A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rooibos kivételével gyakorlatilag mindet szeretem.
georgesmatyas
Erre a fóbiára tuti van gyógyi, bár az életminõséget nem rombolja.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
Orbáncfû, aranyvesszõ, citromfû, roibos keveréket szeretem estefele és máris nem bsz szét az ideg és nem kell xanax, mirzaten stb se.

Earl grey is szertem,meg a Garzont bár különbséget nem érzek.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

:D!

★★★★★

Mindenfélét.

★★★★★

Molnibalage
Igen. Azóta sem voltam olyan rosszul semmitõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A pepsi twist lehet..:D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

NEOreg3
a Coca Cola az teának számít?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pamparampa
az almás fahéjas kimaradt, de abból inkább a házilag készített fajta

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Egyébként most épp borsmentás-kamillatea van napirenden nálam. :)

Vettem. :)

Dzsini
Az fekete tea nagyon el... édesítve :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SötétBarom
Egyéb. Nem vagyok oda a teákért. Szívesem iszom nagy ritkán, de nem tartom számon melyik fajtát kedvelem vagy nem..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dzsini
De egy randi közepén - a mentális sokk azért ott nagyobb :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GyuriX2572
"kórházi" tea miért nincs benne?

Értem én...de ez "csak" egy majdnem hányás volt. Azért nem olyan,mint mikor vki kórházba kerül vagy ilyesmi.

Dzsini
Van olyan szint, amit felnõttként sem lehet tudatosan kezelni - nekem volt egy majdnemkórházas gyomorrontás-bélfertõzésem, amit egy (addig szeretett) zöldbabfõzelék után szedtem össze (nem tudni, hogy kapcsolatban volt-e a kettõ, a családban csak engem ütött ki, de engem nagyon). Utána majdnem egy évtizedig a fõtt zöldbab illatától is rögtön rosszul lettem, mára (kb. 15 évvel késõbb) már eljutottam odáig, hogy párolva, más köretbe keverve már megeszem, de fõzelékként még mindig inkább tartok tõle.
Pszichés allergia.

pamparampa
rooibos, feteke tea,elsõ helyen az earl grey áll<#finom>

Jogos...és ezt még egy gyereknél meg is értem,de egy felnõttnél már más szerintem :)
Én régen nagyon finnyás voltam,de leszoktam róla...és már olyan dolgokat is megeszek,amiket sok évig nem (pl. spenót,hagyma,gomba).
Viszont az megint más,ha valami tuti rossz neked. Nekem pl. a B5 ampullás verzió nem jön be. Attól mindig hányok. :/ Azt még1x nem szeretném.

Dzsini
Ilyenkor már mindegy, ha mentálisan ahhoz kapcsolódik, okozhatta bármi.

Biztos h pont a teától volt?

Molnibalage
Egy kisebb baleset után nem merek kísérletezgetni. Egy teázóban ittam több "nem átlagos teát". Nagyon finomak voltak, csak két órára rá kis híján kidobtam a taccsot. Nem is lett volna olyan nagy baj, ha nem éppen egy randi közepén történt volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nagyon sokféle teát szeretek. Fõleg keverékeket, zömében gyümiteákat...de a gyógyteákat,zöldteákat is szívesen kortyolgatom.
A nagy favoritom a "török alma" jelenleg.

Egyébként a teákról írtam a szakdogámat. :D

immovable
Nem szeretem a teákat.
tigeroo
ginseng, csalán, bíborkasvirág, hárs

ginsenget most is tolok :D finom nagyon, csak kurvadrága magában (sokszor zöldteával van keverve)
HTS s3rg1nh00
egyéb-ha van valamilyen tea megiszom,de amúgy nem szoktam inni,és ez nem jelenti azt,hogy nem szeretem

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

chhaya
Fekete, gyümölcs, rooibos, zöldet kevésbé, a többit nem ismerem.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

QuippeR
feketét meg gyümölcsöt. a zöldet nem szeretem, a többit meg nem ismerem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
Rengetegfélét, de a Maté és a Rooibos a kedvenc.

Mit gondolsz a dohányzási tilalom szigorításáról? ==>> Milyen teafajtákat szeretsz?
Fresh Duke
Felettébb örülök neki. Exe(i)m meg végre leszokhat(nak). :D

A heavy cost. I pay it gladly.

rastaman
örülök neki

Menõ, de inkább a tizenévesek (14-18) körében. Legtöbb barátom már leszokóban van, legalábbis igyekszik leszokni és õk már befejezték az iskolát. Valahogy rászokhat az is aki nem dohányzik, ha olyan baráti körben van ahol sok a dohányos. Mikor szünetben kimentünk, körbe álltunk vagy 10en és 2n beleértve engem aki nem dohányzott...én is szívnám amúgy, ha nem lenne káros, egészségtelen... :D Jobb maradni az alkoholnál. :D
morcosqtya
Teljesen más gazdaságpolitikai helyzet, más egészségkultúra, más társadalmi viszonyok.. mondjuk indításképpen.
A társadalmi berendezkedések 20-30 éve szinte mindenütt eltértek valamelyest a jelenlegiektõl. Ezekbõl fakadóan más volt a törvénykezés, az egészségpolitika (ahol éppen volt egyáltalán), nem egyszer egyszemélyi döntéseken múltak dolgok (lásd pl. kádári hatás a hazai filmkultúrára / filmpiacra).
A modern kor (legújabb kor) társadalmi viszonyaiban a változások szempontjából 20-30 év már nagy idõ. Frázisnak tûnik, de igaz: felgyorsult "korban" élünk, technikailag, társadalmilag, tudományos téren is.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90
jól gondolod, de már csak azért is forgatom, mert uncsi már, hogy mindig felhozza valaki témától függetlenül.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee86
Mit forgatod a szemed, szted nem így van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hegi90
<#wow3><#wow3><#wow3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
a cigi itthon még mindig menõ (bár már látni a változást), külföldön már ciki.

tigeroo
nembaj legalább elkezdõdött :) mostmár jöhetnek a kétes hatóanyagú adalékanyagos ételekre is a szabályozások.
Ezzel én is tisztában vagyok, én arra céloztam, hogy mi ez a fordulat a parlamenti patkó gondolkodásában - miért nem lehetett ezeket a szigorításokat meglépni 20 évvel ezelõtt, a módszerváltás utáni elsõ években? (azt hiszem, ez örök kérdés marad...)

Lacee86
Ez igaz. Csak h ehhez az is kellene, h ne tömjék teli 100 féle méreggel az élelmiszereinket, amit drága pénzért megveszünk... :/

Rage47
egyetértek
tigeroo
plusz nyilvánvalóan még egy felesleges stresszterhelés a szervezet számára, a nyugati világban az emberek 99%-a civilizációs betegségekbe hal bele (idõ elõtt)

a férfiak közel fele meg sem éri a nyugdíjkorhatárt, a megelõzõ évtizedeiben pedig kórházról kórházra járnak kezelésre

szerintem egy gyors és hatásos szemléletváltás lenne a legjobb a népnek, mert ez nem fog vezetni semmilyen jó irányba.
Lacee86
Évente több ezer ember hal meg tüdõrákban, ez gyakorlatilag a leggyakoribb rákfajta, és 90%-ban a dohányzás okozza. A passzív dohányosokra ugyanolyan káros, mint az aktívakra. Ennyi nem elég?

georgesmatyas
meg! :(

Nem dohányzom, de ez a tilalom kb. 0 hatással lesz az életemre.
Amit nem értek, hogy mire fel ez a nagy szigorítósdi. Meghalt az egyesült dohánylobbi keresztapája, vagy mi?! :D

Dzsini
És nem néztek rád furcsán, amikor az égett zellerszárat elnyomtad a hamutartóban? :)

köszi :)
megoldom ;)

pamparampa
sok sikert kívánok a leszokásoz.nekem a nyers zöldségek is sokat segítettek.azt legalább nyugodt szívvel küldheted a gyerekek elõtt. :)

pamparampa
látom ideges vagy, szívj el gyorsan egy cigit.vagy inkább kettõt<#puszis>