127612
-
Pumas #99708 Ambrus voltam. -
Pumas #99707 hat alex eleg erdekes amit irtal, de lehet van benne valami, de ha gonosz valaki, nem biztos, hogy szociopata, lehet egyszeruen csak leszarja masok sorsat, neha van mikor nem erzek felelosseget tetteimer de aterzem hog y rossz amit csinalok, vagy azert csinalom mert en jot nevetek rajta, de egyaltalan nem mondanam magam szociopatanak, kulonben is vezetoi beosztasban vagyok a sajat cegemnel szoval... :D
Amugy en irtam a kerdest. -
kicsit túlbonyolítod, bár feltételezem hogy végzettséged van a "szakmában" ha ilyen szavakkal dobálózol! (nem pejoratív értelemben) viszont lehet hogy nincs elmebetegsége, csak a környezete miatt ilyen, viszont akkor szerintem ha kap pár pofont az élettől, ami elég valószínű nagy esély van rá hogy megváltozik. bár a legtöbb büntetés-végrehajtási rendszer csak árt az elítéltnek... odabent is csak dominálni akar, és még nagyobb agresszor lesz belőle... -
amnézia idejére
-
Fbn Lx #99704 ha a leírásnak megfelelően egy "gonosz" embert veszek alapul, aki nem érez felelősséget a tetteiért, az alapján többféle diagnózist is fel lehet állítani, többnyire antiszociális/disszociális személyiségzavar, szociopátia.
Nem tudom, hogy milyen prognózissal rendelkezik egy ilyen elmebetegség, de nem hiszem, hogy a mai módszerekkel gyógyszeres kezelés elhagyása után is maradandóan stabil lehetne az állapota. Az ilyen emberek csak kezelhetőek, de nem mondanám a gyógyszerek által okozott tompaságot gyógyulásnak. -
VRSDM-el értek egyet! Magam is csináltam érdekes dolgokat régebben, amiket ma már nem tennék meg, feleslegesen nem pofázok. de ugyan olyan ember maradtam, sokat viccelődök kicsit néha szétszórt vagyok, de kétszer ugyan azt a hibát nem követem el, nejó néha igen, de harmadszorra tuti nem :) -
a viselkedése változhat.
a személyisége nem. -
6 hónap sitt csodát tud tenni, sőt van olyan ismerős, aki a fefügitől is kicserélődött. -
"People don't change."
legalábbis a túlnyomó többségük nem -
Nem. -
kisbaltával lehet rajtuk változtatni, akár látványosan is... :D -
Szavazó roBOT #99697 Mivel hűtöd magad a kánikulában? ==>> Képesek megváltozni az emberek? -
-
nehogy már elhidd ezt a marhaságot... -
Szia
Szerintem dobáld meg kaviccsal, legalább egy hétig napi 4-5 alkalommal
Fene az ilyenekbe -
fagyival -
Sehogy, jól bírom a meleget. A forró betonon is mezítláb lépkedem, és élvezem...
-
Egyéb:nálunk a lakásban légkondi nélkül is max 25 fok szokott lenni.
Odakint meg jó hideg sörrel hűtöm magam :) -
Klímával, lakásban, kocsiban kellemes 22 fokos levegőt biztosít.
Néha elnézek a strandra is, szóval nincs gondom a hőséggel, szerencsére nem kell a napon dolgoznom, mert nem bírom a meleget. -
Légkondi ma már mindenhol van, ahol nem, oda nem megye, mer az nem lehet jó hely... -
Egyéb: légkondi nélkül is 23 fok van a lakásban. -
extramagascsaj #99686 Ventilátor a lakásban,klíma a kocsiban,és nedves törlőkendő/kézi miniventi/legyező egyéb helyeken/szituációkban.
Egyébiránt utálom a nyarat. -
Egyéb: huzattal -
HisF8 #99684 Egyéb: sportolás, főleg futás (5-10km), utána órákig nem is érzem, hogy meleg van. Főleg este, így jól tudok aludni még pokolian meleg éjszakákon is. -
Sehogy, újabban jól bírom a meleget. -
építkezésen keverem a betonyt, néha védőitallal. esténként meg fél órát állok a hidegvizes zuhany alatt -
kamionosjoe #99681 Sehogy, jól bírom a meleget.
Épp eleget dolgoztam konyhán és fóliasátorban is, hogy bírjam ezt a meleget is. Ha érzem, hogy megizzadtam akkor azért letusolok napközben, büdös nem akarok lenni. :) -
nagyjából sehogy, semmi bajom 30+°C-al, max ha nem vagyok épp a szobában benyomom a ventilátort, mert egyéb esetben tüdőmet kitüsszögöm tőle. -
Fbn Lx #99679 hideg vízzel néha áttapicskolom a testem meg az arcom
vastag a bőröm, de azért viszonylag jól szellőzik! -
kb semmivel. max hűvösebb vízzel zuhanyzom, és hidegebb vizet iszok. -
Néha egy kis víz, sok folyadék. Légkondi nincs. Délután a szobában, ha egyik vagy mindkét gép megy, akkor kánikulai időben 31-32 fok van...
Ma csak 27-28 fok. :) -
Ventilátor, nyitott ablak. -
Blum #99675 Ventilatorral,napi 2X30 perc langyos furdovel.
Kedden szarra egett a vallam,ugyhogy a heten a konyharuhaba tekert fagyasztott hus is jatszott. :D -
mi? már kánikula van? -
Szavazó roBOT #99673 Szerinted mennyi most Magyarországon az egy főre számított létminimum felnőtt esetén? (2012) ==>> Mivel hűtöd magad a kánikulában? -
+tartós betegek kapnak tartós könyvet -
hippyke #99671 ha így lenne nem osztottam volna meg, farkam viszont tényleg fityma nélküli, mint láthattad a képen.
-
hippyke #99670 
-
clio1616v #99669 ez elég őszintének tűnik :D -
hippyke #99668 JÖhetne már a következő kérdés végre.