A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
<#taps>
Molnibalage
Politikus.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egyébként ilyen sunyi, lopakodó, ellenség ruháját felveszi, hátba szuros katona "class" nincs? 😄

Tul sok team fortress 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyenruhás lányok. Hihi, "nyálcsorgató perverz smiley" 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lacee86
Hát akadnak azért nõi katonák is. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Búvárt jelöltem, de lennék mesterlövész is, meg tengerész.
Ugy tudom hogy (tervek szerint kb 20-30 év) egy hajón lesz egy rail gun. 😊

Kata
Én is max ilyen békebeli katonai pilóta lennék, vagy szállítórepülõs, nem akarnék menni lövészárokba nézni hogy halnak az emberek, meg amúgy is csak golyófogónak lennék jó. De gondolom ezért nem lesznek a nõk katonák, belátom ehhez mi gyengék vagyunk minden téren.

[/cserf][/fülünyúl]

Hegi90
vadászgép/baka.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee86
Hát, h vmire bökjek, legyen tank. De nem szeretnék katona lenni, úgyh nem nagyon tudom egyikre se mondani, h ez "szeretnék" lenni. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kakimakifsz
bár mégse😊

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

kakimakifsz
C-141-re adom a voksom.

Molnibalage
Az a négy sárga valami nem a tûzoltó rendszer kapcsolóinak biztosító fedelei? (Ez asszem egy KC-135)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
azt egy sztyuárdesztõl kérted kölcsön egy fotó erejéig

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Kata
Nem, nekem nem ilyen a retikülöm. 😛

@Fec papa: nem

[/cserf][/fülünyúl]

Fec papa
Játszol még IL-2 vel?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

clio1616v
na nee... tevagy 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

de mesterlövész is lennék egyben

tadam tadam

vadászgépet szeretnék vezetni 😊
Szeretem ha 9G hat rám 😊

tadam tadam

tenkenorman
lol csak én lennék baka?

http://www.tenke.hu

Kata
😄D

[/cserf][/fülünyúl]

Mindenki mesterlövész 😄😄

Különben meg nagy-nagy fõnök akarnék lenni.

zyppy
Csak a búvár<#eljen>

banok
G.I. Jane XDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kata
helikoptert vagy repcsit vezetnék 😛

[/cserf][/fülünyúl]

ki beszélt itt szénhidrát-megvonásról?
a gabonák gyorsan felszívódó szénhidrátjáról van szó. ezeken kívül szénhidrát még a gombákban is van, bizonyos magvakban meg gyümölcsökben, pl. datolya vagy mazsola, meg kifejezetten sok, ugye a fruktóztartalom miatt.
nem követem vakon - sõt, a saját étrendemben egyáltalán nem követem, ugyanis kifejezetten hízni szeretnék most, abba pedig nem férne bele, ha megvonnám a gabonákat - ezt a hátrányát például fel is ismertem.
a vegánizmussal hasonló problémáim voltak, egyébként nem ítélem el, sõt, teljesen élhetõnek tartom. van pár ismerõsöm aki évek óta csinálja, és teljesen egészséges emberek. számos híres mûvészrõl és tudósról nem is szólva, akik közül sokan túllépték a 80 éves kort.
a divathullámokkal meg hagyj, totálisan leszarom, hogy amit ésszerûnek tartok az divatos-e, vagy épp nem az. a pszichologizálásodnak szintén nem látom értelmét, lévén hajszálpontosan ugyanazt csinálod mint én, csak a másik oldalról.
Naná hogy mesterlövész... 😄

De inkább maradok a COD, meg hasonló játékok mellet, ha ott kilõnek mert bénázok, akkor van újrakezdési lehetõség... real life már kissé cumi lenne a szituáció... 😄
Jim Morrison
mesterlovesz 😄

csak akkor van baj, ha egyedul kene bemennem az ellenseges vonalak moge 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na a sok kemper jellemzõ xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

banok
Semmi sem szeretnék kevésbé lenni mint katona
"Háború esetén túsz" Woody Allen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

byzhouse
pedig milyen jó lehet mesterlövészeknek 2-3napig hasalni a fûben. béna vadászgépesek,mert odarepülnek ledobnak 1-2bombát és hazatérnek <#nyes>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Úgy látom sok codos jár ide.
jhetedikj
Szanitéc lennék.

anno 1987

89
Egyébként jobb volna, ha a politikusaink/királyaink/hadvezéreink vonulnának az elsõ sorban ahogy régen és nem hátulról nyomogatnák a gombokat, egybõl megcsappanna a háborúk száma.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

PrasCo
Hehe, csak nyomorult bokorugró nem akar lenni senki.
Persze, Patton is megmondta, a háborúnak nem az a célja, hogy meghalj a hazádért...
A Magyar Királyi Haditengerészethez csatlakoznék. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

clio1616v
nem szeretnék lenni másmilyen akkor se, így vagyok jó ahogy vagyok...

tigeroo
aha a másik oldalán pedig csíkos vadmalackák 😊

(tilos meglõni õket)
tigeroo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
RIZLA
vmi fõmufti, aki jó messze van az egésztõl, és osztja az észt.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kakimakifsz
Legjobb élményeim az ottani 64 fõs pályán eltöltött kétszemélyes párharcokról szóltak😄
Filmet lehetett volna csinálni róla😄

HTS s3rg1nh00
a bf pont másról szól,épp ezért lennék én...tankos😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kakimakifsz
és a Battlefieldesek😊

kakimakifsz
Ez te vagy? (mármint az elsütõ billentyû innensõ oldalán?)

efti
"Hogyha katona lennél, milyen szeretnél lenni"

egyeb: Sertetlenul tulelo

WWFSMD?

NEOreg3
pyro

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

0Fritz0
Amikor mindenki folyamatosan a kocsmában döglik?
Már rég teljesült a vágyad. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
én már azt várom mikor lesz a jericho sorozathoz hasonló világ 😄
mosoporr
egyéb: én lennék az aki megtiszteli a helyi csajokat mert az is nagyon fontos (elrettentés) <#hehe>

Ic3 m4n
Tûzérséghez csatlakoznék.

0Fritz0
Vezérkari tiszt, aki háborúba küldi az embereit és jól megdugja odahaza magányos asszonyaikat, majd olcsón felvásárol vagyontárgyakat, ingatlanokat.
A háború kemény dolog... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.