A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az élet megkegyelmezett a szewretteinknek
én élek, hogy elmesélhessem
mindig úgy alakítottam, hogy a lehetõségekhez képest ne sérüljek, a legtöbbet hoztam ki belõle
biciklivel, motorral és minden az összes eddigi autóimmal volt már balesetem, gyalog még nem mert nagyon keveset sétálok
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szal az a fordulatszámtól függ csak, magasabb fordulatszámról leváltasz és "lefojtja" a motort (pl. ha sebességet váltasz lefelé közepes fordulatról). egyszerû energiaveszteség az erõátvitelnél, még 1 simsonnál is van motorfék (2 ütemû azis)
Ja, és szintén kiskoromban egyszer majdnem elütött egy Trabant... 😄 :/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
anyukám motorja pl 2 ütemû és van benne motorfék
Dum spiro, spero.
Konnyebben serultem. Anyam ugy ordibalt velem 1 oran at,hogy 1 hetig fajt a bal fulem. :|
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
iskola elõtt a zebrán egy tanár ütött el. és engem is a táskám védett meg (hátamra estem szaltóból)
motorral volt durva balesetem, de az most nem ér.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hátulról belém jött egy kamion.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyszer a sajátommal pereceltem. Errõl már raktam be képet.
Ezenkívül 12 éves korom körül, mikor bicajoztam elütött egy BMW de nem ment gyorsan így csak a kerékpár lett totálkáros, én kis karcolással megúsztam.
★★★★★
kiskorában elütötte egy autó, repült egy hatalmasat, és a táskája védte meg.
ennyire gyakori jelenség? már-már azt hinné az ember, hogy mindefelé repkednek az elütött kisgyerekek az utcán, akiket megvéd a táskájuk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
pár éve buszon utaztam mikor a busz neki ment egy autónak vagy az autó fékezett le, tökmind1. ütköztek és kész. senki nem sérült meg mert nem drva ütközet volt, csak a busz eleje horpadt meg picit meg a kocsi hátulja és kész.
leszálltam a buszról és tovább mentem gyalog mert nem volt kedvem a rendõröket, helyszínelést megvárni 😄
igazából, az túlzás, hogy súlyosan, de még kis koromban, olyan 9-10 éves lehettem elütött az autó, állítólag jó messze elrepültem, de szerencsére az akkori keménykötésû táskám megmentett a komolyabb dolgoktól (nem volt törésem, se belsõ sérülésem) viszont a fél arcomból/arcomról és a jobb alkaromról ömlött a vér
a sors iróniája az volt, hogy egy civilruhás rendõr, civil autóban ütött el
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Miért csak autó a kérdés?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★