A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Maga a cselekmeny szamomra hiheto lehet ha valoban van valosagalapja. Mint ahogy a hivatkozas is irja,a szereplok valtozhatnak ugyhogy azzal a reszevel nem is torodom. Meg egyebkent is kit erdekel a szereplok kivolta...nem az a lenyeg.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mármint itt nem arra gondolok, hogy szõke vagy vörös, hanem, hogy egy leépült csöves számára a kopaszodó káromkodó cigányasszony szexi, számodra meg nem biztos
a szado-mazo szex tényleg menõbb lehet magasabb körökben egyébként
minél komplexebb és fejlettebb az emberi agy, élénkebb a fantázia, valamint minél nagyobb az életben az szellemi igénybevétel és a feszültség, annál összetettebb és szélsõségesebb szexuális fantáziák jelenhetnek meg
az eq viszont tényezõ lehet, de az elég megfoghatatlan és jóval instabilabb talaj szerintem, mint az iq
mondjuk a magasabb eq-val rendelkezõ emberek rendszerint nõk, akik nem nagyon vannak oda a szerepjátékozásért
vagy élõben teszik a szerepjátszást inkább valós környezetben, nem játékok keretein belül 😄
más kérdés, hogy akademikusok körében nem menõ bevallani, ha valaki a szado-mazo szexre bukik. (és te errõl beszélsz valójában, hogy mi menõ, meg mi nem.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Túlságosan általános ahogy írtad is.
Az ûrkohászatnál egy értelmes gondolatmenetet azért le lehet futtatni. Annak hülyeség akit nem érdekel semmilyen szinten a jövõ / csillagászat / technika hármasából egyik sem..
Milyen egy városi legenda "hívõ"??? MINDEGYIKET elhiszi? 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én lennék a megváltó? Egy biztos, több vagyok egy átlag embernél.
Én a napozással úgy vagyok, hogy napon vagyok, ha épp ott van dolgom, de csak azért semmi pénzért nem feküdnék ki a napra, hogy barnuljak. Fõleg, hogy az a tipikus skandináv fajta vagyok, sem a nyári hõmérséklet, sem az erõs napsütés nem esik jól.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
én kizártnak tartom, hogy egy véglény a sorról értelmezni és ezért élvezni tudja a szerepjátékot, ahogy a másik oldalon egy elméleti fizikus nem biztos, hogy élvezni tudja az ittasan kocsmában randalírozást, verekedést és hányásban fetrengést
a szerepjátszásnak is feltételezem van egy felsõ határa, ahol egyszerûen túl fejlettek az illetõ készségei ahhoz, hogy kielégítse a szerepjátszás a fantáziáját, ilyenek lehetnek például azok, akik fotorealisztikusan festenek inkább fantasy-t. vagy éppen túl hangsúlyos agyának a logikai, analitikus része, semhogy például a középkori fantasy jobban lekötné, mint pl. matematikai problémákon való agyalás.
minden kasztnak megvan a saját szórakozása a szintjéhez mérten
Mindig van elfoglaltságom,egy páncélos,repülõ,vagy csak simán heverészni,napozni.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az unatkozáshoz ennek semmi köze, sõt talán a szellemi képességek növekedésével az unatkozás is jellemzõbb.
Az én tapasztalataim alapján minél alacsonyabb egy illetõ intelligenciája, annál könnyebben talál olyan elfoglaltságot, ami leköti, és annál ritkábban unatkozik.
Az unalom annyit jelent, hogy az illetõ nem talál képességeinek megfelelõ elfoglaltságot.
Ha a képességet meghaladja a teljesítendõ feladat, vagy kitûzött cél, az sokkal inkább frusztrációt, idegességet okoz. ha a képességeinek megfelelõ szintû tevékenységet talál az illetõ, abba belemerül, elfoglalja, szellemileg kielégítõ. Míg ha saját készségeinek szintje alatti tevékenységet kell végeznie, vagy épp csak olyat talál, az monoton, nem kielégítõ, unalmas.
Tehát itt a viszony pont ellentétes lehet, az pedig, hogy valaki, amikor semmi kötelessége, mennyire kezd el képességeinek megfelelõ szintû elfoglaltságot keresni, alkati adottság, vagy éppen hangulat kérdése. így az unatkozás többnyire a jobb értelmi képességû, viszont lustább, szellemi kihívásokat kevésbé keresõ emberekre jellemzõ
a szerepjátszáshoz hozzátenném, hogy az a szellemi készségek csak egyik ágának fejlettségét feltételezi, és attól, mert a fantázia és általában véve a jobb agyfélteke fejlett, az illetõ még lehet átlagos, vagy akár átlag alatti intelligenciájú
sõt, szerintem a szerepjátszás is bizonyos IQ-tartományban a legnépszerûbb, amit mondjuk 100-120 közé tennék. ez alatt az embert az elemibb és ösztönösebb problémák túlzottan is foglalkoztatják ahhoz, hogy ilyesmiben elmerüljön, efölött pedig a logika sokszor képes átvenni az irányítást, ami miatt az egész elfoglaltságot gagyinak és értelmetlennek tarthatja az illetõ
de a szerepjátékosoknak is vannak nyilván szintjei, néha én is szeretek játszani, de amikor összeülnek srácok lepedõkbe burkolózva és kriptikus hangon beszélnek, az inkább szánalmas
Még az élsport sem zárja ki azt, hogy valaki képes legyen egy minimális szellemi elfoglaltságra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még mindig nem sikerült értelmezned amit mond. Hátha így mondatban.
sötétfejnek nevezni, azokat, akik ilyen sportot ûznek, hát.. akkor elég sok egyetemi tanár sötét.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#99017 - az utolsó mondatra: #99007-ben mit is írtál?
amúgy pont azért ha megyek strandra nyáron akkor ne nézzenek már mumusnak... (és téleg gáz a pepitamintás bõrszín sztem)
Jedi: hát ezt nekem nem kell mondanod 😊 szinte havonta elolvasok 1 fantasy könyvet (tegnap kezdtem bele pont egy korongvilág novellába)
akkor az unatkozás az uninteligensek privilégiuma végülis?😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mostanában talán az van mögötte, hogy az egzotikus a divat, tehát egy alapvetõen világos bõrû régióban (Európa) a sötét / ázsiai - viszont sárgítani nehéz szoláriummal 😄
A polómat nagyon ritkán veszem le még nyáron is. Majdnem mindig leéégs volt a vége eddig. Május elején úgy pirította me enyhén az arcbõrõmet a nap, hogy paintballozni voltam. Maszk mögött is.
Mikor utoljára leégtem az olyan súlyos volt, hogy másnap reggel elájultam és bezuhantam a a sarokba.
Egyébként meg nem tudom, hogy honnan jön az a baromság, hogy a barna bõr a menõ...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nekem amúgyis kell az hogy befelé figyeljek napközben fél-1 órára, olyankor feltudok venni egy lecsendesült ritmust (mint egy nyugodt víztükör) aztán pedig semmilyen faszság nem rendít ki abból az állapotból, szóval nekem kell ez a nemcsinálós állapot. meg ha magadra nincs idõd akkor mire van? most ez megint csak "szenvedély" és nézõpont kérdése
a napozást meg azért akartam betervezni mára mert a karom + nyakam már kibaszott barna és hülyén néz ki, szolárium meg drága, meg amúgyis lehet közben zenét hallgatni, olvasni, rejtvényt fejteni, filmezni stb 😄
Kinek van annyi szabadideje, hogy feküdjön a napon és ne csináljon semmit...?