A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
általában évente egyszer találkozok a társkeresõ oldal kifejezéssel bármilyen formában, teljesen nélkülözi az életem, erre ma ez a harmadik szituáció, amiben szóba kerül, hogy emberek társkeresõ oldalakra járnak
célzásértékûen veti elém a sors?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a vesztesek kifogásokat, a nyertesek új célokat keresnek
vagy mindenki saját szerencséjének kovácsa
sztem nagyon találóak
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
SGre és netes társkeresésre bõségesen jut idõ, arra meg h emberek közé menj, nem?
ám, volt h a rajzgéprõl csak aludni keltem fel, de nyilván ez az életforma hosszú távon kerülendõ
Az ilyen bullshit közmondásokon szoktam röhögni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze akadhat kivétel. Kerekes székhez kötött, állandó orvosi ellátásra szoruló, stb., így,
Kicsit ciki, de végül is ha nincs más.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A net igenis jó dolog, met lényegében végtelen sok emberr közül meríthetsz ahhoz képest, hogy hány emberrel futsz össze az életbe és eleve kizárhatsz olyan embereket, akikkel meg sem akarsz ismerkedni.
jah és többnyire csak negatív tapasztalatom van róla, így hamar felhagytam vele, hiába "milyen kényelmes".
h hol? legkézenfekvõbb az ismerõsök/baráti körben. Ha nincs/ nem megfelelõ, akkor elõször itt kel rendet tenni.
Hiába divatos szapulni, be kell látni, hogy az internet mint olyan - habár részben virtuális - ma már társadalmi létközösség.
A klasszikus társadalmi érintkezésektõl eltér ugyan, a (szigorúan vett) személyesség részleges hiánya miatt, de ott vagy, más is ott van, beszélgetsz, chat-elsz. Kissé más formában, kissé más stílusban, és nick mögé bújva akár személytelenül, de a kommunikáció írásban is képet ad (hosszabb távon fõként) a nick mögött gépelgetõ ember számos életbeli valós tulajdonságáról.
Persze nélkülözhetetlen a személyes találkozás, nem is kell megvonni a varázsát, de a jelen kor életritmusa és lehetõségei miatt ez nem egy elítélendõ kapcsolatteremtési / ismerkedési forma.
Aztán ha megvan a szívünk választottja, és a valóságban is beválik (jó a grafikája, nem bugos, fut, nem crash-el :-) ) el lehet és kell menni sétálni, kávézni, stb.
Vagy alapítani egy fonót azoknak akiknél nincs bekötve a net..
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Az már más kérdés, hogy értelmes egyedeket ott sem lehet találni. :S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elõbb-utóbb úgyis bukik a figura. (90-60-90 méretek, csinos, szõke..., izmos, jóképû...)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ha én csinálnám, annak érezném
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Semmi kivetnivalót nem találok benne...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A net csak egy újabb platform, ma már senki sem jár fonóba tollat fosztani, vaze. Ma már a virtuális valóságokban és MMO-kban is lehet ismerkedni, az sem ciki.
Egy valóban sokat tanuló, dolgozó embernek nincs ideje ruppótlan szórakozóhelyekre járni és nem sok esélye van, hogy a munkatársain és barátain/ismerõsein kívül bárhol is ellenkezõ nemûekkel tudjon szocializálódni. Ergó marad a net. Épp olyan jó, mint bármi más és SOKKAL kényelmesebb. Nem neten szerzett kapcsolatoknál is elsõ a skype/MSN/email/mobilszám/cím csere ugyebár... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
boxer,
tanga,
fecske(slip),
nem hordasz alsónemût?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én úgy vettem, hogy a francia egy szexuális kielégítési forma, míg a tanga vágykeltõ eszköz. Ha erotikusabb vonalat nézzük, akkor nyilván tanga. De nem azt nézzük manapság, így nyert a francia 2x.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Bíztam benne azért, hogy aki berakja a kérdést, annak leesik, hogy mit is akartam, és kijavítja, dehát nem😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fõkérdés / majd lányok.
egyszer az irodalom tanárom elvitt minket egy nagyon érdekes könyvbemutatóra ami nem picit feminista hely volt és ez volt a wc re kiírva: Nõi. másikra: egyéb... mondom akkor legközelebb hozom a kutyáimat is 😊)
amúgy csaj függõ valakin mindkettõ jól mutat 😛
http://www.tenke.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯