A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
január 1-tõl január 2-ig a másodika mint nap már nem tartozik bele... ez 1 nap idõtartamot jelent, remélem érthetõ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egysem = 0
1-2 = 1
2-3 = 2
3-4 = 3
4-5 = 4
5-nél több = 5-végtelen...
tehát az 5 beletartozik és az utána következõ egész számok a végtelen viszont már nem... ^^
mint ahogy a 4-5 tartományban is a négy még beletartozik, de az 5 már nem ha közte lennének egész számok(de nincsenek), akkor azok is beletartoznának
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
rosszul írta sztem
Gy célszerûbb lett volna:
0
1-2
3-4
5-több
ennyi....
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
egysem = 0
1-2 = 1
2-3 = 2
3-4 = 3
4-5 = 4
5-nél több = 5 vagy több
viszont amikor lekorlátoz már rohadtul nem gyors 😞 20-30kbs kb.
de msnezni meg fórumozni tökéletes, letölteni meg természetesen nem az adatforgalmammal szoktam, hanem valami wifi spotnál
Amúgy azt mondja meg nekem vki, manapság milyen mobilinternet van, amivel mondjuk korlátlanul böngészhetek, vmennyit le is tudok tölteni, viszonylag gyors és nem a csillagos egekben van az ára... (Kicsit gondolok a jövõre, mi lesz ha elkerülök, és hazajárnék hétvégén stb., tehát h a netet is "magammal tudjam vinni").
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
miért kell mindíg felvágósdizni?
pred
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
2db iPhone 4
1db Philips 32PFL9705 TV
1db T-Home IPTV set-box egy 19"-os monitoron megjelenítve
5db internetezésre alkalmas eszköz található otthon
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utána jutott eszembe, hogy valszeg tesóm telefonja is, úgyhogy 4, rosszra nyomtam.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szifon, meg az asztali gép..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt a mai egészségügyi (fõként implantológiai, genetikai beavatkozások)árának a jövõbeli hasonló "exkluzív" szolgáltatások ár-kivetítésébõl következtetem. Magyarul: a csóró a jövõben nem lesz extrém hosszabb életû, halhatatlan meg pláne nem.
Mondjuk, ha lehet testet csinálni, akkor vajno nem akarna sok ember erõsebb, vagy más lenni? Vagy urambocsá, nõbõl férfivé lenni és vica versa?
Ingoványos talaj a javából...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
naugye 😄
csak azt kéne valahogy garantálni, hogy "kalózpéldányok" ne legyenek belõled <#whatever>#whatever><#nevetes1>#nevetes1> cak is only legyél...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lenne egy ember, aki úgy nézne ki, mint én, úgy viselkedne, mint én, úgy érezne, mint én és minden emléke meglenne, ami nekem van. De az nem én lennék. A tudatomat ha nem küldik át a klónba, akkor én meghalok és csak lesz egy tökéletes másolatom. Szerintem ez nem halhatatlanság.
Asgardok megszivták. 😄
Nah, mennyi energia kell egy embernek?
Naponta pár liter viz, +hus, és gyümölcs. 😄
Tul földhöz ragadt vagy, gondolom ha pár száz évvel korábban születtél volna, vittél volna mindenkitt a máglyára aki megkérdölyelezi azt az állitást hogy a madár csak azért tud repülni mert isten ugy akarja. 😄
100 évesen úgy néznél ki, mint egy összeaszalódott szilva,
Örök fiatalságnak nem az a lényege hogy örökké fiatal vagy? Szoval 20-30 éves tested lenne végig.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A személyiségemet és tudásomat digitalizálnák és egy humanoid droidba ültetnék.
de ez nem halhatatlanság, csak mindig lemásolják a személyiséget, és azok másolatok lesznek, nem pedig az eredeti személy...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Asgardok? 😄
Mente et Malleo
a korábbi gondolataimhoz még annyit, hogy egy ember életének az oka a születés az értelme a szex a célja meg a halál
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed