A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Amíg új a barátnõ addig háttérbe szorítom a hobbit.Idõvel a hobbi javára döntenék biztosan,ilyen válaszút elé sosem kerültem amúgy.

Dzsini
Nem írtak róla, szerintem most pár napig biztos folyamatos csiszolgatás lesz, egy-két resetre én még számítok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
Bizony bizony, azok a régi-régi idõk.. 😊
Lacee86
Hm, végül is igaz. Na mind1, majd kíváncsi leszek, hogyan válik be.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

morcosqtya
Végülis a havi / heti stornóról mi lett a döntés?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
chhaya: Igen. (most már 5)

Lacee: ez a lényeg benne, hogy 1 ember ne tudja negyedóra klikkelgetéssel valakinek a személyes pontszámát a + vagy - 100 közelébe taszítani. Persze több alreggel, több nap alatt lehet érezhetõbb elmozdulást eszközölni, de még javítgatás alatt van a rendszer. Mikor megjelent, még saját hozzászólásra is lehetett nyomkodni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chhaya
Tehát ha eddig 4 lájk van a profilomon, akkor az tuti 4 különbözõ embertõl van?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Fúúú... Na jól van, sg-hez méltóan ez sem olyan egyszerû. 😄

Egyéb: attól függ

Dzsini
Mert egy hozzászólást egyszer értékelhetsz - ha összegyûlik rajta az 5, akkor megjelenik a pontozása. Emellett a pontozásaid közül minden személyre naponta az elsõ értékelés bekerül a profiljába is (tehát ha most értékelted ma elõször egy hozzászólásomat, akkor ott is kaptam +1-et - köszönöm szépen 😊 ).

Lacee86
Na, nyomtam egy pozitívat a hozzászólásodra, erre rólad el is tûnt a jel...

Dzsini
pontosan így (mi kellene SG-nek topicból): ( <pozitív> - <negatív> ) * 100 / <összesszavazat>

tigeroo
a 0 az a középérték, onnan eltolódhat 2 irányba, vedd úgy mintha 200as skála lenne és 0-100ig negatív.
szerintem király
Lacee86
És ezt hogy számolja ki? Pl. a -20 az úgy jött ki, h volt 5+ és 6- szavazat, és a különbség -1 ami a pozitívak arányában -0,2 vagyis 20%. Az én +1-emmel meg egál lett a + és -, és lenullázódott? Ez így elég hülyeség...

Dzsini
nem darabszámot számol, hanem a + és - szavazatok arányában egy -100 és +100 közötti értéket

morcosqtya
Volt valami nullázás, és egy kis megkergülés.. gondolom béta még kissé a dolog.

N o N a m e
😊)))
daeemoon
A hobbimat választanám. Ne állítsanak ilyen választás elé! (Persze azért mérlegelném tekintettel a kapcsolatunk milyenségére, de eleve olyan párt fogok keresni, akinek hasonló az érdeklõdése, mint nekem.)

Lacee86
Hát ez a +- lájk számláló bolond nálam, Chrome-ban... #91823-on volt -20 (!! xDD), nyomtam egy + szavazatot, és 0 lett...

bardocz
Kétszer!😄
tigeroo
<#taps><#taps>nyááááá ezt akartam hallani 😄DDDDDdûûû
jhetedikj
Emma nem mond nekem ilyent. 😊

anno 1987

morcosqtya
Természetesen.
De csak a Light Cola.

Ismersz..
The Light Is my Strength!

tigeroo
a kóla meg megy, mi?😊

bardocz: tõlem kaptál 1 lájkot, remélem majd dugunk cserébe<#gonosz1>
morcosqtya
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tény, hogy "tisztább" így élni. Bár 7 évnyi dohányzást nem olyan könnyû már elfelejteni. Aztán mivel kávézni meg magában nem az igazi, így a füstöléssel együtt töröltem a mûsorról azt is..

bardocz
Nekem azt írja, hogy van 3 nemlájkom, pedig nem nyomtam én még semmire sehol sem. Vörksz perfektli.
tigeroo
az még helyes is 😊
morcosqtya
Valami kompromisszum születne..
Szenvedélyt már adtam fel párkapcsolat érdekében (dohányzás).

NEOreg3
csodálkoznék, hogy van barátnõm és hobbim

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dzsini
már nem számít sehova, Robaj pár órája alakította át.

chhaya
Nem kérne ilyet.
Amúgy meg fogalmam sincs.
Egyikrõl sem lennék hajlandó lemondani. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

az adatlapon számolja
Dzsini
Hiába, nem számít. Bár így talán még jobban illeszkedik a stílushoz.

lájkold a saját hozzászólásaidat
HTS s3rg1nh00
FAP

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
(Na már itt is lehet +ozni/-ozni... -.-)

Lacee86
A hobbimat. Nevezetesen ez az éneklés, és errõl senki és semmi kedvéért nem mondok le.

Különc
Használd ki az idõt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Guren
hobbim és barátnõm sincs. wat do.

Dzsini
Mondd meg neki, hogy nem az ugrástól kell félni, hanem a leérkezéstõl 😉

immovable
Asszony ilyet nem kér. Am olyan csaj nem is kéne csak dugni, aki ilyet kérdezne. Az meg úgy is hamar kiderülne.

Annyit szokott asszony mondani, hogy fél mikor repülök vagy ugrok. Fõleg inkább ugrásnál.
GyuriX2572
Nincs olyan hobbim, amibe bele lehetne kötni

tigeroo
Peter Griffin megmondta
Sorry Meg. Daddy loves ya, but Daddy also loves Star Trek, and in all fairness, Star Trek was here first. <#idiota>
tigeroo
plusz egy ide. ha szeret akkor nem állít választás elé. meg ez olyan mint a "változz meg" ígéretek... úgysem fog, csak önámítás.
sõt ha felhagynék a legkedvesebb hobbimmal akkor már nem is az az ember lennék akit megismert és megszeretett. szóval nem õt választanám.
clio1616v
Hobbim a szex. Ha választás elé állítana, keresnék másik barátnõt helyette.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Metalmilitiakid
Én 8 hobbitot választanám mert az egy hobbyte 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Molnibalage
A hobbimat választanám, de nem azért mert fontosabb, hanem mert nem szeretem ha ilyen kérdés elé állít valaki. A következõ a sör lenne, aztán a barátok... stb. Az ilyen kérdés egy intõ jel.

(Egyébként meg soha nem kellett még választanom, csak az arányok tolódnak el adott estben.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Milyen gyakran táplálkozol? ==>> Ha egy nap a barátnõd/barátod eléd állna és azt mondaná: Válassz! A hobbid vagy én?