127612
  • Sir Quno Jedi
    Hé, de magadon, különben nem hiteles! :D
  • Kata
    A hitelkártya máshol is elfér, ahhoz se zseb, se retikül nem kell. :P
  • Dzsini
    egy hitelkártya belefér, és az mindenre elég :)
  • videobaby
    nekem van olyanom, majd lefényképezem.
  • Kata
    Mutass olyan miniszoknyát és miniruhát amin van zseb, de olyan amibe tenni is tudsz valamit.
  • videobaby
    dehogy nincs.
  • Kata
    RETIKÜL! (amúgy is: szoknyán, miniruhán nincs zseb)
  • byzhouse
    ugyanilyen bornyitót hagytam el 1 hete. :(
  • videobaby
    mindent bedobálok a táskámba. azért van, ott legyen, ne a zsebemet húzza le. amikor a biztonságiak megnézték a táskám, az is annyi volt, hogy a pasas belenézett, ijedten azt mondta, hogy "tipikus, van ebben minden". aztán mehettem is. én mégis megtalálom ami kell.
    kulcstartómon vanbőven kulcs, de nem a súlya miatt annyi, hanem mert annyi kell használatra. lehetne könnyebb.

• QuippeR
    nem, abban sem hiszek. ha mindenkiről azt feltételezem, hogy idióta és/vagy direkt belém fog jönni, azzal csak lassítom a forgalmat (és mellesleg gyomorfekélyt okozok magamnak).
  • Sir Quno Jedi
    Én Budán születtem, engem akkor már nem is sajnálsz?!?!?!
  • Sir Quno Jedi
    Szal. a defenzív vezetésben sem hiszel? Pedig arról tankönyv is van.
  • immovable
    Én is sajnálom őket.
  • QuippeR
    amit te írsz, az nem az óvatos kategória, hanem paranoia.
  • tigeroo
    én azért szeretem a telet/őszt, kabátzsebbe tudom rakni a pénztárcámat

SQJ: van egy oldaltáskám, de abba csak nagyritkán rakom a dolgaimat, zsebben szeretem hordani. nagy a pénztárcám, nagy a kulcstartóm, mindig érzem őket én akkor vagyok nyugodt

szal ha megyünk strandra parkolás után slusszkulcs meg minden bele a kis műanyagba, és otthagyom a táskámban végig nem nyúlok én hozzá

a keleti főcsatornára járunk inkább fürödni (ott amúgy sem valami törvényes hopszika), de oda a kutya sem jár, több a stég mint ahány fiatal fürdőző

• Sir Quno Jedi
    Amit most írtál az erős paradoxon kedves barátom. :D Vagy színhülye vagy, vagy óvatos, középút nincs, az nem ér semmit. Akkor nem lehetsz felszabadutlan hülye sem, de könnyen előfordulhat, hogy ugyanúgy ki fognak fosztani, mint azon felszabadult hülyéket, pedig azok legalább élvezték addig a tudatlanságot... :DDDD

Tudod, van aki hazaér, kiszáll a kocsiból, jár a motor, odamegy a kukához, ami furamód a kapuja elé van tolva (nem ő tolta oda, hanem valaki "idegen", "véletlenül", pedig véletlenek, mint tudjuk nincsenek) és nekiáll elhúzni onnan szorgosan... Hmmmm... Aztán a rendőrségen veri a nyálát, hogy milyen szar a közbiztonság... Brühühühüh. Lófaszt! Ő volt egy címeres vadbarom.
  • tigeroo
    bocsi azthittem címnek rakja be de a többi kérdés miatt eltolódott.a leírás végén lévő "kezdjük a pénztárcával... a pénztárca helye:" a legelső opciók kérdése
  • SötétBarom
    Zakózseb nincs a válaszok között, pedig a belső zsebei a kedvenceim.

Amúgy meg őszintén szánom azt, aki pesten szocializálódott.. Az életetek egy kibaszott stressz, hogy mikor rámol ki valaki..
  • Molnibalage
    Marha, aki a hátán hordja...
  • Molnibalage
    Zseb-kérdés
    --- bal zsebembe
    --- jobb zsebembe
    --- bal farzsebembe
    --- jobb farzsebembe

Ez mi a francot akar jelenti. Mi van a zsebekkel..?

Telefon a táskámban van az esetek túnyomó részében kivévem, amikro bringázok és arról szól a zene.

Kulcs szintén táskában.

Kulccsomó egy nem túl nagy és nem túl kicsi, van rajta 9 db kulcs.
  • Sir Quno Jedi
    És akkor nem is nyúlsz hozzá végig, míg ott vagytok? Mert ha bármit kiveszel, vagy beteszel, akkor kiszúrják, Figyelőembereik vannak mindenhol. Kifigyelik ki mit tett a kocsiba, mit rakott le a türire, hol költekezett és miből stb. aztán leadják a drótot és aratás/kasza van.

Még a piti zsebtolvajok sem járnak egyedül, nemhogy az efféle szervezett parti szarkák.
  • Zoli007
    Sokáig zsebben hordtam mindent, aztán lett egy okostelóm, meghízott a kulcstartóm /amiből ráadásul kettős is van/ szóval megbarátkoztam egy válltáskával, azóta abban van minden, legalábbis nyáron. Kulcscsomót úgy szeretem, ha kicsi, de sajnos nincs rá lehetőség.
  • QuippeR
    őket se irigylem. szeretek egészséges gondolkodású ember lenni, akinek van veszélyérzete, de nem éli az életét a félelmeinek börtönébe zárva.
  • Sir Quno Jedi
    Most ilyet hordok, nagyon durva worldwide garancia van rá és sok rekesz, cipzárral zárható zseb, miegymás van benne.

• tigeroo
    én strandoláshoz egy régi naptejes flakont vágtam ki, + kitömve hogy ne zörögjön ha esetleg megmozdítják
    abba rakom a dolgaim sztem rohadtul nem vinné el senki
  • Sir Quno Jedi
    És azokat nem irigyled, akik a tóparton/akvaparkban lebasszák a kocsikulcsot, a pénztárcát stb. a törölközőre, ráterítenek valamit "álcázásnak" (elmebeteg) és bambán mosolyogva csoportosan elvonulnak pár órát pancsizni. Visszatértükkor persze se cucc, se énz, se iratok, se kocsi és még ők vannak felháborodva. Múltkor rádióban azon vitatkoztak, hogyan lehetne feljelenteni és jó sok pénzre beperelni a park üzemeltetőjét azért, mert tőlük ezen módon ellopták a kocsijukat (is). Beszabehu milyen vérgeci faszlámák vannak...
  • tigeroo
    teló balba, pénztárca + kb egy ilyen bornyitón kulcstartó.
  • Sir Quno Jedi
    Volt hasonlóm, persze divatosabb.
  • immovable
    Egy felszabadult boldog ember. :D
  • Dzsini
    Az autóstáskáról nekem a klasszikus jut eszembe:
  • QuippeR
    nem irigyellek.
  • Sir Quno Jedi
    NEM hátizsákról beszéltem és aki a hátul hordja a táskáját, amiben a fontos értékei és a papírjai vannak, AZ is nemnóóómális. Mint a nők, akik a retiküljüket hátracsapják a hónuk alatt és kb. bele is hányhatsz, azt sem fogja észerevenni, merthogy a hátán nincs szeme.

Én perpé is Samsonite autós táskát hordok MIDENHOVA, vállon átvetve, elöl tartva, látóteremben, rajta kezem és fogom is/védem is, figyelem a többi embert. HA valaki túl közel akar jönni, vagy látom, hogy nekem jöhet stb., akkor már térek is ki (arrébb is megyek, vagy irányt váltok) és jobban vigyázok/figyelek (kezemmel erősen tartom a cuccot, magamhoz szorítva), felkészülök a várható támadásra, meg arra, hogy többen lesznek, el akarják vonni a figyelmemet, így körös-körül mindenki gyanússá válik, nagyon oda kell figyelni. Az is fontos, hogy az ember ne tűnjön soha könnyű célpontnak, sőt nem árt ha inkább fenyegető és gyanakvó a fellépésed/viselkedésed.
  • immovable
    Üres. Kocsiban minden, melóban zárt fiókban, asztalon, max kocsi kulcs van a zsebemben. (kicsi, bicskás kulcs)
  • Dzsini
    Mondjuk egy táska alját se tart tovább 3 másodpercnél felmetszeni egy pengével és kiüríteni, ha valakinek a hátán lóg és látványosan nem figyel oda.

Nem csak helyspórolásból ajánlott közlekedési eszközön a hátizsákot kézben, lábnál hordani.
  • Sir Quno Jedi
    Idióták tárolnak dolgokat gyakorta zsebben (pláne forgalomban). Mindent zárt táskában kell tárolni, megfelelően rendszerezve. Ellenkező esetben szebtolvajparadicsomnak minősülünk és magunkra vethetünk.
  • Dzsini
    üres, üres, üres, mind táska (kivéve a telefon, ha arról hallgatok valamit, akkor ahol nem zavar), kicsi
  • Szavazó roBOT

Következő kérdés: Zseb-kérdés
    pénztárca-kulcscsomó-telefon, kilépsz otthonról, ugye ezek általában mindig nálunk vannak és nem szívesen tesszük el táskába stb. helyekre általában.

melyiket hova rakod?

kezdjük a pénztárcával... a pénztárca helye:

Zseb-kérdés
         --- bal zsebembe
         --- jobb zsebembe
         --- bal farzsebembe
         --- jobb farzsebembe

A telefon a
         --- bal zsebembe
         --- jobb zsebembe
         --- bal farzsebembe
         --- jobb farzsebembe

A kulcsok a
         --- bal zsebembe
         --- jobb zsebembe
         --- bal farzsebembe
         --- jobb farzsebembe

Zsebben hordod ezeket vagy táskába rakod? (ha a fentiek nem igazak)
         --- Igen, ezeket táskába rakom (vagy kabátzseb ha úgy öltözöm)
         --- Ezek közül nem mindet, de elrakom táskába a ...-t (kifejtem)

Kulcscsomó: kicsi vagy nagy?
         --- kicsi, ne foglaljon sok helyet
         --- nagy, jó ha érzem a zsebemben a súlyát

Előző kérdés: Melyik irányba kell állnia a wc papírnak?
    Kifelé, vagy a fal felé?

// | 55.7% | ######____ | 44 | Kifelé
    // | 29.1% | ###_______ | 23 | Stílusosan: lesz_rom
    // | 15.2% | ##________ | 12 | Fal felé
    // | 0.0% | __________ | 0 | Üres szavazás

• Fbn Lx
    meghúzod és leesik
  • clio1616v
    Így kell állnia:

• kamionosjoe
    i don't know