A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem érted szerintem az üzleti részét a dolgoknak. Õ elment a szerbekhez tárgyalni, de nem jelentette míg le nem zsíroztak mindent. Ez egy teljesen normális eljárás nem csak manapság hanem mindig is az volt, a józan ész ezt diktálja. A sajtó persze megneszelte és idõ elõtt kiderült. Az ország rossz hírét pedig nem érte semmi rossz azon infók alapján amit leírtál. A meglopás és az, hogy esetleg nem érezte jól magát azért elég messze van ettõl véleményem szerint. Tartott egy sajtótájékoztatott itthon és ott sírva kérte, hogy nyugodtan elmehessen. Szvsz nem akart õ rosszat csak hát le akart lépni gyorsan.
De nemzeteknek is arról szól. Az, hogy neked és még pár embernek nem az lehet. Az olimpia és minden világverseny egy rohadt nagy üzlet. Lehet a nemes eszméket hirdetni az elanyagiasodás ellen, de errõl már lekéstünk. Nem véletlen akarják pl. a birkózást kivenni az olimpiai számok közül. A pénz benne van az élsportban, doppingolnak érte, az egészségüket kockáztatják és még ki tudja milyen piszkos trükköket alkalmaznak mert a dicsõség mellett rengeteg pénzrõl van szó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval elõször próbáljunk meg logikusan és reálisan gondolkodni és UTÁNA okoskodni mások ügyében.
Lehet hogy volt ezzel kapcsolatban interjú Janiccsal, sajnos nem olvastam, nem tudok róla. Megtennéd hogy belinkeled?
Miért jelentse be akkor amikor még esetleg a szerbek se jelezték, hogy befogadják? Kapta volna a hideget-meleget, hogy õ el akar innen menni és simán lehet, hogy 2 szék közé esik ahogy meg is történt, most ezért akar inkább visszajönni.
Esetleg mondjuk például talán azért, mert innen kapja a fizetést, életjáradékot stb. Eddig a mi színeinkben versenyzett. Véleményem szerint ezt diktálná a tisztesség, meg azt is, hogy ne fesse le azt az országot rossz színben, ahonnan csak jót kapott. Egy sikeres sportoló tetszik, nem tetszik, diplomáciai feladatot is ellát. (lásd: Gyurta Dani)
"A pénzrõl szólt ez az egész."
Lehet hogy neki igen, és más sportolóknak, sportesemények szervezõinek arról szól, de a nemzeteknek nem. És ha ezt egy sportoló nem tudja, az, (hogy mondjam hogy ne sértsem meg) - nem az eszérõl híres... Az élsportot azért támogatják általában, mert dicsõséget szerez egy sikeres sportoló az azt indító országnak, és büszke lesz rá a nép. De ha azt kapja viszont hogy szembeköpi õket, akkor sajnos ez lesz belõle. Akció reakció.
Tudom a csõcselék érzelmei könnyen manipulálhatóak, de ez nem menti fel õket.
Azt hogy unfair (és ez igen relatív) egyesek szerint, netán "pénzéhes", azt igen érdekes felhozni ellenérvnek, mert teljesen lényegtelen. Tud evezni? TUD. Hozza az aranyakat? Hozza. Ennyi csupán. A többi lényegtelen. Hogy ki mit gondol róla, az magánügy. Az eredményhirdetõ táblán nem írják a neve mellé az olimpián, hogy elsõ helyezett, na de õ "pénzéhes"... :DDD Vicc.
Nekem is unszimpi a nõ, mert buta szegény, minta föld. DE amire használják, arra tökéletes. Ki vagyok én, hogy megítéljem?!
Miért jelentse be akkor amikor még esetleg a szerbek se jelezték, hogy befogadják? Kapta volna a hideget-meleget, hogy õ el akar innen menni és simán lehet, hogy 2 szék közé esik ahogy meg is történt, most ezért akar inkább visszajönni.
"A pénzrõl szólt ez az egész."
Pontosan! Az élsport errõl szól, régóta. Jó vagy nem jó de ez tény.
Olvasd el.
"Elõbb-utóbb értesítette volna õ a magyar szövetséget is hiszen nem lehet csak úgy átmenni máshova, nem véletlen kért érte a magyar szövetség annyi pénzt amennyit a szerbek nem tudtak vagy akartak fizetni."
De miért elõbb-utóbb? Miért nem lehetett volna ezt elõször a szövetséggel megbeszélni? Nem volt elég jó dolgait, nem hordozta az ország a tenyerén? Ha elõször a magyar szövetséggel ül le megbeszélni, lehet hogy nem is kérnek semmilyen lelépési díjat. Arról nem is beszélve, hogy amikor bejelentette hogy lelép, a klubját papíron azért még nem hagyta ott, mert járt onnan ha hatszázezer...
A pénzrõl szólt ez az egész.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elõbb-utóbb értesítette volna õ a magyar szövetséget is hiszen nem lehet csak úgy átmenni máshova, nem véletlen kért érte a magyar szövetség annyi pénzt amennyit a szerbek nem tudtak vagy akartak fizetni.
"összeveszett két kiváló edzõvel"
Jajj, az ilyen pörlekedésekbe ne menjünk bele mert úgyse tudod kinek van igaza, kajakosoknál mások is összevesztek már az edzõkkel, de volt ilyen ügy mindegyik sportágunkban.
Ja meg volt egy presszója amit el akart adni.
sötét barom, koreaiak ellen semmi esélyed nem lenne :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Huzzon a faszba Szerbiaba. Penz ehes picsa.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
#108382 Igen <#wave>#wave><#crazya>#crazya>
★★★★★
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
tudunkk, csak fogjunk össze 67 millióan
adjunk fel hirdetéseket mindenhol-szerte, hogy embereket toborzunk összefogásra és világmegváltoztatásra
arra számítok, hogy 67 millió ember ha összefog, meg tudja változtatni a világot.
tök joas artz vagyok
de persze csak ha aranyeret nyer nekünk kajakra
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."