A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Milyen az a megszokottól eltérõ rendszerû játék?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

kifli
bazzeg rosszul szavaztam, -1 az oprendszerbõl, mert most jutott eszembe hogy ez már az eredeti win7-em, msdna-ról 😄

amúgy képszerkesztõt, és irodai csomagot használok "lopottan" (tulajdonképpen nem loptam, az eredeti oldalról szedtem le, csak a próbaidõt hosszabbítottam meg 😄). PS és M$ office, ha ms office nem lenne törten open office-t használnám, másik gépen használom is, ide nem is értem miért ezt tettem fel 😊

Photoshopot nem tudom mivel helyettesíteném, gimp elég fapados :/

A többibõl ingyenes, kivéve játékokból, ott amivel játszok (css, arma2, lfs, tdu2, tf2, killing floor, gmod) mind eredeti, mivel mind multiplayeren alapszik, és fasznak van kedve szívni a törtszerverekkel, tungle, hamachi és társai szarokkal.

Meg ezek nem olyan drága játékok már (fõleg, hogy css pl 1200 óra játékot adott már az áráért cserébe).

Néha 1-1 játékot letöltök, de max 1x játszok velük, ritka az olyan játék, amit letöltök, és több alkalommal is játszok vele (homefront talán kivétel volt, mert azzal 2x játszottam 😄). Így ez nem minõsül használatnak, legalábbis szerintem 😊

Igazából nem szeretek a megszokottól eltérõ rendszerû játékokkal elkezdeni játszani, fõleg multiban nem...
morcosqtya
AI kikapcs, problem solved. 😊
Hatékony karakter volt ezért szerettem volna ha marad.
Na OFF OFF.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Motoroj
Melyiket?

Calver
ööö... mert megkér hogy várj egy napot, és majd azután jön vissza? vagy valami más volt ott?
mondjuk õt én nem vittem (csak amíg lecsaphattam pár Harpert és felmarkolhattam Ring of Wizardry-t), fõleg kontinuitási okokból (na meg mert rühelltem), mivel elsõ részben nálam Monty és Xzar áldozatául esett <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
nem sok.. wizardry7-hez képest.. 😊
csak egy hülye bug miatt a kikötõ district-ben a kocsmában folyton kilépett Jaheira a csapatból, és nem lehetett visszahozni, visszatöltéssel sem, na azon felcsesztem magam, és leszedtem.

Calver
sok az a 200 óra játékidõ? <#nevetes1> (elsõ résszel együtt +100 óra)
amúgy megy
IWD2 és Planescape: Torment játszhatatlan egyedül modern rendszerek egy részén (villog a fog of war), de ott is nvidia kártyák asszem amik bekavarnak.

"The trees move. Do you not see it?"

kakimakifsz
Hát megcrackelhetnéd az Ansys-omat is😊, mert eddig nem sikerült telepíteni.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Molnibalage
Nem tudom, lehet hogy megy. Nem tervezem kideríteni. Én addig használok régi oprendszer, amíg csak lehet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Sok minden megvan legálisban is, de inkább crackelek, nekem egyszerûbb mint aktiválgatni.

morcosqtya
Baldur's Gate II nem megy Win7 64 alatt? <#rinya>
Megvettem anno, még xp32 alá, majd win7, most meg 64 van és még mindig nem játszottam végig..

Most fent van a CS, de egyszerûen nem tudtam "végigjátszani".. <#zavart1>

Mire kell ultimate amire az ingyé' verzió nem elég ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee86
Rá van pörögve az egérre. 😄D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lyukasbogrács
milyen válaszokat? amiket a macskám írt? <#smile>

Kata
Köszönjük, a válaszokat továbbítjuk a BSA-nak IP címekkel együtt. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Nem értek ilyesmihez. Ha ennyire egyszerû lenne, akkor más nem szenvedna annyi az újabb OS-sel és egyes VGA kombinációval.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Virtuális géppel is bõségesen elfutnak, azzal könnyebb dolgod lenne szerintem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Nincs régi gépem, de ha lenne akkor sem tartanám meg. Nem raktár a szobám. Örülök, hogy egynek van hely.

NEOreg3
minden legális

5 millió felett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kakimakifsz
Játszd a régi gépeden.
Ha még megvan........
Emusoft ez ügyben nincs?

Molnibalage
Jah. A Baldrus Gate és más régi játékokat is szeretnék egyszer végigtolni. Örülök, hogy ezek memoccanak egyáltalán XP64-en...

kakimakifsz
Gondolom a Falcon....
Hát jól hazudsz, te kém😊

Molnibalage
Nem. A játék, amit fejlesztek és nagyon ritkán játszok is vele, az nem megy mindenféle "vicces" oprendszerrel, de újabb Win is elég macerás vele és újabb VGA driver is.

Lacee86
Hát ezaz. Persze h tudom, h van Linux, meg Mac OS meg Ubuntu, de ennyi. Nem tudnám õket használni, és nem is akarom.

kakimakifsz
Nagyon nyomós?
Ipari kémkedsz, vagy mi?

Molnibalage
Ismerek mást is, de nagyonis nyomós okokból nem használom õket. Nem értek hozzájuk. Nem fogom magam mogyórzin, hogy valami mást használjak ahelyett, amirõl tudom, hogy mûködik stabilan.

Lacee86
És egy átlag user szted a Windowson kívül mi mást ismer? :/

Természetesen minden eredeti. Soha nem volt és nem is lesz illegális tartalom a számítógépemen. Mint ahogy az egész országban az esetek 99% ban...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lyukasbogrács
egy jobb oprendszer már alapból tartalmaz cd/dvd írót <#gonosz1> (és nem a nero-t)

QuippeR
jelenleg a VS2010 Ultimate beficcen meg néha-néha az Adobe Acrobat is szóval máris 4000$ körül járunk. tovább nincs kedvem számolgatni, innentõl meg megette a rosseb, inkább a többivel se foglalkozom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Guren
nézzenek utána, hogy van-e más D: régen én is azt használtam, mert adták valamihez, de láttam rajta, hogy egy rakás fos és kerestem másikat.

clio1616v
csak akkor ha nem muszáj a legális használata

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsini
Ámen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

David2
tetemes összegek emészt csak a szoftverek fenntartása, pláne ha elõtte bérelted. Nyugodtan elhiheted, h nemes egyszerûséggel nincs rá pénz, ezt olyan építész mondta, aki törekszik rá, h legálisan legyen minden, így belekényszerül, h az archicad jóval régebbi verzióját használja, ami nem kis versenyhátrány.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Dzsini
Vagy LibreOffice, ha már ott is beindult a háborúzás 😊

OpenOffice ? Annyira nem vészes

Gabor1990
Mióta Mac-et használok egydül az office warez, minden más freeware, de pl a Lion-t is meg fogom venni, mert 24 €-t bõven megér még nekem is, pedig sose vettem még oprendszert se, nem hogy mást.

Lyukasbogrács
mert csak azt ismerik, nincs ebben semmi érthetetlen.

Beidegzõdés, hogy ha írni akarsz Nero, lehet azért, mert régen adtak CD-Romokhoz ingyé' nérót (nekünk legalábbis), lehet másért.

Dzsini
Ez kétségtelen, de a szoftvert a cég megalapításakor (az általad vázolt esetben a válság elõtt) kellett megvenni, hiszen szükséges része a cég beindulásának, nem most, amikor épp rosszul megy a cégnek. Jelen idõben esetleg egy frissítést nem vesznek meg, ami valószínûleg nem jelent akkora versenyhátrányt, hogy ezen múljon a sikerességük.

Guren
én azokat nem értem, akik még mindig nero-t használnak cd/dvd/bluray/satöbbiek írásra, amikor vannak sokkal áttekinthetõbb, ingyenes programok is.

David2
az árszint nyugathoz van igazítva, így itthon is ugyan annyiba kerül minden, így jobban meg is veszik. De itthon meg a nettó fizuk 25-30%a, így nyilvánvaló, h általános jelenség a warez. Nincs ebben semmi fura.

David2
gondolom a gazdasági világválság nem újdonság. Meg az sem, az építõipar a rendszerváltás szintje alatt van. Így vagy veszít a versenyképességébõl, vagy szürke megoldásokhoz folyamodik.

elvitatkozhatunk ezen még, de én arra akarok kilyukadni, h azért nem veszik meg a cuccot, mert nincs rá lóvé

Dzsini
Akkor rosszul kalkulálták ki a vállalkozás költségeit, a szükséges szoftveres/hardveres háttér már alapításkor egyértelmû, nem a múlt héten emelték fel az ilyen CAD programok árát.
Ha nincs pénzem autóra nem megyek taxisnak.

David2
nem tudják meg venni, sok esetben az alkalmazottakat sem tudják kifizetni

Dzsini
A film nem szoftver 😊

Dzsini
* például az Autodesk gyakorlatilag a teljes palettáját ingyenesen hozzáférhetõvé teszi tanulók számára ingyenes regisztráció után, a Graphisoft szintén ingyenesen adja az ArchiCAD tanulói változatot.

somdav95
operációs rendszer/photoshop/office/néhány játék/rengeteg film

300-500 közöttre nyomtam elõször, de a filmeket kifelejtettem.. így ink millió felett van

Dzsini
Ha cég vagy, megveszed a CAD cuccot, ha a cég költségvetése megengedi. Ha otthon hobbiból használod, akkor nincs értelme, ha tanulsz vele, akkor általában elérhetõ az ilyenekbõl Student változat sokkal olcsóbban azzal a kikötéssel, hogy pénzkeresetre nem használhatod.

Ic3 m4n
üres