A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
a zewa nem is a legpuhább😄 amit a 100-asban lehet kapni, sokkal puhább, és finom virágillata van.

Lacee86
Ez is igaz. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zsoltioregon
Én meg a Blikk-et<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
ha olajos magvakat eszek: 1 max 2
átlag szarnál 5-8
vannak ezek a ragadós, makacs szartípusokok, meg ha bortól baszik be az ember a szarja igazi ellensége lesz, na az megkíván akár 15-öt is.
Fosásnál -fõleg szakaszosnál- nincs értelme. a budin kell ülni és ha már csak vízszerû spriccel ki, akkor azt kell néhány darabbal lesikálni.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Narxis
Én az erdei illatút szeretem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jazzy
Zewa barackos, az finom
videobaby
ezt a kérdést... egyébként meg van 1-4 rétegûig minden a palettán a boltokban. az is befolyásolja ki mennyit.

Narxis
😄DDDD

bakkerman
ember én meg most fostam be az uccsó mondatodtól ASDF:ASSDGdsasgdshf:sadshf

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

clio1616v
a kisebb dolog utáni törléshez illusztrációkat várjuk(lányoktól)

guriga vagy tekercs WC papírnak mondjuk mifelénk, de lehet valaki tájszólással beszélõ falusi rakta(tette) fel a kérdést

éngem nem zavar ha tájszólással írsz, de azért na...

2-3 lapot használok nagy WC után, az állagától függ, mennyire kenõdik el

nagyon ritkán 1 lapot használok kis WC után, legtöbbször megrázom utána és ennél is többször rázom ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

átlag olyan 6, de volt már mikor legalább 20-at elhasználtam, és még le kellett zuhanyoznom utána, abban meg az a jó, hogy állítható a zuhanyrózsán a vízsugár intenzitása és az ereje is.
meg amikor olyan híg volt a székletem mint a víz, (vmi hasmenéses vírus tavaly télen) akkor inkább belefostam a fürdõkádba, hogy ne csapjon vissza a wc aljáról az oldalára, meg a hátsó fertályomra, aztán csak lecsapattam.

szia, Gordon vagyok.

Dzsini
Csak klasszikusan: elöl sáfrányos, hátul vonalkódos. (c) Fábry

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
lool
Narxis
Így legalább tudjuk, hogy melyik az eleje az alsógatyának. 😄DD

VRSDM
<#nevetes1><#nevetes1>

u dont have to listen anybody else but me

Roger6
Uppsz <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee86
Gyanús vagy te nekem, h te küldted be ezt. <#nyes>

Roger6
Látom értelmezési gondok vannak. Elsõsorban, ezt írja. Nem azt, hogy kizárólag. Köszönöm a figyelmet. <#law>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee86
Biztos jó férfias dolog, ha csupa h*gy lesz az alsógatya. 😄D

VRSDM
elsõsorban lányoknak? egy fiú már meg sem törölheti a szerszámát? majd a nadrág felszívja? 😄

u dont have to listen anybody else but me

Narxis
haha milyen kérdés 😄DDDDDD

kicsivel több mint 20
3-4 db négykockás blokkokkal indítok, mert ott még esélye van, hogy kevesebben valamennyire átütne, majd az utolsó simításokat ~3db háromkockással végzem
szeretem maradéktalanul tisztára törölni
Lacee86
Csak nem mindig van arra lehetõség. Amúgy nem hülye találmány a bidé, csak ugye nálunk elég luxusnak számít...

Nagy: 11-20
Kicsi: 1 (muszaj,mert ha az utolso par csepp az alsogatyan landol,az kurvara nem jo erzes. Meg budos is <#ticking>)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
xDDDDDDDDDDDDD

All hail the double x!

tigeroo
de ha több kell akkor az már betyárkörte kérdés, nem?😄

olyankor meg sztem jobb letusolni...

pxxl
kocka :\

btw akár esik akár fúj 8 "kocka" laminált lappal indítok 😄
laminált == 2 "kocka" félbehajtva

a további adag részletkérdés 😄

All hail the double x!

Lacee86
Annak köszönjétek, aki beküldte. 😄D
Amúgy, hááát, sztem átlagban 6-10, bár sosem számoltam. 😊 Ha vmi rendkívüli adódik (cifraf**ás vagy ilyesmi), akkor valószínûleg jóval többet is. 😄
Otthon a kisdolgom után is megtörlöm magam 1-2-vel férfi létemre is. Nyilvánosban persze ilyenre nincs lehetõség, ott marad a shake. 😊

tigeroo
3-5 sztem, ha jediképességeimmel érzem hogy több kellene, akkor ha van lehetõségem rá inkább vágok egy gyors tust

0, sék it
tigeroo
Pluskast
Köszi az infót<#hehe><#hehe><#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

NEOreg3
hát az nagyban függ a szar állagától

kirázom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pluskast
Micsoda kérdés loooool<#taps><#taps> A következõ az lesz, hogy milyen állagú és milyen színût pottyantasz? <#banplz>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
lásd még: kockás füzet

Roger6
XDDDDDDDDDD Na jó, ez kész <#hehe><#vigyor><#taps>

Eneff
>kocka wc-papír

wtf? <#fejvakaras>
Volt-e már dührohamod? ==>> Hány kocka wc-papírt használsz el egy "nagyobb dolog" után?
Lacee86
Próbáltam, de nekem nem jött be annyira. Az IE, meg most már a Firefox is mindenesetre elég lassúak...

Dzsini
inb4 "windows is van a gépeden" 😊

(amúgy nekem is megzakkant Opera alatt a szavazás tegnap délután óta, és az értékelõgombok se mûködnek)

zsoltioregon
Az Opera gyorsabb szvsz (most Firefoxiról SG-zek mert gyakran összeomlik az O)

Lacee86
Hulladék? A leggyorsabb jelenlegi webböngészõ. -.-

Azért, hogy szavazhassak nem fogok semmi hulladékot felrakni a gépre.

★★★★★

Lacee86
Chrome.

Opera és IE próbáltam egyiken sem jön be.

★★★★★

lelkigyakorlat meg pisztoly? igazi keresztes vitéz fazon 😄
mrzed001
Semmi sem dühít fel jobban, mint az emberi hülyeség. Ebbe beletartozik az intelligencia és logika tökéletes hiánya, a mindenbe sz.rás, valamint a nihilizmus.
Munkahelyen, magánéletben, a közúton ... bárhol.

Igen, amikor 90-el megyek, és fix 20-al bejön elém a skodás tatter a féktáv határán (magyarán csikorgó padlófékkel épphogy nem ölöm meg), akkor üvöltök, és nyomom a dudát a K anyját; mert teszek rá, ha magát meg akarja ölni, de kis családom ne merészelje.

Kedvelem az olyan embereket, akikkel el lehet vitatkozni, beszélgetni.
Akivel meg nem, aki veszekszik, az meg pont annyit is ér, max kinevetem.
A különösebben nem okos, de magukat hû de intelligensnek képzelõ embereket (alias okoskodók, kötekedõk ... súlyos logika- és/vagy ismerethiányban szenvedõket) IQ-ból alázom, és mosolygok közben (megmosolyogtatnak, mint egy kisgyerek gügyögése is).
Szóval igen ritka, hogy én üvöltsek valakivel. Ahhoz az illetõnek valami igen komolyat kellett elkövetnie (a családom, a józan ész, vagy az emberiség ellen)

A stressz levezetésére: C&C Generals - Borderlands (azaz stratégiai játék - lövöldözõs játék), valamint sport + meditáció.

Ha valaki dührohamot kap? Erõsen túlfejlett igazságérzettel áldott meg a sors (sajna?), így ha igazat adok neki (lsd korábbi autós példa), akkor mellé állok. Nem csitítom.
Néha egy jó veszekedés többet old meg, mint a sok nyálas-önmegalázós, problémakinemmondós, csendes, elhallgatós, társalgásnak hazudott izé.
Van akivel ugyebár azt nem lehet, értelmetlen.

Aki próbálta már pl a példában említett skodás tatternak elmagyarázni, hogy miért nem kellene kihajtania gyökkettõvel fõútra, amikor ott 90-el jönnek épp (várd ki a sorod tata), és az nyomatja a sódert a neki joga van és az õ útja és amúgy is mindenki más hülye csak én vagyok helikopter ... fajta szöveget, az tudja, hogy észérvekkel itt esélye sincs, mert fegyvertelen emberrel szócsatázik.
Akkor bizony le KELL üvölteni a fejét, abból talán tanul valamit.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

szabod
Mi pár éve találkoztunk vele a 6 lépcsõben 😄
Ott menõzött, hogy õ mekkora sztár lett a "jutubéjen" 😄D
Persze már nem volt szomjas...

Mente et Malleo

HTS s3rg1nh00
😄
én katolikus gimibe jártam,évente egyszer elmentünk egy-két napra lelkigyakorlatra.az egyik ilyen alkalommal borsodszentgyörgyre mentünk,amirõl csak annyit kell tudni,a szomszédja egy arló nevû település aminek a lakossága 50+% rezervátumos.kijöttek elénk 2 autóval a cuccokat elvinni,s volt szerencsém betegként beülni az egyikbe-az elsõ dolog amit az úr közölt velem,hogy "baj" esetén találok egy pisztolyt az ülésem alatt,és ne féljek használni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tigeroo
ezt osztom. a hírekben meg megsem említik a durva dolgokat (gondolok itt pl. a legutóbbi ózdi 500ft értékû rablógyilkosságra)