A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van egy mûködõ rendszer, mint az ember, ahhoz eleve rengeteg energia kell, koncentrálódjon, hogy megszülethessen, a szülõk rokonok rengeteg munkája, hogy létre tudjon jönni egy élet - aztán rengeteg energia kell ahhoz, hogy fenn tudjon maradni az a struktúra ami a rendszert jellemzi...
teljesen szükségszerû célja a teljes rendszernek(világegyetemnek, mindenségnek), hogy ez a energianyelõ megszûnjön egyszer, mivel végtelen energia nem áll rendelkezésre, hogy mindig csak szülessenek ezek az energianyelõ gócok=emberek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A 3. kérdésre a válaszom: Forráskód
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ugyanabban a testben (öregedés nélkül).
Ha már választani kéne egy filmet, helyesebben sorozat, akkor a True blood.
örökké nyilván nem, de olyan 3000 évig szivesen
Nagyon pontatlan volt, mert attól, hogy valaki természetes úton nem halhatatlan számra attól nem ismertlen a halál, ha mindenki körülötte meghal. Valójában nagyon is tisztában van vele.
A halhatatlanság nem egyenlõ az epusztíthatatlansággal. A film egyébként elég középszerû.
A tanulási folyamat is érdekes lenne, mert az ember azért tanul többnyie hogy a versenyben - legyen az bármilyen - jó helyet kapjon az életben. Az idõkényszer meg nagy úr. Ha nincs elõrehajót erõ, akkor mi lesz a vége?
A Város és a Csillagok mûben van szó errõl. Azt a könyvet viszont ajánlom, mert nem középszerû és nem is hosszú.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kedvenc filmem a témában A 200 éves ember, imádom azt a filmet.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A gömb címû filmben mondta az egyik tudós: ha egy halhatatlan lény találkozna egy nem halhaltannal azonnal megölné, mert számára az élet/halál ismeretlen fogalom.
Az új halhatatlan civilizációknál már nekünk is számolni kéne ezzel. Mert mi tartana vissza egy bûnözõt, ha a továbbiakban nem tudna embert ölni, mert annak a "tegnapi" tudatát egy új testbe tudnák rakni. Akkor az már pusztán rongálás lenne.
Elõnyként viszont a tudás hirtelen történõ fejlõdése számolhatnánk. A mai tudásszint már olyan, hogy néhány példától eltekintve min 30-40 évnyi tanulás kell egy már igen cizellált tudományágban /pl.:folyadékok áramlástana/ hogy az ember valami újat tegyen hozzá és ne csak alkalmazza. De ha 300-400-600 évig is foglalkozhatna vele????
A végén kiderülne hogy a π egy ismétlõdõ számsor, stb stb stb
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ettõl függetlenül nem szeretnék örökké élni... látni, hogy minden elmúlik körülöttem, nem lenne jó érzés.
kedvencem meg sorozat, a Lost
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Továbbá érdekes vonzatai vannak annak, ha valaki természetes úton nem halhat meg, de másképpen igen. Az élet úgy is értékes, hogy egyszeri és rövid (?), de ha minden komoly esetben azt kockáztatod, hogy örök életre megnyomorodsz és mondjuk az kockáztatod, hogy egy balfogás miatt nem 30 évvel halsz meg a "szép élet" vége elõtt, akkor a kockázat vállalási kedv megszûnhet, mert senki nem vállal be semmit.
Hülye példával. Egy 80 éves fickó halála elõtt azért még kiugrana ernyõvel a gépbõl, hogy ez se maradjon ki. Ha meghal egy sérülés miatt, akkor IJ. Egy örök élettel bíró egyén miért tenné ki magát ekkora veszélynek, mikor nem néhány évrõl, hanem a végtelenrõl van szó...?
Az emberiség több mészárosát, királyát, építészét, tudósát, stb. az is motiválta, hogy nyomot hagyjon, halála után fennmaradjon a neve. Ha nem hal meg, akkor mi a motiváció...?
Mondjuk örökéletû emberrel a csillagközi kolonizáció érdekes perspektívába kerülhet legalább egy aspektusból.
Kicsit átirom a hasonlatodat ami passzol az én álláspontomhoz:
Születetés: Start
Élet: Futó verseny
Halál: Akadály. MInt mondjuk a gátfutásaban, az a hülyeség amit át kell ugrani.
Vagyis jelenleg mindenki "elesik" az akadálynál, nem tudjuk átugrani. Talán 100 év mulva 300 lesz az átéag élet tartam. 😄 A halál az élet megszünése. És szerintem elég kevés dolog van ami azért létezik, hogy az a célja hogy majd elpusztoljon.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
De mondjuk egy 200 évet szívesen élnék, és úgy (nekem ez már örök élet), hogy nem lenne semmi bajom, nem halok bele betegségekbe, néha egy két megfázás becsúszhat (mint a jó kifogás a munkahelyen kategória 😛 ), de rák, aids, Szklerózis Multiplex, Huntington, meg egyéb ilyen szépségek nem kellenek.
és ha már a kérdezõ is felhozza a 200 éves embert a témába, akkor igen így akarok "örökké élni" csak ez nem igazán meríti ki ezt a fogalmat.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
amirõl te beszélsz azok köztes célok
segítek egy hasonlattal megérteni:
Élet = Futóverseny
Születés = Start
Halál = Cél
mindenki más útvonalon ér a célba, van aki tovább, van aki gyorsabban, van aki tudatosan, van aki csak úgy...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha veszel egy papirt, annak se az a célja hogy majd kidobod, a szemét telepen majd elégetik. Hanem az hogy használd, irj/rajzolj rá.
köszi<#gonosz1>#gonosz1><#worship>#worship>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-1 troll. 😄😄😄😄
Ugyanabban a testben kellene élnem (genetikai módosítások miatt nem öregednék).
Egyéb. (kifejtem)
Fuh, talán atlantisban a lidércek nagyon tetszettek. Még ugy is lennék halhatattlan mint ök, pár naponta megölnék egy embert. 😄
De persze nagyon fontos lenne hogy a szeretteim is megkapják. 😄
Nagyon jó kérdés. 😄
az életnek pont az a célja, hogy meghaljunk
a születés és a meghalás kell, hogy álljon egyensúlyban egymással ennek dinamikája és rendezetlensége az optimális, a magára hagyott rendszer a rendezetlenség maximumára törekszik
amikor emberi létformába rendezõdnek az atomok - születés, akkor a halál a cél
amikor a halál után szétesnek az alkotóelemek, akkor a születés a cél
minden más csak magas energiabefektetéssel tartható fenn, zárt rendszernek tekinthetõ Föld energiája megmarad, így a halhatatlanság csak fikció
ugyanabban a testben
könyv nem lehet? (terry pratchett novelláiból a halál)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ezel-t sose láttam
"A megbocsátásnál nincs édesebb bosszú."😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417