A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
csak azt nem értem ebben mi a rossz... örülnöd kellene ha megtudod, hogy megcsal

sokkal jobb mintha soha nem tudod meg, hogy másnak a kényeztetését is ellátja nem csak téged kényeztet szexuálisan

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
😄

errõl van szó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

"Ha egy kívülálló ébreszt rá."

Konkrétan pl. egy barátom vagy hozzám közel álló személy. Egyszer történt meg velem,hogy megcsaltak,de nem fújtam fel az ügyet. Persze,nyilván fájt,meg minden,de semmi veszekedés vagy "mondd meg kivel volt,megkeresem és szétverem" dolog. Mondtam,hogy akkor tiplizzél,akivel megcsaltál annál biztosan van helyed...jaa,hogy erre akkor nem gondoltál? Akkor szopacs.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Csak gratulálni tudok ehhez a "szétverem a pasi fejét" hozzáálláshoz... Mit oldana meg? Semmit. Mit érnél el vele? Ha peched van, mehetnél a sittre is akár egy idõre. Hahó emberek, a megcsaláshoz még mindig 2 ember kell ám!! Ott komoly bibi van, ha a csajt ilyen könnyen ágyba lehet hurcolni... (Zárójelben megjegyzem, csak egy csók is megcsalás... Nyilván, enyhébb formája. Az még talán megbocsátható, nehezen, egyszer, ha szereted a csajt...)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
nem bírod a konkurenciát?

csak hogy tudd a feleséged nem a tulajdonod... csak egy gesztussal - a házassággal - kifejeztétek egymásnak és az ismerõseiteknek, hogy szándékotokban áll egymással maradni

clio1616v
<#gonosz1><#eljen> ez mondjuk igaz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
A leggyengébbek fegyvere a 3. félen bosszút állni. Mindenhez minimum(!) két ember kell. Ha az asszony "megcsal", az kizárólag az õ hibája. SENKINEK sem csúszik le véletlenül a bugyija és akad bele a pin@ja egy álló f@szba ugyebár.

Én sosem okolnám a harmadikat, nem is nagyon érdekelne a személye, mert NEKEM mi a rák közöm van hozzá? Lehet, hogy nem is tudta, hogy a nõ foglalt, de ha tudta is, mit érdekli õt, ha õ pl. nem foglalt (vagy ha az akkor sem). Semmi sincs kõbe vésve és a nõ NEM TULAJDON. Önálló akarata van. Mikor, kivel keffent, azt kívülrõl befolyásolni igen körülményes és hiábavaló...

Az emberek túl önzõek, ezért akarják bántani a harmadik felet, mert az 1xûbb, mint tisztázni a dolgot az oldalbordájukkal. A saját rossz kapcsolatukért és hibáikért mást akarnak büntetni (aki nem fontos nekik ugyebár, így nem fájdalmas a dolog).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Nem tudom, ilyen még nem volt. Nem volt soha elég hosszú hozzá egy kapcsolatom sem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nyilván a lány a hibás ilyenkor, nem a srác akinek engedi, hogy megdugja. végülis a srác akivel megcsal, ha nincs kapcsolatban, teljesen ésszerûen cselekszik. kefélni akar. a te nõd meg abban van. innentõl fogva õ érdemelne pár füstölgõ pofont, csak ugye hozzájuk meg nem szabad érni. jól ki van ez számukra találva... 😄
gercse
de ha hazudik, vagy hátba döf, akkor eleve nem ismerted igazán, vagy csak szimplán nem illetek össze, tehát már rossz az egész...õt meg magad lehet hibáztatni, de még máson is bosszút állni ezért...

általában ez a probléma, saját hibáinkat nem látjuk be...

De attol hogy nem tulajdon nem kell hazudnia, hátba döfni, szorakozni a partnerével.

MIelött valaki le nögyülölözne, ez a fiukra is vonatkozik. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

immovable
Jaja értem.
gercse
Te magad írtad le a választ, amit írtam volna, a lány nem tulajdon...

"Nem védem egyiket sem, de nekem fura a 3. személyen való bosszú állás."

Ha felgyujtják a hazád/ellopják a kocsid, akkor már nem is érdekel az elkövetö? GOndolom legalább feljelented, ha meg elkapod akkor kapna pár jobb egyenest nem?

Persze tudom hogy a lány nem tulajdon, vagy tárgy. De aki elvesszi az megszivja. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

gercse
ok, csak egy véleményt írtam, nem feltétlenül neked,
a te hsz-edhez passzolt, de általánosságban írtam (ezért nem is házasságot írtam, hanem kapcsolatot)

immovable
A kérdésre akkor is válaszolni "kellett".
gercse
* akármilyen
* bosszúállás

gercse
Csak elvileg egy jól mûködõ kapcsolatba nem lehet "belenyúlni", akár milyen 3. személyrõl van szó. That's the problem...
Nem védem egyiket sem, de nekem fura a 3. személyen való bosszú állás.

Számomra fontos a hüség és az öszinteség. Ha mást akar, akkor szakitson velem. :S

immovable
Ez is egy vélemény. 😊
Én már házas vagyok, így a megcsalás nálam igen csak ledobná az ékszíjat, fõleg, hogy gyerekvállalás elõtt állunk. Asszonyt nem bántanám (fizikailag) de elhajtanám, a pali pedig aki belenyúl egy házasságba az ne számítson fáklyás menetre.
Sir Quno Jedi
Hmmm, igyexem már nem kötõdni emberekhez, nõkhöz meg egyáltalán nem ragaszkodom. Azt csinál amit akar, odamegy ahova akar és azzal fexik le akivel jólesik neki. Szabad ember. Mi az hogy "megcsalás"?! Ez egy emberek által kreált fogalom, értelmetlen. Ha megkapom a nõtõl amit akarok, amire szükségem van, akkor mit izgat engem amúgy mit csinál. Az már más tészta, ha ÉN nem kapom meg, mások viszont igen. Ez esetben nyasgem, mehet Isten hírével. Persze ilyenkor is meg lehet tartani, de annak tudatában, hogy csak annyi energiát fektetünk bele, amennyit így "ér" a dolog.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
a Szavazó roBOT postba is be lehetne rakni az opciókat, mert pl. telóról sem jön be a cucc
tigeroo
de miért? kitudja mit kamuzna össze a nõ?
neked nem volt már olyan hogy panaszkodott 1 pinus hogy jajj de rossz a mostani pasimmal? (+ mélyen a szemedbe néz)

pont ez az szerintem hogy amíg szeret addig nem fog ilyet csinálni. fõleg a nõt kéne azért "büntetni" mivel meg is csalt, plusz veled akar ettõl függetlenül maradni. az pedig csak egyet jelenthet, kurva jó dolga van melletted amivel nem akar felhagyni (legalábbis addig nem amíg jön egy biztos dobbantási lehetõség)

szerintem fontos az is hogy megbízom a csajomban, ha a bizalom nincs meg akkor meg hiába a szerelem (nem a féltékenység hiányát értem bizalom alatt)
Dzsini
Addig is:
Ha kiderülne, hogy megcsalás áldozata vagy...
...akkor szerinted melyik a legkellemetlenebb formája a felismerésnek?
szerk.: aki nincs kapcsolatban, az képzelje magát olyan helyzetbe.

48.0% 12 Egyik rosszabb, mint a másik, de ha magamtól nem ismerem fel, akkor meg is érdemlem.
20.0% 5 Ha az közli, akivel a megcsalás megvalósult.
16.0% 4 Ha egy kívülálló ébreszt rá.
8.0% 2 Ha magamtól jövök rá.
8.0% 2 Egyéb.
0.0% 0 Ha a párom közli velem.
Összesen 27 szavazatból 2 tartózkodott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Lehetne-e olyat kérni, hogy amikor az automata kiírja a kérdést ide fórumpostba, akkor a válaszokat is kiírja?!??!?! (textben jó az)

Mert nekem cégtõl nem jön be már pl. a szavazómoci és így gõzöm sincs mirõl vitatkoztok és hogy mik a válaszok.

Köszi!

NEOreg3
nincs fantáziám

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egyéb.

Hirtelen felindulásbol elkövetett sulyos testi sértés, és kasztrálás.

Lányt nem bántanám.

immovable
😄

Csajjal nem tudom, hogy bánnék, mert ha szeretem lehet nem basznék ki vele - meg hát ha lelép mellõlem az az én saram is - csak elhajtanám mint a darazsat, de a csávót betenném elfekvõre egy idõre.
tigeroo
mindegy a forma (körítés) mert a felismerés csapna nagyot.
mondjuk ha magamtól jövök rá az a legjobb mert akkor még jól kibasznék utoljára a csajjal szerintem

(meghívni valami puccos étterembe aztán kaja után lelépni)
a legrosszabb formája a felismerésnek felismerni azt, hogy fogalmad sincs hogy ez történik-e
Lacee86
Hát fene tudja, mindegyik nagyon szar. Ha kívülálló, az nagyon szar lehet, de talán a legszarabb, ha az a mocskos patkány, akivel megcsalt a nõm. Más kérdés, h a megcsaláshoz 2 ember kell, tehát a csajomat épp úgy elküldeném a p*csába.

immovable
Az lehet, de attól még jó tenne az igazságérzetemnek ha levezetem a palin a dolgot.😊 Am meg értelmes ember nem ront be egy párkapcsolatba, házasságba. Ilyet csak jellemtelen nímandok tesznek.
clio1616v
ha megkérlek mondasz egy aspektust ahonnét nézve rossz, ha kiderül a megcsalás?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
és ez így is van <#eljen>

SötétBarom
Ügyesen összefoglaltad a pozitívumait, ettõl még nem jó. Ennyi erõvel az is milyen fasza, ha levágják a lábaidat.. Nem kell többet kocsira költeni, kapsz mindenféle rokkant segélyt, nem kell cipõt venni, etc...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
miért rossz?

ha megcsalnak és nem tudsz róla, akkor csak azért van veled a lány mert:

- fél tõle, hogy mi lesz ha kiderül(szégyen)
- fél tõle, hogy nem lesz pénzforrás
- fél, hogy nem lesz hol laknia

tehát ha kiderül egy megcsalás, akkor az csak jó lehet

logikailag nem tudok negatív dolgot említeni, mindenkinek csak jó:

- neked nem kell már eltartanod egy olyat, aki megcsal és kihasznál
- a lánynak nem kell tovább félelemben élnie
- annak akivel megcsal pedig szintén jó, mert nem kell titkos kapcsolatban lennie

cenobite
Kettõn áll a vásár... Szóval a csaj legalább annyira hibás. Én elhajtanám a francba, hogy soha ne kerüljön a szemem elé ha ilyen történne, attól függetlenül, hogy akár X éve vagyunk együtt.
Ha elmondja nekem, hogy ez és ez van és már nem érez úgy irántam ahogy kellene, akkor okés a dolog. Õ megy egyik irányba, én másik irányba. De azt nem tolerálom ha átvernek/megpróbálnak átverni.

gamertag: kenobita

SötétBarom
Egyik rosszabb, mint a másik, de ha magamtól nem ismerem fel, akkor meg is érdemlem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
Mindegyik jó. Örülni kell neki, hogy kiderült.

immovable
Hát... talán ha egy kívülálló ébreszt rá, mert akkor az azt jelentené, hogy irgalmatlanul megvezettek. De akkor bezony jaj a palinak. 😊
Szerinted hogyan lehetne a közterületek tisztaságát elérni? ==>> Ha kiderülne, hogy megcsalás áldozata vagy...
dartonita
Nevelessel.

jhetedikj
jól le kell hajolni

anno 1987

89
az emberek fejében kéne rendet tenni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

efti
megfelelo mennyisegu szemetes kihelyezesevel, kozmunkaprogram komollya tetelevel (segely csak munkaert program).

WWFSMD?

Mentalitas valtoztatassal, meg gondolkodassal. Ennyi.

Lacee86
-Megfelelõ mennyiségû szemetes kihelyezésével. (Vhol egymás hegyén hátán vannak, vhol meg alig. Nem is a mennyiséggel van baj, hanem az elosztással.)
-Több közterületes. Tetten kell érni a szemetelõket. Ebbõl következik, h a szemetelõk büntetése ->
-A szemetelõknek büntetés gyanánt takarítani kellene. Nagyon célravezetõ megoldás lenne. Asszem kétszer is meggondolná az illetõ utána, h eldobjon-e egy csikket. Csak ehhez persze az kell, h kiszûrjék a szemetelõt. Ez a legnehezebb feladat.
-Végül pedig az emberek moráljának kellene alapvetõen megváltozni... H miért jó az egyeseknek, h ha mocskos, koszos, rendezetlen környezet veszi körül õket. H miért nem lehet azt a kib*szott papírt beledobni a szemetesbe... Viszont a büntetések talán idõvel javítanának ezen, és rádöbbentene sokakat.

Megfelelõ mennyiségû szemetes kihelyezésével./ Ha a szemetelõnek kellene büntetés gyanánt 1-6 hónapig takarítani a közterületeken./ Több közterületes jelenlétével, aki nem csak azt nézné végre, hogy ki parkolt rossz helyen, vagy idõn túl, hanem azt is észrevenné, hogy a munkaköre másra is kiterjed.

Meg sajnos a magyar mentalitás...

morcosqtya
Én is ezt szoktam.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Igazából akármitis csinálunk,szemetelõk mindig lesznek. Akármilyen büntetés jár érte.
Alapból kellene nevelni a gyerekeket már egész kis koruk óta a környezettudatos életre.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep