A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
errõl van szó 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bardocz
a magassarkút viselõ nõnek lapostalpúban nem olyan formás a popsija, mint az amúgy lapostalpút viselõnek 😊
szabii98
nyilvánvalóan nem így értettem.

I met God. She's black

Vigyázz, mert itt sokan harapnak a nem túl sok mintás statisztikára. Egyébként ez is lehet alkalomfüggõ nem?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

clio1616v
😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a magassarkút viselõ nõ egoista, a lapos cipellõt viselõ szelíd, kedves

tigeroo
túl sok támadási felületet hagynak 😊
clio1616v
de azért a srác érdekes, hogy a csaj lábán keresi a melleket 😄

Például?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

clio1616v
én nem szólítok le senkit, de a cipõ információt ad a viselõjérõl

tigeroo
trolled

clio - topik

sok - nulla

egyszerûen nem kéne reagálni rá...
szabii98
kit érdekel a cipõje? ha kínai cipõben jár, már meg sem érdemli hogy leszólítsd?

I met God. She's black

clio1616v
a mutánsokra buksz?

szabii98
én a mellét de ahogy akarod(utsó mondatra)

I met God. She's black

clio1616v
amíg növésben voltam addig addig, amíg ki nem nõttem

amióta nem vagyok növésben, azóta 5-6 cipõt vettem és hordok, kb. 10 éve

olyan cipõket veszek, amik elnyûhetetlenek és emellett nagyon vigyázok rájuk, keveset gyalogolok így a talpuk amúgy sem kopik el soha... sûrûbben veszek az autómra gumit, mint cipõt... inkább arra költök

szóval cipõt korlátlan ideig használok, így az árát soha nem nézem, csak hogy kényelmes legyen és könnyû (télre egy Columbia, egyszínû Pumák, csak a Drift Cat, elegánsban van egy szolid Bugatti)

most tervezek venni majd egy egyedi Nike-t

nõk lábán is a cipõt nézem meg elõször sokat elárul 😊

NEOreg3
pontosan 405 napig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
Amíg megfelelõnek ítél állapotát. Pl. nem szivárog be a víz, nem kopik el a talpa. Ez jellemzõen 2-3 év. A bõrcipõimet néhány keményebb tél szétszedte. 2 pár sportcipõm van és 2 pár bõr, meg egy röplabdás sprotcipõ.

Munkavédelmi bakancsom van, de nemigen használnom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Amíg szét nem szakad.

Amit utcára már nem veszek fel, az itthonra még elmegy, aztán ha már használhatatlan, akkor nyugdíjazom. De akkor sem tüzelem el, ami egyébként néhány helyen szokás.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Guren
amíg nem veszek újat

bardocz
Amig szet nem hullik. A mostani oldala vegig van szakadva, de nem talalok meg csak hasonloan kenyelmeset sem.
rastaman
amíg kb szét nem jön.

Addig ameddig, rendben van... ha már kezd kényelmetlenné válni, vagy repedni a talpa, illetve valahol szakadna szét, akkor természetesen meglátogatok egy cipõ boltot, vagy többet... 😄

De hál' istennek cipõbõl mindig van nekem idehaza több pár is, több színben is, így ha nincs is pénzem újat venni addig van más.
Lacee86
Betegyük hnapra szavazni? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Amíg még viszonylag egyben van.

Amint látom,hogy az orra kicsit kezd leválni vagy a talpa nagyon elkopik akkor cserélek. Max. 5k-t szoktam cipõre költeni (igen,ócó kínait veszek),de már vagyok annyira tapasztalt e téren,hogy megtudom állapítani melyik a strapabíró(bb).

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jazzy
Amíg szét nem szakad. Milliószor megfogadtam már, hogy lesz 3 pár cipõm, de mindig csak 1 van amit hordok, meg 1 amit elõzõleg hordtam, de az már vacak. Most megint így vagyok, megfogadtam, hogy veszek, de megint csak egyet hordok és már megy szét, vennem kéne 2-3 újat..
VRSDM
ez volt a kérdés? nem.
egyes.

u dont have to listen anybody else but me

immovable
<#gonosz1>
VRSDM
amig szét nem szakad.

egy cipõ új szép egy szezonig. aztán megy a bicajosok közé mert már úgy néz ki mint aki megeszi a lábam 😊

szóval amig szét nem szakad. más kérdés zabálom a cipõket. 😊

u dont have to listen anybody else but me

morcosqtya
Huhúúú gyerekek, Cliónak mi mindene lesz..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

GyuriX2572
1 bakancs hóba
1 magas szárú bõrcsuka latyakba / túrázni
1 sötét Puma sportcipõ rossz idõbe / kék farmerhez
1 fehér Adidas jóidõbe és rövidnadrághoz
1 Bugatti puccos helyekre
1 lakkcipõ öltönyhöz
2 régi bõrcipõ kintre a kertbe (egyik Mark, csak már leharcolt)
1 futócipõ (futni)
1 tartalék Fila ha az Adidas és a Puma valamiért használhatatlan lenne
2 papucs uszodába
2 papucs strandra
1 MBT
és szeretnék még egy kék Adidast, mert tetszik <#vigyor3>

morcosqtya
Ez tény.
Gyári munkásoknak pl. biztosítanék ottani kényelmes munkacipõt ami a gyár tulajdona, stb. gondolom a legtöbb helyen van ilyen, nem tudom.

Autóban: van ismerõsöm aki papucsban vezet. 😊))

Én addig vagyok az utcai cipõ(im)ben amíg beérek a munkahelyre (illetve amíg hazaérek), ott nem hordok semmilyen lábbelit (van ugyan váltó de nem használom), megszoktam a mezitlábat, nekem így kényelmes. (eleinte persze kérdezgetik, aztán mindent megszoknak az emberek... valami csodabogárnak néznek és nyugtázzák.. ugyanez van ha az íróasztalomra néznek.. 😊 )

Cipõk száma:
régen volt 1 pár papucsom és egy pár félcipõm télre nyárra ugyanaz.
most van 6-8 pár félcipõm, egy víz-(meg minden)álló Columbia túrabakancs, meg egy gumipapucsom :-).

tigeroo
a "táskához cipõ" opció lenne szerintem a domináns 😄
morcosqtya
<#nevetes1>
Ez ott volt..

tigeroo
ja nekemis 1 bõr félcipõ, 1 falcon sportcipõ, a tavalyi falcon sportcipõm, 1 papucs meg egy téli surranó (mondjuk az már vagy 4 éve megvan)
Lacee86
Lányoknál ez a kérdés eléggé máshogy nézne ki, és a válaszok is. 😄D
-egyetlen alkalommal
-amíg nincs leárazva másik a Plázában
-amíg a barátnõim azt nem mondják, h ciki
-amíg másik táskát nem veszek, h menjen hozzá a cipõ
-egyszer sem veszem fel, csak megveszem, mert olyan cuki
-amíg ki nem töröm a lábam benne

tigeroo
általában évente veszek új pár nyári cipõt, így rotálom, mindig az elõzõ éviben melózok meg ilyenek, az újban meg "megjelenek"
Lacee86
Amíg szét nem szakad, mint eddig mindenki. 😊
Nincs sok cipõm: 1 ünnepi bõr (na ez megvan már 7. éve, és ugyanolyan jó), 2 sima utcai cipõ (egyik már kissé lestrapált), 1 tornacipõ (na ehelyett venni készülök másikat, mert szarul néz ki), meg 2 papucs (1 szobai meg egy strand). Ennyi. 😄

Dzsini
Tényleg, jól jött volna mellé egy olyan kérdés is, hogy hány pár lábbelid van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Amíg szét nem szakad.

Rendszerint 2 pár van télre és kettõ nyárra. Csak fehér sportcipõt hordok. Van egy alkalmi bõr is, de hálisten ritkán járok olyan helyre ahova ilyen szar kellene.
Sir Quno Jedi
Azé azt megnézem, hogy hogyan csinálod meg átlagos munkanapon, hogy 5-6 óránál többet nem hordod a cipõt. Nekem pl. minimum 12 órákat abban kell dekkolnom. Nem mindenhol megoldható a váltócipõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem mind. Én sok-sok éve nike-ot hordok és hamár akkor az air pegasus-okat (több generációját is végighordtam). Namost ez aránylag drága ugyan (bár mai cipõ árak mellett nem is), de mivel többszörös díjnyertes terepfutócipõ, így van annyira tartós, hogy összességében jobban megéri, mint ha olcsóbbakat veszel, de elõbb leszakad rólad és még kényelmetlen is.

Meg kell nézni, mit hordanak/ajánlanak a triathlonisták, marathoni, vagy terepfutók, bajnokok, na ami nekik jó pár hónapra, vagy évre az õ általuk rárótt durva igénybevétel mellett, akkor magunkfajta városbanbóklászó autós fickóknak is kitart valameddig nem?!?! Logikus... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez volt a cél

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Hmm.. majdnem beírtam elsõre én is ugyanezt (amíg üres volt a szavazás), aztán gondoltam meghagyom Clio kollégának a poént, de most elcsakliztad elõle ezt a príma lehetõséget.. 😊
Gonosz dzsinn vagy Te! <#ejnye1>

morcosqtya
Amíg viszonylag kultúrált állapotban marad.
Régebben túlsúllyal küszködtem, a cipõ talpak (sarkainál) koptak el elõször.
Nagyobb anyagi befektetés, de megtérül ha az alábbiakat megfontolja az ember:

- 1-2 pár helyett egyszerre 5-6 pár cipõt tartani és váltogatni, pihentetni a (bõr) cipõket, így az 5 pár cipõ szimultán tovább tart mint egymás után ötször 1 párat hordva.

- Cipõápolás (bõrápoló, tisztító, impregnáló, stb)

- egyhuzamban 5-6 óránál tovább lehetõleg ne legyen a lábon egy cipõ

- minõség kontra árszínvonal: tapasztalataim szerint az arany középút a legjobb. Egy szint alá nem érdemes menni mert csak pénzkidobás. Egy bizonyos minõség elérhetõ egy adott árszinten, a 4-5x drágább cipõk nem adnak arányosan hoszabb tartósságot, jobb minõséget. Azaz itt is a közgazdasági határhaszon elvét érdemes követni (X plusz ráfordítást növelve drasztikusan csökken az Y értéknövekmény). Kivétel: aki Dagobert bácsi jövedelmével él annak ez nem szól, nem viszonyítási/vitaalap.

Marci0115
amíg szét nem szakad a kínai nike cipõ, szerintem még a boltok is a józsó piacról szedik be az árut

Dzsini
Amíg haza nem érek, és le nem veszem... <#vigyor3>

Laknál olyan házban/lakásban, amirõl tudod, hogy ott elõzõleg elhunyt valaki? ==>> Mennyi ideig hordasz egy cipõt?
Willenbrock
Most is olyanban lakom ahol haltak már meg,õk már nem zavarnak senkit,olyan csak a japcsi filmekben van 😊

GyuriX2572
Miaz, már az ember a saját ágyában se patkolhat el, mert az illetlen lesz mások szemében?! omg, ezt a kérdést....

az elõzõ tulajt az udvaron lõttem le, a ház tiszta, szal nem zavar