A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
I met God. She's black
amióta nem vagyok növésben, azóta 5-6 cipõt vettem és hordok, kb. 10 éve
olyan cipõket veszek, amik elnyûhetetlenek és emellett nagyon vigyázok rájuk, keveset gyalogolok így a talpuk amúgy sem kopik el soha... sûrûbben veszek az autómra gumit, mint cipõt... inkább arra költök
szóval cipõt korlátlan ideig használok, így az árát soha nem nézem, csak hogy kényelmes legyen és könnyû (télre egy Columbia, egyszínû Pumák, csak a Drift Cat, elegánsban van egy szolid Bugatti)
most tervezek venni majd egy egyedi Nike-t
nõk lábán is a cipõt nézem meg elõször sokat elárul 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Munkavédelmi bakancsom van, de nemigen használnom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amit utcára már nem veszek fel, az itthonra még elmegy, aztán ha már használhatatlan, akkor nyugdíjazom. De akkor sem tüzelem el, ami egyébként néhány helyen szokás.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
De hál' istennek cipõbõl mindig van nekem idehaza több pár is, több színben is, így ha nincs is pénzem újat venni addig van más.
Amint látom,hogy az orra kicsit kezd leválni vagy a talpa nagyon elkopik akkor cserélek. Max. 5k-t szoktam cipõre költeni (igen,ócó kínait veszek),de már vagyok annyira tapasztalt e téren,hogy megtudom állapítani melyik a strapabíró(bb).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egy cipõ új szép egy szezonig. aztán megy a bicajosok közé mert már úgy néz ki mint aki megeszi a lábam 😊
szóval amig szét nem szakad. más kérdés zabálom a cipõket. 😊
u dont have to listen anybody else but me
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
1 magas szárú bõrcsuka latyakba / túrázni
1 sötét Puma sportcipõ rossz idõbe / kék farmerhez
1 fehér Adidas jóidõbe és rövidnadrághoz
1 Bugatti puccos helyekre
1 lakkcipõ öltönyhöz
2 régi bõrcipõ kintre a kertbe (egyik Mark, csak már leharcolt)
1 futócipõ (futni)
1 tartalék Fila ha az Adidas és a Puma valamiért használhatatlan lenne
2 papucs uszodába
2 papucs strandra
1 MBT
és szeretnék még egy kék Adidast, mert tetszik <#vigyor3>#vigyor3>
Gyári munkásoknak pl. biztosítanék ottani kényelmes munkacipõt ami a gyár tulajdona, stb. gondolom a legtöbb helyen van ilyen, nem tudom.
Autóban: van ismerõsöm aki papucsban vezet. 😊))
Én addig vagyok az utcai cipõ(im)ben amíg beérek a munkahelyre (illetve amíg hazaérek), ott nem hordok semmilyen lábbelit (van ugyan váltó de nem használom), megszoktam a mezitlábat, nekem így kényelmes. (eleinte persze kérdezgetik, aztán mindent megszoknak az emberek... valami csodabogárnak néznek és nyugtázzák.. ugyanez van ha az íróasztalomra néznek.. 😊 )
Cipõk száma:
régen volt 1 pár papucsom és egy pár félcipõm télre nyárra ugyanaz.
most van 6-8 pár félcipõm, egy víz-(meg minden)álló Columbia túrabakancs, meg egy gumipapucsom :-).
Ez ott volt..
-egyetlen alkalommal
-amíg nincs leárazva másik a Plázában
-amíg a barátnõim azt nem mondják, h ciki
-amíg másik táskát nem veszek, h menjen hozzá a cipõ
-egyszer sem veszem fel, csak megveszem, mert olyan cuki
-amíg ki nem töröm a lábam benne
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nincs sok cipõm: 1 ünnepi bõr (na ez megvan már 7. éve, és ugyanolyan jó), 2 sima utcai cipõ (egyik már kissé lestrapált), 1 tornacipõ (na ehelyett venni készülök másikat, mert szarul néz ki), meg 2 papucs (1 szobai meg egy strand). Ennyi. 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Rendszerint 2 pár van télre és kettõ nyárra. Csak fehér sportcipõt hordok. Van egy alkalmi bõr is, de hálisten ritkán járok olyan helyre ahova ilyen szar kellene.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg kell nézni, mit hordanak/ajánlanak a triathlonisták, marathoni, vagy terepfutók, bajnokok, na ami nekik jó pár hónapra, vagy évre az õ általuk rárótt durva igénybevétel mellett, akkor magunkfajta városbanbóklászó autós fickóknak is kitart valameddig nem?!?! Logikus... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gonosz dzsinn vagy Te! <#ejnye1>#ejnye1>
Régebben túlsúllyal küszködtem, a cipõ talpak (sarkainál) koptak el elõször.
Nagyobb anyagi befektetés, de megtérül ha az alábbiakat megfontolja az ember:
- 1-2 pár helyett egyszerre 5-6 pár cipõt tartani és váltogatni, pihentetni a (bõr) cipõket, így az 5 pár cipõ szimultán tovább tart mint egymás után ötször 1 párat hordva.
- Cipõápolás (bõrápoló, tisztító, impregnáló, stb)
- egyhuzamban 5-6 óránál tovább lehetõleg ne legyen a lábon egy cipõ
- minõség kontra árszínvonal: tapasztalataim szerint az arany középút a legjobb. Egy szint alá nem érdemes menni mert csak pénzkidobás. Egy bizonyos minõség elérhetõ egy adott árszinten, a 4-5x drágább cipõk nem adnak arányosan hoszabb tartósságot, jobb minõséget. Azaz itt is a közgazdasági határhaszon elvét érdemes követni (X plusz ráfordítást növelve drasztikusan csökken az Y értéknövekmény). Kivétel: aki Dagobert bácsi jövedelmével él annak ez nem szól, nem viszonyítási/vitaalap.