A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno 1987
Srác akart venni egy cipõt a kínai piacon, talált egy puma feliratosat, felpróbálta, és mondta, hogy ez sajnos nem jó rá. A kínai csávó nem hozott egy új méretet, vagy hasonló, hanem rögtön mondta: nem báj, van ádidász is belõle!
(ismerõs sztorija típusú urbanlegend: srác nézelõdik: "kár, hogy nincs ez a póló Adidasban" - kiskínai kikapja a kezébõl a pólót, elszalad vele hátra, fél perc múlva hozza a friss rávasalt logoval)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csak az a baj hogy vagy tényleg ilyen sok a hamisítvány, vagy a nagy márkák sem tudnak/akarnak jó minõségû cuccot gyártani. Elég gyakran ér csalódás ilyen szempontból. Inkább lenne drágább, de akkor az elvárható minõség legyen már meg.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
(ott van amúgy az "üzlet" benne, hogy sokaknak csak nagyjából van meg egy cég neve, és lecsapnak rá így is, ráadásul olcsó, mint a NOKlA telefon)
Annak idején 95 körül a Reebok cipõknek volt hatalmas hamisítványdömpingje.
Reabac, Reback, Rebook, Reobac, Rebeca.
Volt Neki pulóver, Adiads póló, és az elmaradhatatlan 250 ft-os PUMU és PAMP papucs.. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
- Az eredeti "nyugati"
- A nyugatinak a pontos és jó minõségû kínai másolata
- A kínai másolat másolata (vicces de így van)
SMASUNG vagy NOKLA telefont azért nem szívesen vennék én sem..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sport felszerelések.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ruházat.
Élelmiszer.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Sport felszerelések.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szépségápolási termékek.
gamertag: kenobita
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ruházatnál nyilván a márkás legtöbbször jobb is (nem feltétlen mindig...), de sokan -köztük én sem- nem tehetik meg, h márkás cuccokat vegyenek, legfeljebb csak nagy néha, ha van vmilyen akció.
Nyilván aki komolyabban sportol, ott is a jól bevált márkanevek a nyerõk, minden szempontból, de engem ez nem érint.
Élelmiszernél meg nem azt a világot éljük, ahol az ember válogathat... Van egy minõségbeli határ, de azonkívül, ami olcsóbb...
élelmiszer (magyar legyen) és elektronikai cikknél fontos számomra
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szépségápolásnál is odafigyelek mit veszek és ruházatba is, de ott csak cipõ terén
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ahogy mások is írták,jó név alatt kevésbé jó termék.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De mivel szinte mindegyik gyártó gyárt silány szart is a plebnek (máshogy nem lehet a piacon érvényesülni), így alaposan meg kell nézni az aktuális modeljeiket, hogy melyik premium kategóriás VALÓBAN. A többit csak a név viszi el...
Épp ezért ma már nincsenek megbízható nagy márkák.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt most a világ NO.3 nagyáságú természeti katasztrófája utáni állapotot látod, amire nem is volt méretezve és egy 45 éves elavult konstrukció is ilyen jól helytállt. Lokális szennyezésrõl van szó.
Mindennek van kockázata. Ennek hatására az atomé még kisebb lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pszt.