A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
azóta nincs fejfájásom, örülök neki, hogy cukorbeteg lettem, különben soha nem foglalkoztam volna azzal, mit mikor és hogyan eszek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De ebbõl max a csoki/szeszes ital érint. Azokat sem nem nagy mennyiségben fogyasztom.
Egyébként csoki, meg valamennyire a szeszes italok.
ízesített alkoholos üdítõitalok
néha chips,energiaital
nagyon ritkán dohányáru
innen kell gratulálnom a kormánynak az öngóljához,a 20/30 milliárdos + bevétel elõrejelzéséhez,mert abból nagybetûs LÓF@SZ sem lesz,örülhetnek ha ugyanannyit beszednek a megemelt adókból,mint eddig...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyelõre még nem olyan drasztikus az áremelkedés,hogy bármirõl is le kelljen mondanom.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
idióta balfasz kormány
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az 1000kcal az iszonyat alacsony, én 1800kcal-ra voltam állítva egy idõben az kibírhatatlan volt
ha aktívan sportolsz akkor 2200kcal is elmegy egy nap
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a magas glikémiás indexû(ami gyorsan emeli a vércukrot) ételeket lehetõség szerint kerülni érdemes, de én ezért használok két fajta intenzitású inzulint egy gyors hatásút (Humalog) és egy 6 órás hatóidejût ez ilyen elnyújtott hatású (Humulin N)
Termékdíj elõtt:
Gilroy: 210, akciósan esetileg 180 Ft
Monster: 350 Ft.
Jaguar: 99 Ft.
Termékdíj bevezetésének napján:
Gilroy 104,
Monster 580 Ft.
Jaguar: 79 Ft.
Múlt pénteken:
Gilroy: 99, másik boltban 290 Ft
Jaguar: 99 ft.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szerencsejáték: anyu lottózik heti 2 szelvénnyel állandó számokkal, az úgyis megmarad. Én meg nagy néha tippmix, de az nem drágult.
Kávé: csak instantot iszom. Akkor vesszük, amikor olcsóbb...
Dohányáru: nem dohányzom...
Chips: nagyon nagyon ritkán chipsezek, max havi 1x. Akkor is inkább nem márkásat veszek. Ugyanaz, és olcsóbb jóval.
Ízesített alkoholos üdítõ: nem iszom ilyeneket...
Szeszes italok. - nem ihatom
Szerencsejáték. - nem játszok szerencsére (hülyék adója)
Energiaital. - nem ihatom
Dohányárú. - nem szívok ilyesmit
Izesített alkoholos üditõitalok. - nem ihatom
Chips. - nem ehetem
Kávé. - nem ihatom
Egyszóval ez engem nem különsebben érint.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
33.3% 1Szeszes italok.
33.3% 1Nem tart vissza az adó, ugyanúgy megveszem a terméket, mintha nem is lenne adó.
0.0% 0Szerencsejáték.
0.0% 0Egyéb, nem említett termék.
0.0% 0Energiaital.
0.0% 0Dohányárú.
0.0% 0Izesített alkoholos üditõitalok.
0.0% 0Chips.
0.0% 0Kávé.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mindegyiket rendszeresen vásárolom, mert szükség van rá - kivétel a dohányárú.
Például: ha 10 000 Ft lenne egy tábla mogyorós csoki, akkor is megvenném. Sokkal többet ér nekem mint a pénz így hajlandó vagyok odaadni érte sokkal többet is.