A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
7
Orvos.
0.9%
2
Természettudomány.
0.5%
1
Mérnök.
ezúton is gratulálok annak,aki ezekre szavazott...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
konteóblogot meg nem kötelezõ olvasni senkinek, ahogy VV nézni se. Hoppá.... a konteó az végül is: pszichológia, dialektika, retorika, és irodalmi tudományok jegyeit hordozza és nap, mint nap emberek hatalmas tömegeit köti le, alkalmanként mozgatja meg. Milyen hasztalan mi....
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Gyakorló mérnök vagyok, úgyhogy mellélõttél abból is pont az, aki a különbözõ szakágakat összefogja ergo kicsit vicces, hogy a teammunkáról adomálsz nekem. A hobbim a repszimfejlesztés, ami csapatban zajlik olyanokkal, akikkel soha nem találkoztam, merhogy mind külföldi.
Nem utálom sem pszichológusokat, sem az orovoskat - többször is összeraktak, egyszer az életemet mentették meg - sem a tanárokat sem jogászokat - igen, még õket sem, mert nélkülük a középkori pallosjog és más szépségek lennének, ami csak addig fun, amíg a kard (fasz) jó oldalán állsz - sem a többieket sem, bár a közgazdász / pénzügyi szakember tituluson azért a válság óta húzom számat, de nem vagyok annyira hülye, hogy ezek szükségességét tagadjam...
Úgy igazából nem is tudom, hogy mi értékelhetõ van abban, amit ideírtál. Talán a TV sorozatos megjegyzés.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A komoly ember ismérve az építõ jellegû hozzáállás a társadalom más szeletében ténykedõknek. Van is erre fogalom, ami lefedi nagyjából, mégpedig az: empátia.
Utálom az orvosokat, utálom a pszichológusokat, a közgazdászokat, a bírókat, a tanárokat és még sok mindent, de mindennek van haszna. De ezt a dolgot csak az objektív és empatikus személyiségek veszik észre. Az átlag pedig keresi magán az "extra feltétet", amitõl õ különb lenne, mert így "vigasztalja" átlagos, a másoktól semmivel többet nem érõ lényét.
Kicsit lentebb, valaki jött egy példával, hogy egy mechanikai probléma lényegét a mai napig érti és meg tudja oldani. Ez a megközelítés sajnos a mai divatBrain titulusból jött, ami abból áll, hogy: az az okosabb, aki, rapid-mód, több tizedesjegyig tudja fejbõl a π-t.
Egyedül senki nem ér már semmit a szakmájában. Egy mérnöki, informatikai termék mögött, min egy team, de alkalmanként több ezer ember is állhat.
Abból meg köszönöm nem kérnék, hogy mérnökök, vagy orvosok, vagy bírók csináljanak TV sorozatot, mert az egyáltalán nem lesz szórakoztató.
Egy mérnök jót kacag a Transformers-en, egy orvos a Vészhelyzeten, de földhözragadt emberek (utóbbi 2 szakma tagjainak kötelezõen annak kell lennie) nem tudnak szórakoztatóak lenni, mert kívülállóknak szürkének és unalmasnak hatnak.
konteóblogot meg nem kötelezõ olvasni senkinek, ahogy VV nézni se. Hoppá.... a konteó az végül is: pszichológia, dialektika, retorika, és irodalmi tudományok jegyeit hordozza és nap, mint nap emberek hatalmas tömegeit köti le, alkalmanként mozgatja meg. Milyen hasztalan mi....
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nekem például szenvedés lenne végigülni közgazdaságtan, bölcsész vagy jogász órákat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Természettudomány: 2
lol
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Plusz senki se szereti, ha olyasvalaki a fõnöke, aki kevesebbet ért a témához, de mindenbe bele kell szólnia, és a fizetésed is õ adja. Másik szempontból viszont ott a szólás, hogy az ügyes vezetõ okosabb beosztottakkal veszi magát körbe.
Szóval egyáltalán nem meglepõ, hogy sokan nem szeretik a "képzett" menedzsereket.
(szigorúan csak vélemény)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az emberek abban hisznek, amiben akarnak - és ahogy a természettudományos alapismeretek vannak, ugyanígy társadalomtudományos (pl. történelmi) alapismeretek is vannak, és azok ismerete MELLETT ugyanúgy vannak olyan emberek, akik kitartóan hisznek olyan dolgokban, amelyek sokszorosan meg vannak cáfolva. De kényelmesebb a tényekkel szemben a vágyaknak hinni. (a konteó-hívõk szerint tényeket úgyis meghamisítják "azok", akiknek érdekében áll - és itt mindegy, hogy háborúk gyõzteseirõl vagy multicégek vezetõirõl van szó)
Nagy a szórás...
Nem állítom, hogy fejbõl megoldok most egy határozatlan statikai szerkezetet, de arra pontosan emlékszem így 8 év után is, hogy mi a módszer lényege. És ez igaz a legtöbb tárgyamra amit tanultam. Ez hívják termésszettudományos alap ismereteknek. Na ez az, ami a társadalom 99%-ban nincs meg. Kettõt találhatsz, hogy miért olyan népszerûek ma a konteók...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(persze a megfelelõ lenézõ túlzások már itt is megjelentek, pont úgy, ahogy az állandó Közgáz-lenézésnél, aztán az a képzés is valószínûleg normálisabb lett, de ilyennek tûnt vagy tíz éve, mikor elõször kitalálták)
Mente et Malleo
Valószínûleg õ is tekerõ mozdulattal jelez valakinek egy autónál, hogy nyissa ki az ablakot, pedig most már gombnyomásra mûködik (itt, 1:25-tõl)
az iskola nem munkát ad csak egy tapasztalat, nem a tananyag az amitõl okosabb leszel, hanem az egyetemi évek alatt tapasztaltaktól leszel több
És ahogy jól látszik az itteni beszélgetéseken, valóban szubjektív az egész, errõl szól a topic, hogy lehessen beszélgetni egy-egy kérdés alapján. A kérdés hol szerencsésebben, hol szerencsétlenül van megfogalmazva (ez most elég szerencsétlen szerintem), de nem is az a lényeg.
Mente et Malleo
Tegyük fel leraksz egy akármilyen szakmát. Te azzal vígan beszambázol egy olyan helyre,ahol ilyen végzettségû emberkét keresnek,bemész,kérnek egy bizonytíványt ÉS amint meglátják,hogy TIT-es az érettségid,kiröhögnek és viszont látásra. ÉN EZT tekintem "büfé szaknak". És ez most nem csak a TIT-re vonatkozik,hanem a különbözõ egyetemi karokra is.
Ezzel együtt a TIT világához hozzátartozik az is,hogy úgy kapsz egy bizonyítványt egy szakmáról -legyen szó bármelyikrõl- hogy nulla gyakorlaton vettél részt,emelett van napi 2-3 órád és 11-kor te már szabad vagy. Tehát gyakorlati tapasztalatod nincs,és még elméletben is a béka feneke alatt vagy egy normális iskolát végzett szakemberhez képest. Ez pedig a TE álláspontod.
Szóval az,hogy ki mit tekint büfé szaknak az már csakis a szubjektív meglátásán alapul.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Viszont az információelemzést, feldolgozást, elsajátítást - tanulást - megtanulja az 5 (most már 3+2) év alatt, és egy munkahelyen könnyen elsajátítja az ottani szokásokat, és azokat folyamatosan hasznosítva meg is marad neki 😊