A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ért már téged autóbaleset, amiben megsérültél? ==>> Itt a hó, csúszósak az utak, szoktad faroltatni az autód?
nem hiszem, hogy ha éppen jött volna szembe autó azt bármelyikünk is túlélte volna
de az élet megkegyelmezett a szewretteinknek
Willenbrock
Ez esetben a jó hír az,hogy többé nincs epilepsziája.

Lacee86
De õ már nem? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ti még tuti nem ültetek egy idegrendszeri betegség miatt remegõ kezû, tünetmentes epilepsziás sofõr mellett, aki hosszú, sûrû fasor miatt be nem látható kanyarban elõzött kamiont 100zal.
én élek, hogy elmesélhessem
rastaman
nem volt még szerencsére

clio1616v
minden balesetben amiben részt vettem nem én voltam a vétkes fél, de nem is sérültem meg egyikben sem

mindig úgy alakítottam, hogy a lehetõségekhez képest ne sérüljek, a legtöbbet hoztam ki belõle

biciklivel, motorral és minden az összes eddigi autóimmal volt már balesetem, gyalog még nem mert nagyon keveset sétálok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

videobaby
nem ütöttek el eddig, de ez nem kifejezetten rajtam múlt minden esetben. sok autósnak egész jó fékje van, mellé jó reflex.

Broafka
az biztos hogy nem, apukámnak volt trabija és mondta, hogy abban szabadonfutó volt, és a zsiguliban is az volt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bardocz
Ja, ez igaz, csak nem illik vele, mert nem tesz feltétlen jót. Szabadonfutó az nem csak a negyediknél van benne? Amikor tanultam vezetni, oktatóm mondta, hogy a trabijukban szar az alapjárat, és amikor valami ismerõs elvette a gázt, le is fulladt rögtön, aztán lehetett mûvészkedni országúton.
tigeroo
igen, kiütöttél.

szal az a fordulatszámtól függ csak, magasabb fordulatszámról leváltasz és "lefojtja" a motort (pl. ha sebességet váltasz lefelé közepes fordulatról). egyszerû energiaveszteség az erõátvitelnél, még 1 simsonnál is van motorfék (2 ütemû azis)
Lacee86
Még kiskoromban egyszer nagybátyám skodájával nekikoccoltunk egy Lada oldalának. Nem sérült meg senki, csak kisebb anyagi kár lett.
Ja, és szintén kiskoromban egyszer majdnem elütött egy Trabant... 😄 :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Willenbrock
Ha lenne azzal sem lehetett volna addig megállni.Pont fékezés közben repedt el a fékhenger.

Broafka
elméletileg nincs köze a 2 ütemhez meg a 4 ütemhez, a motor meg a kuplung között volt valami ketyere, ez a "szabadonfutó".
anyukám motorja pl 2 ütemû és van benne motorfék

bardocz
Kétütemûnél a motort az üzemanyagban lévõ olaj keni, ezért szétmenne tõle.
Broafka
ez mi volt, ki lett ütve vagy törölve a hozzászólás akiére válaszoltam?

Broafka
amúgy pont ezen gondolkoztam, hogy szerintem belerohantam... legalábbis ennyire nem értek hozzá sajnos ezt bevallom, de miért ne lehetne motorfék kétütemû autóknál?

: DASds
Broafka
jah hogy trabi, jó, az lemaradt

bardocz
2ütemûvel motorfék?<#ticking>
Willenbrock
Túl gyorsan történt,közel volt a fal,nem volt idõ lereagálni.

Broafka
még jó, hogy a kézifékhez nem kell fékolaj... (plusz motorfék)

Broafka
hát a mai táskákkal cseszheted, anno ilyen tök kemény kötésû táskák voltak, az enyém pl ripityára tört, de valszeg én is a hátamra eshettem, de fogalmam sincs, mert megláttam az autót egy pillanatra, és utána feketeség, és vagy 10 méterrel az ütközés helyétõl tértem magamhoz a lépcsõn

Willenbrock
Igen,apa trabit hajtott az udvarban,hogy kipróbálja hogy fog a fék a frissen cserélt munkahengerrel.Falnak mentünk,mert elfolyt a fékolaj,lefejeltem a szélvédõt.

Broafka
úristen, ezen most hangosan felnevettem! 😄DD

ressy14
Mostantól már én is hordok akkor sulistáskát bárhova megyek, vagy csak gyerekeknél válik be? 😄

Dum spiro, spero.

Nekikoccantam egy beton viragladanak.....a 2 hetes csili-vili autoval.

Konnyebben serultem. Anyam ugy ordibalt velem 1 oran at,hogy 1 hetig fajt a bal fulem. :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
Ti szivacsot hordtok az iskolába a táskában vagy mi?D:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

OrioN the S
Igen, de csak könnyebben sérültem.
iskola elõtt a zebrán egy tanár ütött el. és engem is a táskám védett meg (hátamra estem szaltóból)

motorral volt durva balesetem, de az most nem ér.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jazzy
Bent tartja a kamion
Fresh Duke
És a széklettartás nem okoz gondot azóta?

A heavy cost. I pay it gladly.

BaliBoy
Volt balesetem, de nem sérültem meg.

Hátulról belém jött egy kamion.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Motoroj
Nem volt.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Broafka
vagy az én ismerõsöm vagy 😄 hol történt az eset?

Fresh Duke
Nem volt, mert mindig kikerültek.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lyukasbogrács
mi volt abban a táskában? jetpack? légzsák?

Pluskast
Volt de nem sérültem meg.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Igen, de csak könnyebben sérültem.

Egyszer a sajátommal pereceltem. Errõl már raktam be képet.

Ezenkívül 12 éves korom körül, mikor bicajoztam elütött egy BMW de nem ment gyorsan így csak a kerékpár lett totálkáros, én kis karcolással megúsztam.

★★★★★

egyik ismerõsömnek pont ilyen sztorija van
kiskorában elütötte egy autó, repült egy hatalmasat, és a táskája védte meg.
ennyire gyakori jelenség? már-már azt hinné az ember, hogy mindefelé repkednek az elütött kisgyerekek az utcán, akiket megvéd a táskájuk.
SzirmosSzisza
Kiskoromban majdnem elütött egy autó, de végül visszarántottak és csak a visszapillantót sikerült lefejelnem. Már akkor is kemény fejû voltam, szóval csak az tört le :+

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Busznál nem szoktak, egy-két embert esetleg megkér a vezetõ (jellemzõen azokat, akik pont láthatták), de a többiek úgyis szétszélednek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
ejnye, azért illik megvárni a hivatalos szerveket 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Volt balesetem, de nem sérültem meg.

pár éve buszon utaztam mikor a busz neki ment egy autónak vagy az autó fékezett le, tökmind1. ütköztek és kész. senki nem sérült meg mert nem drva ütközet volt, csak a busz eleje horpadt meg picit meg a kocsi hátulja és kész.
leszálltam a buszról és tovább mentem gyalog mert nem volt kedvem a rendõröket, helyszínelést megvárni 😄
Broafka
"igen, méghozzá súlyosan megsérültem."

igazából, az túlzás, hogy súlyosan, de még kis koromban, olyan 9-10 éves lehettem elütött az autó, állítólag jó messze elrepültem, de szerencsére az akkori keménykötésû táskám megmentett a komolyabb dolgoktól (nem volt törésem, se belsõ sérülésem) viszont a fél arcomból/arcomról és a jobb alkaromról ömlött a vér

a sors iróniája az volt, hogy egy civilruhás rendõr, civil autóban ütött el

NEOreg3
nope

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HTS s3rg1nh00
nem sérültem meg,csak kicsit megijedtem...mivel 1,5 hónappal elõtte vettük az autót (f astra,szóval az értéke nem volt vészes,meg fizetett a biztosító)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini
Nem, egy buszba gázolt már bele autó, amiben ültem, meg bicajozás közben nyitottak ki elõttem egy kocsiajtót, amibõl volt egy nagy perecelés.

Miért csak autó a kérdés?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
autóval még nem, de motoroztam pár évig abból vannak sztorik
LEGO kérdés ==>> Ért már téged autóbaleset, amiben megsérültél?
Aláírásod tetszik.<#eljen>

★★★★★