A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Macskaszar? Az nincs is a listán. <#nemtudom>

A heavy cost. I pay it gladly.

Molnibalage
Mustár, szigorúan csípõset.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"M"-el kezdõdik "r" a vége. 😊

★★★★★

Mustárt eszek a virslihez és a kolbászhoz is.
Jó sokat.
De egy csirkemellet sem tudok rizzsel magában enni, savanyúságot meg nem szeretem, ezért rendesen nyakon öntöm majonézzel vagy tartárral hogy jól forogjon a számban az étel.
Jó tocsogósan szeretem a kajákat

predator1982
hát mustárt, viszont veszettül ég tõle a gyomrom, virslit sem szoktam enni, ugyanezen okból kifolyólag...mármint a virslitõl is ég a gyomrom...a kettõ együtt meg gyilok, lángol minimum két napig

pred

Virslihez mustár, kolbászhoz mustár vagy torma...
Ic3 m4n
mustár ketchup összekeverve

videobaby
legtöbbször majonéz.

MR ME
kolbászhoz mustárt, virslihez mustárt és ketchupot...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mustárt legtöbbször

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Kolbaszhoz csakis mustar,virslihez mustar/ketcup/majonez felvaltva.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zsoltioregon
Sült kolbászhoz paradicsomot és kovászos uborkát, amúgy mustár folyik az ereimben kolbász és virsliügyileg.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ZTM
Virsli:Ketchup+kenyér(ritkán mustár a virsli minõségétõl függõen)
Fõtt kolbász:Mustár+kenyér

tigeroo
mindegyiket koncentrikus körökben
Motoroj
Majonézes tormát az Univertõl.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Adaaam
Legszívesebb mustár-ketchup kombóval, de ha nincs akkor jó a majonéz, savanyú káposzta, paradicsom, paprika.

everything's better with music

NEOreg3
sok kenyeret

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

QuippeR
majonéz, ritkábban mustár, még ritkábban ketchup.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

chhaya
Majonéz!

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dzsini
Köszönjük!

Különféle mustárok, torma, céklástorma, házi keverék szószok, ilyesmik...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
globus fém tubusos erõs mustár, csípõs torma, csípõs pirosarany

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Roger6
Miért csak egy jelölhetõ be?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee86
Változó, de általában vagy ketchup-mustár, vagy ketchup-majonéz kombó.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

broman191
Általában mustárt. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SzirmosSzisza
Attól függ mi van otthon. Általában ketchup mustár. Ha van torma akkor picit azt is. Ha semmi sincs akkor Piros Arany 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Legyen többszörös választás 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Számodra akadály a távolság egy párkapcsolatban? ==>> Mit eszel a fõtt kolbászhoz/virslihez ?
tigeroo
a hobbi az lényegében tökmindegy, az az õ dolga (alapvetõen a hobbi szerintem arra való hogy ne õrüljön meg az ember, legyen 1 szenvedélye amin levezeti/beleöli/kiéli a felesleges energiáját, a maga kis világát), persze szabadidejében ne szájrátétellel gyógyítsa a fitymaszûkületet, de pl. pluszpont ha kreatív tevékenységeket folytat a csaj😄
Molnibalage
A legtöbb barátnõmnek ezt a hobbimat nem fedtem fel, nem kellett tudniuk róla, odáig nem jutottnuk el. Igazság szerint a közeli barátaim egy részének sem mondtam el, csak halványan vannak képben. Nem kell feleslegesen sokkolni az embereket. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltioregon
Randin azért levizsgáztatod a párod, hogy a manõverezõ légiharc minden elemét jól tudja-e, nehogy ebbõl viták legyenek a kandalló mellett?<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Fresh Duke
Az általad "kapcsolat"ként leírt valami különbözik attól, amit én kapcsolatnak hívok.

A heavy cost. I pay it gladly.

zsoltioregon
"Igen, akadály, így nem tud mûködni egy kapcsolat."
Attól szánalmasabbat, hogy egy pár egymástól több ezer kilométerre lévõ skype-ozosdit kapcsolatnak nevezi nincs (ez a régi idõk embereire is igaz csak ott papír+toll kombó).
Az nem kapcsolat, hanem egy magán jellegû skype fecsegés. Ezt még megspékelhetik webcam-os egymásramaszturbációval, hogy megerõsítsék a nemlétezõ kapcsolatukat.
Kapcsolat az, amikor a férfi idegesen hazamegy a munkából és veszekszik ÉLÕBEN az asszonnyal valami piti szarságon. Már a heti 1 alkalom is kevés, hogy normális kapcsolatnak lehessen nevezni a közös szociális tevékenységet pl.: vacsora.

Willenbrock
Hát,lenne olyan lány akiért hetente elmennék az ország másik végébe is.Amíg van állás és fizetés addig megoldható.

clio1616v
nem akadály, a távolság elõny egy kapcsolatban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

FrezeR
Igen ez így van ilyenkor az ember számára felértékelõdik a hétvége és szinte átalakul egy 2 napos randivá amit igyekszik intenzív változatos programokkal tartalmassá tenni. Van mit várni pluszban egész héten 😊

Egyéb: egy ideig mûködõképes lehet,de ha tartósan adott ez a távolság, és nincs kilátásban a lehetõsége annak, hogy ez változzon, akkor sajnos nem ásó,kapa,nagyharang; hanem úgymond csak kapáltak neki. Persze sok tényezõtõl függ ez, de pl. azt tudom, hogy jelen esetben nekem nem lenne kivitelezhetõ egy olyan kapcsolat, ahol 100+km állna köztünk. Egész egyszerûen nem lenne rá idõ.

Molnibalage
Attól függ, hogy mekkora az az akadály. Eddig egyetlen párkapcsolatom sem volt olyan hosszú, hogy az összeköltözés gondolata felmerült volna. Többnyire csak hétvégén találkozgattam másokkal. Igazi távkapcsolat tehát nem volt, hogy több szák km-re járkáltunk volna, de heti két alkalommal is elég ritkán találkoztam bármelyik barátnõmmel. Megvolt a közös idõtöltés, de mégsem lógtunk egymás nyakán. Viszont valahol "vicces", hogy 30 leszek és soha senkivel nem éltem együtt szüleimen kívül...

Lacee86
Sztem is a legjobb az arany középút a folyton egymás nyakán lógás, és a hetente (ne adj ég még ritkábban) tali közt. Mondjuk ha egy városban laknék a csajommal, igyekeznék minden nap találkozni vele, persze sulis/melóhelyi elfoglaltságoktól függõen. Akik meg együtt laknak, az meg már egy következõ lépcsõfok.

tigeroo
amúgy annak is megvan a varázsa, legalább megbecsülitek azt a két napot. és szerintem azsem jó ha minden nap találkoztok, egyszerûen engem frusztrál (fõleg ha a korombeli ismerõseim között vannak ilyenek), sosem értettem, én még ha szerelmes vagyok is sokallom, nincs meg az értéke hogy azzal a bizonyossal lehetek (vagy miaszösz). heti 3-4 nap ami ideális lenne szerintem közös találkázni.

no de ebbõl is lehetne akkor szavazás, hogy 7-bõl kinek hány nap az ideális😄
Lacee86
Nem kell, 5000 Ft és megy helyben is.

Motoroj
Nem akadály, ha rövid idõn belül lecsökkenthetõ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

nem tudom.
dugnám
FrezeR
4 éve élek távkapcsolatban a hétvégék jutnak nekünk. Nagy kitartás kell hozzá és fõ a bizalom. Mindig kell találni motivációt. Ami még segít az a folyamatos intenzív kapcsolattartás hét közben (telefon internet) stb. Kényszerhelyzet szülte de nem bántam meg soha. Ha megfelelõ partnerrel hoz össze a sors akkor nem lehet akadály. 😊 Persze ez ritkaság nem is lehetek elég hálás érte.

Az.

Ha dugni akarok,akkor nehogymar tobb 100 km-t kelljen utaznom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Én úgy gondolom, h 1-2 évig mûködik, ha igazán erõs a kötelék. Ez ebben az idõtartamban mintegy próbatételként is felfogható. Viszont ennél hosszabb távon még a legnagyobb szerelmet és kötõdést is tönkreteszi.
Kivételek persze mindig vannak. Unokatesóm 3 évig volt Mosonmagyaróvár-Pest távon távkapcsban. De most újra közelebb kerültek egymáshoz a barátjával, azóta is együtt vannak.

pxxl
mi a párommal 2 évig ingáztunk 7végén pest és veszprém között. nem mondom h nem voltak konfliktusok, de kibírtuk, 2 év után költöztem fel pestre...ennek 5 éve 😊

All hail the double x!

NEOreg3
mit tudom én

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

"A rosszban meg akkor is félre lép az ember, ha a párja a másik szobában van..."
Erre nekem még konkrét példám is lenne. <#idiota>

Nem tartom akadálynak, ha idõvel a távolság megszûnik.

★★★★★

Ez kor függõ is. A feleségemet 30 felett ismertem meg. Távkapcsolatban kezdtük. Már az ismerkedést is. Éltünk is benne. Lehet fogunk is még így élni. (a mocskos anyagiak) Nehéz, de hozzá állás kérdése.
Nyilván nagyobb az esetleges félre lépés esélye, de egy jól ápolt kapcsolatban, intelligens, érett és eleget élt emberek. Ezt tudják kontrollálni.
A jó kapcsolat kibírja. A rosszban meg akkor is félre lép az ember, ha a párja a másik szobában van...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha szerelmes vagyok a lányba, akkor hajlandó vagyok itt hagyni mindent, hogy vele legyek, mert egy kapcsolat nem mûködhet úgy, ha állandóan külön vagyunk, és utazgatni kell.