A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Csak szép nöket fogadok be a bunkerbe. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Valami pöcegödörbõl nyíló földalatti bunkerben ki kell várni, amíg mindennek vége. (zombiinvázió, vírus, atomháború, megszorító intézkedések stb)<#idiota>#idiota>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egész egyszerûen annyira bugyuta már az elképzelés is, hogy nem tudom mit lehet benne kedvelni
nemrég az auchanban láttam valami monster lady babát kislányoknak, biztos hatalmas élmény lehet játszani egy csontsovány zombie barbieval... el tudom képzelni milyen élményeket, értékrendet és vilégképet alakít ki a gyerekekben, ha kiskoruktól fogva ilyenekkel játszanak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"The trees move. Do you not see it?"
nekem nem sok nõvel volt (még) dolgom sajnos, de több magabiztosságot kéne magad iránt táplálni 😊
Az, hogy õ a modellekhez a popkultúrából vette a próbaértékeket, az már egyéni választás.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A többit olvasd el, a komolyabb matematikai képleteket kikerülve nagyjából értelmezhetõ átlag halandók számára is 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
picsába, nem tudom
és sosem történik úgy, ahogy elképzeled
akkor elképzelek mindent, amirõl nem szeretném, hogy megtörténjen
ez egy jó taktika
szóval ez nem fog bejönni, a zombihentelés viszont igen, hogy megmutassa a sors, mennyire nem kiszámítható
az mondjuk nagyobb eséllyel megtörténhet az életedben, az a bizonyos fantázia, mint zombikat mészárolni 😊
De hogy milyen egy zombi ((kurva gyors és mindet megöl (a másik zombit is), vagy lassú, csoszogó szar) azt tárgyalják-é ezek a mûvek?
Eközben ezek a csoportok egymást is gyilkolnák a megmaradt élelemért, gyógyszerért és fegyverért, valamint a csoportok által birtokolt nõkért, akikért csoporton belül is menne egymás leölése. én így képzelem el az emberi természetbõl kiindulva ezt az eseményt
az emberek adott esetben nagyobb fenyegetést jelentenének egymásranézve, mint a lassan mozgó, fegyvertelen zombik
szerintem 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
sajnos a két dolog nem ugyanaz : (
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nem igazán tudok azonosulni a dologgal, bár 1-2 film tetszett. vígjáték és egyéb kategóriában is.
Nem igazán. De ha bekövetkezne valami hasonló, valószínû egészséges fiatal lányok után kutatnék, majd rábeszélném õket hogy egy kis szex nem árthat mielõtt úgyis mind meghalunk.
Hõs vagyok!
Na ezen jót kacagtam.
amúgy a zombie téma lerágott csont szerintem.
Maga az elméletek mind baromságok. 1-2 van, ami "hitelesebb" a többinél, de abban is vannak elvi hibák.
Pl.: 28 nappal késõbb-ben a zombik gyorsak, veszedelmesek és dühösek, de egymást nem bántják.
Könyörgöm csak a gyermekrajzfilm egész estés G.I.Joe-ban volt kitalálva, hogy a spóráktól mutáns zombivá tett emberek egymást is elpusztítják?
Építeni kell egy pánikszobát azt jónapot.
Dum spiro, spero.
Igen, szívesen lennék én is hõs egy ilyen zombijárvány idejében (vagy legalábbis csapkodnék zombikat stresszoldásként).
Én lennék a csendes hõs, csatlakozom egy csoporthoz és csak amikor jön a zombi horda akkor villantom meg harci képességeim, lekaszabolok vagy 10-15 zombit és aztán úgy teszek mintha semmi sem történt volna. Mindig lenne egy fogpiszkáló a számban persze lereszelném mindkét végét, hogy ne szúrjon.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Igen, de realisztikusabbak az elvárásaim.
Ha egy ilyen megtörténne, én az elsõ 2 napot zokogással tölteném a sarokban, aztán meg öngyilkos lennék, az biztos.
Battletag: Muhee#2716
Igen, de realisztikusabbak az elvárásaim
Hajó, tengerpart, pecabot. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ