A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valosagban nem rendelkezek barmire is alkalmas ismeretekkel, max elmeletiekkel, zavar is.
WWFSMD?
nem, mert csak elbasznám
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igen,tudnék. A helyzet súlyosságától függõen.-#94599
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Igen, tudnék. A helyzet súlyosságától függõen. Alap dolgokat tudnék tenni, nyomókötés, stabil oldalfekvés, vagy ha nyaktörés gyanús nem mozdítom, kihúzom a nyelvét ha kell, hogy meg nem fulladjon, lélegeztetés. Kb. ennyi.
Csak rosszabb lesz, egyre több lesz a hajléktalan, és bizony-bizony egyre több ember önhibájából készül kerül az utcára. Ha nem lennének itt a szüleim én sem tudom mibõl élnék meg. Pedig bármilyen munkát elfogadnék amire el lehet menni.
Az emberek nagy része akar dolgozni.. csak nincs hol.. nincs mit.. a legpitiánerebb közmunkákra is százan ezren jelentkeznek..
Ezekre nyomtam:
Ha kérnek és látom, hogy nem átverés, akkor adok.
Kisebb összegekkel.
Nagyon ritka eset, mert nekem sincs semmim. Elõször is magamon kéne segítenem, aztán tudnék másokon. Amúgy pár hónapja adtam pár száz forintot egy magyar hajléktalan bácsinak. Kedves volt és látszott rajta, hogy nem saját hibájából került utcára és hogy nem piára költi. Meg ha arra költené, az sem érdekelne. Megérteném, kicsinálta eme nagyszerû rendszer, esélytelen, hogy egyenesbe jöjjön mert minden egyre csak rosszabb. Egyetlen öröme egy kis mámor, hát miért vetném meg ezért...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az alábbi hárommal amit írtál teljesen egyetértek, viszont õket se támogatnám, csak úgy hogy én veszek meg mindent/juttatok el hozzájuk.(amit jelen pillanatban nem tudok megtenni, mert igazán nincs mibõl...)
Mindenféle adomány szedõ szervezetet kihagynék, elég sokról hallok(ismerõsi körben is..). Olyan szintû állami támogatásokat húznak le évente, hogy egy átlag ember 50 év alatt se keres meg. Nem igazán láttam még ilyen szervezetben olyan vezetõt aki ne felsõ kategóriás autóban ült volna, és ne jó helyen lakott volna..
Az már más ügy hogy mindenki ezt játssza aki jobb pozícióba van.. Lopni amennyit csak lehet. Tisztelt volt polgármester asszonyunk is olyan vagyonnal rendelkezik, mint a fél kertváros, mégse kapott semmit, megvannak a megfelelõ helyeken az ismerõsei... ( tudom, nincs politika, de nem bírtam ki .. )
amitõl persze olcsóbb lesz a boltban a kenyér
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Bárki megtehetné hogy elmenjen dolgozni(szakmunkásként, közmunkásként, bármi) kivegyen a (akár hajléktalan haverjaival )családtagjaival egy kisebb/szerényebb albérletet ahelyett hogy eligya minden pénzét, teljesen leépüljön, és kéregessen.
Minden csak elhatározás kérdése.
Ha nagyanyámék meg tud élni az õ szerény nyugdíjaikból(30-40 ezer/fõ ha jól tudom, és még spórolni is tudnak...), és felnevelt 4 gyereket, és megpróbál mindent megadni az unokáinak is, és még boldog is ..
Addig nem kéne minden második embernek sírni hogy nem tud megélni.
Meg kéne tanulni spórolni, nem Tescoba járni minden nap már hobbyból szinte.
Mentalitáson kéne változtatni elsõsorban Magyarországon....
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
És aki egy százasból visszaadott egy ötvenest azzal, hogy "ma akció van"?
<#zavart1>#zavart1>
A legtöbb viszont sajnos így közeledik:
- FÕNÖK ÚR! Jónapot kívánok, áldott jó napot FÕNÖK ÚR!! Egy kis aprót ha lehetne,,,
majd ha közlöm, hogy "sajnálom, nincs apróm" akkor így folytatja:
- ÓóóóHEEEE a rák vigyen el akkor!!!
(opcionálisan utánam köp)
Olyan õszinte ez a tisztelet nem? "Fõnök Úr"...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ezt meg lehet olvastátok, láttátok, mert amolyan "fészbúkos lájkos" történet és szerintem elgondolkodtató.
"odajön hozzám egy hajléktalan és elkezdi mesélni történetét.. kitárja kezét és megmutatja, amit ma összeszedett. 135 ft. van idõm. hallgatom. vártam mikor kér, de nem kért semmit, csak azt, hogy meghallgassam, azt, hogy úgy érezze van még ember aki szóbaáll vele anélkül, hogy egy szó után elküldené. beszélgetünk. teljesen kitárja magát. majd kínosnak érzi és tovább áll. én még várok valakit. néha visszanéz rám. majd bemegy a mellettem lévõ virágoshoz. már csak annyit látok, hogy ott áll elõttem egy szál virággal a kezében. mert látta szomorú vagyok. az összes pénzét elköltötte mert felakart vidítani.ilyen is van."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
van éneklõs-táncolós is, aki kélyesen vonaglik és közben "énekli" hogy kííííínai negyeeeed
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Csövesekben viszont van 1-2 nagy arc. Pl a patkányos csöves, akinek egy fehér patkány ül a vállán, és úgy lejmol, hogy kéne pénz patkányeledelre.
Egyszer meg ez a párbeszéd zajlott le:
- Elnézést, én nem az a fajta vagyik, aki cigit kér. Nekem csak egy kevés apró kellene.
- Sajnálom nincs.
- Akkor adjá' cigit!
Mente et Malleo
Max 200at.
I met God. She's black
-jaj, nem igaz hogy nincs 200 forintod
100 forintod sincs?
csöveseknek meg régen néha, mostanában biztos hogy nem tenném
Csöveseknek nem adok semmit. Olykor-olykor adtam...de már leszoktam róla.
Nem véletlenül vannak az utcán. Mindenkinek seggig ér a keze. Gondoskodjon magáról. Ha olyanoknak adnám a pénzem,akik lusták dolgozni és piálnak,akkor én is élhetnék az utcán...mert az összes pénzem nem lenne elég nekik,amiért robotolok.
Másképp igyekszem segíteni. Pl. boltban egy kislány nem tudta kifizetni a kenyeret,meg a szalámit...és odaadtam a pénzt,ami hiányzott hozzá. Vagy észre vettem,h egy idõs néninek,aki nagy szatyrokkal vár a helyi járatos buszra még mindig ott áll fél óra után is a megállóban...elvittem haza kocsival.
Nekik szívesen segítettem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kisebb összegekkel - Inkább nem pénzzel jótékonykodok, hanem pl. használt ruhákkal, játékokkal, mûszaki cikkekkel.
de volt hogy karácsonykor vittünk le 2-3 csövesnek meleg kaját, sütit, gyümölcsöt, szaloncukrot, igazából mindent... szerencsétlenek el sem hitték hogy valaki hozott nekik egyáltalán bármit...
http://9gag.com/gag/5135249
de a macera nem éri meg (amennyit én utalok)
majd ha meglesz az államvizsgám küldök nekik 10 eurót 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Még hozzáteszem, ha mindenkinek adnék aki kéreget, kb. a fizetésem el is fogyna míg beérek a melóhelyig. Sajnos ez a tendencia.
pred
pred
egyébként ha odajön egy csöves és azt mondja hogy piára kell akkor természetesen adok,
de amikor ott szobroznak az utca közepén ilyen emberek akik állítólag gyûjtenek pénzt a rászorulóknak, azokat általában elküldöm a fenébe
pénzt nem adok mert egyszer valami csávó kért tõlem 200Ft-ot, elõtte beadta hogy a feleségének jött be a városba megnézni a leletét, mert hogy rákos, adjak már 200Ft-ot, itt lehet a közelben valami telefonfülke.
rá pár hétre láttam lófrálni részegen a környéken.
WWFSMD?
Btw,múltkor anyut jól megszivatták.
Kijön a LIDL-bõl a bevásárlókocsival,odamegy hozzá egy fiatal lány,hogy nagyon fázik meg nagyon éhes.(Rohadt hideg volt) Állítása szerint épp akkor engedték ki az intézetbõl.
Anyám mondta,hogy oké..ha segítesz hazacipelni a szatyrokat,akkor kapsz egy kabátot.
Haza is hozták,kabátot megkapta,csaj eltûnt.
Rá két napra anyuval jövünk egy forgalmas utcán,csajon szinte csak márkás ruhák voltak,egyik kezében szatyor,benne 3 nagy üveges kóla,másik szatyorban meg vagy 3-4kiló csirkecomb.
Azt hiszem felesleges folytatnom..😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.