A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Csak bizonyos trollok zavarnak.

Vannak rossz trollok és jó trollok.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Egyéb...

Többnyire megpróbálok róluk tudomást sem venni, ergo levegõnek tekintem õket. De egyes esetekben nem bírom szó nélkül hagyni némelyik némber tevékenységét...

Összegezve zavarnak is meg nem is...
egyéb: én is troll vagyok

Willenbrock
Tessék már egy rövid mondatot sem sikerül rendesen megfogalmaznom<#idiota>

Willenbrock
Csak némelyik zavar csak magam is troll vagyok 😊

Adaaam
Nem éppen, autós témákban mindig megjelenik ambrus/ubulka valamelyik álregjével és próbál úgy írni hogy ne tûnjön trollkodásnak, de közben olyan butaságokat és értelmetlen dolgokat ír amire mindig válaszol valaki, ezzel el is éri a célját sajnos...

everything's better with music

broman191
Attól függ milyen témában megy a trollkodás, tehát "Csak bizonyos trollok zavarnak". <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

szabii98
klión kívül okés a fórum

I met God. She's black

jé, egy pöttöm bubi!
😄ASDAd
kicsi koromban így hívtam õket
jhetedikj
nem zavarom magamat, bár néha igen

anno 1987

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
szent habakukkoló
byzhouse
milyen trollok? o.O én egyet se ismerek

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Egy bizonyos SZINT után zavarnak.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csak pár topikot olvasok, szóval eddig elég kevés trollkodást láttam. 2-3-szor chaten, meg ilyen "vandál" topikokat szoktam ritkán látni.

Nem zavarnakra kattintottam, de kedvelem õket. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

tigeroo
uram, ezzel (sajnos) egyet kell értenem.
NEOreg3
úgy igazából leszarom õket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Guren
ez

nem értem miért idegesítenek bárkit is igazán
nekem nem lenne kedvem felidegesítõdni
clio1616v
Csak annyira zavaróak, mint az antitrollok, ez utóbbiak hajlamosak átesni a ló túlsó oldalára, így nagyobb zavart okoznak a fórum struktúrájában, mint maguk a fórum-trollok.

Sajnos tudtukon kívül résztvesznek a fórum rombolásban és õk teszik benne a nagyobb kárt.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy autoimmun betegséget kivált egy kórokozó és az immunsejtek magát a védendõ rendszert pusztítják.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsini
Plusz megoldhatatlan a dolog, még ha abba is hagynák, olyan nem lesz, hogy senki soha nem reagál egyre - mindig vannak újak, és vannak más ápoltak, akik így egymást támogatják. Egy idõben eljátszottuk, hogy az idióta topicokba minden beírót büntettünk. Semmit nem ért, csak még nagyobb felháborodás és még több anyázás lett belõle (és még több ilyen topic, hiszen nincs is annál nagyobb siker trolléknál, ha miattuk ártatlanok bûnhõdnek).

immovable
Leszarom.
jazzy
Néhányat utálok, néhány nem zavar, de amúgy neked vesszõparipád ez a baromság, hogy ha nem írsz abbahagyják. Túl kevés trollt láttál te még.
Egy idõ után zavarnak.
Szerencsére azon topikokban amiket sûrûn látogatok,ritkák vagy nincsenek is.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

tigeroo
egy idõ után zavarnak (ha mondjuk már rég abbahagyták volna csak mindig táplálja valaki a flémjét)
Büdös Bohóc
Egyéb - egyszerûen imádom õket

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Leghosszabb alvás nélkül eltöltött idõ? ==>> Hogy állsz a forum trollokhoz?
tigeroo
a sikeres troll sikeres...
jhetedikj
nem elég hogy hülyeséget írsz, de még számológéppel se tudsz számolni ez már több mint szánalmas 😄

anno 1987

hagyjátok kliót, jóarc!
Jim Morrison
Szerinted hozzá lehet szokni a kialvatlanságohoz?
nem - tapasztalat...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
ennyi elég is a többit tudjátok, hova...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
kamázom kliót, meg én nem foglalkozom az írásaival, jót röhögök rajta hogy nekiálltok veszekedni vele, meg mondom szerintem ha nem reagálna rá senki akkor abbahagyná.

(látod most is beírt pár hsz-t és az egész vasárnap szinte róla szól)

szóval most is bebizonyosodott hogy sok-nullára vezet már clio a topikkal szemben.
Lyukasbogrács
állítsátok be, hogy -50 alatt rejtse el a felhasználó hozzászólásait és akkor nem kell tolerálni, csak a logóját.

tigeroo
kulapintyó
byzhouse
szent habakukki <#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
értem én, de ha ez az sg-n általánosan "tolerált" viselkedés, akkor nem lehet elítélni ezért. attól hogy sok ember utálja még nem ok arra hogy permbant kapjon, hát változzon meg a rendszer úgy hogy az ilyen viselkedést súlyosan büntessék.
jazzy
Nem tudom minek a pontos rendszer, -66 (94/466)-al régen kitiltva lenne a helye, itt nem arról van szó, hogy 3 emberbõl 2 szerint butaságot ír, hanem a döntõ többség szerint..
tigeroo
egyetértek ezzel.
Félreértés ne essék,én eddig sem provokáltam itt emlékeim szerint senkit és nem is buzdítok rá.
Ettõl függetlenül vélekedem úgy,hogy clio válaszainak nagytöbbsége irritáló és ellenszenves. Az pedig,hogy gyakorta leminuszoljuk szvsz nem egy hosszú távú megoldás.

tigeroo
akkor "kérvényezzük" hogy mostantól a provokáló/nagyon eltérõ válaszú/flémkeltõ választ büntetõpontal jutalmazzák a modik. (mind etetõ vagy erre "éhezõ" oldalként)

meglátjuk melyik tábort bannolják hamarabb 😄
Csak az a baj,hogy etetés nélkül (="provokáció") is ontja magából a hülye szövegét.
#95560-ban lett jól megfogalmazva.

jazzy
Nem szarná le. Mert buta.
tigeroo
meg elvileg a troll etetésért is ugyanúgy bünti jár mint a trollnak (azért kaptam anno büntipontot) ha leszarnátok 1 hétig tuti abbahagyná, így meg csak élvezkedik rajta hogy foglalkoztok vele
tigeroo
nemkéne vele foglalkozni és akkor elõbb-utóbb abbahagyná.
jazzy
Nem csak szinte, mehetne már neki a ban..
Te viszont zavarsz itt szinte mindenkit..

clio1616v
én se miattad járok ide, de nem zavarsz

Molnibalage
Az lenne a nekünk a legjobb, ha egyáltalán nem töltenél el idõt itt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM