A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombi apokalipszis ==>> Van háziállatod?
Narxis
Velem nem történne ilyen, én felkészült vagyok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

mi van, ha leszbikussá válnak és megölnek álmodban
Elmegyek majd a titkos föladalatti bunkerembe ahol 100 évre elegendö kaja és viz van.
Csak szép nöket fogadok be a bunkerbe. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

zsoltioregon
Meg ilyen veszélyes zombis, anarchiás idõkben a leghasznosabb dolog a türelem és a kivárás.
Valami pöcegödörbõl nyíló földalatti bunkerben ki kell várni, amíg mindennek vége. (zombiinvázió, vírus, atomháború, megszorító intézkedések stb)<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

broman191
Érdekel filmekben/játékokban hogyha próbálják (ál)realisztikusan komolyan venni a témát, már amennyire lehet...hogyha megfelelõ a kivitelezés akkor tudok azonosulni a témával, a valóságban nem vágyom rá, mivel -->

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Broafka
miért? Veér István egy fõbelövés után semlegesítõdik, ha meg Veérné nem enged be, akkor õ se nagyon érdekel. Mondom, first of all, autó, aztán irány fegyvert szerezni, aztán jöhet a tökéletes bunker megtalálása. Sima ügy 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tigeroo
trolled😊

én inkább azon akadok fennt, hogy még mindig fennakadtok a hálóján😄
star track?
clio1616v
A vámpíros, zombis, startrack-es filmeket általában nem vagyok hajlandó megnézni.

egész egyszerûen annyira bugyuta már az elképzelés is, hogy nem tudom mit lehet benne kedvelni

nemrég az auchanban láttam valami monster lady babát kislányoknak, biztos hatalmas élmény lehet játszani egy csontsovány zombie barbieval... el tudom képzelni milyen élményeket, értékrendet és vilégképet alakít ki a gyerekekben, ha kiskoruktól fogva ilyenekkel játszanak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Calver
a terv szép és kedves dolog, csak ha Veér István az bejárati ajtó elõtt "kattant be", és Veér Istvánné igazi pofátlan gyorskaja módjára kizárta, akkor kb a lépcsõház elsõ emeletéig tartott a terved <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
én is szeretem az iróniát. Nem véletlen forever alone 😊
nekem nem sok nõvel volt (még) dolgom sajnos, de több magabiztosságot kéne magad iránt táplálni 😊

Dzsini
Smith? a neve (a kérdõjel is része a vezetéknevének 😊 ) és igen, ezek a tanulmányok megjelentek tudományos folyóiratokban, hiszen a szimuláció elvi felépítése teljesen használható más célra is - immunológiában, oltási stratégiák kialakításában, fertõzések követésében, stb.
Az, hogy õ a modellekhez a popkultúrából vette a próbaértékeket, az már egyéni választás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szeretem a zombis dolgokat. Könyveket, filmeket, játékokat, sorozatokat. A baráti társaságomból többen is kedveljük a zombis témát és sokszor beszélgetünk, arról hogy milyen lenne és miket tennénk, mik lennének az elsõ lépéseink. Persze ha valóban megtörténne, akkor valószínûleg mindannyian egy sarokban összebújva zokognánk 😄
zsoltioregon
Jah és ez a Smith vajon pénzt is kapott a tanulmányokért? (Mint a Gömben, Dastin Hoffman, aki az idegenekkel való találkozásról írt tanulmányt)

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
nem vagyok hülye a matematikához, sõt mivel angol tudásom foghíjas lehet csak a modelleket értem meg 😄

Lacee86
Max. vígjátékban. 😊 Nem igazán tudom komolyan venni ezt a témát.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dzsini
Többféle zombival is számol a tanulmányokban, a klasszikus Romero-féle lassúzombival kezdve. A karanténozást például használhatatlan védekezésnek tartja, a legtöbb esélyt a kemény offenzíva hozhatja ellenük.

A többit olvasd el, a komolyabb matematikai képleteket kikerülve nagyjából értelmezhetõ átlag halandók számára is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hm... de akkor az élet meg fogja mutatni, hogy ez mégsem jó taktika, és azért is valamelyik elõre elképzelt poció fog teljesülni
picsába, nem tudom
ja hát akkor így sem fog történni a valóságban, mert most képzeltem el, hogy lehet, hogy így lesz
és sosem történik úgy, ahogy elképzeled
akkor elképzelek mindent, amirõl nem szeretném, hogy megtörténjen
ez egy jó taktika
az élet szereti az iróniát!
szóval ez nem fog bejönni, a zombihentelés viszont igen, hogy megmutassa a sors, mennyire nem kiszámítható
Broafka
forever alone 😄
az mondjuk nagyobb eséllyel megtörténhet az életedben, az a bizonyos fantázia, mint zombikat mészárolni 😊

[HUN]FaTaL
Abszolút hidegen hagy az egész.

http://goo.gl/gd6Zi5

zsoltioregon
Ez csak a terjedési mintát adja meg? (levegõben, csepp, harapással stb)
De hogy milyen egy zombi ((kurva gyors és mindet megöl (a másik zombit is), vagy lassú, csoszogó szar) azt tárgyalják-é ezek a mûvek?

videobaby
azt úgy meginni nem lenne jó. forralva, lehûtve, szûrve. különben esõvíztõl halnál meg mielõtt bezombulnál. amilyen tisztaságú víz esik csoda, hogy még arról nem találtak ki zombis filmet, hogy víztõl lesznek azok. vagy van már olyan is? 😄

tigeroo
mostis ezmegy, mi azért élünk ilyen életszínvonalon mert vannak nálunk szarabbul élõk ha belegondolsz
egyébként valószínûleg az emberek csoportokat alkotnának, összefognának és úgy védekeznének.
Eközben ezek a csoportok egymást is gyilkolnák a megmaradt élelemért, gyógyszerért és fegyverért, valamint a csoportok által birtokolt nõkért, akikért csoporton belül is menne egymás leölése. én így képzelem el az emberi természetbõl kiindulva ezt az eseményt
az emberek adott esetben nagyobb fenyegetést jelentenének egymásranézve, mint a lassan mozgó, fegyvertelen zombik
HTS s3rg1nh00
legalább egyszer még jól berúgnánk,mielõtt úgyis mindenkibõl zombi lesz.
szerintem 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tigeroo
esõvizet lehet gyûjteni
jazzy
Zombik rohangálnak szabadon mindenfele és bele vannak dögölve a vízbe! 😞 Mondjuk akkor inni se tudunk, meh
bujcsik555
Fürdeni? Ember, vízrajzilag elég jó az ország fekvése, nem nehéz vizet találni, van pár folyónk, csatornánk, tavunk.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

chhaya
Nem nagyon izgat a téma... De ha elõfordulna ilyen, akkor az elsõk között alakulnék zombivá körülbelül, nincsenek illúzióim az életbenmaradási esélyeimmel kapcsolatban.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

hányszor elképzeltem már, hogyan kúrnék meg bizonyos nõket, mégsem teszem a valóságban
sajnos a két dolog nem ugyanaz : (
jazzy
Hát mondjuk engem lehet elõbb zavarna, hogy nem tudok fürdeni, mint az, hogy nincs zene és sör.
bujcsik555
Bár ha belegondolok most is ezt teszem, csak nem az úgyismeghalunk okot hozom fel. Hm.... Ezek szerint egy ilyen esemény nem sokban zavarná meg az életem. Bár amint nem lenne áram szenvednék, súlyos zenefüggõségem van. Na meg egy idõ után a sör is hiányozna. Más nem jut eszembe ami NAGYON zavarna.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

videobaby
van olyan ami bejött, de igazából hülyeségnek tartom. persze, ez sem kevésbé értelmetlen, mint lelkesen drukkolni a világbékének (ami megint csak nem létezik).
nem igazán tudok azonosulni a dologgal, bár 1-2 film tetszett. vígjáték és egyéb kategóriában is.

bujcsik555
Van olyan mû ami bejön, de általában hidegen hagynak a zombis dolgok.

Nem igazán. De ha bekövetkezne valami hasonló, valószínû egészséges fiatal lányok után kutatnék, majd rábeszélném õket hogy egy kis szex nem árthat mielõtt úgyis mind meghalunk.

Dzsini
Robert J. Smith? alkalmazott matematikus a zombi-kór terjedésével (is) foglalkozik, és komoly matematikai apparátussal tanulmányokat is írt a témában - milyen esélye van egy filmes / könyves stílusú kitörésnek, különféle fertõzési módok terjedési hatékonyságát, ilyesmiket vizsgál. Ugyanazokat a módszereket alkalmazza, amivel egy valódi vírus vagy betegség terjedését is ki lehet számítani.

zsoltioregon
Pont nem rég szúrta meg az ínyemet egy fogpiszkáló, amit rokon benne hagyott a töltött dagadóban.
Hõs vagyok!

zsoltioregon
"...zombiirtás helyett halk zokogás..."
Na ezen jót kacagtam.

amúgy a zombie téma lerágott csont szerintem.
Maga az elméletek mind baromságok. 1-2 van, ami "hitelesebb" a többinél, de abban is vannak elvi hibák.
Pl.: 28 nappal késõbb-ben a zombik gyorsak, veszedelmesek és dühösek, de egymást nem bántják.
Könyörgöm csak a gyermekrajzfilm egész estés G.I.Joe-ban volt kitalálva, hogy a spóráktól mutáns zombivá tett emberek egymást is elpusztítják?
Építeni kell egy pánikszobát azt jónapot.

stalker világ inkább tetszetõs
tigeroo
nem nagyobb hülyeség mint pl. focicsapatnak szurkolni, ha valakit ez köt le,...?<#nemtudom>
tigeroo
érdekel, igen 😊

persze
ressy14
Faszság, rajongjon érte az, akinek nincs jobb dolga, mint ilyen hülyeségekrõl fantáziálni. Beteg dolognak tartom.

Dum spiro, spero.

Narxis
Érdekel, könyvekben/filmekben/játékokban nagyon kedves téma számomra.

Igen, szívesen lennék én is hõs egy ilyen zombijárvány idejében (vagy legalábbis csapkodnék zombikat stresszoldásként).

Én lennék a csendes hõs, csatlakozom egy csoporthoz és csak amikor jön a zombi horda akkor villantom meg harci képességeim, lekaszabolok vagy 10-15 zombit és aztán úgy teszek mintha semmi sem történt volna. Mindig lenne egy fogpiszkáló a számban persze lereszelném mindkét végét, hogy ne szúrjon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zickler
Érdekel, könyvekben/filmekben/játékokban nagyon kedves téma számomra.

Igen, de realisztikusabbak az elvárásaim.

Ha egy ilyen megtörténne, én az elsõ 2 napot zokogással tölteném a sarokban, aztán meg öngyilkos lennék, az biztos.

Battletag: Muhee#2716

SötétBarom
Érdekel, könyvekben/filmekben/játékokban nagyon kedves téma számomra. /én nyitottam a zombis topikt 😄D

Igen, de realisztikusabbak az elvárásaim

Hajó, tengerpart, pecabot. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Broafka
az elején amúgy valszeg én is összeroppanva üldögélnék az asztal alatt, de a túlélés és az életbenmaradás érzése az emberben nagy úr. De ha nem tisztul ki az ember feje, és nem kezd el valamit kitervelni akkor könnyen eledel lehet. Amúgy mint a nat geon szokott menni ilyen mûsor, nevetséges emberek, de van egy pár jó ötletük 😊