A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdés túl általános, nem lehet értelmesen válaszolni rá.
chhaya
Nekem tökmindegy, hogy igazak-e vagy sem, attól még jók.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ha nem orbitális baromságról van szó és van valóságalapja, akkor igen.

Maga a cselekmeny szamomra hiheto lehet ha valoban van valosagalapja. Mint ahogy a hivatkozas is irja,a szereplok valtozhatnak ugyhogy azzal a reszevel nem is torodom. Meg egyebkent is kit erdekel a szereplok kivolta...nem az a lenyeg.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

én a falusi legendákban hiszek

★★★★★

Motoroj
Na mi van, egy hívõ sincs itt?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
bármit elhiszek, amit nekem kellemes elhinni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

immovable
Üres. Leszarom.
nem tagadtam, hogy a szexuális preferenciának is vannak intelligencia által felosztott kategóriái
mármint itt nem arra gondolok, hogy szõke vagy vörös, hanem, hogy egy leépült csöves számára a kopaszodó káromkodó cigányasszony szexi, számodra meg nem biztos
a szado-mazo szex tényleg menõbb lehet magasabb körökben egyébként
minél komplexebb és fejlettebb az emberi agy, élénkebb a fantázia, valamint minél nagyobb az életben az szellemi igénybevétel és a feszültség, annál összetettebb és szélsõségesebb szexuális fantáziák jelenhetnek meg
de ettõl még a szerepjátékok élvezete és az értelmi szint között nem túl nagy a korreláció egyébként. beállítottság kérdése, valaki ha megfeszülsz sem fogja élvezni a legtöbb szerepjátékozást, legyen az iq-ja 80 vagy 150
az eq viszont tényezõ lehet, de az elég megfoghatatlan és jóval instabilabb talaj szerintem, mint az iq
mondjuk a magasabb eq-val rendelkezõ emberek rendszerint nõk, akik nem nagyon vannak oda a szerepjátékozásért
vagy élõben teszik a szerepjátszást inkább valós környezetben, nem játékok keretein belül 😄
QuippeR
a kikapcsolódásnak körülbelül annyira vannak intelligencia szerint felosztott kategóriái mint a szexuális preferenciáknak.

más kérdés, hogy akademikusok körében nem menõ bevallani, ha valaki a szado-mazo szexre bukik. (és te errõl beszélsz valójában, hogy mi menõ, meg mi nem.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sir Quno Jedi
Picinkét sztereotípiákban gondolkodsz a szerepjátékokat illetõen. Sokféle van belõle (és nem csak fantasy) és van amelyik bárminõ IQ-val megáldott embernek is megfelelõ kihívást jelenthet (sõt). Az EQ-ról nem is beszélve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
gyíkok? <#ravasz1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lacee86
Fene tudja. 😊 Lett volna 1 konkrét legenda, amirõl beszélhetünk. Így olyan nagyon nem lehet semmirõl.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

morcosqtya
Nem jobb ez..
Túlságosan általános ahogy írtad is.
Az ûrkohászatnál egy értelmes gondolatmenetet azért le lehet futtatni. Annak hülyeség akit nem érdekel semmilyen szinten a jövõ / csillagászat / technika hármasából egyik sem..

Milyen egy városi legenda "hívõ"??? MINDEGYIKET elhiszi? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

az igazakban igen, a kamukban pedig nem
NEOreg3
legenda vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Semmi értelmét nem találom ennek a kérdésnek, mivel abszolút általános, és ha ilyenekre kell gondolni, ebbõl van több 100 teljesen különbözõ. Na mind1, az ûrkohászatos marhaságoknál még mindig jobb. 😊

pamparampa
megtaláltam

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

pamparampa
elõzõ szavazásnak mi lett a végeredménye?lemaradtam róla 😞

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
Miféle városi legendákban?

Gyakran unatkozol? ==>> Hiszel a városi legendákban?
Motoroj
Olyan iskola, meg foglalkozás mellet, mint a tiéd...

nem unatkozom mindig van valami meló, ha nincs csinálok valamit, de leginkább szórakozok.

Én lennék a megváltó? Egy biztos, több vagyok egy átlag embernél.

Motoroj
Ez tényleg az.

Én a napozással úgy vagyok, hogy napon vagyok, ha épp ott van dolgom, de csak azért semmi pénzért nem feküdnék ki a napra, hogy barnuljak. Fõleg, hogy az a tipikus skandináv fajta vagyok, sem a nyári hõmérséklet, sem az erõs napsütés nem esik jól.

szóval a kikapcsolódásnak nem lehetnek szintjei, amik az értelmi szint által meghatározottak?
én kizártnak tartom, hogy egy véglény a sorról értelmezni és ezért élvezni tudja a szerepjátékot, ahogy a másik oldalon egy elméleti fizikus nem biztos, hogy élvezni tudja az ittasan kocsmában randalírozást, verekedést és hányásban fetrengést
a szerepjátszásnak is feltételezem van egy felsõ határa, ahol egyszerûen túl fejlettek az illetõ készségei ahhoz, hogy kielégítse a szerepjátszás a fantáziáját, ilyenek lehetnek például azok, akik fotorealisztikusan festenek inkább fantasy-t. vagy éppen túl hangsúlyos agyának a logikai, analitikus része, semhogy például a középkori fantasy jobban lekötné, mint pl. matematikai problémákon való agyalás.
minden kasztnak megvan a saját szórakozása a szintjéhez mérten
Nem szoktam unatkozni.
Mindig van elfoglaltságom,egy páncélos,repülõ,vagy csak simán heverészni,napozni.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

QuippeR
a LARP meg a szerepjáték azért sokban különbözik, de mindegy. másrészt meg mindkettõ kikapcsolódás, szóval azon morfondírozni, hogy mennyire értelmetlen vagy sem, nem éppen a mesteri szintû logika körébe tartozik.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

az azért nyilvánvaló, hogy aki képtelen szellemi tevékenységgel elfoglalni magát, az segg. ezen mit kell ragozni? 😄

Az unatkozáshoz ennek semmi köze, sõt talán a szellemi képességek növekedésével az unatkozás is jellemzõbb.
Az én tapasztalataim alapján minél alacsonyabb egy illetõ intelligenciája, annál könnyebben talál olyan elfoglaltságot, ami leköti, és annál ritkábban unatkozik.
Az unalom annyit jelent, hogy az illetõ nem talál képességeinek megfelelõ elfoglaltságot.
Ha a képességet meghaladja a teljesítendõ feladat, vagy kitûzött cél, az sokkal inkább frusztrációt, idegességet okoz. ha a képességeinek megfelelõ szintû tevékenységet talál az illetõ, abba belemerül, elfoglalja, szellemileg kielégítõ. Míg ha saját készségeinek szintje alatti tevékenységet kell végeznie, vagy épp csak olyat talál, az monoton, nem kielégítõ, unalmas.
Tehát itt a viszony pont ellentétes lehet, az pedig, hogy valaki, amikor semmi kötelessége, mennyire kezd el képességeinek megfelelõ szintû elfoglaltságot keresni, alkati adottság, vagy éppen hangulat kérdése. így az unatkozás többnyire a jobb értelmi képességû, viszont lustább, szellemi kihívásokat kevésbé keresõ emberekre jellemzõ

a szerepjátszáshoz hozzátenném, hogy az a szellemi készségek csak egyik ágának fejlettségét feltételezi, és attól, mert a fantázia és általában véve a jobb agyfélteke fejlett, az illetõ még lehet átlagos, vagy akár átlag alatti intelligenciájú
sõt, szerintem a szerepjátszás is bizonyos IQ-tartományban a legnépszerûbb, amit mondjuk 100-120 közé tennék. ez alatt az embert az elemibb és ösztönösebb problémák túlzottan is foglalkoztatják ahhoz, hogy ilyesmiben elmerüljön, efölött pedig a logika sokszor képes átvenni az irányítást, ami miatt az egész elfoglaltságot gagyinak és értelmetlennek tarthatja az illetõ
de a szerepjátékosoknak is vannak nyilván szintjei, néha én is szeretek játszani, de amikor összeülnek srácok lepedõkbe burkolózva és kriptikus hangon beszélnek, az inkább szánalmas
immovable
<#smile>
David2
ja akkor ok, thats my fault

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Dzsini
Na mégegyszer, hátha így jobban sikerül: azok, akik KIZÁRÓLAG ilyen sportot mûvelnek, tehát ezen kívül MÁST NEM (pl. nem olvasnak, nem tévéznek, nem mennek el egy koncertre vagy színházba), azokról van szó.

Még az élsport sem zárja ki azt, hogy valaki képes legyen egy minimális szellemi elfoglaltságra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Aki kizárólag valamilyen fizikális tevékenységgel képes elfoglalni magát, az ...

Még mindig nem sikerült értelmezned amit mond. Hátha így mondatban.
David2
pedig a klasszikus sportok nagy része kizárólag fizikai tevékenység, hobbi szinten kvázi az összes. Mondom ezt egy jó évtizedes sportmúlttal.

sötétfejnek nevezni, azokat, akik ilyen sportot ûznek, hát.. akkor elég sok egyetemi tanár sötét.

Lacee86
Baazzzz. <#idiota>

Dzsini
A "kizárólag" szót próbáld értelmezni, mielõtt kötözködsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

David2
ennyi erõvel minden sportoló hülye, kockulni meg menõ

tigeroo
és a barna kéz?<#idiota>

Lacee86
A természetes, enyhén barna bõr sztem szép. Amúgy egészséges is (nem a szoli!!), persze csak mértékkel. Sajnos a baromi nagy UV sugárzás miatt manapság már nagyon vigyázni kell.

tigeroo
azóta levágtam a füvet, most wowozok 😄
Sir Quno Jedi
Úgyvalahogy. Aki kizárólag valamilyen fizikális tevékenységgel képes elfoglalni magát, az egy dumpkopf többnyire. Én ha be vagyok zárva egy szûk helyre, akkor is épp úgy elvagyok, mint bármikor, nem õrülök bele, mert az elmém szabad marad továbbra is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Divat, agyrém, hóbort - kinek épp mi (ázsiaiaknál amúgy volt egy idõben szó a szemhéjmûtétrõl is, hogy europid szemeik legyenek - ugyanez a sztori, nekik az az egzotikus, nekünk a mandulaszem) 😊

#99017 - az utolsó mondatra: #99007-ben mit is írtál?

tigeroo
nem menõ, nekem kék a szemem szóval a fehér arc is jó hozzá 😄

amúgy pont azért ha megyek strandra nyáron akkor ne nézzenek már mumusnak... (és téleg gáz a pepitamintás bõrszín sztem)

Jedi: hát ezt nekem nem kell mondanod 😊 szinte havonta elolvasok 1 fantasy könyvet (tegnap kezdtem bele pont egy korongvilág novellába)

akkor az unatkozás az uninteligensek privilégiuma végülis?😄
Molnibalage
Az ázsiai nõk meg újabben fehérítik magukat. Agyrém...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Ez korszakfüggõ, néhány száz éve a minél fehérebb bõr volt a divat (annyira, hogy vegyszerekkel fehérítették, és haltak bele sokan), hiszen akinek fehér a bõre, az nem gürcöl kint a földeken, nem dolgozik -> gazdag, jómódú.

Mostanában talán az van mögötte, hogy az egzotikus a divat, tehát egy alapvetõen világos bõrû régióban (Európa) a sötét / ázsiai - viszont sárgítani nehéz szoláriummal 😄

Molnibalage
Nekem is barna a karom és az arcom, mert bringával járok dolgozni és hétvégén is letekerem a napi adagot.

A polómat nagyon ritkán veszem le még nyáron is. Majdnem mindig leéégs volt a vége eddig. Május elején úgy pirította me enyhén az arcbõrõmet a nap, hogy paintballozni voltam. Maszk mögött is.

Mikor utoljára leégtem az olyan súlyos volt, hogy másnap reggel elájultam és bezuhantam a a sarokba.

Egyébként meg nem tudom, hogy honnan jön az a baromság, hogy a barna bõr a menõ...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Behunyom a szemem és már szabad is vagyok, más világokban járok és számtalan kaland vár rám, csak fantáziád kell legyen hozzá, semmi más. Profi szerepjátékosok meg, ha többen vannak akkor bárhol elszórakoznak bármilyen fizikai segédeszköz nélkül, pusztán "beszélgetéssel" új világokat teremtenek és bejárják azokat. Aki nem elég intelligens ehhez, az unatkozik, ergó...

tigeroo
hát figy, nekem meg azért furcsa a te álláspontod mert szoktam meditálni is

nekem amúgyis kell az hogy befelé figyeljek napközben fél-1 órára, olyankor feltudok venni egy lecsendesült ritmust (mint egy nyugodt víztükör) aztán pedig semmilyen faszság nem rendít ki abból az állapotból, szóval nekem kell ez a nemcsinálós állapot. meg ha magadra nincs idõd akkor mire van? most ez megint csak "szenvedély" és nézõpont kérdése

a napozást meg azért akartam betervezni mára mert a karom + nyakam már kibaszott barna és hülyén néz ki, szolárium meg drága, meg amúgyis lehet közben zenét hallgatni, olvasni, rejtvényt fejteni, filmezni stb 😄
Molnibalage
Fura, a következõ kérdés amit be akarta tenni, az pont a napozásról szólt volna.

Kinek van annyi szabadideje, hogy feküdjön a napon és ne csináljon semmit...?

Molnibalage
Amen atyám.