A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy a magas adók + komoly közellátás rendszer is tud jól mûködni. Ugyanígy az alacsony adók + minimális közellátás rendszer is, és a kettõ közötti hosszú átmenetbõl mindenre találni példát.
... és persze mindegyiket lehet rosszul is csinálni és lehet rosszul is keverni (alacsony adók + komoly közellátás például egyenes út a csõdbe, lásd Görögország)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A BKV most is veszteséges. Még több "ingyen"/"szok olcó" utas = még nagyobb veszteségek. Az államnak/önkorminak kompenzálnia kell = még több adóforintot temetnek bele ebbe a rakás szarba. Ki fizeti ezt? Pl. Én (és nem a rászorulók), aki semmilyen körülmények között SEM utazom BKV-val, ha ez lehetséges. SZal. engem szívatnak és más(tehát ez esetben pl. az enyém) faszával verik megint a csalánt, mert mások "rászorulnak"? Big NO-NO! Noway... Lópikulát!
A kérdést inkább úgy kéne feltenni: SZERETNE-E Ön lényegesen magasabb helyi/központi ADÓkat fizetni, hogy mások, akik persze ezt SEM fizetik, olcsóbban/ingyen utazhassanak/csencselhessenek/visszaélhessenek vele?! Ez így egy korrekt és tiszta kérdés. Tegyük fel így! Jaaa, hogy ezt így nem lehet, mert túl magas lenne az igazságtartalma?!?! Ojvé!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amcsiban is mindenki megdögölhet sántitáunban, még a rendõrség sem megy ki oda, nemhogy a mentõk, vagy a tömegközlekedés. Szép új világ vanik, na! Szeressétek, megkaptátok amit akartatok!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
papíron minimálbérbõl él, közben vállalkozó és nettó 300at keres
papíron a mamájánál él egy kis nyugdíjból, valóságan a szülei együtt 400-at keresnek és pénzelik mint állat
etc etc
szar az egész szociális rendszer ahogy van...így még több csalás lenne
ergó nem
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem is tudom hány év telt már el, hogy tömegközlekedéssel utaztam - talán az volt a legutóbbi 5-6 évvel ezelõtt, amikor Szolnoknál a 4-es fõúton jöttem haza Ausztriába és a vezérmûszíj elszakadt, így az autót bevontattuk a szerelõsráccal a ceglédi szervizbe, onnét autóval hazavittek és utána vonattal mentem érte rá 2 napra, amikor elkészültek vele
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://www.tenke.hu
★★★★★
★★★★★
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"The trees move. Do you not see it?"
mással buzis
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az a sztori kb a tinédzseréveim végén történt 😄D
tán tõled rémlik valami ilyen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nyugi, nálunk is a magad uram, ha szolgád nincs mûködik.
egyébként meg természetesen mindent meg kell csinálni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha szülõknél vagyok max kutyaszart lapátolom össze az udvaron vagy fõzök
All hail the double x!
vagy felbasz és elfojtott agresszív feszültség lesz bennem vagy egyáltalán nem élem át, mert semmi feszültség nincs bennem mert pl edzéssel levezettem
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.