127612
  • Cat 02 #2499
    "Amit 4 év alatt nem tanultam meg, nem 1 nap alatt fogom" ergo chatelnek tovább :P
  • VRSDM
    mivel annak már vége :D (mármint a mainak) aki meg érettésgizik majd beszélget róla utána, most készül a másnapra.
  • BiG G
    az érettséginek csúfolt össznepi közröhelynél nem nehezebb népszerűbbnek lenni :)
  • Goruck
    TOP10/3 lassan népszerűbb lesz a téma mint az érettségi :D
  • Goruck
    hát ez fantasztikus -.-

nem kéne annyi sorozatot nézni :D
  • Cat 02 #2494
    OFF: csaj nagyon durva benne. Pl elfogy a palacsinta előtte a sorban és odamegy az utolsó előtti emberhez akinek még jutott és ilyet szól. "Elnézést, rákos vagyok, megkaphatom a palacsintát ?"
  • ba32107
    pontosan. nem kell titkolni, de reklámozni sem.

a homofóboknak: nézzétek meg a Philadelphiát.
  • TommyC
    nem Veled van baja, vagy talán igen?....
  • Goruck
    a rák az egy teljesen más téma, az egy betegség, amit szintén nem reklámozni kell, hanem meggyógyítani és/vagy megelőzni! én még nem hallotam azt h valaki ezzel "vág fel" vagy ettől lesz közszereplő médiasztár.
    Persze aki rákos, azt sem kell kirekeszteni, segíteni kell rajta.

de aki meleg és abból él h a média ezt *nemtalálok megfelelő szót*, szóval h ebből él:D nem kell őket elítélni de nemis kell emiatt előnyben részesíteni!!!!!! mert semmi előnyük sincs!
  • Cat 02 #2490
    Én csak ilyet találtam :D Shadow_THH galériábán turkálni öröm xD
  • Rundstedt17
    tudod a másság tehát ha nem vagy normális az büszkeség..ez a mai értékrend elég fura...
  • Goruck
    épp néztem videókat jótubon és ottis néztem h a "Meleg Büszkeség Napja" miért kell arra büszkének lenni?? teljesen természetellenes dolog a melegség, nem ez a norma és ez egy afféle mutáció, nem kell büszkének lenni rá! nem azt mondom h titkolni kell, de ez mindenki magánügye...

én nem ítélem el őket, enmeg hagyjanak békén
    "Amíg nem ismerek egyet sem, nem."-re szavaztam
  • Szabi84
    na bekerültünk a top 10be
  • dogfish
    hallod, baszki, veled is csak tobben vagyunk...
  • Rundstedt17
    Amerre halad a világ hamarosan kirekesztőnek nyilvánítják a férj és feleség ábrázolást képeken vagy bárhogy..Már hallom az ordító liberálisokat mert rossz érzéseket kellt a homikban...
  • Cat 02 #2484
    Épp most nézem a Kyle xy-t ahol van 1 rákos csaj, aki nem meri senkinek elmondani =)
  • VRSDM
    megvan az egyik homink :)
  • Cat 02 #2482
    Miért lenne menő ? Egyszerűen "el akarják mondani" h azok. Biztos sokáig magukba tartották, mert féltek az olyanoktól mint ti, akik minden új dolgot elutasítanak. Bár ez így elég hülyén hangzott :D
  • Mityu91
    Jah mondjuk a Szetei G*bort én abban a pillanatban küldtem volna el a p*csába!
  • Rundstedt17
    ....
  • PyRex
    te milyen okos gyerek vagy baszki...
  • dogfish
    omfg -.-
  • Rundstedt17
    menő mert ez kell a kormánynak ferde hajlam reklámozása...
  • Goruck
    oké h vannak homokosok, régen is voltak, de azt nemértem miért lett ez akkora divat, miért kell rá büszkének lenni, és mitől menő dolog ez manapság???
    ezt mondjátok meg nekem!!!!
  • Goruck
  • dogfish
    Ismerek is párat, és semmi problémám velük.

sok homofob fasz bzmeg :c
    bezzeg a leszbikusokkal nincs semmi baj, he? sok alszent majom, beszaras...
  • Rundstedt17
    undorító az összez homokos és még a legszomorúbb hogy a kormány is támogatja őket..még büszkességi felvonulás vagy mi...
  • sweech
    abból 3 poénkodik, 1 meg mellé kattintott
  • Rundstedt17
    zavarnak,akárhol,akármikor,akárhányan is vannak.utálom őket a társadalom söpredéke.
  • GyuriX2572
    127-ből 4 buzi.
  • TommyC
    20 vagyok.
    engem rettentően zavarnak.

habár a 4.-re nyomtam ismertem is homo-kat, sőt lakótársam is volt egy, habár titkolta, de leríít róla.elég hisztis volt.
    Engem irritál a feltünési a viszketekségük és megbotránkoztat a viselkedésük.Nem tartom normálisnak azt h valaki buzi legyen és igazából nem is az, hiszen a normális az hetero.
    Lehet h belé van a férfiakba kódolva, hogy "féljenek" a melegektől, és utasítsák el őket, próbálják meg kirekeszteni.Így minél kisebb az esély arra, hogy ők is melegek legyenek.Hiszen a melegek nem tudnak utódokat létrehozni, ez pedig veszélyezteti a fajfentartást, így logikus, hogy az az előnyös ha a férfiak "irtóznak" tőlük.

Lehet h homofób vagyok, ez van; lehet h emiatt páran szar embernek látnak, ez van!akkor szerintük egy szar ember vagyok, de semmi képp sem attól leszek szar ember, mert egyesek azt gondolják.

És kivert a víz amikor barátnőmmel minden este "Fiúk a klubból"t kellet nézni, és attól is h egyesek milyen "aranyosnak" tartják őket.
  • Cat 02 #2468
    Szerintem a legtöbb fiatal nem igazán találkozott még igazi meleggel. Jó a pestiek tuti, de pl ahol én lakom még nem igazán láttam. De ugye az előítéletek megvannak.
  • ba32107
    javasolnék egy könnyedebb témát következőnek, bár különösebben szerintem senkit sem érdekel az eredménye, csak úgy eszembe jutott:D

Ejtőernyőzés?
    - semmi pénzért nem próbálnám ki, soha
    - megtenném, ha a körülmények megkövetelik (értsd: pl. fizetnének érte)
    - még nem próbáltam, de tervezem
    - egyszer próbáltam, elég is volt
    - többször is csináltam már, és marhára élvezem!
  • PíszLávJuniti
    ezt tudom én is, de nemhiszem, hogy a felnőttebb korosztály ebben a szavazó topikban képviseltetné magát.
  • Kandurex
    hát ez bizony téves, a fórumozók zöme nagyságrendekkel a 18-25 korosztályból tevődik össze, egyszerűen a fiatalabbak hangosabbak, feltűnőbbek ezért látszik úgy, hogy ők írnak többet, az értebb korosztály akkor ír, ha hozzá is szól a témához, a fiatal akkor is, ha nem érdekli, akkor is ha nem kell, stb. stb.
  • caseih9400
    Ismerek, és nagyon is zavarnak.

• PíszLávJuniti
    mindre az emberek 90%-a 14-18 között
  • Lullaby
    Hm, egyik opció sem az igazi, kellett volna egy hogy nem zavarnak (ha ismerek egyet, ha nem).
  • Kandurex
    mélységesen egyetértek veled :)
  • PyRex
    kíváncsi lennék az egyes opciókra szavazók átlagéletkorára :)