A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem síelek. Pont azért, mert belehalnék a bénázásba.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Van statiszikád? A statiszikát hány %-ban torzítja az hogy olyan emberek ûzik, akik szimplán balfaszok és a saját hülyeségükbe halnak bele?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

egyébként nem csinálnám, extrémsportolókra jellemzõ valamilyen szintû adrenalinfüggõség, szerintem betegség, ennek ellenére elismerem õket
itt van egy pár elég extrém D:
nevetséges, hogy az általad ûzött sportot próbálod egy szintre emelni extremitás tekintetében az ejtõernyõzéssel, vagy downhillben 8 méteres letörések beadásával és 720as flipekkel, amikben más már a nyakát törte
elhiszem, hogy a röplabdának vannak mélységei, de ha a labda után vetõdéseket összevetem mondjuk egy biztosítókötél nélküli sziklamászással és arra gondolok, hogy ez nem tekinthetõ extrémnek, kacag a lelkem
ne mondd, hogy mérnökként képtelen vagy valószínûségekkel számolni és ez alapján különválasztani egymástól legalább két kategóriát. Ebben az esetben egy extrémet meg egy nem extrémet, ahol is az extrém sportok esetében a sérülések, azon belül is a komoly, esetleg maradandó sérülések aránya lényegesen nagyobb, vagy egyszerûen a hibázás lehetõsége nem egy térdhorzsolás esélyét veti fel, hanem például a lebénulásét, vagy a halálét.
Akkor a megfogalmazás tûnt frazmotikusnak.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Régen ûztem, de már elég volt belõle.
Dirt parkokba jártam és streeteltem. Egyszer volt egy brutális esésem,majdnem eltört a gerincem,sokáig kórházban voltam és inkább felhagytam vele. Csak hogy tudjuk mirõl van szó:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Guren
nem hiszem

Molnibalage
Aha. És az ultramarton az nem extrén sport akkor...?

Guren
attól, hogy megsérülhetsz röplabdázás közben, még nem lesz veszélyes. a futás sem extrém sport azért, mert eleshetsz és bibis lesz a térded.

Molnibalage
Egy túl sokat kockáztató béna röplabdás percek alatt sérüléssel végzi. Egy kezdõ ejés, aki nagy arrcal mutatványozik pont ilyen emelt eséllyel jár pórul, csak a következmények súlyosabbak.

Egy kezdõ brinság sem jégen / havon teker, meg nem downhillezik. Én fél perc alatt nyakamat törném. Az osztrák haver meg így lazít...

Nem determisztikis volt a közlésem. Pont az esélyekrõl szólt...

rastaman
ez nem általánosítható.

Ez nem egészen így van...
Hiszen azt sugallod hogy akit baleset ér az képzetlen.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Minden sport csak annyira veszélyes, mint amennyire az ûzõje képzelten hozzá...

Guren
szerinted pl. ez egy teljesen szokványos sport? szerintem sem. épp ezért extrém (ami egyébként szélsõségest jelent, de ezzel gondolom tisztában vagy).

ez meg wikirõl: "An extreme sport (also called freesport, action sport, and adventure sport) is a popular term for certain activities perceived as having a high level of inherent danger."

ha nem tetszik az extrém elnevezés, akkor használd az adventure-t. az eléggé beszédes.

sztem is baromság az extrém kifejezés

Molnibalage
Szerintem ez a XX. század egyik nagy humbnugja, mert jól felépítettek köré egy iparágat...

Guren
nem tehetek róla, ha nem érzed, hogy egy extrém sport mitõl extrém. sajnálom.

Molnibalage
Akkor ennyi erõvel a röplabda és síelés is az. Nem mindenki mert vetõdni parkettán vagy lecsúszi egy lejõn, mert fél, hogy összetöri magát...

Guren
attól, hogy nem meri mindenki csak úgy levetni magát.

Molnibalage
Csak nekem van herótom az extrém sport kifejezéstõl? Mitõl extrém egy sport? Pl. a bungee jumping mitõl az? Egy hülye is képes rá. Leveted magad, a többit meg teszi a technika.

tigerbácsi
igen. élek.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

rastaman
igen, de annyira nem nevezném extrémnek.
snowboard - szûzhavazás, erdõkön keresztül, lavinaveszély stb.

Sir Quno Jedi
Én kétszer nyertem meg az 600méteres olimpiai hasonfekvést.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

acsati
Igen, de annyira nem mondanám extrémnek.
bmx-ezem, de azért erre szavaztam mert magamat nem mondanám annyira extremnek a nagyokhoz képest. maga a sport elég extrém 😄
Marci0115
hosszútávnézek

Sir Quno Jedi
Aki extrémsportol az vagy murvára ráér és egészséges, ezért kell neki egy kis izgalom (a hülyéjének), vagy a melója miatt kell gyakorlásképpen (pl. mert hegyimentõ)... Esetleg csak szimplán exchibicionista, vagy ezzel akar menõnek tûnni (és magának sem vallja be) és egy "menõ" közösség tagja lenni.

Normális ember feleslegesen nem kockáztatja az életét és az egészségét.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Büdös Bohóc
😄DDDDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

nem, de szívesen bungee jumpingolnék kötél nélkül

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ocskoszilard
falmászás elég extrém? 😄

HTS s3rg1nh00
tanulok,nem kapok még lóvét,de borsodban élni elég extrém

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sir Quno Jedi
two clio one cup?

clio1616v
motorsport - minden nap 100km (Clio 197 Cup, 2008-as)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
22800-ból?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
és te is az a fajta gördeszkás vagy, mint az átlag, akiket kint látok a parkban/betonon, akik 6 éve ugyanazt a 2 trükköt gyakorolják?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

madi 9k
Gördeszkázás, 11 éve.

http://www.madaraszautosiskola.hu

HTS s3rg1nh00
magyarországon élek,mi ez,ha nem extrém sport?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

NEOreg3
extrém vasalás

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Igen, de annyira nem mondanám extrémnek.

Az extrém talán nem jó szó rá, sõt talán a sport se, de talán ez a válasz a legjobb rá, mivel nem hétköznapi a dolog.

Ejtõernyõ, repülés, RC helikopterek, gokart.
Játszottál már betelefonálós mûsorban? ==>> Ûzöl valami extrémsportot?
jazzy
Egyébként az ilyeneknél pl amit mondtál kötelezném a mûsort, hogy a játék végén mutassa és mondja el a megoldást, mert ezek egyszerû átverések, odarakok egy 2 forintost és azt mondom a helyes válasz az 5..
ressy14
Akkor te még nem néztél pl: az ATV-n pénzérme számlálósat.

Direkt úgy van kitalálva, hogy egyik válaszadó se nyerjen.

Dum spiro, spero.

kifli
megfejthetetlen? Általában olyan könnyû kérdéseket tesznek fel, hogy egy hülye is megtudja fejteni, csakhogy minél többen telefonáljanak.
szabod
Egyszer meg betelefonált egy kamionos és kérdezte tõle, hogy milyen színû a kamionja:
Feh..., PIROS!!! Hát én itt szakadtam a röhögéstõl, a faszi egyébként nyert.

Ennek ellenére baromság az összes ilyen mûsor

Mente et Malleo

Rage47
rastaman
ffffuuuu. hát nem lehettek ennyire szerencsétlenek a nézõk, hogy egyik sem tudta a helyes választ. pedig könnyûek voltak a kérdések <#idiota>

broman191
Ilyen szinten h.lyének lenni már komolyan mûvészet...olyan sz4r hogy 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

rastaman
jó, akkor erõt veszek majd magamon, és végignézem mindkettõt 😄

bardocz
Én még régebben végignéztem mindkettõt, megéri, zseniális. És amúgy nem is õk a durvák, hanem a betelefonálók. Nem lehet ennyi eszük 😄
rastaman
hát ezek szánalmasak. az elsõ vidit 4:39-ig bírtam nézni. <#idiota>