A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Naponta néhányszor ráznézek. Ebbõl talán kijön 1 óra, ha sokat kommentelek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

videobaby
azért túlzásba nem viszem, meg van nyitva, tálcán elfér. aztán ha mást nem csinálok meglesem addig mi volt azokban a topikokban, amiket kedvelek/megtalálok. üzi jön is, megy is. nagyon ritkán írok a csetre valamit.

Napi jopar ora. Szerintem valahol napi 4-5 ora kozott lehet az,amikor a forumot bongeszem. Rengeteg topikban read-only vagyok jelen,ritkan irok meg a kedvencekbe tartozokba is.

Kedvencek - nem kedvencek egyarant.

["FB koppintas chat"...gonosz <#idiota>]

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Napi jópár óra...
Kedvencek,és egy két másik topik

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

NEOreg3
max 1 óra

kedvencek + hírek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakkerman
napi pár óra,elsõsorban kedvenc topikokat látogatom,és irogatok azokba,de bármilyen témakörû topikokba is beleolvasgatok,játék,zene,vagy filmnézés közben is megvan nyitva az SG 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jazzy
Ja igaz, bár szerintem úgy is megvan a több mint 2 óra naponta, ha játszok is, ha melózok mindig nézem. Telefonról mondjuk ritkán.
Lacee86
Amúgy én, ha csak az aktív részét nézzük, akkor 1-2 óra sztem. A kedvenc topikjaimat nézem, nagyon ritkán írok a chatbe, ha vmi általános kérdeznivalóm van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
"Az aktív sg-s idõtöltésre vonatkozik a kérdés, tehát ha csak meg van nyitva, de mást csinálsz, az nem számít."

jazzy
Sokat, nagyon. Amikor van nyitva Chrome, akkor az sg is megy.
tigeroo
Napi sok ora. Most is telorol csekkolok
Napi 1-2 óra, de ha lustulok egész nap akkor relatíve több.

A kedvencek közötti topikokat nézem meg.
Híreket olvasok.
Üzenetet olvasok vagy írok.
+ Egyéb: Most lettem házigazda, annak a topiknak a dolgaival is sokat fogok foglalkozni mostanában. 😊

★★★★★

Mik a terveid Valentin napra? ==>> Mennyi idõt töltesz átlagosan az SG-n?
Roger6
Szerintem veled együtt sokan teljesen félreértelmezik ezt a dolgot. Ez a nap a szerelmeseké. De vonatkoztassunk el egy kicsit, és gondoljuk át egy pillanatra. Példa: anyák napja. Anyák napját sem azért tartjuk, mert amúgy utáljuk õket az év többi napján (tudom, nem ezt mondtad), hanem ez az egy nap az évbõl igazán az övék. Kiskorunkban karcoltunk haza iskolából, felmostunk, porszívóztunk, esetleg bátyámnak segítettem vacsorát készíteni, ezzel meglepve édesanyánkat. Õt ünnepeljük anyák napján. De az év többi napján is ugyanúgy szeretjük. Valentin-napkor hasonlóról van szó.

Saját véleményem szerint eleve rossz fele gondolkozol, ha csak a virág és giccs jut eszedbe mint meglepetés. Vagy vacsora pl. Mondjuk az még jobb megoldás. De mennyivel jobb, amikor bekészíted a kedvenc számát a CD-lejátszóba, és amikor hazaér, egyszerûen elindítod. Hidd el, nagyon tud örülni neki a párod. Fõleg ha ki nem állhatod azt a bizonyos számot. <#vigyor5> És még ezernyi dolog van, ami különlegessé tudja tenni a napot virág és bármi giccs nélkül.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

videobaby
ne sajnáld már a virágboltosoktól😄

tegnap már megvolt, kétszer
predator1982
érdekes elmélkedés, én se unatkozó se semmittevõ nem vagyok, hétrõl hétre viszem a háztartást, mellette napi 11 órát dolgozok, nem tudom de nekem jól esik ha kapok valami apróságot

(bár megjegyzem nem tulajdonítunk nagy jelentõséget, de én meg szoktam valami aprósággal lepni a páromat, meg amikor eszébe jut akkor õ is engem:-)

pred

morcosqtya
Egyáltalán nem érdekel.
Ugyanolyan nap mint a többi.
Dolgozom aztán a kutyával töltöm, majd este a párommal.
Nem veszünk semmit.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Adaaam
Engem nem érdekel különösebben, de a barátnõmet igen, így kapni fog virágot, csokit meg egy apró ajándékot. Abban egyetértünk hogy nem egy nap kell kifejezni az érzéseinket, de ha már van ilyen nap, akkor ennyi belefér.

everything's better with music

tigeroo
+
clio1616v
nem felejtettem, el mert nem is tudtam

a 14-e egy csütörtöki nap a jövõ héten, reggel 8-ra megyek dolgozni és egy szokás szerint laza nap lesz délután 5-kor meg indulok haza

ez a tervem

a véleményem, hogy unatkozó háziasszonyoknak és elkényeztetett fiatal picsáknak találták ki, hogy legyen miért összeveszniük és színt vinniuk a párjuk életébe

zömmel a munkatársaimmal töltöm a napot, mint minden hétköznapot.

nem ajándékozzuk meg egymást, mert egymásnak vagyunk az ajándék

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

banok
leszarom

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

NEOreg3
ugyanaz, mint az utóbbi 23 évben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Esetleg kicsaphatnád egy szál vörös rózsa és gyertyafény mellett. 😄

tegnap óta irreleváns <#bdead>
Lacee86
Mintaszerû SG-s válasz. <#eljen><#nyes>

HTS s3rg1nh00
forever alone vagyok és mattrészegre iszom magam

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Molnibalage
Azt sem tudom, hogy melyik napon van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Nincs párom jelenleg, de ha lenne sem tulajdonítanék neki nagy jelentõséget. Sztem ez a nap inkább a virágárusok meg a giccskereskedõk ünnepe... Nem egy nap kell egymást szeretni. Persze valami apróságot gesztusként vennék, vagy egy romantikus vacsit esetleg, de azt máskor is, nem a Valentin nap miatt.

tigeroo
ez fos hozzáállás

és miért nem mentek kocsmázni?

(aznap sztem csak szingli nõk és férfiak lesznek lennt, ha úgyvesszük jobb nap nemis lehetne ismerkedéshez, nem?)
Szétedzem magam a konditeremben.
Nevnapom es notlensegem 1 eves evfordulojanak alkalmabol leiszom magam de kegyetlenul.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

chhaya
Fogorvoshoz megyek. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nincs barátnõm. egyedül ünneplem, de számomra különleges nap lesz. 8 óra labor aztán pedig kondi, és mindez a szeretet és odaadás jegyében
videobaby
kb. a semmi pont lefedi a terveimet. ez is csak 1 nap. pár éve lett akkora divat belõle.

Loptál-e már boltból valaha? ==>> Mik a terveid Valentin napra?
SzirmosSzisza
Ötlet szinten mindig beugrik néha. Pl régen mikor a tescoban voltam tök jó lett volna valami hazateleportálós kütyüt ráragasztani 1-1 legó készletre 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

clio1616v
a nevedbõl kimaradt a la

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Németeknél már csináltak netes és sms helyesírási szabályokat tartalmazó könyvet, abban nem követelik meg a kis és nagybetûket, sõt rengeteg rövidítést is ajánlanak a szövegekhez.

★★★★★

Motoroj
Segíthetek?
Szabály.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

morcosqtya
Azon küzdök nap mint nap, hogy tõlem ne lopjon a pénztáros (néhol szerintem ki van adva nekik parancsba mennyit kell behajtani) vagy maga a multi...
(kétféle áron kirakott kóla, nem beütött kedvezmény, "tévesen" visszaadott apró több ízben... "elkallódott" ezres... stb.)

Nem fogok lopni, de hagyni sem fogom amit ezek csinálnak velünk. Figyelek!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

videobaby
de igen, csak elírtam.

clio1616v
az nem dõzsöl akart lenni?

videobaby
annyira nem, inkább csak ingerült.

Lacee86
Akkor te bátor voltál.

videobaby
akkor én voltam a mariska néni, mert épp a héten kértem meg nagyon kedvesen az egyik brazil õslakost, hogy ha már dõszöl a segélybõl, fizesse is ki amit felbontott. nem örült, de kénytelen volt.
nagyon idegesítõ, hogy mindent megengednek maguknak. és nem csak õk, van szépszámú magyar barom is.

Lacee86
Hát ezaz...
#107072: Elõfordul, de én nem fogom osztani õket. Majd ha a személyzet észreveszi, cseszhetik, vagy majd emberükre akadhatnak Mariska néni személyében, aki jól kiosztja õket. 😊

bakkerman
többnyire,de láttam én már korombeli magyar srácokat is,hárman-négyen voltak,1-2 rudit levettek,megbontották,ették,közbe beszélgettek,nevetgéltek,csak lazán.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mrzed001
A kiscsákót persze. A gáz az, hogy az ilyenek közelében szétszóródva általában ott a 10 testvére, valamint a 3 apja és 2 anyja, meg ezek mindenféle további leszármazottai ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lacee86
Ezt többnyire cigók csinálják. Te mernél nekik szólni, vagy be mernéd õket köpni?