127612
-
Ahogy molni írta, bizony mindenkinek megvan a maga nyelve amin ért.
Majd ha sikerrel jársz egy nagyobbacska kisebbségi asszony "belátásra bírásában" szavakkal, hogy ne az út kellős közepén végezze a nagy dolgát (hanem WC-be), na utána beszélhetünk.
Mivel ez sosem fog bekövetkezni, így aztán gondolkozz el a nevelő célzatú pofon hatékonyságán.
Abból ért.
A büdösből meg kóli baciból meg a fertőzésveszélyből meg nem.
De gondolom van kutyád is, és neki is naponta újra és újra el szoktad magyarázni, hogy miért ne sz.rjon a párnádra .?
Szóval beteg az a társadalom, amely szó nélkül tűri egyesek másokra veszélyes devianciáit, antiszociális viselkedését.
És ahogy mondani szokás: bűnösök közt cinkos aki néma !
Tehát azzal, hogy nem lépsz fel legalább szóban a bűn ellen magad is PÁRTFOGÓJÁVÁ, részesévé válsz (az elkövetésnek, tehát bűnsegéd leszel !).
-
-
EnxTheOne #111458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem sikerült beszurni a képet
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017253_520374874678116_427075448_n.jpg -
Pontosan ez a tompaság, ez a nihilizmus vezetett oda, hogy olyan sz.r az országunkban élni, amilyen.
-
felnőtt emberek, saját felelősségük, hogy mit csinálnak, és senkinek semmiféle joga nincs "nevelési célzattal" bármit is tenni velük. a saját gyerekét nevelje mindenki, ne az utca népét. -
hát meg hogy a sofőr felelőssége, ha meg elüti őket mehet a börtönbe egy balfasz miatt. ebből kiindulva viszont szerintem jogos a józanító pofon (vagyis nem, de úgy fogalmazok hogy érthető hogy így vezette le a feszültségét amit okoztak neki hirtelen...) -
Mondjuk az se méltó dolog volt.
De gondolkozz már, a saját hülyesége miatt majdnem eldobta az életét. -
Nem csak azzal. Viszont mindenkihez olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Sajnos vannak olyanok, akik csak ebből. Lásd a két hülyepicsát a három sávos úton. Potenciális Darwin díj jelöltek... -
Vannak de itt most arról megy a vita, hogy kell-e pofozkodnia a villamosvezetőnek. -
Attól hogy terhes akkor is vannak kötelezettségei(kresz szempontból) akárhogyan rossz neki,legalább nem lesz súlyosabb következményei(pl.:halál). -
Beteg ez a társadalom ha csak pofozkodással tud valamit a másik tudtára adni. Nincs erre szükség SOHA semmilyen körülmény között, menjen tovább és végezze a dolgát mindenki. Ebben a melegben amúgy is tompák az érzékei mindenkinek, főleg a gyalogosoknak. -
Idiotizmus arra már elégé elterjedt.
Szőke...lassan kezdtem jogosnak tartani a szőkés vicceket.
Átmenni a piroson? :O
Az semmi én sokszor látom hogy átkelnek egyesek az úttesten rendőrlámpa nincs,zebra szintén,ilyenkor elgondolkodom hogy kezd visszajönni a barokk kór. -
de a nők visszaélnek ezzel.
mondjuk aki részegeskedik, cigizik, káromkodik az a szememben nem igazán nő, az ilyeneket kerülöm, de nemtől függetlenül taszít. ha alkoholizálok akkor max röhögök meg jó a kedvem, de bulizni azért nem szeretek járni már jópár éve mert mindig volt valami balhé kis szabolcsunkban, sok ember ha iszik akkor agresszív lesz tőle (vagy csak ilyen alapból és elfolytja magában a hétköznapokban) -
sztem csak szimplán röhög azon hogy felveszik a hsz-eit :D -
Van egy sanda gyanúm, hogy te egy félénk, kisebbségi komplexusokkal küzdő, megbántott, fizikailag egy kisfiú szintjén lévő ember vagy, aki szeretne valamiféle hatalmat, ha más nem, hát szavakban, vs Troll vagy mindkettő. -
EnxTheOne #111445 "Bár hozzá kell tennem, hogy eddig max lökdösődés volt, az is vagy 8 éve"
ez fiúval volt :D
Mondjuk egyszer majdnem megvertem egy csajt, még pár éve.
Békésen mentem haza, jött a busz és beálltam a sorba. Elég lassan haladt a sor, majd valaki rohadt erősen meghúzta a hajam. (akkor kb vállig érő lehetett) Hátranyúltam és megszorítottam izomból a csuklóját :D Nyögőt egyet, én meg hátra néztem. Egy nagyon ronda csaj volt :D
Ennyiben hagytam, de ha fiú lett volna akkor kapott volna egyet maflást :D -
Aki ránézésre egy telt-kövér nőről meg tudja mondani, hogy terhes, az bakker nőgyógyász :D
Megmentette a villamosvezető a mocskos életét, és még a meg sem született kölkének az életét is? És még ő áll neki hepciáskodni ? (sűrű hálálkodás helyett ?!?!??? WTF ??)
Szerintem egy pofon az még kevés is volt.
A humorosba sokszor linkelt batman lepofozza robint kép ugrik be hirtelen erre, egy olyan felirattal, hogy terhesen 2x olyan óvatos legyél ribanc! -
EnxTheOne #111443 Igen, egyenjogúság van. Bár hozzá kell tennem, hogy eddig max lökdösődés volt, az is vagy 8 éve :D
Mondjuk nőt nem ütnék meg, de egy nő nem is élne vissza ezzel hogy:
"Lány vagyok, azt csinálok amit akarok. Úgyse üthetsz vissza"
Attól hogy valakinek van 2db melle meg egy vaginája még nem lesz nő :D
-
Igen,érzelmileg,csak hogy észrevegye mi a szrt csinált,aki nem így teszi az egy beképzelt bunkó!
Ha meg támadna akkor lefognám és addig nem engedném amíg abba nem hagyná a hisztizést. -
Terhes nőt megütni bármilyen körülmények között is minimum taplóság. Aki ennyire idegbeteg annak irány a K1. -
Önvédelemből igen. Ha ő kezd ütni, akkor jár a visszapofon. előtte semmiképpen sem.
amúgy a "én nő vagyok, de ütnék" v. "én nő vagyok de nem ütnék" opció hiányzik. Mondjuk arra ott van az egyéb igaz -
Gordon Blue #111439 fel kell lökni őket az autóval, másképp sosem tanulnak a hibájukból, nem elég csak az ijesztés.
Piros a lámpájuk egyértelmű, ki kell mérni a féktávot úgy, hogy ne tudj megállni, és az autónak se essen baja.
Én egyszer egy bicajost löktem fel így, vérzett az orra meg a térde is, aztán jól meg is büntették hogy áttekert a piroson a ZEBRÁN.
Többször nem fog, a saját testén tanulta meg hogy az autósok a felsőbbrendűek a fizikát nem tudják meghazudtolni.
-
A témához kapcsolódóan - villamosvezető kontra britt nő - van egy friss élményem:
Helyszín: Hungária krt. és Erzsébet királyné útja kereszteződés.
Időpont: Tegnap, 13:30 körül
Két, fiatal, szőke hajú hölgy a villamosról leszállva úgy gondolta, hogy ők a piros jelzés ellenére átsétálnak a 3 sávos körúton, ahol a megengedett sebesség 70km/h. Mondanom sem kell, hogy milyen erővel és hirtelen kellett lefékeznem 70-ről... A különbség annyi, hogy az utolsó pillanatban ők is megtorpantak.
Képzelhetitek, hogy mekkora volt a pulzusom...
Arról már csak mellékesen beszélek, hogy amennyire le tudtam venni, még ők hepciáskodtak.
Eszembe is jutott a villamosvezető esete az idióta külföldi picsával és csak megerősített abban, hogy nagyon is megérdemelte a taslit!
Megjegyzem, ebben a kereszteződésben ez nem is olyan ritka eset, hogy szabálytalanul átszaladnak a villamoshoz vagy a villamostól a gyalogosok a 3 sávos úton. -
Fbn Lx #111437 :D
barátnő volt. -
Dehogy név szerint. Barátnő, feleség, svéd hármasból kihagyott nőstényegyed... -
Csak ha kilép a villamos elé. -
elég szigorú vagy a jobb kezeddel -
Fbn Lx #111433 nem hiszem, inkább kerítene 3-4 férficsicskát a rajongói közül, és megkérné őket hogy verjenek meg engem -
Fbn Lx #111432 mármint hogyhogy ki
név szerint? :D -
-
nem szokásom verekedni, de volt már rá példa. végső esetben, ha már semmi más lehetőség nincs.
-
:DDDD -
természetesen fordított esetben (tarkón ütés, állba rúgás) már rég börtönben lennél. és még neki áll feljebb. -
clio1616v #111427 szándékosan senkit
véletlenül bárkit -
Gordon Blue #111426 félreértesz...
itt nem ököllel való ütésről van szó, csak egy pofonról, vagy hajhúzásról.
a pofon erőssége függ a nők által elkövetett becsületsértés súlyától.
miért te mit mondasz ha a feleséged azt mondja nen ézd a forma 1-et menj füvet nyírni???
jaaaj szívveem máris, te vagy a főnöök.
hát nem tudja meg ki a főnök, egy jó nagy pofont lekeverek neki, aztán visszaülök a kanapéra henyélni, és hozatok vele egy sört, elvégre arra van ha nem tetszik mehet az utcára!
Egy férfinak sosem parancsolhat egy nő.
ez az első szabály.
-
:DDDD
mindjárt megjelenik a sok white knight -
Unreal1942 #111424 Ha viccnek szántad szar volt. Ha nem akkor
-
Nem valószínű, de elképzelhető, hogy ki tudnának annyira hozni a sodromból, hogy megtegyem.
Senkit nem ütök meg alapszinten, de az igazság kalapácsa Unisex :D -
Gordon Blue #111422 Természetesen ütnék meg lányt, és már ütöttem is meg régebben.
Ha szükséges muszáj cselekedni.
Egyszer azért, mert a férfi=hatalom, a férfiaké minden, ők látják el a nőket, a nők csak a férfiakra telepednek mint egy pióca és megpróbálják kiszívni mindenüket.
Ezért is utálom magát a női fajt, meg a nőket is.
Ha már a szó nem használ marad az ütés, olyankor eléri a férfi a kívánt célt általában, és könnyes lesz a nő szeme.
Olyan ez mint amikor egy gyereket egy pofonnal nevelnek meg, hogy ne csinálja azt.
Néha muszáj bekeményíteni, ha a férfiak becsületéről van szó.
Én még a börtönbe is bemegyek, csak hogy megvédjem a becsületem egy nővel szemben, és leszúrkálok bárkit aki megkérdőjelezi a tetteim miértjét, és elítél.
Magyarul ha kijönnék a börtönből, megverném a nőt is aki miatt bejutottam meg a bírót is.
Damu Roland helyében is kinyírnám a ribancot. -
Unreal1942 #111421 Nem valószínű, de ha életet mentek vele akár saját akár másét akkor szerintem teljesen mellékes, hogy azt egy nőnek kellene adni... nincs mérlegelés, hogy jaj szegény nem ütöm meg.
Semmi más esetben nem tudom elképzelni.. nem tud olyat tenni egy nő, hogy megüssem. Ez a legalja mindennek!