A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kedvencek - nem kedvencek egyarant.
["FB koppintas chat"...gonosz <#idiota>#idiota>]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kedvencek,és egy két másik topik
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
kedvencek + hírek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A kedvencek közötti topikokat nézem meg.
Híreket olvasok.
Üzenetet olvasok vagy írok.
+ Egyéb: Most lettem házigazda, annak a topiknak a dolgaival is sokat fogok foglalkozni mostanában. 😊
★★★★★
Saját véleményem szerint eleve rossz fele gondolkozol, ha csak a virág és giccs jut eszedbe mint meglepetés. Vagy vacsora pl. Mondjuk az még jobb megoldás. De mennyivel jobb, amikor bekészíted a kedvenc számát a CD-lejátszóba, és amikor hazaér, egyszerûen elindítod. Hidd el, nagyon tud örülni neki a párod. Fõleg ha ki nem állhatod azt a bizonyos számot. <#vigyor5>#vigyor5> És még ezernyi dolog van, ami különlegessé tudja tenni a napot virág és bármi giccs nélkül.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(bár megjegyzem nem tulajdonítunk nagy jelentõséget, de én meg szoktam valami aprósággal lepni a páromat, meg amikor eszébe jut akkor õ is engem:-)
pred
Ugyanolyan nap mint a többi.
Dolgozom aztán a kutyával töltöm, majd este a párommal.
Nem veszünk semmit.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
everything's better with music
a 14-e egy csütörtöki nap a jövõ héten, reggel 8-ra megyek dolgozni és egy szokás szerint laza nap lesz délután 5-kor meg indulok haza
ez a tervem
a véleményem, hogy unatkozó háziasszonyoknak és elkényeztetett fiatal picsáknak találták ki, hogy legyen miért összeveszniük és színt vinniuk a párjuk életébe
zömmel a munkatársaimmal töltöm a napot, mint minden hétköznapot.
nem ajándékozzuk meg egymást, mert egymásnak vagyunk az ajándék
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
és miért nem mentek kocsmázni?
(aznap sztem csak szingli nõk és férfiak lesznek lennt, ha úgyvesszük jobb nap nemis lehetne ismerkedéshez, nem?)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
★★★★★
Szabály.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
(kétféle áron kirakott kóla, nem beütött kedvezmény, "tévesen" visszaadott apró több ízben... "elkallódott" ezres... stb.)
Nem fogok lopni, de hagyni sem fogom amit ezek csinálnak velünk. Figyelek!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nagyon idegesítõ, hogy mindent megengednek maguknak. és nem csak õk, van szépszámú magyar barom is.
#107072: Elõfordul, de én nem fogom osztani õket. Majd ha a személyzet észreveszi, cseszhetik, vagy majd emberükre akadhatnak Mariska néni személyében, aki jól kiosztja õket. 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.