A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
kétszer ért már atrocitás, egyik sem romákkal.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Motoroj
Persze, az SZDSZ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

byzhouse
/off
miért bármelyik párt is ért a gazdasághoz?
/on

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

elõbb utóbb ugyis feljönne a politika, sokan mondják hogy azért nem szavaznak a jobbikra, mert nem értenek a gazdasághoz, egyéb dolgokhoz... na én ezt leszarom. cigánykérdést oldják meg, utána majd beszélhetünk másokról, ha nem kell félve kimenni az utcára, meg az idõseknek rettegni.

rastaman
amúgy 2x idéztek be kihallgatásra, de egész véletlenül pont nem volt ott mindig az illetékes elõadó... utána kaptam a levelet, hogy az eljárást bizonyíték hiányában megszüntették 😊

Guren
a 8. kerületi rendõrkapitányság valószínûleg le se szarta a siemens s55-ödet

<#shakehead>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rastaman
igen, ki is raboltak. egy siemens s55-ös telefonom bánta. az elsõ telefonom volt amit saját pénzbõl vettem meg. basszák meg!! :@ a 8. kerületi rendõrkapitányság persze nem tudta elkapni a tetteseket...

szjuca
<#banplz>

szjuca
Igen, verekedésbe torkollott.

Na jó, csak 1 pofon volt a barna lánynak. <#eplus2><#boxer>

jazzy
Mostantól megvan a véleményem rólad is 😊
immovable
A véleményedhez jogod van persze, de attól még nem igaz.
Lacee86
Nem baj, csak fura. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

HTS s3rg1nh00
te tényleg ekkora fasz vagy,esetleg tetteted magad?miért dolgoznának havi 70-80kért,ha bûnözésbõl vagy segélyezésbõl ennek minimum a háromszorosát teszik zsebre=isszák meg cigizik el?elég nagy tévedésben vagy az arányokkal is...én elhiszem hogy van köztük rendes,aki még szégyelli is azt amit egyes társai mûvelnek,de az élet kemény.azt aki ilyen módon tartatja el magát az állammal meg azzal a kevés emberrel aki tényleg napi X órában a lelkét kiteszi hogy napról napra meg bírjon élni,attól meg kell szabadulni,csak persze sok-sok éve ezt a problémát egyszerûbb szõnyeg alá söpörni,mint változtatni rajta.arról meg szerintem megint ne beszéljünk hogy a kommunizmusban mindenkinek volt munkája,mert lófaszt sem tudunk az egészrõl,és ha neked azt mesélték hogy az milyen jó rendszer volt mert mindenki dolgozott vidáman,akkor sajnálni tudlak azokkal együtt akik ezt mondták.persze hogy dolgoztak az emberek,mert különben igen komoly seggrepacsit kaptak a börtönben,ehelyett most ingyen élnek kb úgy mint a dolgozó emberek sõt még talán jobban,csak épp nem mehetnek el egy épületbõl.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Marci0115
<#shakehead>

HöfEE
"Miért? Mert volt munka. Esetleg munkalehetõséget kéne biztosítani, akkor dolgoznának"
A szocializmusban nem azért dolgoztak a cigányok mert volt munka. Hanem azért mert KÖTELEZÕ volt, ha nem dolgoztál megkaptad a KMK-t és repültél a börtönbe! És azok nem olyan börtönök voltak mint a mostaniak.

kakimakifsz
<#shakehead>

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

byzhouse
<#shakehead>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tommygear
szóváltás számtalanszor

aljadék népség
toysoldier
<#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

N1ggA
"munka látszatát csinálta 80%"

De bazdmeg olvasd már ezt el még párszor. Tényleg ennyire egyszerû vagy?

Spread De Love!

kakimakifsz
Epic fail.
Akkor is csak a munka látszatát csinálta 80%-uk.
Csak akkor az áriának volt munkahelye amibõl meg tudott élni és leszarta, hogy más szar munkáért is kap lovét.

N1ggA
Ez nagyon jó és nagyon érdekes, de a cigányoknál nagyon nem ilyen az arány. Sokkal több olyan cigány van, aki nem bûnözõ, mint aki az (akár hiszitek akár nem, ez így van). Csak legföljebb azokat nem látjátok segélyért állni a városházánál, vagy hajnali 2kor a körúton. Én tudom hogy van egy súlyos probléma amit meg kell oldani, de nekem a szomszédom is cigány, akik nagyon rendesek, és ezért én nem tudom utálni a cigányokat, mert a buszon is rengeteg rendest látni, meg amúgy is.

És nem a rasszizmus a lényeg, mert gondolom nagy részeteknek nincs baja pl. a négerekkel vagy a japánokkal, és gondolom nagy részetek nem neonáci, és nem is hungarista, én csak azt nem szeretném, hogy ha munkát kell adni, akkor inkább a fehérnek adjátok mint a cigánynak, a származása miatt.

Szocializmusban nem volt jelentõs a cigányprobléma, pedig akkor is voltak. Miért? Mert volt munka. Esetleg munkalehetõséget kéne biztosítani, akkor dolgoznának. És ez is tény.

Spread De Love!

kakimakifsz

HöfEE
<#eljen>

immovable
<#taps>
N1ggA
Jó akkor csak egy kérdés:
Miért baj, ha valaki nem utálja a cigányokat?

Spread De Love!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

N1ggA
2011-ben még nem szívtam 😄
De jól indul! Hajrá! Még!

Gyûlöljünk mindenkit, aki nem magyar és/vagy nem utálja a cigányokat! Mert az ilyen ember = magyarellenes.

Spread De Love!

Az a baj veled, hogy elszívtad az agyad<#szomoru1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lacee86
Itt ahol, lakom, egy kisvárosban, nincsenek annyira komoly verekedések, vagy incidensek. Mégis mindenki rühelli õket, mert élõsködnek. Mindig látni, mikor segélyosztás van, ellepik a városházát, mindenütt ott vannak, és kialakult egy elég kemény ellenszenv ellenük, vajon miért... Lopni az itteniek is lopnak persze ugyanúgy, az én bringám is elkötötték. :S

tenkenorman
Elég kicsi voltam még buszmegállóban akarták elvenni a fülest amit épp akkor vettem. megkértem õket hogy adják vissza, aztán elmentem, de kiabáltak hogy jöjjek vissza én meg csak mentem mentem és nem néztem vissza😄

http://www.tenke.hu

MR ME
libsi duma...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
Vannak rossz környékek, és biztos sokakat rabolnak ki vagy vernek össze, azokat meg is értem, ha gyûlölködnek, de a többség akkor is csak hall a problémáról, és nem tapasztalja, mégis nagy a szája.

Spread De Love!

HTS s3rg1nh00
attól hogy te nem találkoztál egy problémával még az létezhet
én a legtöbb ilyen embert végigküldetném egy héten keresztül napi 2x 5 darab általam kijelölt utcán miskolcon gyalog.ha egyszer sem rabolnak ki vagy vernek össze akkor bizony megtapsollak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Marci0115
de rossz lehet neked, irigyellek

de tényleg

N1ggA
Budapesten élek és sokkal többször szóltak be vagy voltak bunkók velem a szélsõjobboldaliak*, mint a cigányok.

*hungaristák, nácik, kopaszok, gárdisták, jobbikosok, fideszesek, stb.

Spread De Love!

SötétBarom
Ha alólad akarták kilopni a biciklit, akkor az rablás kísérlete.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#violent><#duma> <#violent><#duma> <#violent><#duma> <#violent><#duma>

bardocz
Ugyan, a budai oldalon is vannak néhol bõven ilyen férgek😄D
Adaaam
Kis srác koromban el akarták lopni a biciklit alólam, de én gyorsabb voltam 😊 szóváltás már többször volt. Engem még nem akartak kirabolni, de szomszédomat már megkéselték a boltjában pár ezer ft-ért, szerencsére túlélte. Volt olyan a városban hogy egy idõs bácsit megöltek szintén pár ft-ért, de sehol nem volt róla szó a hírekben.

everything's better with music

HöfEE
Én nácikat magyarországon saját szememmel még nem láttam, a hungaristák rabló/zsaroló/gyilkoló/verekedõ ügyeirõl meg egy kicsit kevesebbet hallok mint a cigányokéról.
Még ha vannak is nálunk nácik (minden bizonnyal vannak) akkor olyan kis létszámban, hogy igazából a kutyát sem zavarják. Ugyanez nem mondható el a cigányokról. Nem védem meg a rasszistákat meg a hungaristákat, csak arra akarok rámutatni, hogy álomvilágban élsz.

N1ggA
Hát ezt azért nem mondanám, de a nácikat meg a hungaristákat sokkal jobban utálom. És tapasztalatom szerint agresszívebbek is.

Spread De Love!

Ic3 m4n
Igen, verekedésbe torkollott, de õk húzták a rövidebbet 😊 (Salgótarján)

Guren
megjött az országos roma jogvédõ szervezet sg-s képviselõje, hi.

Megtörhetetlen
Részemrõl igen nagyon nem szeretem õket, és igen volt velük de csak verekedés, nem hagynám egyébként sem hogy megpróbáljanak kirabolni, anno amikor még a falumban éltem ott mindennaposak voltak a szóváltások, manapság itt pesten ez már elenyészõ, de persze igen volt rá példa nem egyszer.
Akinek nem az valszeg 16 év alatti és nem járt még budán kívül avagy nagyon elszigetelten éli életét, mert egyébként elkerülhetetlen a dolog...

fry day fry day sálálálláláá

Lacee86
Vajon miért... Nem verekedés, annál durvább, mikor Gyõrben lelopkodják a gázcsapokról vmi rezet, múltkor robbanás is volt egy háztömbben, csomó ember az utcára került... Hála az égnek, h nem halt meg senki, csak a szerencsén múlott. Most vmelyik nap az újságban ugyanez, csak a szerencsén múlt, h nem volt robbanás. A qva anyjukat ezeknek, mit képzelnek magukról... <#boxer>

SötétBarom
Mert mindenkinek van ismerõse, akit kipakoltattak, vagy megvertek. Az pedig, hogy egy ilyen, viszonylag visszahúzódó emberekbõl álló szubkultúrán (gondolok az sg.hu-ra, és a sok kockára /no offense/ ) belül is több mint 10% azoknak az aránya, akiknek tényleges konfliktusa volt velük, az nagyon kemény.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HöfEE
Attól, hogy valami nem veled történik még látod mi folyik körülötted... Szerintem nincs olyan ember ebben az országban akinek nincs legalább egy olyan közeli ismerõse akinek nem lett volna gondja a cigányokkal.