A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Earl grey is szertem,meg a Garzont bár különbséget nem érzek.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
★★★★★
★★★★★
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pszichés allergia.
Én régen nagyon finnyás voltam,de leszoktam róla...és már olyan dolgokat is megeszek,amiket sok évig nem (pl. spenót,hagyma,gomba).
Viszont az megint más,ha valami tuti rossz neked. Nekem pl. a B5 ampullás verzió nem jön be. Attól mindig hányok. :/ Azt még1x nem szeretném.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nagy favoritom a "török alma" jelenleg.
Egyébként a teákról írtam a szakdogámat. :D
ginsenget most is tolok :D finom nagyon, csak kurvadrága magában (sokszor zöldteával van keverve)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A heavy cost. I pay it gladly.
A társadalmi berendezkedések 20-30 éve szinte mindenütt eltértek valamelyest a jelenlegiektõl. Ezekbõl fakadóan más volt a törvénykezés, az egészségpolitika (ahol éppen volt egyáltalán), nem egyszer egyszemélyi döntéseken múltak dolgok (lásd pl. kádári hatás a hazai filmkultúrára / filmpiacra).
A modern kor (legújabb kor) társadalmi viszonyaiban a változások szempontjából 20-30 év már nagy idõ. Frázisnak tûnik, de igaz: felgyorsult "korban" élünk, technikailag, társadalmilag, tudományos téren is.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a férfiak közel fele meg sem éri a nyugdíjkorhatárt, a megelõzõ évtizedeiben pedig kórházról kórházra járnak kezelésre
szerintem egy gyors és hatásos szemléletváltás lenne a legjobb a népnek, mert ez nem fog vezetni semmilyen jó irányba.
Amit nem értek, hogy mire fel ez a nagy szigorítósdi. Meghalt az egyesült dohánylobbi keresztapája, vagy mi?! :D
megoldom ;)