A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak rossz trollok és jó trollok.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Többnyire megpróbálok róluk tudomást sem venni, ergo levegõnek tekintem õket. De egyes esetekben nem bírom szó nélkül hagyni némelyik némber tevékenységét...
Összegezve zavarnak is meg nem is...
everything's better with music
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
😄ASDAd
kicsi koromban így hívtam õket

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem zavarnakra kattintottam, de kedvelem õket. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nekem nem lenne kedvem felidegesítõdni
Sajnos tudtukon kívül résztvesznek a fórum rombolásban és õk teszik benne a nagyobb kárt.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy autoimmun betegséget kivált egy kórokozó és az immunsejtek magát a védendõ rendszert pusztítják.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerencsére azon topikokban amiket sûrûn látogatok,ritkák vagy nincsenek is.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
anno 1987
nem - tapasztalat...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(látod most is beírt pár hsz-t és az egész vasárnap szinte róla szól)
szóval most is bebizonyosodott hogy sok-nullára vezet már clio a topikkal szemben.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ettõl függetlenül vélekedem úgy,hogy clio válaszainak nagytöbbsége irritáló és ellenszenves. Az pedig,hogy gyakorta leminuszoljuk szvsz nem egy hosszú távú megoldás.
meglátjuk melyik tábort bannolják hamarabb 😄
#95560-ban lett jól megfogalmazva.