127612
-
Aki notóriusan szemetel közterületen, azt MEG KELL ÖLNI (és elégetni a hulláját, majd elásni a hamvakat, hogy táplálja a növényeket). Így gyorsan tiszta lenne a város. -
jaja! 
halált a szemetelőkre! :D
-
Akkor maradjunk az "olyasmit csinál" verziónál. Nem hangzik jól. :( -
Nem vagyok biológus, de az én olvasatomban a lebomlás kémiai lebomlást jelent, és nem azt, h porrá mállik a szatyor. Attól az még nem bomlott le... Ez olyan, mint pl. a homok nyilvánvalóan nem oldódik a vízben, de ha homokot szórsz a vízbe és összerázod, zavaros és nagyjából homogén lesz az egész. Attól még nem oldotta fel a víz. -
így-e?
-
Amúgy tényleg lebomlik, vagy legalábbis valami olyasmit csinál... Anno a kamra eldugott sarkában felejtettem egy ilyen szatyrot, és amikor (fogalmam sincs hány hónap vagy év után) ki akartam dobni, apró darabjaira porladt, ahogy hozzáértem. -
nem lenne elég csak rászólni? általában az is hatásos. -
nem, sőt ha valaki szemetel, leverem mint vak a poharat. anyukáját mocskolja be, ne az én környezetemet. -
Blum #110292 Lebomlik az...csak nem tobb ezer ev alatt,hanem eleg neki nehany 100 is
-
Blum #110291 Kornyezetvedelmi szakemberkent azt hiszem ritualis ongyilkossagot kovetnek el,ha eldobnek valami szemetet az utcan. -
Remélem a veszélyeshulladék-lerakóba vitted! -
sosem dobom el a szemetet, hurcolom magammal amíg nem lesz kuka. egyébként meg aki eldobja az egy ökör és igénytelen. -
clio1616v #110288 mit gondolsz a banánfa alatt miért nem nő más növény? -
Nekem az mikor mondta a biga tanár, hogy a banánhéj nem bomlik le (vagy káros anyagot keletkeznek bomlás után) és kb 4 órán át cipeltem tatyóban, mire kiértünk az erdőből :D -
félek -
Az még hagyján. Nem szép, de lebomlik, sőt a talajnak hasznos.
Amúgy a kedvencem a Teszkóban és egyéb helyeken hirdetett, LEBOMLÓ nejlonszatyor. WTF... -
clio1616v #110284 nyeld le -
clio1616v #110283 nem keletkezik szemét nálam -
Rágót kiköpöm ha nem találok szemetest, mert nem hordok magamnál pzst, egyébként nem, elfér a zsebemben. -
hugopareiros #110281 Csak akkor ha nincs kuka a környéken és csak is lebomló anyagot (almacsutka, banánhéj...etc). -
Dean Winchester #110280 nem hiszem el, hogy a köv. állomásig nem lehet magaddal vinni...
amúgy nem szemetelek, magammal viszem ameddig nem találok egy kukát -
az őserdők 80%-át kivágták, nem ezzel fog kezdődni és végződni a környezetszennyezést, de amúgy nem szemetelek.
amúgy japánban pl. az iskolában a tanároknak és diákoknak is a közös wc-ket kell pucolni, meg szemetet szedni, szerintem nagyon jó módja annak hogy a lurkók később megbecsüljék ezeknek a dolgoknak a fontosságát -
Nem, primitív és igénytelen dolog. -
miki30246 #110277 csak autópályán dobom ki a szemetet az ablakon, ahol nincs lehetőség megállni, illetve pihenőhelyeknél de az anyagilag nem érné meg a plusz fogyasztás miatt, gyakran nassolok valamit, ne gyűljön a kocsiban a kosz, lehúzom az ablakot és a menetszél elvégzi a dolgát.
-
Nem, régen sem volt divat.
(Meg nem is nagyon volt mit eldobálni.) -
Nem, soha nem dobok el semmilyen szemetet, és elítélem a szemetelést. Pláne, mikor a szemetes mellett van szanaszét dobálva minden. Na az az emberi butaság és primitívség netovábbja... -
Szavazó roBOT #110274 Nem bírnám ki egy hónapig ... ==>> Szemetelsz az utcán vagy a természet lágy ölén? -
Antiszociális személyiségzavar -
hub80 #110272 én pont az ellentéted vagyok, utálom az embereket, azt is utálom ha hívnak telefonon, még örülnék is neki ha nem lenne társaságom és nem zavarna senki.
nekem sztem a legjobb az lenne ha egy szép helyen lennék számítógép, zene, internet és senki sem zavarkodna.
most is nem tudok úgy kimenni a saját házamból hogy ne lézengene vmi hülye szomszéd a ház előtt vagy mellett -
clio1616v #110271 akkor jól tartod magad :D -
20+ éves :D -
clio1616v #110269 mennyi idős a kisbaba? -
egy személy nélkül tuti nem bírnám ki 1 hónapig, pár napig sem .
higiénia nélkül 1 napig sem.
társaság kell, teló szintén.
étel megintcsak, de tudva levő anélkül pár hétig ki lehet bírni. igaz, nekem nem kellett ezt soha tesztelnem.
olvasni is szeretek. -
Hm, érdekes kérdés. Úgy gondolom kibírnám mind nélkül, de szerencsére még nem kellett megpróbálnom.
De egyébhez tudok egy dolgot amit tuti nem viselnék el:zene nélkül.
No meg akkor lehet a sör is hiányozna de nagyon, de azt talán kibírnám.
-
higiénia és foci. utóbbi jobban fájna a szívemnek -
Sztem akinek már nagyon szüksége van "arra", az megoldja net meg gép nélkül is. :)) -
Ősember vagy, modern civilizált ember tudja, hogy pr0n kell a netrű! :D -
IGAZ! -
clio1616v #110262 igaz...
viszont az élethez nincs feltétlenül szükséged a végtagjaidra és a szemedre sem, a nyelvedre sem - ezekre is igaz az 1 hónap? -
" (az élethez feltétlenül szükséges dolgokon kívül)"
így az egyéb baromságokat: portörlés, vezetés, horgászás stb is