127612
-
Cat 02 #7006 Sütikkel van valami [ősetud] -
Hymtozis #7005 Nekem IE-nél volt múltkor ien. (Véletlen azt használtam... :D)
De megnyomtan a "vissza" gombot, 2x, 3x visszatöltötte az oldalt, és bejött a kérdés válaszlehetőségekkel együt. -
am... nem tudok szavazni. ez mér van?:O ez már a 2. ilyen... -
Rundstedt17 #7003 nincs jogsim,nincs kedvem letenni -
Na és mindezt mivel? 1.3-as Swift?
-
LOL én egyikre sem tudok nyomni a szavazásba... nem azért mert inaktív hanem azért mert nincs olyan opció de mindeggy az egyébre nyomtam...
én Street Racer vagyok gyorsan hajtok, mindig az utolsó pillanatba fékezem és mindig padlózom a kocsit
-
nincs jogsim,de vasárnaponként kiszoktunk menni apámmal parkolókba gyakorolni -
Gyorsan hajtok ahol lehet.. Nem azért mert sietek, nem azért, hogy előbb érjek oda, hanem mert élvezem :] Előzni is szeretek, meg minden :D
Amúgy az új büntiszisztéma óta nem nagyon merészkedem országúton 110 fölé.. A többi kresz szabályt (ami nem a sebességre vonatkozik) szinte kivétel nélkül betartom (szándékosan nem szegem meg). -
inkább pálcika xD -
Fbn Lx #6997 nem tudok szavazni, és sárga csík sincs... -
ba32107 #6996 pontosan: a dinamikus vezetés nem egyenlő az állandó gyorshajtással.
nálam van amikor nem bírok 60-nál lassabban menni, de olyan is, hogy tökéletesen elégnek érzem a 40-et. általában gyorsan vezetek -
modell! :) -
Fbn Lx #6994 úúúú :o
barátnőm 167/53, és már rá is megjegyzi mindenki, hogy milyen vékonyka... -
akkor te vékonyka vagy -
meglepő, de nem (: 175 magas vagyok és 50 kg alatt.... -
Én normálisan felveszem a tempót! Nem vagyok ilyen gyorshajtós, középennézek ki faszacsávó, pláne ilyen büntetések mellet, persze ha van rá lehetőság akkor kikormolom a vasat, normális körülmények között! -
Normálisan, felveszem a forgalom tempóját ez ugye általában 10-20km/h túllépést jelent. Néha azért gyorsan hajtok, ha sietek. -
Egyéb: ha vezetek, akkor elég dinamikusan, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a sebességet túllépem, inkább az elindulásokra, sávváltásokra, vagy a hülye emberek okozta helyzetekből való kikeveredésre értendő :) -
Még nincs jogosítványom / autóm. - jogsit azt augusztusban szeretném elkezdeni, utána elmegyek melózni és elkezdek gyűjtögetek egy autóra. -
G_ArchAngel #6987 Eddig ketszer fizettem gyorshajtas miatt csekken, nem vagyok egy vadbarom, de atlag 20%-kal tobbet mutat a sebessegmero a megengedettnel... -
Ez a cikk azért sztm valahol egy kicsit sántít.
Kb akkora a logikája, mint annak, hogy hol esznek a világon a legtöbben szóját? Japánban. Hol van a világon a legtöbb gyomorrákos? Japánban.
Akkor: szója = gyomorrák
-
vicc vót természetesen :) -
úgy is nézel ki? :D -
A tejcsokis túrórudi gusztustalan, az étcsokis viszont finom:) -
gumicukor 4ever
-
erő izom, csupa izom, minden reggel kokszot iszom -
Én minden reggel és este mindig iszok egy pohár kakaót
-
Fbn Lx #6979 akkor a maradék 90% szerinted mi?
de lényegében teljhesen mindegy, mert ha víz + tejpor (ami alapjában véve szintén tejből készül) + adalékanyagok, akkor meg azért nem érdemes sokat fogyasztani.
De a cikk egyébként a tehéntej egészéről szól, bármilyen fomában.
kiemelve, hogy a pasztőrizálás megnöveli a nem lebontható fehérje tartalmát.
Orvos szerint az én vékonybélgyulladásom is azért alakul ki, mert sokat fogyasztottam valamiből, amit a szervezetem nem volt képes lebontani, és ezért felhalmozódott.
Megjegyzem, hogy sok tejet fogyasztottam a benne lévő fehérje miatt, abban a reményben, hogy az majd segíti az izomépítést... -
Fbn Lx #6978 azt nem mondta senki, de majd te eldöntöd magadnak, hogy mennyit fogsz...
nem jó, ha ezeket a cikkeket úgy fogadod, hogy szánalom, meg hazugság... én például tök logikusnak találom, és össze tudom egyeztetni azzal, amit eddig különböző népcsoportokról és a laktóz lebontásáról olvastam...
de már csak az is teljesen logikus, hogy minden állat teje a saját utódjának a táplálására optimális. -
igen kb 10%a... -
Fbn Lx #6976 *tehéntől -
Fbn Lx #6975 a zacskós tej is tehentél származik, a sok ferdítéssel ellentétbe. -
gumimaci!4444 -
most ez a tehén tejre értendő vagy a műanyag zacskósra? (mármint ez a cikk) -
gotchaaa #6972 Akkor mától kezdve senki ne igyon tejet?
Szánalom... -
Fbn Lx #6971 aztaku...
végigolvastam, és ledöbbentett. de f@sza, hogy ezt 18 évesen kell megtudnom :/ -
összest, kivéve étcsokit -
akinek már kihullott minden foga :D -
Mérgező italunk a tej -
Hát remélem elmúlik,de amíg nem,addig szerintem ne egyél túl sok tejes kaját.