A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Dum spiro, spero.
NCIS/NCIS Los Angeles (mindkettõ, de LA második évados szereplõgárdával különösen ász lett)
House
Dexter (aminél 5. végre egy igazán jó évad volt)
ezen kívül amik ténylegesen kedvencek, csak az utóbbi évbõl, mivel nem akarok két oldalas listát:
Castle, Psych, Terriers
"The trees move. Do you not see it?"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2. Mad Men
3. Community
4. Chuck
5. Heroes
6. Fringe
7. Family Guy
8. Breaking Bad
9. Monk
10. Castle
a lostot meg imádtam, de a végére kiábrándultam belõle :C
Big bang theory
HIMYM
X-Akták ebbõl melléksorozat volt a Lone Gunmen csak sajnos 1 évadot élt meg
House
Californication (talán ez a kedvencem)
Mad Men
Breaking Bad
Dexter
Entourage
Skins
Family Guy
South Park
Star Trek TNG, Voyager
everything's better with music
jah és még a döglött akták, médium, szex-és new york, illetve régebbi sorozatok. nem nézem állandóan õket, de ha ezek közül látok valamit és van idõm végignézem
pred
Egy rém rendes család
X-Akták
NCIS/NCIS Los Angeles (mind kettõ)
Gyilkos Elmék
CSI Miami/New York/Las Vegas (mindegyik)
Többnyire a krimi sorozatokat kedvelem... apropó hiányolom a felsoroltak közül a Vészhelyzetet, a Family Guy-t, The Cleveland Show-t, South Park-ot, meg a Szökést...
Walking Dead
Babylon5
X-files
You rang M'lord
Band of Brothers
Two and a half men
Spartacus
Everybody hates Chris
Friends
Rome
...most így hirtelen ennyi. 😊
how i met your mother
modern family
plusz alltime favorit a jericho és a band of brothers
Chuck 1,5
Prison Break x
Jericho x
Dragon ball x
Family Guy 6-7?
X-akták x
How I Met Your Mother 5?
The Big Bang Theory 3
Fringe 2
Supernatural 4-5?
Two and a half men 6
The Pacific x
Dexter 3
House 6
Így állok a sorozataimmal, feljegyzem egy txt-be, hogy melyikkel hol járok, hogy késõbb ha vannak új évadok tudjam folytatni.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy rém rendes család.
BSG
Csillagkapu (néha az SGA is jó volt)
X-Akták.
Ezek voltak rajta a listán. Mondjuk a BSG-t totál eltolták a végén, az SGA 1 évada jó volt, utána eszméletlenül hullámzó...
Ami nem volt a listában, az Elit Alakulat (Bo😎. Minden idõk legjobb háborús sorozata a mai napig.
Látható, hogy minden amit nézten, annak egy kivételével véde, de az sem nagyom nézem már. 7-8 résszel lemaradok, azt egyben megnézem.
A Született Feleségeket nézem így. 1-1,5 évig nem nézem, aztán 2 nap alatt megnézem az összeset.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Krimi, Vígjáték (:
I met God. She's black
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csillagközi Romboló
CSI Miami/New York/Las Vegas (részletezd, hogy melyik). Mind
Doktor House.
Gyilkos Elmék.
Kemény zsaruk.
NCIS/NCIS Los Angeles (részletezd, hogy melyik). Mind
Smallville.
EGYÉB sorozat tetszik (részletezd, hogy melyik).
A Rejtély, Így jártam anyátokkal, Euréka, Dr. Csont, Grace Klinika is egész jó. Rejtélyek kalandorai
😄
-----
Sci-Fi
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Gyilkos Elmék
Dr. Csont
Meg régen ment a Jericho,azt is szerettem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kakaós sajtoskifli!!!<#finom>#finom>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kakaós csiga
Rétes: meggyes, mákos, túrós, almás...
Sajtos rúd
Fánk: barack és málna ízes
Croissant: csokis és epres
Túrós bukta
ízes bukta
Mexikói csavart rúd...
Szóval nekem jöhet minden, imádok enni, imádok élni... bár most megint felszökött rám +4kg amit le kellene adni... 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun