A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De csak 1X.
Szóváltások meg mindennaposak (sulinak hála -.-). Mert minden jött-ment baromarcút felvesznek. (Gondolom az + lóvé..) Utána meg csodálkoznak,hogy miért tûnnek el az infóterembõl a monitorok (19"-es TFT-k eltûnnek csak úgy..😄),miért vannak berugdalva a WC ajtók,miért nincs egyik WC-ben sem piszoár,és miért nem lehet a WC-ben levegõt kapni,mert ezek a ge*ik bemennek egy 3*3m-es helyiségbe 25-en dohányozni. És csodálkoznak,hogy minden reggel rendõrök figyelik a bejáratokat,meg a 3 méteres kerítést,mert olyan emberek beszöknek a suliba,akik NEM IS ODA JÁRNAK BAZZ! A sulimat 5 éve újították fel,most ha bemegy valaki és körbenéz,egyszerûen nem hiszi el. És még le kell húznom 2 évet technikusin. FAKK <#gonosz3>#gonosz3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
volt amikor egyszerre 8 jött rám, de egész jól megúsztam a szituhoz képest. meg egyszer akarták az órámat elvenni, de pont szar kedvem volt és mondtam ,h most hagyjon a picsába, mert kurvára nem érek rá és elindultam azok meg néztek, h most WTF?!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
2szer kiraboltak, 1szer megvertek.
ki kéne lõni mindet az ûrbe.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem, még nem, mármint semmi komoly, amit atrocitásnak lehetne nevezni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De ami késik...<#kuss>#kuss>
de a legjobb az volt amikor 1000Ft-os gyümölcsgép cashflow után követtek és meg akartak késelni
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
BU
WWFSMD?
mûvészet -> fotográfia szak igen csábító, két év múlva megpróbálom (: azt szeretném csinálni( és tanulni ) ami igazán érdekel...
Ezenkívül a zene és az éneklés érdekel mostanában nagyon, de az meg ugye nem tudomány. 😊 A képzõmûvészet se értem, mit keres a válaszlehetõségek közt. 😊
Egyébként túl sok minden érdekel, ez a legnagyobb bajom. Nem tudok ennyi dologban jónak lenni, tehát maradok amatõr.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
kár, hogy kurvára nem érdekel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(