A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz analógia.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szerk.: Ennek a kerdesnek kb. 3 evvel ezelott lett volna ertelme.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem 200 fõs kollektívában alkalmazható a módszer.
Édesanyád is bizonyára tanulta, kérdezd meg bátran...
Az egyetemen a puskázóak semmivel sem sikerült megregulázni, vannak idióták akik mindig próbálkoznak. Miattuk büntetni a többieket egyszerûen nevetséges.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
106272
sokat segít
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Elárulom: a közösség elsõ reakciója a suták kiszórása és a az egyén érdekvédelme miatt éppen a rendszer "kijátszása" lesz. Nem kollektív büntetés, magukat fogják regulázni, ezzel védve azt, hogy meg legyen egyénileg is a jó jegy.
Egy esetleg két alkalommal szívnak harmadjára nem lesz "balfasz" hanem összebeszélnek (ZH elõtt pár nappal) és hõst (mártírt) választanak aki direkt bukik le elsõnek (és tanult). Innentõl senki sem "szív". A mártír ötöst ír majd, minél tovább húzva az idõt, de nem lesz hajlandó ezt folyamatosan megtenni, így rotálódniuk kell. Önkéntességet várnak el, mindenki megtanul egy anyagot legalább... illetve megtanul tanulni és kiállni a többiért.
Innentõl máshogy gondolkozik majd pár dologról..
Próbáld ki egy kis közösségben.
Wait..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viszont a régi Nokiám olyan szinten strapabíró, hogy kb. a padló törik be, amikor leejtem.
5 és fél éve vettem használtan, azóta semmi baja, csak egy aksicsere kellett.
Úgy érzem 10 év múlva is ez lesz a telefonom. 😞
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
számomra a normális az 100 ezer forint felett kezdõdik, addig meg inkább használok valami olcsó szart
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
minden nõ a szexuális képességével éri el, amit elér az életben
a férfi pedig a szorgalmával(legyen az hazugság, tanulás, bûnözés vagy munka)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- felsõoktatás
- reál (matek, fizika, asztrofizika, genetika, biológia, etológia, szünbiológia)
- vizsgán teljesítményük szerint, semlegesen / ZH módszereimben viszont rendhagyó
- az elsõ sutától elvenném a puskát, de deus ex machina büntetlenül tovább írhatná, elkülönített helyen (pulpituson) egy lábon állva, úgy hogy nézem. A további puskázókat azonnal kiküldeném, automatikusan eredménytelen a ZH-juk. Ha volt elsõ puskázó aznap mindenkinek (aki végigülte a ZH-t és nem kaptam el) az eredménye maximalizálódna az Õ eredményeiben (azaz ha egy hármast tudott összehozni akkor max 3-ast írnak az ötösök is. A ZH addig tart amíg a suta áll és le nem teszi a tollat!!
Tanuljanak falkaszellemet az ifjoncok!
Ha elõre megbeszélik és kiválasztják maguk közül a zsenit aki mindent betanult az direkt lebukásával elveszi a deus ex machinát a lógosoktól, így nekik már kockázatos a puskázás, hiába a normál ötös max level.
Ha egy suta bukik le azt kiosztják a többiek óra után a kollektív kettesért..
az 50 perces féllábon állás pedig visszatartja az állandó hõsök kiképzését. (vagy jó kis fegyencedzés.. 😊 )
- mindegy, az ottani szokásoktól nagyban függene. A viselkedés, hangnem és a valódi tisztelet az ami számít, ám ha ehhez az kell, hogy egy iskolában megszokott lokális tradíciókat, szokásokat kövessünk, akkor érdemes nem felborítani mûködõ rendszert és beállni a sorba, magázást várnék el én is. Ahol eleve nincs ilyen, és a rend csírája is hiányzik ott a hajamra kenhetem a megszólítási igényemet, nem old meg semmit. Fejétõl bûzlik a hal.
- Szándékosan nem. Ha véletlenül adódna egy nagy szerelem, amiben látom a hosszútávú lehetõségeket akkor elõbb talán küzdenék az érzés ellen, késõbb elfogadnám, és elkülöníteném a munkától. Jelenlegi munkahelyemre sem csajozni járok be...
(teoretikus volt a kérdés, miután párom van így a válasz jelen helyzetben nyilván nem)
most rávezettél, hogy elbasztam az eddigi életemet.
gamertag: kenobita
Te pedig gyere ide 2 hétre a fõsulira, semmi nem marad benned. 😊)))
Ismerõs tanár mesélte, hogy vizsgák elõtt annyit kúr/szopat, amennyit nem akar.
Van értelme a fõsulinak? Reális érték ad? (2 cumi 4 full)
Mondjuk errõl egy dokut megnéznék...
Bár iskolája válogatja...
Nem szavaztam, mert:
Sehol. Nincs kedvem 63 rokon elõl menteni a családom, ha 'megdorgálom' az ifjú titánt mert "véletlenül" kiverte az osztálytársai fogát, és megbicskázta õket. Aztán ha felveszem a kesztyût, tuti engem ítélnek el, hála a kissebbségi törvényeknek. Ergo: Védd meg magad, mész a sittre.
Átképezném magam akár birkanyíróvá, mert ami itt van...
Nem vagyok tanár, nem mindenhol ez van, és minden tiszteletem azoké, akik ezt a hivatást vállalják.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)