A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belõle-ezt-azt, de mivel gyakran folytatok troll életmódot, ezért látszólag Megsértõdöm/kikérem magamnak, elküldöm az illetõt a sunyiba.

BaliBoy
Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belõle-ezt-azt.

Azt azért hozzáteszem, hogy csak amennyiben tényleg építõ jellegû.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lacee86
Ja, azt elfelejtettem beletenni, h mondjuk olyantól kapod, akit ismersz, jóban vagy vele, adsz a véleményére stb. Tehát nem egy vadidegen utcán szembejövõ embertõl. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

morcosqtya
És arra hányan válaszolnának õszintén? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

chhaya
El szoktam gondolkozni rajta attól függetlenül, hogy ki mondja... megfogadni kevésbé sikerül, még ha igazat adok is.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belõle-ezt-azt...

De nagyban függ attól hogy azt ki mondja...
Dzsini
Holnapra fel lehetne dobni egy "mennyire válaszolsz õszintén az itt feltett kérdésekre?" kérdést.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belõle-ezt-azt...amennyiben az illetõ véleménye mérvadó számomra.

HTS s3rg1nh00
attól függ kitõl,van pár ember akinek a véleményére adok,de akadt már tök ismeretlen is akiét megfontoltam

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Molnibalage
Akinek adok a véleményére, azt bizony megfontolásra érdemesnek tartom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
általában leszarom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

daeemoon
Komolyan elgondolkozom rajta, és mérlegelés után akár meg is fogadok belõle-ezt-azt.

Változó. Ha besértõdök, akkor próbálok lenyugodni, és végig gondolni.

Szerinted versenyképesek a hazai weboldalak a külföldi weboldalakkal szemben? ==>> Hogyan viseled, ha építõ jellegû kritikát kapsz?
SötétBarom
Ezt a faszságot hol hallottad?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dzsini
Akkor miért van még mindig a T-csoport (Origo) tulajdonában?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Nem tudtam. 😊 De akkor is gagyi...

morcosqtya
Majd megszüntetik, vagy lesz egy "FaceBook Lite"? 😊

Hát mivel a Facebook megvette az iwiw-et, ezért jogosan majmolják 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

clio1616v
Magyarországon ugyanolyan népszerû mindkettõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

SötétBarom
A baszott nagy flashreklámok miatt megérdemlik, hogy eltûnjenek a süllyesztõben. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
a legrosszabb, ha már arról sem tudsz, hogy szívod 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

morcosqtya
detto.

amikor ez történt, még semmit sem szívtam városi levegõn kívül. sosem volt szükségem drogokra, hogy elvarázsolt legyek 😄
Lacee86
Szenvednek, rossz nézni... A facebookot próbálják majmolni mindenáron, de ez nem segít rajta semmit. Gyakorlatilag én is csak azért nem töröltem még magam, mert hát, elfér... De szinte egyáltalán nem használom már jó ideje.

predator1982
az igen<#nyes>

pred

Molnibalage
Mi a flém abban, hogy nincs érv arra, hogy kelljen? Mire jó? Mit tudok vele elintézni, amit mással nem...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Facebook flame ON!!44

Amúgy ja, mert sokan nem tudnak magyarul, pl magyaritasok.hu is erre épített és egész szép oldallá nõtte ki magát, bár mostanában sok játék jelenik meg magyarul, meg õk se fordítanak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Molnibalage
Régen sem használtam igazán, most sem. Felülettõl független. Lényegében akkor lépek be, mikor spamet kapok vagy nagyon ritkán fontos üzenetet egy távolabbi ismerõstõl vagy körüzenetet valami esemény kapcsán.

FB accountom nincs. Minek...? <#vigyor2>

chhaya
Az iwiw-nek az új arculat sem tett jót, mióta újították közel 50 ismerõsöm törölte magát..

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Ott van pl. az iwiw. Haldoklik a facebook mellett, sztem nem sok ideje van hátra...

Ha a külföldi oldal magyar nyelven is elérhetõ, akkor esélytelen.
Több lóvé van marketingre...(vagy nem...passz,de vmiért a magyar oldalak tény,h háttérbe szorulnak a külföldivel szemben).

immovable
Hát igen. Egy haverom Esztergomban szállt buszra, Dorogra ment volna ~ 8 km, helyette Balatonfüreden ébredt. ~150km! Igaz részeg volt. 😄 Egy forint sem volt nála, így egy egész délellõt koldult kocsmákban hogy haza tudjon jönni. 😄 Azt mondja kicsit furcsállta azt a nagy tavat. 😄
predator1982
<#nyes> nah azt hiszem a sztorijaitok után, én még tényleg jól jártam

pred

Ha a külföldi oldal magyar nyelven is elérhetõ, akkor esélytelen...
NEOreg3
nem érdekel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HTS s3rg1nh00
bár én ha eredetileg angol oldalt nézek azt nem állítom magyarra...(pl.facebook)

Sir Quno Jedi
Lásd Farmerama, Shakes stb. Van magyarul, mellette nem tud más hasonló labdába sem rúgni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
nem
Kata
üres (nem érdekel)

[/cserf][/fülünyúl]

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ha a külföldi oldal magyar nyelven is elérhetõ, akkor esélytelen

Molnibalage
Úgy értem, hogy magyart. Ergo nálam nem versenyképes. Az, hogy másnak az -e, azt nem tudom.

immovable
Üres. Nem foglalkoztat a kérdés.
Lacee86
Facebook, youtube??

Molnibalage
Nem tudom, mert nem használok ilyen oldalakat.

MR ME
nem tudom eldönteni, és nem is érdekel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86

Min hallgatsz zenéket? ==>> Szerinted versenyképesek a hazai weboldalak a külföldi weboldalakkal szemben?
HTS s3rg1nh00
gyorsan és hangtalanul...meg 2 óra után szerencsére már nincsenek az utcán

Sir Quno Jedi
Az nem ilyen késelõs füstös zóna?! Hogy sikerült élve eljutni?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3