A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
itt van egy pár elég extrém D:
elhiszem, hogy a röplabdának vannak mélységei, de ha a labda után vetõdéseket összevetem mondjuk egy biztosítókötél nélküli sziklamászással és arra gondolok, hogy ez nem tekinthetõ extrémnek, kacag a lelkem
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Dirt parkokba jártam és streeteltem. Egyszer volt egy brutális esésem,majdnem eltört a gerincem,sokáig kórházban voltam és inkább felhagytam vele. Csak hogy tudjuk mirõl van szó:
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy kezdõ brinság sem jégen / havon teker, meg nem downhillezik. Én fél perc alatt nyakamat törném. Az osztrák haver meg így lazít...
Nem determisztikis volt a közlésem. Pont az esélyekrõl szólt...
Hiszen azt sugallod hogy akit baleset ér az képzetlen.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ez meg wikirõl: "An extreme sport (also called freesport, action sport, and adventure sport) is a popular term for certain activities perceived as having a high level of inherent danger."
ha nem tetszik az extrém elnevezés, akkor használd az adventure-t. az eléggé beszédes.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
snowboard - szûzhavazás, erdõkön keresztül, lavinaveszély stb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
bmx-ezem, de azért erre szavaztam mert magamat nem mondanám annyira extremnek a nagyokhoz képest. maga a sport elég extrém 😄
Normális ember feleslegesen nem kockáztatja az életét és az egészségét.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az extrém talán nem jó szó rá, sõt talán a sport se, de talán ez a válasz a legjobb rá, mivel nem hétköznapi a dolog.
Ejtõernyõ, repülés, RC helikopterek, gokart.
Direkt úgy van kitalálva, hogy egyik válaszadó se nyerjen.
Dum spiro, spero.
Feh..., PIROS!!! Hát én itt szakadtam a röhögéstõl, a faszi egyébként nyert.
Ennek ellenére baromság az összes ilyen mûsor
Mente et Malleo
http://www.youtube.com/watch?v=2N90LQIKy8E
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64