt nézzük manapság, így nyert a francia 2x.

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

milk4
Francia

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

jhetedikj
tangát nem szeretem, nem kényelmes<#idiota>

anno 1987

Lyukasbogrács
hát ha te ezt szûröd le belõle...

bardocz
Végre valaki jól látja a helyzetet<#idiota>
bardocz
Elbasztam basszus, ötször megpróbáltam külön venni a fiúk-lányokat, de ez volt a legjobb próbálkozásom. Talán a többségnek leesett, hogy miért van külön ott a lányoknak címzett kérdés. Igen, balfasz vagyok. Dobáljál meg paradicsommal. Aztán tojással. És csináljál belõlem rántottát!
Bíztam benne azért, hogy aki berakja a kérdést, annak leesik, hogy mit is akartam, és kijavítja, dehát nem😄
clio1616v
a hülyegyerek, mint alternatíva már nem is jöhet szóba?

Lyukasbogrács
ha te ezt szûröd le belõle... már az nem is lehet, hogy férfi írta a kérdést...

Francia.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tenkenorman
lol nem kicsit hím soviniszta kérdés.
Fõkérdés / majd lányok.
egyszer az irodalom tanárom elvitt minket egy nagyon érdekes könyvbemutatóra ami nem picit feminista hely volt és ez volt a wc re kiírva: Nõi. másikra: egyéb... mondom akkor legközelebb hozom a kutyáimat is 😊)

amúgy csaj függõ valakin mindkettõ jól mutat 😛

http://www.tenke.hu

byzhouse
francia

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

bardocz
Egyikre fiúk, másikra lányok😊
A franciát jobban szeretem, de pl. szövetnadrág és szoknya alá mindig tanga.

rastaman
inkább a francia

clio1616v
egyik se

morcosqtya
francia