127612
  • Sir Quno Jedi
    Aki notóriusan szemetel közterületen, azt MEG KELL ÖLNI (és elégetni a hulláját, majd elásni a hamvakat, hogy táplálja a növényeket). Így gyorsan tiszta lenne a város.
  • zsoltioregon
    jaja!
    halált a szemetelőkre! :D
  • chhaya #110298
    Akkor maradjunk az "olyasmit csinál" verziónál. Nem hangzik jól. :(
  • Lacee86
    Nem vagyok biológus, de az én olvasatomban a lebomlás kémiai lebomlást jelent, és nem azt, h porrá mállik a szatyor. Attól az még nem bomlott le... Ez olyan, mint pl. a homok nyilvánvalóan nem oldódik a vízben, de ha homokot szórsz a vízbe és összerázod, zavaros és nagyjából homogén lesz az egész. Attól még nem oldotta fel a víz.
  • Calver
    így-e?
  • chhaya #110295
    Amúgy tényleg lebomlik, vagy legalábbis valami olyasmit csinál... Anno a kamra eldugott sarkában felejtettem egy ilyen szatyrot, és amikor (fogalmam sincs hány hónap vagy év után) ki akartam dobni, apró darabjaira porladt, ahogy hozzáértem.
  • videobaby
    nem lenne elég csak rászólni? általában az is hatásos.
  • QuippeR
    nem, sőt ha valaki szemetel, leverem mint vak a poharat. anyukáját mocskolja be, ne az én környezetemet.
  • Blum
    Lebomlik az...csak nem tobb ezer ev alatt,hanem eleg neki nehany 100 is
  • Blum
    Kornyezetvedelmi szakemberkent azt hiszem ritualis ongyilkossagot kovetnek el,ha eldobnek valami szemetet az utcan.
  • Zoli007
    Remélem a veszélyeshulladék-lerakóba vitted!
  • videobaby
    sosem dobom el a szemetet, hurcolom magammal amíg nem lesz kuka. egyébként meg aki eldobja az egy ökör és igénytelen.
  • clio1616v
    mit gondolsz a banánfa alatt miért nem nő más növény?
  • SzirmosSzisza
    Nekem az mikor mondta a biga tanár, hogy a banánhéj nem bomlik le (vagy káros anyagot keletkeznek bomlás után) és kb 4 órán át cipeltem tatyóban, mire kiértünk az erdőből :D
  • jazzy
    félek
  • Lacee86
    Az még hagyján. Nem szép, de lebomlik, sőt a talajnak hasznos.
    Amúgy a kedvencem a Teszkóban és egyéb helyeken hirdetett, LEBOMLÓ nejlonszatyor. WTF...
  • clio1616v
    nyeld le
  • clio1616v
    nem keletkezik szemét nálam
  • jazzy
    Rágót kiköpöm ha nem találok szemetest, mert nem hordok magamnál pzst, egyébként nem, elfér a zsebemben.
  • hugopareiros
    Csak akkor ha nincs kuka a környéken és csak is lebomló anyagot (almacsutka, banánhéj...etc).
  • Dean Winchester
    nem hiszem el, hogy a köv. állomásig nem lehet magaddal vinni...

amúgy nem szemetelek, magammal viszem ameddig nem találok egy kukát
  • tigeroo
    az őserdők 80%-át kivágták, nem ezzel fog kezdődni és végződni a környezetszennyezést, de amúgy nem szemetelek.

amúgy japánban pl. az iskolában a tanároknak és diákoknak is a közös wc-ket kell pucolni, meg szemetet szedni, szerintem nagyon jó módja annak hogy a lurkók később megbecsüljék ezeknek a dolgoknak a fontosságát
  • chhaya #110278
    Nem, primitív és igénytelen dolog.
  • miki30246
    csak autópályán dobom ki a szemetet az ablakon, ahol nincs lehetőség megállni, illetve pihenőhelyeknél de az anyagilag nem érné meg a plusz fogyasztás miatt, gyakran nassolok valamit, ne gyűljön a kocsiban a kosz, lehúzom az ablakot és a menetszél elvégzi a dolgát.

• Motoroj
    Nem, régen sem volt divat.
    (Meg nem is nagyon volt mit eldobálni.)
  • Lacee86
    Nem, soha nem dobok el semmilyen szemetet, és elítélem a szemetelést. Pláne, mikor a szemetes mellett van szanaszét dobálva minden. Na az az emberi butaság és primitívség netovábbja...
  • Szavazó roBOT
    Nem bírnám ki egy hónapig ... ==>> Szemetelsz az utcán vagy a természet lágy ölén?
  • ressy14
    Antiszociális személyiségzavar
  • hub80
    én pont az ellentéted vagyok, utálom az embereket, azt is utálom ha hívnak telefonon, még örülnék is neki ha nem lenne társaságom és nem zavarna senki.
    nekem sztem a legjobb az lenne ha egy szép helyen lennék számítógép, zene, internet és senki sem zavarkodna.
    most is nem tudok úgy kimenni a saját házamból hogy ne lézengene vmi hülye szomszéd a ház előtt vagy mellett
  • clio1616v
    akkor jól tartod magad :D
  • videobaby
    20+ éves :D
  • clio1616v
    mennyi idős a kisbaba?
  • videobaby
    egy személy nélkül tuti nem bírnám ki 1 hónapig, pár napig sem .
    higiénia nélkül 1 napig sem.
    társaság kell, teló szintén.
    étel megintcsak, de tudva levő anélkül pár hétig ki lehet bírni. igaz, nekem nem kellett ezt soha tesztelnem.
    olvasni is szeretek.
  • bujcsik555
    Hm, érdekes kérdés. Úgy gondolom kibírnám mind nélkül, de szerencsére még nem kellett megpróbálnom.
    De egyébhez tudok egy dolgot amit tuti nem viselnék el:zene nélkül.
    No meg akkor lehet a sör is hiányozna de nagyon, de azt talán kibírnám.
  • ressy14
    higiénia és foci. utóbbi jobban fájna a szívemnek
  • Lacee86
    Sztem akinek már nagyon szüksége van "arra", az megoldja net meg gép nélkül is. :))
  • Sir Quno Jedi
    Ősember vagy, modern civilizált ember tudja, hogy pr0n kell a netrű! :D
  • zsoltioregon
    IGAZ!
  • clio1616v
    igaz...

viszont az élethez nincs feltétlenül szükséged a végtagjaidra és a szemedre sem, a nyelvedre sem - ezekre is igaz az 1 hónap?
  • zsoltioregon
    " (az élethez feltétlenül szükséges dolgokon kívül)"
    így az egyéb baromságokat: portörlés, vezetés, horgászás stb is