127612
-
Renegade #127372 jaj, hát már megint mi a faszt csináltál? -
#127371 Na, milyen kérdés legyen. Vírusos vagy valami más? -
#127370 Közlekedési morállal is összekötném akkor. -
Renegade #127369 az is jó
más:
Mi a véleményed a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás akciójáról?
Nem tudom mi az
Nagyon jó, még több civil autót
Szemétség
Nem jut eszembe több pont :)
-
Fbn Lx #127368 a 200 km-es vonatjegy még pont elég -
#127367 Eddig 35 szavazat után érdekes kép látszik kirajzolódni.
Országon belül nem látni nagyon nagy mozgást. A számok alapján, ha valaki messzire költözne az országban, akkor ennyi erővel külföldre is lehet. Az EU-s távolságon belül kétszer magsabb az arány, mint belföldi távolságot nézve átlagosan. Persze a nyugati határ menti lét az torzít. -
#127366 125. Eddig ez a rekordom. -
#127365 Gyerek és zsebpénzzel kapcsolatos kérdés? -
#127364 Befrissítettem az archívumot is. -
#127363 Új szavazás. -
Fbn Lx #127362 Néhányan életerős fiatalok közül is kerülnek lélegeztetőgépre, vagy éppen húzódik el 3-4 hétre a teljes lefolyása a fertőzésnek, az alapján ami beszámolókat eddigi gyógyultaktól olvastam. Eléggé wild card vírusnak tűnik abból a szempontból, hogy sokan meg lábon kihordják, és szinte nem lehet előre látni, hogy két egészségesnek tűnő fiatal közül melyikhez fog súlyos és melyikhez fog enyhe lefolyás tartozni.
A mutációs veszély miatt nem gondolom, hogy túl van lihegve, a fertőzött populációt a lehető legkisebb méreten kell tartani. Még ha szigorúan nézve a vírus jelenlegi karakterisztikáival nem is lenne indokolt a hírverés, szerintem jót tesz a jövője szempontjából, ha az emberek félelme fent van tartva, mert akkor nagyobb eséllyel implementálnak olyan szokásokat, amik gátolják a terjedést. -
Renegade #127361 Szerintem is túl van lihegve picit, de azt azért ne feledd, hogy 70+ felett viszont szignifikánsan halálosabb ÉS kórházi ágyas kezelést igényel (pl lélegeztetés). Az utóbbi miatt túlterhelődhet az EÜ.
Persze szerencsések vagyunk, mert alig fertőz, hol van ez, a jó kis Spanyolnáthához, ami megfertőzte a teljes populáció negyedét. -
#127360 Kérdésjavaslatokat továbbra is várok, de valahogy nem küld be senki. Pedig sok sok éve, csak úgy dőltek a jobbnál jobb kérdés ötletek... -
Freeda Krueger #127359 Valahol a kettő között. -
ToxiMaxi #127358 Azért az tüdőgyulladás nem egyenlő az influenzával de szerintem egy kicsit túlzás, ami folyik. Egyrészt vicces, hogy hőmérőznek, másrészt meg beraknak 2 hét karanténba... Valahogy a vizsgálat nincs egyensúlyban a karanténnal. -
#127357 Az európai adatok alapján a mortalitás 55 év alatt 0,2% vagy kisebb, hiszen a tünetmentes és nem diagnosztizáltak ezt csökkentik
Ami azt jelenti, hogy kb. az immunszupresszáltak és más komoly betegséggel együtt képes csak kinyírni életerős fiatalokat és középkorúakat is.
Az átlagos influenza mortalitása van kb. ezen a szinten...
... és most mégis úgy tesznek egyesek, mintha a pestis lenne itt...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.02. 17:20:31 -
#127356 Inkább igen. Aztán lehet Kínában halomban állnak a halottak, csak nem tudunk róla. -
#127355 Új szavazás. -
Freeda Krueger #127354 Kezemen hetente,amikor már kiszakítja a gumikesztyűt.
Lábon ritkábban,2-3 hetente -
#127353 Kezemen, amikor épp letörni készül valamelyik körmöm, kb. 3-4 naponta, lábamon havonta 1x, vagy ha már koptatná a zoknit. -
#127352 Ez a szar akkor hülye. Már reggel javítottam. Nem értem.
Újra feltettem a kérdést.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.02.24. 16:10:08 -
#127351 Javítod, pls., hogy többet is lehessen ikszelni? -
#127350 Új szavazás. -
Dean Winchester #127349 nem annyira érdekel :) -
Freeda Krueger #127348 Egyáltalán nem. -
Fbn Lx #127347 eddig nem zavart, de most jobban belegondolva zavar -
Renegade #127346 Fúúúúú ez de nehéz
Fiatalon rohadtul zavart, tavaly meg ilyet fotóztam, mert direkt meg akartam állni ott.
Szóval zavar, de elfogadom. :)
nyugat-magyarországi
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.02.17. 21:57:41 -
#127345 Új szavazás. -
Fbn Lx #127344 tapasztalataim alapján a 20, max 25 év alatti lányoknak bejön, a magas és vékony srácok a legkapósabbak, a bő nadrág meg nem érne hozzájuk csak a kanyarban, így a szűk jobban áll. Nálam fordítva, mert elég vastag a vádlim és a combom, úgyhogy úgy nézek ki szűk nadrágban, mint egy tesztoszteron-kezelt balerína -
#127343 Ez a szűk farmer valami botrány, szerintem buzik hordanak olyat :D -
Renegade #127342 jaja, ez lehet generációs különbség is, van egy másik vonal felfelé is, sok nyugdíj körüli férfit lehet látni szövetnadrág, ing kombóban a hétköznapokban.
Amit viszont nem tudok megérteni az a fiatal srácok szűk farmer mániája, valamiért évek óta töretlen, vagy ez bejön a csajoknak? Mit tudom én: nééézd se segge se combja, olyan édes mint egy kiscsibe. -
Fbn Lx #127341 egyszerűen nem szeretem az ingeket hordani, kényelmetlenek, 1-2 óra elteltével még ülés és nulla testmozgás mellett is kiül alatta egy ilyen nyálkás pára a bőrömre, egyszerűen szarul szellőznek.
És sokféle ingem volt már, sokféle márkában, szóval azt sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy csak nem találtam még meg a megfelelőt, hát nehogy már a fél kontinenst fel kelljen kutatni egy olyan ingért, ami nem kényelmetlen. Az ujjatlan egy fokkal jobb, de azt meg a sok sznob nagyobb divatbűnözésnek tartja, mint a pólót, szóval akkor meg mindegy.
Egyébként ez a kiöltözős meg öltönyös téma az én korosztályomnál már egyre inkább a kivagyiságot meg sznobériát szimbolizálja, nekem is első sorban a simlis ráncostökű üzletember-pszichopaták jutnak róla eszembe -
#127340 Szövet vagy farmer és mellé zakó ing simán jó. Sőt, lassan túloltözés. Látok embereket simán beülni farmer és ing kombóval, zakó nélkül. -
#127339 Sima kőszínházba elfért már 20 éve is egy normális nadrág-ing páros. Esetleg pulóver.
Azt vedd fel, amiben kényelmesen végig tudsz ülni egy előadást, de azért nem rohad le rólad.
Nekem volt már, hogy last minute szereztem jegyet aznapra, úgyhogy munkából mentünk. Semmi tragédia nem történt, nem néztek ki, és nem néztünk ki másképp, mint a közönség legnagyobb része.
Opera vagy a Nemzeti, egy díszelőadás más kategória lenne, de a hétköznapi színház hétköznapi normális ruhában működik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.02.13. 17:57:30 -
#127338 Az nem, de színházba illik öltönyben menni. Persze lehet, hogy már változtak a szokások, amióta utoljára voltam. :D -
#127337 Konkrétan én csak rövidujjú inget vagyok szinte csak hordani, mert másban megsülök... -
Renegade #127336 ne már, csak az Olympnek több mint egy tucat különböző szabású inge van, még rövid ujjút is árulnak, ami hát ugye nem ing. Rendben drágák, de ha nem munkahelyi követelmény, akkor kell belőle mondjuk kettő egy életre.
-
#127335 Egyik fazonja sem tetszik, amit árultak és erősen műszál jelleget éreztem. = NOGO -
Renegade #127334 Háááát, inget már egy ideje nem kell vasalni, ha nem szeretnéd.
Legalább 15 éve kapható olyan, amit nem kell. :)
Pár éve meg olyan póló is kapható amit még mosni sem kell. -
#127333 Az inget vasalni kell, csak a nyűg van vele. Jól áll nekem a kiöltözés, csak macerás.
Évente 2-3 alkalom mostanában.