A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az ázsiai lányok között van egy pár amitõl csorog az ember nyála. Mondjuk az ázsiaiak vagy nagyon szépek vagy nagyon rondák, a kettõ között valahogy nincsenek
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Senki nem vonzódik más emlõsökhöz? :)
Miért csak emlõsök vannak?
Hát a hüllõk már nem emberek? :)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
#84967: Alap:D:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A fehér barna göndör hajú jányok a legszebbek:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
WHITE POWER! :D
Szépség, mind. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lány vagyok, és heteró. - most szerintetek egy csaj nem tud arról szavazni, hogy melyik a szebb?
anno 1987
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a fekete göndör hajú nõk mondjuk a gyengéim :P akkor gondolom az a latinos vonal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bár nem tagadom, régebben nem vonzódtam többnyire az ázsiai csajokhoz, de mostanság megmozgatják a fantáziámat a japó lánykák is...
anno 1987
gyakorold a zen meditációt, vagy próbálj meg beszívni
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://htka.hu/author/molnibalage/
A következõ már lehet, hogy nyomtatásban fog megjelenni :)
Elõtte meg egy szimulátor kézikönyvét, ami cirka laza 300 oldalas lett.
Ha másnap valami fontosabb esemény van,akkor meg kb. szemhunyásnyit se tudok aludni. Ilyenkor jöhet altató barátunk, hogy valamennyit mégis tudjak pihenni.
nekem általában akkor nem jön álom a szememre ha nagyon kattogtam elõtte valamin, és nemtudok kikapcsolni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep