A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am elég eklektikus vagyok e szampontból, akárcsak zenék terén. Talán a romantikus, meg horror, koncert filmeket nem egyáltalán vagy kevésbé szeretem. Néma film is kilõve.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Viszont a Pókember az "csodálatos" volt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Rózsaszín Párduc, Garfield, Hahota, Pif
X-men, Pókember, Superman, Batman, Fantom, Robotzsaru
IPM (bár nem kifejezett képregény, de voltak benne csodálatos négyes, Amerika kapitány képsorok (illetve tudományos cikkek amik érdekeltek) stb)
Transformers
Többi most nem ugrik be, de volt még.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Garfield képregényekért már egészen kis kölyökkorom óta odavagyok... 😊
Cyanide and Happiness
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A kecske is megmarad, a káposzta is jóllakik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
anno 1987
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elektromos cikkeket.
Filmeket, zenéket, programokat, játékokat.
Olyan, dolgokat, amik máshol drágábbak, vagy nem kaphatóak.
Ruhát, cipõt, egyéb ruházati cikkeket stb.
Használt elektromos cikkeket.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Könyvek, zenei cd-k, szórakoztató elektronika.
anno 1987
itt nincs véleményszabadság mindaddig, amíg a moderátoroknak kicsi a pénisze
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mente et Malleo