127612
  • Freeda Krueger
    -10 fok alatt,úgy tapasztalom.
  • Jeffjohnson
    Sajna én járdán sokat megyek és ott nem nagyon van eltakarítva. Várom már, hogy egy kicsit olvadjon. Mondjuk akkor meg sártenger lesz de még mindig jobb mint egy jégbordán elesni.
  • molnibalage83
    Engem is fagyás és egyebek zavarnak, a hideg ellen lehet tenni. Hála istennek az utak már szárazak, de a bringautak egy részét leszarják...
  • Jeffjohnson
    Én egész évben biciklivel járok melóba. Nagyjából -10 a határ, ami alatt már nem olyan vicces. Persze a jégbordák jobban zavarnak most.
  • molnibalage83
    -5 fokig jó vagyok, még bringás is 20-25 perce. Alatta már nem kellemes.
  • ReszegKoldus
    ~+20°C alatt legyen, az a lényeg :)
  • Lacee86
    Nem szeretem a hideget, -5 alatt már necces. Bár nyilván nagyban függ attól, hogy száraz, szélcsendes, napos idő van-e vagy sem.
  • Calver
    durván olyan 15°C alatt.
  • molnibalage83
    Gyerekek, ez az easy polls lehet, hogy szarra sem jó..? A my polls részben a reports mindig ugyanazt mutatja és ez jó, de az egyes szavazásoknál a "see result" gomb összevissza és mindig más eredményt mutat...
  • molnibalage83
    Új kérdés betéve. Kérdés javaslatokat továbbra is várok.
  • ReszegKoldus
    (Mondjuk 2008-ban is többen szavaztak rá )
  • molnibalage83
    Lelövöm a szavazást, semmi értelme, most meg a nemek vezetnek. Ilyen manipulált formában semmi értelme... Sajnálatos, hogy egy komoly kérdést a közösség vagy külsős faszok nem képesek komolyan venni és egyszerűen szavazni.

Valahol csodás, hogy az átlag gyök2 ember ennyire kicsinyes...
  • molnibalage83
    Az ugye megvan, hogy Clintonra többen szavaztak, Trump amiatt az elektori rendszer miatt győzött, amit még ő is szapult. Epic...
  • Calver
    egy ország nem nagy ár azért, hogy ellenségeimet szenvedni lássam.

de ugye azt vágod, hogy amit felvázoltál, nos... kb így működik az élet? csak nézd meg egy pillanatra amerika új elnökét...
  • molnibalage83
    A szavazást meg tutira elkezdték manipulálni...

Hirtelen +19 szavazó lett és hirtelen mind igen lett. Hihetetlen, hogy egy ilyen szintű topikba is belenyúl valaki. Senki ne mesélje be, hogy kb. 35 szavazat és stabil 83/17 arány után hirtelen majdnem 50/50 lesz.

35 szavazatnál volt 29 nem és 6 igen. Most 54-nél vagy 29 nem és 25 igen. 19 igen szavazat zsinórban. Aham... Ilyen a mesében sincs...

Kicsit szánalmas már ez...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.01.23. 14:48:07
  • molnibalage83
    Szóval csak azért, mert egyes általad elé fura módon levezetett és nem kedvelt embereket látni akarod csalódni szétbasznál egy országot.

És ezek után még ők a retardáltak? Hej, ember igen érdekes logikád és mércéd van...
  • Calver
    nehéz kérdés... az egyik oldalon ott vannak embereket, akik komolyan úgy gondolják, hogy magyarországon olimpiát kellene tartani, ami elég szomorú, de... a másik oldal a kétfarkú kutya párt retardáltjaiból áll! sajnos annak a szörnyűségnek a szülővárosában élek, 15 éve is pont annyira volt vicces, mint egy tömegbaleset - ostoba humor hulladék embereknek.. amivel nem is lenne baj, ha ezek a majmok nem gondolnák mostanra "komolyan", amit csinálnak, avagy nem gyűjtenének maguk köré még hulladékabb kétlábúakat és nem sírnának még hangosabban, csak hogy a sok birka büszkén kövesse a "viccpártjukat", mert az akkora "lázadás", és olyan "egyedivé" teszi őket... csak kellene hozzá előbb növeszteni egy személyiséget, nyuszikám. aztán rájönni hogy mennyire szánalmas vagy.

szóval nehéz kérdés, hiába húz a nem felé a szívem, zokogni akarom látni ezeket a férgeket.
  • Jeffjohnson
    Jöhet! Ezt a mostani témát páran meggyilkolták.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2017.01.23. 12:21:23
  • molnibalage83
    Legyen új kérdés ma vagy ráér holnap?
  • aaasdd
    valaki megtudná mondani, hogy milyen technikai korlátjai vannak a topik fejlécébe rakott szavazómotornak? előre is köszi.
  • j0nNyKa
    biztos esélytelen ezt a topicot IS flame nélkül vinni? biztosan a TE fröcsögésed való ebbe a topicba? biztosan nincs más hely, ahol terápiázhatsz? biztos szükség van így erre a topicra?

.. most szóltam
  • BaliBoy
    A baj azzal van, hogy Te nem véleményt mondtál, hanem kapásból (el)ítéltélted őket feltételezett származásuk miatt. De már túl ragoztuk.

Egyébként rossz ajtón kopogtatsz. Ha bár már egy ideje pesten élek, de vidéken születtem és ott is nőttem fel.
  • ManoNegra
    Írtam, hogy a tévedés jogát fenntartom, de ahhoz túl sok a negatív előjel, hogy bizalmat előlegezzek.

Amúgy ha rajtam múlna, nem lenne itt olimpia, de engem meg sem kérdeznek, mert én csak egy porfészeklakó vidéki vagyok.
  • BaliBoy
    Ezt a """cikket""" eddig a mondatig érdemes olvasni, tovább nem. (ennek ellenére tovább olvastam) Mindjárt írok én is egy hasonlót....
    "A fiatalember – aki kérte, hogy nevét ne hozzuk nyilvánosságra..."
  • BaliBoy
    Szerintem senki sem mondta, hogy ess hasra előttük! De úgy elítélni őket, hogy még nem is tudod kik ők és mit fognak csinálni, nagy ostobaságra vall...
  • ReszegKoldus
    Ebben a konkrét esetben nekem nem mindegy.
  • Fbn Lx
    ja
  • molnibalage83
    Nem tökmindegy, hogy ki indította a kezdeményezést?
  • ReszegKoldus
    Ezeknek kéne a papírját aláírni. Jó vicc.
  • ManoNegra
    Úgy megmondanád, hogy az elmúlt 26 évből melyik kormány teljesíményétől kellett volna hasra esni?

Na pont ez az, ami óvatosságra int.
  • molnibalage83
    Semmit nem tudni szinte róluk, de egyből ilyet írsz le, hogy magyarság megmentői és ne essük hasra tőle. Egyértelműen förcsögni jöttél ide. Úgy megmondanád, hogy az elmúlt 26 évből melyik kormány teljesíményétől kellett volna hasra esni?
  • ManoNegra
    1. Nem böfögtem, hanem írtam.

2. Mert kérdezték.

Nem voltam ordenáré, nem gyűlölködtem, csak leírtam azt amit gondolok, de töröld nyugodtan ha nem tetszik.
  • molnibalage83
    Nem is értem, hogy ez a kommentet minek böfögted ide.
  • molnibalage83
    A bevándorlásos kérdés nem valódi kérdés volt, mert eleve hülyén volt feltév és annak bármiféle következménye fényévekre volt az olimpától. Ez egy valós kérdés igen egyszerű választási lehetőségekkel.
  • ManoNegra
    Nem is titkolják, hogy hosszútávú politikai céljaik vannak, ehhez ez az olimpiai ramazuri csak egy lépcsőfok. Mécs Imre volt szdszes politikus fiával és egy volt mszp-s vagy ahhoz közeli háttéremberrel pedig elég nyilvánvaló melyik szubkultúráról van szó.

Aztán persze lehet hogy tévedek, és ők lesznek a magyarság megváltói, de engedtessék meg nekem, hogy ne essek hasra előttük.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.01.22. 20:07:27
  • BaliBoy
    Igazad van! Hülyeséget bárki írhat.!
  • ReszegKoldus
    Hát egyesek szeretik támogatni az ilyen kirekesztő eseményeket...
  • ManoNegra
    Ehhez először körvonalazni kellene, hogy mit értünk szadesz árván. Amúgy te mondod meg itt, hogy ki és mit írhat?
  • BaliBoy
    " Ja igen, ez a "momentum" mozgalom a szadeszárvák projektje, miért adnám nekik a nevem címem?"

Bizonyítékokat, tényeket, vagy GTFO!
  • ManoNegra
    Az mondjuk szerencse, hogy nem akartak népszavazást miatta. Ez is egy olyan halott ügy, amire a lehetséges olimpiai költségeken felül el lehet költeni pár milliárdot, de legalább a mozgalom politikai tőkéje hízik tőle.

Ha ma Magyarországon egy olyan fajsúlyos kérdésben nem sikerül megugorni az érvényességi küszöböt, mint a bevándorlás, akkor ennél teljességgel kizárt.