A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
rajtam például nem látod, hogy szívesen hallgatok Kataklysmtõl néhány számot, eleve az ciki, ha látszik rajtad, hogy milyen zenét hallgatsz, tehát annyira megnyilvánul a kinézeteden, hogy miért rajongsz, hogy azonnal bekategorizálhatóvá válsz ezáltal
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Õket hova sorolnád, ha nem rockernek?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a kellemes zene nem stílusfüggõ
nyilván kell rajongóknak is lenni, de magamból kiindulva ezeket az embereket nem tudom tisztelni azért, mert saját maguk sikerének könyvelik el a rajongás tárgyát képezõ személy elért eredményeit, és ezáltal tartják magukat többre(önértékelési probléma), hogy õk egy olyan ember, zenekar vagy termék mellett döntenek, ami népszerû és/vagy sikereket ér el
a rugalmasságot mellõzik és nem nyitottak új élmények, tapasztalatok szerzésére
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
...milyen ciki, ha valakirõl utcán ránézésre azt hiszed, hogy rocker, mert felvesz zenekaros pólót, aztán kiderül, hogy otthon Wagnert hallgat 😊 (igaz, az is majdnem rockzene)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nyilván nem szó szerint kell érteni, ugyanúgy vonatkozik bármely tejipari termék készítõire.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ne akarj már egy boss-nak beszólni, mert páros lábbal rugnak ki, persze én nem veszem magamra tõled, mivel ismerlek, de gondolom õ magára vette.
[/cserf][/fülünyúl]
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
pár napra, de nem volt akkora probléma mint hittük, hál'istennek... remélem soha nem is lesz ilyen és hasonló gond sem 😊
http://9gag.com/gag/5135249
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
★★★★★
"The trees move. Do you not see it?"
★★★★★
és hallgattuk, ahogy a szüleink tanácskoznak, hogy már átfésülték a környéket, de hol lehetünk még
móka volt
★★★★★
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★★★★★