127612
-
Kb. 5 sec. Engem kb. félévente egyszer hív ilyen, viszont több fontos hívás is volt már ismeretlen számon munka vagy más kapcsán is. -
Fbn Lx #113550 "A hívást nem te fizeted, akkor miért ne vennéd fel...? Sosem értettem azokat, akik nem vesznek fel egy hívást. "
mert 10 ismeretlen sázmos hívásomból 10 valamilyen biztosítócégtől vagy telemarketinges lófasztól jön, és kellemetlen folyton lerázni. -
Fbn Lx #113549 nem emlékszem, hogy láttam e
akár láthattam is -
A medencecsonttól a nyakig majdnem kettévágta az öreget. -
Igen, de különösebben nem hatott meg.. Amit közelről láttam az múmia volt, amit meg nem annyira közelről, az meg pont miért hatna meg.. -
Freeda Krueger #113546 Láttam sajnos...
Egy bulin tánc közben esett össze szemünk láttára
Fel is zaklaltott... -
Fejtsd ki, mit jelent az, hogy "szépen kettévágta". -
kamionosjoe #113544 Nem láttam még, mondjuk nem hiányzik. -
Igen, egy HÉV baleset áldozatát. Elég szépen kettévágta a HÉV a mellkasnál szegény öreget. -
Láttam, sőt le is kellett mosdatni. Tök idegen faszi volt. Egy nyarat lehúztam kórházban segédápolóként. (ezt is ki akartam próbálni)
Mikor cipeli az ember még hörögni is tudnak, mint aki él. :)
Nem zaklatott fel. Semmi extra nincs benne. Persze nem szétszakadt, torz hulla volt/voltak. -
Nem akartam bonyolítani a szavazást, de azért sokban függ a hatás attól hogy, kit látott vki, hány évesen, milyen körülmények közt stb.
Pl. ha vki a nagymamáját látja a koporsóban a temetésen, jó eséllyel legalább olyan hatással van rá, mint ha egy idegent látna vhol véresen az utcán. Nem beszélve arról, h ha vkinek kisgyerekként van ilyen "élménye", az lehet, h egész életében mély nyomot hagy benne. -
Szavazó roBOT #113540
Következő kérdés: Láttál már halottat?
Azt hinnénk, hogy a sok videojáték és horrorfilm ingerszegénnyé tesz bennünket, láttunk már sok véres jelenetet és hullát a képernyőn. Na de mi a helyzet a valóságban?
Láttál már halottat?
--- Igen, láttam már.
--- Még nem.
Ha láttál, mennyire zaklatott fel?
--- Felzaklatott.
--- Nem hatott meg a látvány, közömbös.
--- Üres szavazás
Előző kérdés: Felveszed az ismeretlen telefonszámot?
Ha valaki rejtett számról hív, felveszed a telefont?
// | 42.5% | ####______ | 34 | Mikor hogy
// | 37.5% | ####______ | 30 | Igen
// | 20.0% | ##________ | 16 | Nem
// | 0.0% | __________ | 0 | Üres szavazás
-
Nem. -
Pedig nem szélsőséges. Bármilyen fontos hívás jöhet ismeretlen vagy nem jelzett számról is. A hívást nem te fizeted, akkor miért ne vennéd fel...? Sosem értettem azokat, akik nem vesznek fel egy hívást. Ez kb. olyan tahóság, mintha az utcán odamenne egy vadidegen és "elnézést" kérés és kérdés előtt elhajtod a búsba, pedig azt sem tudod, hogy mit akar.
A céges asztali telefon a számítógépes telefonközpont miatt sajnos ismeretlen számként jelenik meg mobilon. Sajnos előfordult, hogy nem vették fel nekem, azt telefonálhattam a saját mobilról saját költségre...
(Engem pont tegnap állított meg tekerés közben egy nő és csak azt kérdezte, hogy nem vesztettem el -e ott valamit, mert talált valamit. Mondom nem, oszt mentem tovább.) -
inkább az lenne a kérdés, miért trollkodsz itt állandóan? -
clio1616v #113536 inkább az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet felvenni egy telefonszámot? -
rejtett szám az, amikor a hívó fél nem engedi láttatni a számot. ismeretlen szám az, amikor neked kijelzi a számot, vagy kiírja, hogy ismeretlen (nincs benne a telókönyvedben). -
Mi a különbség a rejtett meg az ismeretlen közt? -
Dean Winchester #113533 a rejtett és ismeretlent is felveszem. mégpedig az indok a következő. mi van akkor ha netán valahol bajba kerülsz, kölcsönkérsz egy telefont de a tulaj mondjuk nem szeretné hogy akit hívsz lássa a számot ezért rejti. felhívod az ismerőst és nem veszi fel pedig szükséges lenne a segítségre, az miyen gáz lehet már ha ilyennel szembesülsz ? JÓ eléggé szélsőséges példát hoztam fel de én pont az ilyenért is veszem fel.
No meg régen se lehetett egymás számát látni......
-
Ha hívást várok, akkor mindenképp, amúgy hangulatfüggő. -
sőt, a telefont akkor is felveszed, ha csak meg akarod nézni, hogy ki hív, legfeljebb nem fogadod a hívást -
Mindig.
Hivatali, telefonközpontos számok mindig titkosak. Pl. NAV, Vízügy, Police stb. -
ismeretlen és rejtett számú hívásnál is felveszem, ha épp nem vagyok túl elfoglalt. legfeljebb gyorsan véget is vetek a csevegésnek és elköszönök. -
Fbn Lx #113528 nem a telefontszámot veszem fel ha ismeretlen hív, maximum a telefont -
Blum #113527 Nem,soha.
Tobbnyire valami szolgaltato vagy reklam cegek keresnek igy. Ha ismeros keres rejtett szamon akkor meg allitsa at. -
Pussy is jó lesz. :D -
elnézést kérek pontatlan volt a szavazás igazatok van. a leírás akkor ne kavarjon be, most az ismeretlen számról van szó, és akkor majd lesz egy rejtett számos kérdés is ha úgy megfelel
kap 1 puszit mindenki -
Igen, de úgyse hív soha senki "telefonon", szal nem nagyon releváns :D -
kamionosjoe #113523 Ez tévedés, mert nem egyenlő.
Van a rejtett, annak nem látod, hogy milyen számról hív.
És van az ismeretlen, amikor mikor nincs bent a telefonkönyvedben, de látod a számot amiről hív és vissza is tudod hívni.
Szóval a kérdés is hibásan van feltéve. -
De persze a rejtett szám is lehet ismerős, amint felveszed, és kiderül, h anyád az, és érdeklődik, h miért van telehányva a nappali. :D :D -
Ismeretlen szám=rejtett szám + olyan kijelzett szám, amit nem ismersz. Ergo az ismeretlen szám egy nagyobb halmaz, sztem. :) -
hugopareiros #113520 Még ha ismerem az illetőt se mindig veszem fel.
Van 3-4 ember aki bármikor hívhat, a többieknél kedvfüggő, hogy mikor veszem fel (18:00 - 08:00 között pl semmilyen körülmények között nem veszem fel nekik se).
Ismeretlen számot csak akkor veszek fel, ha tudom, hogy valaki olyan fog hívni akinek nem tudom a számát és számomra fontos az ügy.
Rejtett számot soha nem veszek fel. -
Kérdés alatt van mindig egy kis magyarázat, az segíthet az eligazodásban.
"Ha valaki rejtett számról hív, felveszed a telefont?" -
Hát, ha elrejtik, akkor nem ismered :)
Én például több millió telefonszámot tudok fejből, csak azt nem, hogy melyik kihez tartozik. -
Evoluti0N #113517 Most, akkor rejtett telefonszámról, vagy ismeretlenről van szó? A kettő nem ugyanaz. -
kamionosjoe #113516 Ha egy számot nem ismerek azt felveszem, rejtettről viszont nem tudnak felhívni, mivel letiltottam. -
Nem. -
IsmereDlen :D Fel. -
Mikor hogy. Pl a telefonszolgáltatóm mindig küld egy sms-t, hogy a számlámmal elmaradásban vagyok. Rögtön utána (úgy kb 5 perc múlva) hív az automata amiben közlik a tartozásomat. Az sms után tudom, hogy ők hívnak amit sajna kénytelen vagyok felvenni mert ameddig nem hallgatom meg azt a szaros automata üzenetet addig szó szerint 2 óránként hívnak. -
Általában nem, csak akkor amikor tudom, hogy valaki ismeretlen számról fog hívni.