A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
chat-leszarom
online/offline-zavar
támogatom tigeroo "tetszik gombját"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-jólenne vmi hozzászólás-like gomb is.
-nomeg az oldalon át ugró utcsó üzi
-mobil sg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még aminek nagyon örülnék, ha lenne a fórumnak is mobil verziója.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De az uj hsz jelzése tetszik.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Egészen konkrétan a chrome sg pluginra gondolok, ami NAGYON JÓ (annak ellenére, hogy nem belsõ upgrade). A cset engem nem érint.
Inkább a modik dobnák ki a sok trollt. A tudományos topokikból lassan mindenhol konteó / NWO / stb. antitudományos balfaszságokat posztolók gumiszobája lett.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ennyi erõbõl te vagy kocsis kickban! óvoda nem ma barnult középcsoport szint
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ha azt mondom hogy nem vagyok egy szeszkazán?
Akkor lehet hogy nem is jön az mindjárt hogy az igazi férfi min. 100 kiló, sörhasa van, sört vedel egész nap, a tv-t bámulja, a távirányító folyton a kezében, és folyton a dugáson jár az esze, ezek közül kb. egy sem jellemzõ rám.
Ettõl függetlenül még úgy gondolom hogy lányok és buzik (beleértve más modern életformákat is) isszák leginkább, és elsõsorban nekik is valóak ezek a gyengített dolgok, szerintem teljesen logikus is, de ha tévedek az sem baj, annyira végül is nem lényeges dolog amirõl szó van.
Amúgy ha lányként vagy buziként lenne ez a véleményem, akkor is primitív gondolkodás lenne? Van itt még 23 ember, aki ugyanerre szavazott, lehet hogy van köztük olyan is aki nem primitív.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Egyébként meg "nem éppen a kedvencem, de néha iszom egyet"-re nyomtam. Hogy miért? Mert tényleg így van :> Mindkettõt szeretem, hangulat/társaság/szitu függõ hogy éppen mit iszok, és ezzel szerintem sokan vannak még így 😊 Az alkoholmentes sört még mindig nagyobb baromságnak tartom mint az ízesített változatot.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
2. megintcsak, az igazi férfi nem henceg, nem szól be másoknak azok fogyatékossága miatt
konklúzió: el vagy tévedve a férfiasság mibenlétét illetõen. feltételezem, magadból indulsz ki, és erõsen beletartozol a fentebb említett önbizalomhiányos, másoknak megfelelni akaró emberek körébe. ezt bizonyítja, hogy milyen szép kis passzív-aggresszív posztot sikerült kivágnod magadból csak azért, mert te valószínûleg szereted a citromos sört, azt pedig pár fórumtárs buzisnak titulálja.
Fbn Lx státusz: [] NEM OWNED
hogyha bontok magamnak egy citromos sört, mert épp megkívántam, amire valaki beszól, hogy az igazi férfiak nem isszák csak a buzi gyökerek. hogyha én kivágom a picsába és kettétöröm, akkor még mindig kis köcsög vagyok, mert megittam egy olyan sört, ami citrom levével van összekeverve, mert teszem azt, szeretem az ízét?
a másik kérdésem pedig, hogyha egy kétméteres szarrá gyúrt, agresszív tekintetû ketrecharcos-bajnok felbont elõttetek egy narancsos sört, akkor is beszóltok neki, hogy ezáltal kevésbé vált férfiassá, mint amilyenek ti vagytok?
PS: lanyok es buzik Heinekent isznak meg Beckset *FLAME ON!*
WWFSMD?
ami még finom üdítõitalkategória az a radler citrom és bodza 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem tudom, hogy ez hogy jön ide.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mostanában olyan érzésem van, hogy meg lehetne állapítani az emberek primitívségét azzal, hogy mennyire gondolják férfiasnak/menõnek, ha sokat isznak.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nos az elsõ kérdésre talán könnyeben megadom a választ. nem reprezantatív kutatásom szerint a citromos gösser törzsfogyasztói rétegét pre-pubertáskori emo-kezdemények, 14 éves kispicsák, sznob eltés régészek, valamint steiner kristóf alkotják. õk azok, akik valósággal rajonganak a citromos gösser (awhh... fincsih (L)) ízvilág.. hehe ízvi... hehehehe íz.... muhahahahahahaha. najó. hehe. most komolyan. ízvilágáért (hehe)." link
<#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep