A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
kisiskolás koromban mindig ment vasárnaponként ha jól rémlik.😄
Unokáid vannak már?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
TOS, TNG, VOY, DS9, ENT
B5
BSG (régi és új is), Caprica
Outer Limits
X-Akták
ER
Lost
House
NCIS
NCIS:LA
4400
V
Jericho
Family Guy
Rém Rendes
Tool Time
Family Matters, Step by Step, bár ezeknek lehet nem minden részét 😄
Falling Skies meg Satisfaction folyamatban 😊
Klinika 😄
Dallas 😄
...
Picsába de öreg vagyok.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
most így hirtelen ennyi. régen is sokat néztem, de akkor még ha nem volt idõd pontosan a tévé elé ülni, akkor néhány rész kimaradt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
de ez már rég volt, szóval... szerintem már a végignézettek száma is van 40+.
"The trees move. Do you not see it?"
Jericho
Illetve Barátok Köztnek egy jelentõs részét (~1100-tól egészen eddig).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
asszem eddig ennyi
Lost, Prison Break, Fringe, The Wire, Band of Brothers, The Pacific, Sopranos, Lie to me, Spartacus, Battlestar Galactica, 24, Jericho, House, Dead Set, The Walking Dead.. Hirtelen ennyi jutott eszembe..
Ha összeadnám, hogy ez összesen mennyi idõbe telt, elsírnám magam 😄D Már simán beszélhetnék spanyolul, vagy valami.. 😞((
Szerencsére mostanában meló miatt nincs annyi szabadidõm, így ami van, azt próbálom ennél értelmesebben eltölteni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://www.tenke.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lie to me
néhány anime
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Rome (HBO)
X-Akták
Stargete SG-1
Elit Alakulat
Battlestar Galactica.
(Hamarosan Vészhelyzet.)
House MD majd egyszer, folyamatosan lustán nézem, mindig lemaradok.
SGA-ból egy vagy két részt nem láttam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt ami érdekelt, de nem mindig értem rá hogy lássak minden részt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol