A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tesóm punk volt régebben, szóval hozzászoktam. Elég durva bulikat csaptak néha hátul a kertben/fészerben, néha én is csatlakoztam hozzájuk.
★★★★★
amúgy nem igazan foglalkoztat a dolog, o dolguk mit csinalnak, de nekem nem szimpatikusak, oltozkodesuk sem, egyik kuonc oltozkodesi stlus sem jon be.
lol mi ez itt mi ez a pompa
Csak az olyan nagyon "elvetemült" egyéneket nem értem akik a gatyarohasztó kánikulában térdig érõ bakancsban meg teljesen fekete ruhában mászkálnak... ne mondja azt hogy nincs melege. Szvsz azért az már igénytelenség, gondoljatok bele, milyen büdös meg koszos lehet már egy ilyen.
Volt egy idõszakom anno amikor én is rock mániákus voltam, de mára már inkább "mindenevõ" vagyok, ergo minden stílusból hallgatok zenéket, olyanokat amelyek nekem tetszenek. 😊
És ezzel nem a zenét minõsítem. 1-2 rock számot én is meghallgatok.
De a leírásban szereplõ rockereket (vasbetétes+fekete poló, nadrág + katonai zsák még nyáron is!!) igénytelennek tartom.
Ugyanez igaz a Buffalo cipõs, arany láncos diszkó patkányokra is.
Egyikük sem tudja mi az az elegancia.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem szeretem amikor valaki attól érzi magát rockernek hogy ápolatlanul, 20 számmal nagyobb agyon smosott Pantera pólókban mászkál + leszólja azokat akik szintén szeretik a rock zenét de nem így néznek ki!
és egy kis példa! évek óta járok rock koncertekre, helyi music cafe-ba ahol nagyrészt rockot és hip-hop-ot játszanak. mindig nagyon rendesen viselkedtek velem mindkét fél rajongói, 99%-ban jó emlékeim vannak ezekrõl a bulikról! néha viszont letévedek a helyi discoba, és bár mindig megfogadom, többet nem megyek MERT tíz percenként beszól nekem valaki, a kidobók gondolnak egyet és félrelöknek, és gyakran fordul elõ hogy egyszer csak elcsattan egy büdös nagy saller!
http://www.tenke.hu
amúgy ebben a videóban összefoglalja a srác a tinikor "útkeresését" amin sokan átesnek (a stíluskeresésen is) 00:56
bár már kinõttem a rajongózenekar stb korszakomat.
pont ma beszéltem egy sráccal, kiderült hogy a '90es éveket végigszigetezte meg pogózta, csak ugye már õis 30on túl van. õ mondta hogy az a legnagyobb baj hogy itt a balkánon "kinézik" ezt a zenét. pedig amerikában pl. a házibuliban poprock szól, nem tüctücc, meg a szórakozóhelyeken is szar house zenéket adnak, 10bõl 1 fajin rockkocsma van.
akik pedig kizárólag ilyen zenét hallgatnak azok sztem beszûkültek (kedvencem a gépzene vs. hangszer vita, általában azt is rocker arcok szítják...)
Sokan bekeverik a punkokat, õk néha radikálisan tudnak öltözködni, meg úgy.. na mindegy ;D
Amúgy meg szerintem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én 15 évesen se szerettem, ha azt mondják rám, hogy rokker, amikor ilyen fos metálzenéket hallgattam és bõrkabátom meg metalikás pulcsim is volt, mert szerintem geciidétlen ez a "én rokker vagyok te rokker vagy õ rokker" ROKKER miafasz
Sajat izlesvilagomnak megfeleloen igenytelen. Koncertre oke,de munkahelyen/iskolaban/utcan hetkoznapokon..<#gonosz3>#gonosz3>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
viszont valahol lapul egy Finntroll-os pulcsim, amit néha hordok is, mert kurvajó.
"The trees move. Do you not see it?"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk ha rocker lennek,akkor SEM vennek fel ilyen zenekaros pulovert meg polot. Olyan...igenytelen. :|
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki pedig állandóan (értsd: minden elfogadható esetben) ilyesmit hord, az ettõl még szintén nem lesz "hülye rocker", lehet, hogy egyszerûen ezt az öltözéket szereti, ebben érzi jól magát - és akár ugyanúgy elítéli azokat a problémásabb, hangosabb eseteket, akik miatt ez a sztereotípia kialakult róluk.
Továbbra is fenntartom, hogy ruházkodás, külsõségek alapján meg- és elítélni valakit nem helyes.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szóval továbbra is azt mondom, hogyha apple logós pólót viselek, az ciki, pontosan annyira mintha egy kataklysmes pólóban rohangálok hosszú hajjal
és nem az a hibás, aki ezt látva csóválja a fejét és mondogatja, hogy na itt is egy hülye rocker vagy egy szifonos majom
de igaz ez egy szolid öltözködésû lányra is, aki ha beöltözik ribancnak, akkor nem háborodhat fel ha meg akarják bszni és a csajok összenéznek, hogy na egy ribi megint...
hiszen pont ez a célja, hogy információt közöl magáról, mit szeret mit hallgat... ez egy nonverbális kommunikáció
Persze külsõségekkel megtámasztva sokkal könnyebb valahova tartozónak érezni magát az embereknek, de ez sem a rockzenével kezdõdött, hanem legkésõbb az õsi vallásokkal.
exhibicionista vagy, de nem neheztelhetsz ezért senkire, hogy téged ez alapján ítél meg
amin változtathatsz az csak rajtad múlik milyen, a bõrszín nem ilyen, de az egy más kérdés
igazából két dolog kell hozzá, hogy rockernek minõsítsenek valakit, kell egy tapasztalattal rendelkeznie a véleményt alkotónak a rockerekrõl és a minõsítettnek rendelkeznie kell kellõ mennyiségû tulajdonságokkal, ami a rockerekre jellemzõ
nem lehet felháborodnia, ha rockernek nevezik, hiszen egy prekoncepció mindenképpen kialakul a megfigyelõben róla és ez az elsõ benyomás
szóval összegezve, a rockerekrõl az a véleményem, hogy szeretik kifelé mutatni, hogy õk milyen zenei stílust képviselnek, képmutatók ha úgytetszik