127612
  • clio1616v
    nem is kell kérni, hogyha látod, hogy a kollégáddal átmész ebédelni és az irodában hagyta a pénztárcáját, akkor fizesd neki az ebédjét
  • clio1616v
    nem adok kölcsön, viszont ha nincs nála a pénztárcája megveszem neki, amit akar legközelebb majd ő hív meg engem
  • tigeroo
    persze. nagyobb összeget annyira azért nem
  • chhaya #99146
    Nem, de mondjuk nem is kér tőlem senki.
  • Fbn Lx
    mi számít kölcsönnek, mert most párszáz forintot szerintem mindenki szokott néha adni/kérni, de gondolom itt épp ezért nagyobb tételekről van szó
  • Metalmilitiakid
    Kikérem magamnak, nem ittam le, mert hamarabb továbbmentünk :D
  • Zoli007
    Igen, de csak közeli barátnak. Nekik nem gond pár napra párszáz euró sem. Rokonnak elvből nem, nem bízok bennük, miután nagybátyám balfaszul fizetett ki melóból, nővérem lopott tőlem, unokatesómtól pedig úgy kellett visszakunyerálni a lóvét. Aztán csak nézett, mikor legközelebb kért, én meg egy -t küldtem neki. Régebben, mikor otthon tartottam a lóvét, akkor anyum szokott elvenni belőle csekkekre, de fizukor visszaadta.
  • Motoroj
    Igen, de nem kérem vissza, nem azért adom.

Akkor az már nem is kölcsön. Vagy én értek félre valamit.
  • rastaman
    igen, nagyon közeli barátnak, családtagoknak. mindig visszakapom szerencsére
  • NEOreg3
    adnék, ha kérnének
  • HTS s3rg1nh00
    nem,pénzt nem adok kölcsön,max.ha úgy van a barátokkal meghívjuk egymást valamire,amit persze később számon tartunk(pl.egy Big Mac meghívás után 1500-ig én álltam haver fogyasztását este)
  • kamionosjoe
    Igen, de már kezdek leszokni róla, mert vannak akik véletlenül elfelejtik visszahozni!
    "Ha el akarsz veszíteni egy barátot adj neki kölcsön."
  • Szavazó roBOT
    Milyen a dühkezelési megoldásod? ==>> Szoktál pénzt kölcsönadni?
  • Guren
    team fortress 2
  • tenkenorman
    Soha nem ártottam senkinek, az alkohol csak felerősíti, általában elfojtom nagyon sokáig, aztán egyszer csak eltörik a mécses, (több mint fél év után) gondoltam egyet ököllel bevertem az ajtó hat ablakából ötöt, a hatodikon kibasztam egy billiárdgolyót, mindezt halálos nyugalommal, semmi üvöltözés nem kísérte, és sokkal jobb lett:D
  • pamparampa
    tépem a vasat ;)
  • SötétBarom
    Cigi Gin tonic. :D Erősebb hét után igényli is a szervezetem :D
  • immovable
    Agresszív leszek, de amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is múlik a dolog.
  • RatBaG #99131
    csúnyán káromkodok, egyből és intenzíven. apai örökség...
  • Fbn Lx
    a többi videóját is megnéztem, kezdem elhinni hogy tényleg ilyyen para a gyerek, bár van bennem egy kis kamugyanú!
  • videobaby
    le kell lőni a hülyét kategória.
  • Lacee86
    Kamu... :)
  • BaliBoy
    Ő melyik kategória? :DDD

• extramagascsaj
    Sport/evés/ivás/valamilyen ön-destruktív tevékenység/bunkó vagyok másokkal
  • extramagascsaj
    Ízületi...ez tuti. A vesém meg jól dolgozik. :)
  • RIZLA
    tekerek egy cigit...ön-destruktívan, mer' a füst csípi a szemem
  • chhaya #99123
    Elfoglalom magam bármivel, amire koncentrálni kell, majd elmúlik magától.
    Nem mintha olyan dühöngő típus lennék.
  • milk4
    Egyéb.

Feljövök az sg-re és flamelek.

Amúgy meg általában lenyugszok elég gyorsan, nem kell nekem semmilyen dühkezelési megoldás.
  • Broafka
    evés/ivás, vagy ütöm az ágyat ha nagyon ki vagyok idegileg, de legtöbbször elfojtom magamban
  • Sir Quno Jedi
    Elfojtom magamban, illetve kigémelem néha. Ha nagyon összejön felhasználom...
  • Lacee86
    Egyéb. Hajlamos vagyok kiabálni, és goromba lenni, sajnos... (Jó, azért nem csapkodok meg ilyenek. :D) :/ De szerencsére amilyen hirtelen jön a dühöm, olyan hamar el is megy; nem vagyok egy haragtartó alkat.
  • videobaby
    változó hogy reagálom le. van amikor azonnal robbanok, van, hogy inkább csendben vagyok, és elsírom magam. van, amikor belemegyek a veszekedésbe, aztán méginkább rosszul érzem magam miatta. előfordul, hogy legyintek, és elsiklok felette, mert nem ér annyit. annyira szeretnék olyan ügyes lenni, hogy sose folynék bele semmi ilyenbe... jobb lenne:)
  • commissioner
    elfojtom magamban, mert különben bannolnak
  • Zoli007
    Ütök mindent amit érek meg a jóistent küldöm el az anyjába.
  • Sir Quno Jedi
    de nekem még maradt egy kívánságom (és nem kiszeltünde lesz az)
  • Dzsini
    Nálam állt úgy a helyzet jó 10 éve, hogy ha záros határidőn belül nem javul a helyzet, akkor kinyitnak és kézzel visszapakolják a szétcsúszott idegeket és megpatkolnak - javult :)
  • Sir Quno Jedi
    Mán túl vagyok mindenen, ennél jobban nem gyógyul meg semmilyen szertől (csak az acélmagvas lőszer segítene) és már nem is szedhetek többet belőlük. Szal. így kell megoldaniuk. Értenek hozzá, hőtérképen látják a gócokat, meg problémákat, van kétirányú röntgenem is, meg egy valag szakvéleményem különböző orvosoktól. MOST meg KELL gyógyítsanak, me csak! :D
  • Metalmilitiakid
    Elfojtom magamban.Hobbi. Illetve ritkán vagyok valójából dühös, mivel megtanultam, hogy szarni kell az ilyenekre. (de jó magasról)
  • Fbn Lx
    kiadom a dühömet a számmal
    vagy nem adom ki, hanem elmúlik
  • NEOreg3
    ordibálok, vagy elfojtom

néha kiverem