127612
-
Unreal1942 #112110 Az meg a másik, hogy ha meglátok egy illegális szoftvert is a gépén akkor még fel is jelentem.... :) -
Unreal1942 #112109 Sebességtúllépés... az már válóok 
-
Szerintem meg epikus bukás. -
clio1616v #112107 kihívás :D -
Fbn Lx #112106 szétcsalná az agyadat, és még aznapos ondó lenne a szájában amikor smároltok, de minderről te semmit sem tudnál! -
mi lennénk boni és klájd, tök romi -
de ak nem bizt h fogod tudni h mit köv el v h 1 általán el köv-e vmit.
-
clio1616v #112103 Zavarna, nem kezdek olyannal, aki annyira béna, hogy elkapják és büntetett lesz.
Olyannal viszont szívesen, aki bármilyen bűnt elkövetett, de nem kapták el. - Ügyes. -
Attól függ mit tett amiért lecsukták. -
filmen szimpatikus gondolat a másik megértése, de életben nem hiszem, hogy működne -
Szoftverkalózkodás esetén még aznap szakítanék vele, amikor kiderül. Azért mindennek van határa, kérem! Inkább legyen sorozatgyilkos vagy bankrabló. -
Ez is lehet egy "enyhítő" körülmény. Jó felvetés! -
Attól függ. Ha eltett valakit láb alól az sem gond ha az illető ...... volt, vagy a családját védte pl. -
Nem érdekelne semmi. -
Én azért meghallgatnám a körülményeket is. Ha kinyírta a lánya gyilkosát valaki, az nem zavarna pl. -
Komolyabb cselekmény estén igen, de hát minden komolyabb, amiért sitt jár. Sebességtúllépésért jellemzően nem ültetnek le senkit, hacsak nem választja azt vki, h leüli a bírságot, amire azért kevés példa van. :D -
Gyilkossal vagy erőszakos cselekményt elkövetővel nyilván nem tudnék együtt élni, de mondjuk akit közmunkára ítélnek mert nem fizette be az adó tartozását azzal igen., hisz attól még nem válik "bűnözővé"
UI: Amúgy csak egy megjegyzés. A sebességhatár túllépése miatt senkit nem zárnak börtönbe, az szabálysértésnek minősül. Max azért fogják bezárni, - bár még inkább a járművezetéstől fogják eltiltani - mert nem fizette ki a büntetését. -
Nyilván attól függ miért ült, mit követett el és ezt hogyan, milyen stalusban adja elő. Vannak olyan ügyek, amik alapjában rendítenék meg a bizalmamat, de megpróbálnék a végükre járni. Meg vannak amiket le sem szarnék, mert nem tartom súlyosnak, illetve el tudok rájuk fogadni értelmes indoklást/magyarázatot. SŐT van olyan "bűntett", amiért még fel is néznék rá, vagy csak még jobban megszeretném (ugye körülmények, okok).
A bűn ugyanis igen relatív dolog ám. Mindent meg lehet beszélni. -
hát ez nagyban függ attól is, hogy miért büntetett előéletű. -
Komolyabb cselekmény esetén igen, kisebb esetén (pl. szoftver-kalózkodás, sebességtúllépés) nem zavar...
Megjegyzem egy mezei sebesség túllépéstől még senki sem lesz büntetett előéletű. Nem kerül bele az erkölcsi bizonyítványodba. -
Szavazó roBOT #112090
Következő kérdés: Mennyire zavar/befolyásol, ha a párod büntetett előéletű?
Értelem szerűen: Ha előtted állna, és ameddig erről nem tudsz, addig "tökéletes"-nek tartanád, utána hogyan változna a véleményed?!...
--- Egyáltalán nem zavarna...
--- Nem számít a múlt, csak a jelen és a jövő!
--- Komolyabb cselekmény esetén igen, kisebb esetén (pl. szoftver-kalózkodás, sebességtúllépés) nem zavar...
--- Örökre leírná magát a szememben...
--- Majd én móresre tanítom!
Előző kérdés: Kívántad már, hogy bárcsak máshogy csináltad volna?
Úgy érzem mindannyian követtünk már el hibákat. A kérdés az, hogy mennyire tudsz ezekkel élni?
// | 71.4% | #######___ | 75 | Igen, volt rá példa.
// | 18.1% | ##________ | 19 | Igen. Minden nap.
// | 6.7% | #_________ | 7 | Nem, mert akkor tettem, amit hittem.
// | 3.8% | __________ | 4 | Nem, én semmit sem bántam meg.
-
Igen, volt rá példa.
Vettem ma 2 sört a boltban. Megbántam, kevés volt, több kellett volna. -
Télen kellett volna dolgozni, nem pedig felélni másfél millát 6 hónap alatt. Akkor most nem lenne autóvásárlós stresszem. Aztán nem kellett volna abbahagynom a bringázást 2005 környékén... Előbb ki kellett volna mennem külföldre dolgozni.
Hirtelen ennyi jut eszembe :D -
Más szakra kellett volna mennem, lazábban venni dolgokat, jobban részt venni társasági életben, nem otthon lakni 26 éve, kihasználni a kínálkozó lehetőségeket, nem szégyenlősködni az énekléssel stb., soroljam még? :/ -
el kellett volna menni zongoraórákra általánosban. (szüleim kérdezték, akkor nem akartam.) -
Igen.
Abbahagytam a vitorlázó repülést. :( -
Fbn Lx #112084 senkinek nem jött le, hogy egy mai lány nem így viselkedik? maximum, ha valami régimódi konzervatív közegben szocializálódott -
Igen volt. Sajnos a magánéletemben csináltam baromságot amit utólag máshogy csináltam volna. -
Áááááááá, neten semmi sem igazi általában.
Amúgy lehet a lányát akarta csak kiházasítani, vagy csak játszadozni akart kicsit. A nők lehetetlen dolgokra képesek, ha unatoznak, vagy úgy érzik el vannak hanyagolva.
Bele kell menni a játékba néha, már ha van rá időd és te is uncsizol. Még érdekes dolgok is kijöhetnek belőle.
Amúgy meg friss napi újságot tartó képet kell kérni, vagy olyat, amin ott van az SG aktuális oldala (mellette/mögötte, nem könnyen fotosopolható formában), a friss fórumos hozzászólásokkal. Az eléggé meggyőző, mink a leáldozósban csakis ilyesmit fogdunk el (meg számlát is kérünk néha). Ugyanis mondan mindenki azt mond, amit akar, meg képet is lehet innen-onnan szermányolni. -
a szitu után olvasva ez a négy betű hatalmasat ütött :DDD
+1, és maximálisan egyetértek
#YOLO!
-
tanuljátok meg, az a nő nem igazi nő aki nem küld képet puncijáról 1 hét ismerkedés után.
eltereli a témát hogy neem jajj minek, erőszakoskodni kell, ha ne küld le kell koptatni, mert az akkor nem ő a képen amit küldött.
ezért én nem is küldök addig magamról képet a csajnak.
nincs punci nincs kép. -
Az ilyen debil maximum papíron felnőtt. -
clio1616v #112078 most gondolj bele, ha egy felnőtt ilyent megcsinál neten, akkor mit csinál egy tini kis ribizli lányka -
EnxTheOne #112077 képet a lányáról :D (jöhet adatlap is) -
clio1616v #112076 gondolom találkozni akart vele és már muszáj volt elmondani, hogy kamu az egész -
És ez hogy derült ki? :D -
jelentsd fel a rendőrségen, aztán majd lefoglalják a gépét házkutatásnál, és ha fent vannak az SG-s tagok fotói a gépén akkor lebukik. -
hihi
jó nagy troll ez a videobaby -
clio1616v #112072 :D -
Koppixer #112071 ha videoanyuci nevét félig megváltoztatod, meglesz a megfejtés...
(ezúton kérek elnézést clio-tól, mert én már korábban megvádoltam azzal, hogy ő futtatja azt a reget)