A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más-más indokok vezetik õket. Valakit elmebetegség, valakit gonoszság valakit bosszú vágy...
A múltkori mozis lövöldözõt pl. mentális gondok, teljesen elvesztette a valósághoz való kötõdését míg a mostani iskolai lövöldözõt - az eddigi információk alapján - pszichés dolgok.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
gordonka, nem bántásból, de te egy akkora semmi vagy hogy az már valami
practitioner of the forbidden arts of death
Inkább az utóbbi, mivel most külföldön élek.
Gordonkát hagyjátok, homokos ezért nem érdeklik a nõk.
★★★★★
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egyébként meg veled valami irtó nagy bajok vannak. A mérhetetlen nagy beképzeltséged, és, hogy azt hiszed, hogy te szartad a spanyol viaszt, ki a szarnak képzeled magad? valami Einstein reinkarnációnak? És tényleg kinek gondolod magad, hogy véleményeket alkotsz arról amit nem is tudsz, honnan veszed a bátorságod, hogy kijelents olyan dolgokat amikrõl fogalmad sincsen
Vagy csak trollkodsz, mint ahogy már többen is állították.
Mente et Malleo
Te úgy, ha kiereszted a gõzt, és kikapcsolsz kicsit, ezt mutatja az eredményed is, de mértékkel csináltad.
Nálam pedig a megfeszült tanulás vezet eredményre.
szia, Gordon vagyok.
Ha ilyen felfogásod lenne, mint nekem, sikeres lennél.
Próbáld meg átgondolni a dolgokat, és nem másokat hibáztatni saját hibáidért.
De leírom a Te szinteden is, hogy értsd: egyetem=profi szint, akik az átlag embernél magasabb intelligenciával, és kellõ eltökéltséggel, szorgalommal rendelkeznek, szóval az egyetem ezeknek az embereknek való.
Márpeidg ehhez kemény tanulás kell, és akaraterõ.
Szóval nincs igazad.
szia, Gordon vagyok.
A tanulmányi eredmény és a bulizás közt nincs összefüggés, ha mértékkel csinálják, kb heti 1. Sõt a mostani tavaszi félév úgy lett a az eddigi legjobb, h a kritikus idõszakban rendszeresen eresztettem ki a gõzt.
Persze mint mindennek, ennek is ára volt. Hétvégén ritkán jártam haza, inkább tanultam, na meg a koffein...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Nem szó szerint kell érteni, de bele tudta csinálni a fejembe a dolgokat.
szia, Gordon vagyok.
Az a normális, amit én csináltam, mert egy fiatalnak az a dolga, hogy tanuljon, és a tanulás az egy alapvetõ jog mindenki számára, amit nem vehetnek el tõled, ahogy ezt a matek tanárom is mondta, és a nagymamám.
Én ezzel éltem, ez van.
A tanulás is egy munka/munkafolyamat.
A piacos kínaiak is azért járnak 5-ös Gt BMW-vel, mert dobozban laknak, amíg meg nem szedik magukat, é s addig csak robotolnak egész nap, mintha egy küldetés lenne, csak itt saját magadnak szabod meg a feladatokat, avagy célokat, amiket el akarsz érni.
Ilyen hozzáállással ne számíts sok jóra az életedben, és ezt most nem fenyegetés képen írom!
szia, Gordon vagyok.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"The trees move. Do you not see it?"
Nem szívesen mondok ilyet, de remélem:
a, megtalálod az ellenszerét a ráknak, vagy valami istenverte zseni leszel vagy
b, egyedül fogsz megrohadni a farkadat nézve, hogy de hiányzik róla egy csaj (vagy pasi) és sírva/röhögve rugózz egy sarokban
Ezen felül milyen határõr...? EU-n belül meg sem állít senki. A brit vámtiszt meg kibaszottul leszarja, hogy hova jártam egyetemre és éppen hova megyek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Valami eszméleten balfasz kocka lehetsz ember...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dum spiro, spero.
Szóval majd egyszer lesz csajom, aki azért szeret majd amilyen vagyok, ha meg nincs ilyen csaj, akkor egyedül maradok.
szia, Gordon vagyok.
Orbán sem ott lenne most, ahol van, ha az õ idejében is így gondolkodtak volna.
Szerintem ez nem volt jó lépés, de végül is az is érthetõ, hogy a színvonalat szeretnék növelni, de sok normális tanulóval is kiszúrnak.
http://www.hellring.com/
akkor mirõl beszélünk?
Örülj, hogy el tudtad végezni egyáltalán ilyen hozzáállással.
szia, Gordon vagyok.
Mind1 nem lehetünk egyformák de van egy olyan érzésem ha majd ráérzel az ízére még a guruló krumplit is szétkúrnád 😄
De hidd el mindenféle bunkóságtól és kötekedéstõl mentesen sok sikert kívánok a karrieredhez mert látom nagyon fontos neked aztán legalább lesz mibõl pénzed nõzni 😉
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én annyit, hogy a testem minden pontjára kihatott a fáradság, és beteg is lettem egyszer, de akkor is csak tanultam a betegágyamon.
És én egyszer sem mentem el bulizni!
Valld be ha tanulsz, és nem bulizol, hamar meglett volna.
szia, Gordon vagyok.
Nem szeretnék elkapni semmi fertõzést.
Utána néztem, és szerintem csak azzal lehet élvezni egy együttlétet, aki nekem szimpatikus, és tetszik nekem.
szia, Gordon vagyok.
Az már külön vicc, hogy én összesen háromszor mentem "reklamálni", hogy miért is kaptam elégtelent - valójában arra voltam kváncsi, hogy mit toltam el. Nos, a javítás olyan minõségi volt mindhárom esetben, hogy elégtelenbõl lett egy két közepes osztályzat, meg egy 0,3% híján jeles. Szóval ezek után, hogy ki és hogyan buktatnak meg, azért az érdekes dolog lehetett így visszanézve. Mindhárom esetben nemes egyszerûséggel egy gramm javítási szín sem volt a vizsgám/ZH-m harmadán... És ez BME volt..
Én is 7 év alatt végeztem el és én egyáltalán nem voltam bulizós. Az utolsó két évben egy szál egyetemi bulin sem voltam már, de elõtte is 1-2, ha volt félévenként...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én még jelentõsen túl is teljesítettem az akkori ponthatárt ahová mentem.
Szóval nekem biztos helyem volt, és most is az lenne.
Mert így csak azokat veszik majd fel, akik tényleg tanulnak, és tanulni akarnak.
szia, Gordon vagyok.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Addig felesleges, nem is érzem magam komolynak egy kapcsolathoz, meg ha besikerülne egy gyerek, az is csak viszi a pénzt, és késõbb tudnék házat építeni.
A dugás meg nem érdekel eddig is megvoltam nélküle.
Akkor bárki kibírja ha én kibírom.
MInnél késõbb "kóstolok bele" annál tovább bírom.
Ennyi.
szia, Gordon vagyok.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3