A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tul sok team fortress 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ugy tudom hogy (tervek szerint kb 20-30 év) egy hajón lesz egy rail gun. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tadam tadam
Szeretem ha 9G hat rám 😊
tadam tadam
Különben meg nagy-nagy fõnök akarnék lenni.
a gabonák gyorsan felszívódó szénhidrátjáról van szó. ezeken kívül szénhidrát még a gombákban is van, bizonyos magvakban meg gyümölcsökben, pl. datolya vagy mazsola, meg kifejezetten sok, ugye a fruktóztartalom miatt.
nem követem vakon - sõt, a saját étrendemben egyáltalán nem követem, ugyanis kifejezetten hízni szeretnék most, abba pedig nem férne bele, ha megvonnám a gabonákat - ezt a hátrányát például fel is ismertem.
a vegánizmussal hasonló problémáim voltak, egyébként nem ítélem el, sõt, teljesen élhetõnek tartom. van pár ismerõsöm aki évek óta csinálja, és teljesen egészséges emberek. számos híres mûvészrõl és tudósról nem is szólva, akik közül sokan túllépték a 80 éves kort.
a divathullámokkal meg hagyj, totálisan leszarom, hogy amit ésszerûnek tartok az divatos-e, vagy épp nem az. a pszichologizálásodnak szintén nem látom értelmét, lévén hajszálpontosan ugyanazt csinálod mint én, csak a másik oldalról.
De inkább maradok a COD, meg hasonló játékok mellet, ha ott kilõnek mert bénázok, akkor van újrakezdési lehetõség... real life már kissé cumi lenne a szituáció... 😄
csak akkor van baj, ha egyedul kene bemennem az ellenseges vonalak moge 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Háború esetén túsz" Woody Allen
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Persze, Patton is megmondta, a háborúnak nem az a célja, hogy meghalj a hazádért...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Filmet lehetett volna csinálni róla😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már rég teljesült a vágyad. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.