A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube
bgtruckers
kamionhírek
videosmart
gépigény
.. még vagy 30 a könyvjelzõk közt, amiket olyan hetente látogatok.
Spread De Love!
sg
napiszar
rgtruckz
kamionhírek
lánglovagok
youtube
és még kb 70 oldal a könyvjelzõk közt amit kisebb nagyobb rendszerességgel látogatok.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
sg
napiszar
motherless
cliphunter
youtube
vatera
otp
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
o.imo.im
sg.hu
hotmail.com
gmail.com
yahoo.com
bwt.hu
apptrackr.org
youtube.com
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
7-8 amit pluszban 1-2 naponta nézek,
amúgy kb 50 van a könyvjelzõk közt, amiken olykor elõfordulok.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
amit hetente, az The Escapist (Zero Punctuation), meg pár webcomic (awkward zombie, oglaf, valahai bigger than cheeses)
16-20 tutira megvan.
"The trees move. Do you not see it?"
01. SG Fórum (Firefoxom azt írja, naponta 3500 oldalt nézek meg, szvsz nem igaz)
02. Facebook
03. Motorsportal
04. YouTube
05. Grepolis
06. Whatnext
07. Miso
08. Velvet
09. Egyetem honlapja
10. Sorozatjunkie
11-15. 5 Torrentoldal
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
sorozatjunkie.hu
bankom oldala
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Napiszar.com
Sg.hu
citromail.hu
gmail.com
ncore
ign.com
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
még sorolhatnám, bõnyállal 20 felett...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Így 16-20 a szavazatom
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Gmail, Freemail, Filmkatalógus, Chat.hu, Facebook, Youtube, Iwiw, Webfordító, Hobbyelektronika.hu, Filmek a Neten, Twitter, MEK, Gyakorikérdések, ODR, Monster.hu, Sorozatokingyen, Pyrocenter.hu,
és most már: SG.hu😊 & English-to-Klingon-Dictionary
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem, baromira nem urban legend. <#ticking>#ticking>
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tippelj!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Inkább a pénztárcámat védem, a környezet bekaphatja.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
Összegyûjtöm az elhasznált papírt.
Összegyûjtöm az elhasznált flakonokat.
WCre NEM autóval megyek, rollerezek inkább.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Odafigyelek, hogy ne folyjon feleslegesen a víz a csapból.
Összegyûjtöm az elhasznált flakonokat.
Összegyûjtöm az elhasznált elemeket.
Dohányzok, a csikket nem szoktam eldobni, még itthon sem. Van egy pár energiatakarékos izzó a lakásban, elektromos készülékek egyenlõre nem energiatakarékosak, azért nem dobom ki, hogy olyat vegyek. Majd ha elromlik és lesz olyanra pénzem. Komposztálok is.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
másrészt ha a fizikai bomlásra (aprózódás) gondolt a kérdésfeltevõ, akkor meg nincs olyan anyag ami nem aprózódik el (optimális körülmények között) a sugárzó anyagoknál használt felezési idõvel szokták ezt jellemezni.
a reális világban még szóba kell hozni a kémiai bomlást. így összegezve e három bomlási fázis összegeként kijelenthetõ nincs olyan anyag ami nem bomlik le valamilyen formában.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!