A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyira semmiben sem fontos, de ha pl. bungee jumpingolnék a kötelet nem bíznám a véletlenre
rastaman
egyéb: parfüm

rastaman
szórakoztató elektronikai cuccok, élelmiszer, ruházat

jhetedikj
Nekem volt Puma és Adidas cipõm is mostanában Puma 44-es Adidas 42,5-ös volt jó és nem változott a lábméretem ennyi idõ alatt sokat. Más gyártónál eltérõ lehet a számozás. 😊

anno 1987

bardocz
Nekem van picit hasonlóm.
Srác akart venni egy cipõt a kínai piacon, talált egy puma feliratosat, felpróbálta, és mondta, hogy ez sajnos nem jó rá. A kínai csávó nem hozott egy új méretet, vagy hasonló, hanem rögtön mondta: nem báj, van ádidász is belõle!
Dzsini
Á, kínai piacon ízlésed szerinti logot gyakorlatilag ingyen rányomnak 1 perc alatt bármilyen ruhára 😊

(ismerõs sztorija típusú urbanlegend: srác nézelõdik: "kár, hogy nincs ez a póló Adidasban" - kiskínai kikapja a kezébõl a pólót, elszalad vele hátra, fél perc múlva hozza a friss rávasalt logoval)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
énis. még fizessek is azért hogy sétáló reklámtábla legyek??!
morcosqtya
Legszívesebben olyan ruhákat hordok amikre semmi nincs ráírva. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Többen, mint gondolnád - Persze, tudja, hogy 'ádidász', de hogy Adidasnak vagy Adidosnak kell írni, abban már nem teljesen biztos... csak nézd meg hányan írják el a Volkswagen rövidítését.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Hát de egy Adidast, Nike-t, Sony-t, stb., mint nevet, ki nem ismer?? 😄DDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Motoroj
Általában ami fontos dolog, abból márkásat szoktam venni.

Csak az a baj hogy vagy tényleg ilyen sok a hamisítvány, vagy a nagy márkák sem tudnak/akarnak jó minõségû cuccot gyártani. Elég gyakran ér csalódás ilyen szempontból. Inkább lenne drágább, de akkor az elvárható minõség legyen már meg.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Dzsini
A Technika speciel ízig-vérig Philips, csak a Tesconak gyártják 😊

(ott van amúgy az "üzlet" benne, hogy sokaknak csak nagyjából van meg egy cég neve, és lecsapnak rá így is, ráadásul olcsó, mint a NOKlA telefon)

Lacee86
De azt sose értettem, miért jó az eredeti névhez hasonlító gagyi nevet ráírni vmire? 😄D Sztem sokkal röhejesebb, mint ha ráírnak vmi tök noname nevet... Elõbb vennék meg egy Technika tévét mondjuk, mint egy Shoni-t. 😄D

morcosqtya
Anno a kazettás magnók korában a lengyel piacon SANYO és SONY helyett azok kiméráját, egy SANY kazettát is vettünk.. 😊

Annak idején 95 körül a Reebok cipõknek volt hatalmas hamisítványdömpingje.
Reabac, Reback, Rebook, Reobac, Rebeca.
Volt Neki pulóver, Adiads póló, és az elmaradhatatlan 250 ft-os PUMU és PAMP papucs.. 😊

Nappalinkban jelenleg egy SHONI TV üzemel 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
errõl jut eszembe az én PANASHIBA ébresztõsórám 😄😄😄😄:dd
morcosqtya
Kínában 3 kategória van a legtöbb termékbõl:
- Az eredeti "nyugati"
- A nyugatinak a pontos és jó minõségû kínai másolata
- A kínai másolat másolata (vicces de így van)

SMASUNG vagy NOKLA telefont azért nem szívesen vennék én sem..

Csak az számít, h rá legyen írva, "Made in China". Ha nincs rajta, én már erõsen kételkedem, érdemes-e megvenni...

SötétBarom
Az anyagi lehetõségeimhez mérten igazából mindenhol. Egyedül talán a ruháknál nem érdekel annyira, de azért 500 forintos kínai pólót nem veszek.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek.
Sport felszerelések.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
ezzel sztem minden éppeszû ember így van, aki nem teheti meg h 2 kézzel szórja értelmetlenûl a pénzt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Én is így vagyok vele, minden szarnak rendesen utánaolvasok, hogy mit érdemes venni, és mit nem. Egy pár felnin hetekig agyaltam, ugyan így monitornál, meg gépnél. Nincs is egyikkel sem problémám.
Ruházat.
Élelmiszer.

Lacee86
Hát igen, ez a normális hozzáállás... De sokan csak státuszszimbólumként veszik a cuccaikat, h mutogassák, h õk aztán valakik... :/

Simaji
Engem inkább a márka mögött rejlõ minõség érdekel nem maga az, hogy egy adott márkájú cuccom legyen.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Gell97 kolega
Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek. Sport felszerelések.

milk4
Sport felszerelések.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Szépségápolási termékek.

cenobite
Elektronikai cuccok, és kaja. Szerintem. Bár itt is igaz, hogy néha az olcsó is tud meglepõen jó lenni. Néha...

gamertag: kenobita

89
azért van különbség mondjuk egy canon meg egy kodak fényképezõgép közt 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lacee86
Legfontosabb a szórakoztató elektronikánál, háztartási gépeknél stb. Azokból nem érdemes noname szart venni. Sztem a szépségápolási (vagy inkább úgy mondanám, h higiéniai termékek) termékeknél sem célszerû a leggagyibb szarokat megvenni, nem tudhatjuk, mit kenünk magunkra, lehet h több kárt okozunk, mint amennyit megspórolunk...
Ruházatnál nyilván a márkás legtöbbször jobb is (nem feltétlen mindig...), de sokan -köztük én sem- nem tehetik meg, h márkás cuccokat vegyenek, legfeljebb csak nagy néha, ha van vmilyen akció.
Nyilván aki komolyabban sportol, ott is a jól bevált márkanevek a nyerõk, minden szempontból, de engem ez nem érint.
Élelmiszernél meg nem azt a világot éljük, ahol az ember válogathat... Van egy minõségbeli határ, de azonkívül, ami olcsóbb...

Gurren
de hát az elektronikai cikkeket is távol-keleten csináljál.

89
ruhát leszarom...úgyis mindent távolkeleten csinálnak

élelmiszer (magyar legyen) és elektronikai cikknél fontos számomra

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Victor1103
Én a szórakoztató elektronikánál, háztartási eszközöknél azért figyelembe veszem. Hamarabb megveszek egy Sony vagy Samsung terméket mint mondjuk Techstar-t vagy egy Clatronicot.
Szépségápolásnál is odafigyelek mit veszek és ruházatba is, de ott csak cipõ terén

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nagyon nem foglalkozom vele a cégek összefonódásai miatt.
Ahogy mások is írták,jó név alatt kevésbé jó termék.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

tigeroo
énis dettó.
NEOreg3
hol? a boltban, ahol vásárolni szeretnék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
mûszaki cikkeknél. ruháknál konkrétan leszarom a márkát, az a lényeg, hogy olcsó legyen és viszonylag normálisan nézzen ki. cipõnél az a baj, hogy ez a két dolog általában kizárja egymást, tehát ott a márkás.

Peter1
Ruházat.

Ide mit lehet írni?

OrioN the S
Szórakoztató elektronikai eszközök, háztartási gépek./Ruházat./Szépségápolási termékek.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
+1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sir Quno Jedi
Jah, cipõben én is ragaszkodom a Nike-hoz többnyire.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Gépek vaze, kockák vagyunk.

De mivel szinte mindegyik gyártó gyárt silány szart is a plebnek (máshogy nem lehet a piacon érvényesülni), így alaposan meg kell nézni az aktuális modeljeiket, hogy melyik premium kategóriás VALÓBAN. A többit csak a név viszi el...

Épp ezért ma már nincsenek megbízható nagy márkák.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable

Ruházat. - De csak cipõ esetében.
Molnibalage
Egyik sem, mivel alapvetõen nem ismerem a márkákat. Elektornikai cikknél meg már minden nagy névvel legalább egyszer megszívtam. Tökmindegy, hogy SONY, Philipps, stb. Egyiktõl sem ájultem el semmilyen szinten. Konkértan manapság hazudnak, mert egy termékcsaládnak egy dobozt adnak. Vettem egy mp3 player+rádiót, amibõl csak a rádió funkció hiányzik. Anyád...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Japánban történtek után mit gondolsz az atomenergiáról? ==>> Hol veszed figyelembe, hogy a termék amit vásárolsz márkás legyen?
Molnibalage
A két linken láthatod, hogy a hagyományos erõmûveknél valahogy mégis többen halnak meg az üzemszerû balesetekben...

Itt most a világ NO.3 nagyáságú természeti katasztrófája utáni állapotot látod, amire nem is volt méretezve és egy 45 éves elavult konstrukció is ilyen jól helytállt. Lokális szennyezésrõl van szó.

Mindennek van kockázata. Ennek hatására az atomé még kisebb lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rastaman
régen se, most se

z99999
állhat az az idõk végezetéig is ha szivárog belõle a jóság, és százaknak kell kockára tenni az egészségüket hogy ezreknek ne kelljen.

Pszt.

bardocz
Mûholdas képeken s látszik, hogy míg az egész ország romokban van, addig az atomerõmûvek épületei állnak.