127612
-
Bracsek: Javascripttel nem lehet megoldani, cross-domaint nem engedi biztonsági okokból, pedig próbáltam lekérni a dokumentum méreteit. Amúgy meg valószínűleg Te csaltál annál a kérdésnél, észrevettem, és tettem ellene. Utána hirtelen nem is futott be több szavazat, szóval visszaállítottam a csalás előtti állapotra körülbelül.
(Tudom, hogy ez nem okozna neked gátat, mint ahogy sokan másoknak sem, de lásd be eléggé korlátozottak a lehetőségeim, captcha-t pedig nem fogok berakni.) -
bracsek #5029 30 szavazat tűnt el... Az álmaid nője kérdéstől. Az azért felettébb gyanús. -
Hát nem is tudom ez kábé olyan mintha olyat írnék! " nem tom fel tünt -e valakinek hogy nem szavazok :)" -
bracsek #5027 Amúgy nem tom tűnt-e fel valakinek, de ez az egész nem jó semmire, mert a szavazást lebonyolító egyének csalnak :) -
bracsek #5026 Vagy java szkripttel is meg lehet oldani nem olyan sok amit meg kell jeleníteni :) -
-
szerintem is lehetne kisebb iframe-be rakni -
engem nem zavar a sok ötlet, legalább van bőven választási lehetőség.
részemről maradhat, csak senki ne rimánkodjon hogyha nem került be, sajnos az élet igazságtalan :)
-
ba32107 #5022 amik = amíg -
ba32107 #5021 ezért akartam már korábban javasolni, hogy néhanapján le kéne zárni az új ötlet beküldését, amik "kiürül" a tár, mert így nagyon fel fog halmozódni. ez hülyeség lenne szerintetek? -
sokadik ok, a be nem került szavazásokra... hogy:
naponta jön körülbelül 3-4 új ötlet, úgy átlagosan, naponta csak egy kerül be, ami nagyon sikeres két napig is kinntvan, így kénytelen vagyok szelektálni! -
VRSDM-re szoktam bízni az ilyet, de most beraktam pár kérdést várólistára. Ezek népszerűek is voltak, és szerintem érdemesek is a kikerülésre.
Benny: Azért, mert ez valójában egy másik oldal, ez nem az SG-be épül bele, mert arra nincs lehetőségem. Szerver oldali nyelvek nélkül marad az iframe, aminek viszont fix méretet kell adni. Mivel az opciók száma mindig változik, vele együtt a méret is nővekedhet, ezért nagyobb részt kell "lekeríteni", hogy ne jöjjön be sose a scrollbar. Bár ebből lehet majd visszaveszünk, mert most csak úgy lazán benyomtam egy nagyobbat, mert az új design miatt kicsit nőtt a méret. -
ba32107 #5018 télleg! -
Nagyon faszányos a design!:) -
de amúgy mi az az üres rész a szavazó alatt?? -
ezek már nagyon rég óta fel lettek téve.
kiemelnél. hogy " Tervezett kérdések " , vagyis nem feltétlen kerül be valami ha badarság / nem elég jól kidolgozott. -
nadonszép.
-
-
Fbn Lx #5012 Amúgy még mindig nem értem, mért a 11 meg 12 szavazatos kérdések jönnek sorra :D
Vannak 30 körüliek/fölöttiek is már rég óta. -
Fbn Lx #5011 fasza lett az új design =) Ez így pont megfelel, hibát nem látok.
Ja, amúgy szinte csak a fórumot olvasom, de regényt is szoktam, ha épp van valami faszaságom :0 -
Most már elvileg mindennek jónak kell lennie, bracsek is írta, hogy most már okés. Valószínűleg az iframe miatt nem töltötte teljesen újra, gyorsítótárból dolgozott. Egyébként köszi az elimserő szavakat, Pyrex készítette a látványtervet, szóval ezúton is köszönjük neki. :P -
Fbn Lx #5009 #4945 -
szerintem a régebbi jobb volt -
ba32107 #5007 amikor utoljára néztem, még a régi volt, tehát hibás verziót nem láttam, tehát gondolom üres volt a cache.
minden frankó nincs elcsúszás és szép, grat
-
ba32107 #5006 szép az új design. apró megjegyzés, talán kicsit túl picik a betűk? -
Kész, a mostani állapotról jelentést kérek, hogy van-e valakinél bármi elcsúszás, vagy olyan, amit nem normálisnak gondol. Ha valakinél minden jó, akkor azt is ossza meg velünk. Elsősorban olyan emberekre lennék kíváncsi, akiknek nem gyorsítótárazta a böngésző a rossz verziót. Tehát akik most jönnek be ide ma pl. először. Ha írtok akkor erre térjetek ki, htx. -
Igen, az jogos, alakíani kellett gyors, mert nem fért ki az eredeti méret. Mindjárt javítom. -
Szetvan csuszva, elkuld gomb az utloso ket valasz elott -
Illetve mivel felül lett írva ugyan az a CSS, amit régen használtunk... lehet ad okot némi kavarra. Elvileg most jónak kell lennie, akinél nem, az ürítse a cache-t. Ha utána sem jó, akkor jöhet a hibajelentés. -
Folyamatban. Egyik barátomnál is olyan, mintha nem töltené be a CSS-t. A teszt oldalon minden rendben volt. Szerintem mindannyiotoknál a cache lesz, mert felkerült egy rossz változat, amiben rossz css-t hívtam be. -
bracsek #5000 WTF? Csak szólok, hogy a firefox és az explorer designe között ég és föld a különbség, firefoxban a háttér pl nem fehér. -
sztem nem jók ezek a hurka alakú oszlopok :c
vissza a régit! -
Cat 02 #4998 Na most mi lett a kérdéssel ? :D wtf xD -
Cat 02 #4997 Ez eléggé szét van esve. -
órumok, Szakmai weblapok, tesztek, néha könyvek, közlekedési táblák bevásárlólista filmfelirat :D -
Hát ez elég gáz kérdés. Fórumot olvasok a legtöbbet de blogokat egyáltalán nem. Ettől független az elsőre nyomtam. -
Ne bonyolítsátok már túl, benne van a kérdésben, hogy a "leggyakrabban". Jelöld azt, amelyiket a legszívesebben olvasod, vagy amelyikkel a letöbb időt töltöd el. -
bracsek #4993 Hát több módszer is vann pl a geller beszól a térnek hogy ghorbhulj vagy Norrisi fordulatrúgással átlépsz a térben. -
Persze. Lehetetlen. Sokáig azt is mondták hogy lapos a Föld. De inkább OFF, mert új kérdés van. -
Fórumok, közösségi oldalak, blogok - de ebből csak a fórumok az igaz, többit nem olvasom