127612
  • Cat 02 #7006
    Sütikkel van valami [ősetud]
  • Hymtozis
    Nekem IE-nél volt múltkor ien. (Véletlen azt használtam... :D)
    De megnyomtan a "vissza" gombot, 2x, 3x visszatöltötte az oldalt, és bejött a kérdés válaszlehetőségekkel együt.
  • NeverwinterKING
    am... nem tudok szavazni. ez mér van?:O ez már a 2. ilyen...
  • Rundstedt17
    nincs jogsim,nincs kedvem letenni
  • Darukezelő
    Na és mindezt mivel? 1.3-as Swift?
  • Pepsi Twist
    LOL én egyikre sem tudok nyomni a szavazásba... nem azért mert inaktív hanem azért mert nincs olyan opció de mindeggy az egyébre nyomtam...

én Street Racer vagyok gyorsan hajtok, mindig az utolsó pillanatba fékezem és mindig padlózom a kocsit
  • milk41
    nincs jogsim,de vasárnaponként kiszoktunk menni apámmal parkolókba gyakorolni
  • SötétBarom
    Gyorsan hajtok ahol lehet.. Nem azért mert sietek, nem azért, hogy előbb érjek oda, hanem mert élvezem :] Előzni is szeretek, meg minden :D

Amúgy az új büntiszisztéma óta nem nagyon merészkedem országúton 110 fölé.. A többi kresz szabályt (ami nem a sebességre vonatkozik) szinte kivétel nélkül betartom (szándékosan nem szegem meg).
  • Lullaby
    inkább pálcika xD
  • Fbn Lx
    nem tudok szavazni, és sárga csík sincs...
  • ba32107
    pontosan: a dinamikus vezetés nem egyenlő az állandó gyorshajtással.

nálam van amikor nem bírok 60-nál lassabban menni, de olyan is, hogy tökéletesen elégnek érzem a 40-et. általában gyorsan vezetek
  • PyRex
    modell! :)
  • Fbn Lx
    úúúú :o
    barátnőm 167/53, és már rá is megjegyzi mindenki, hogy milyen vékonyka...
  • Szabi84
    akkor te vékonyka vagy
  • Lullaby
    meglepő, de nem (: 175 magas vagyok és 50 kg alatt....
  • Szabi84
    Én normálisan felveszem a tempót! Nem vagyok ilyen gyorshajtós, középennézek ki faszacsávó, pláne ilyen büntetések mellet, persze ha van rá lehetőság akkor kikormolom a vasat, normális körülmények között!
  • [HUN]FaTaL
    Normálisan, felveszem a forgalom tempóját ez ugye általában 10-20km/h túllépést jelent. Néha azért gyorsan hajtok, ha sietek.
  • PyRex
    Egyéb: ha vezetek, akkor elég dinamikusan, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a sebességet túllépem, inkább az elindulásokra, sávváltásokra, vagy a hülye emberek okozta helyzetekből való kikeveredésre értendő :)
  • DJ Skyline
    Még nincs jogosítványom / autóm. - jogsit azt augusztusban szeretném elkezdeni, utána elmegyek melózni és elkezdek gyűjtögetek egy autóra.
  • G_ArchAngel #6987
    Eddig ketszer fizettem gyorshajtas miatt csekken, nem vagyok egy vadbarom, de atlag 20%-kal tobbet mutat a sebessegmero a megengedettnel...
  • Rettenthető
    Ez a cikk azért sztm valahol egy kicsit sántít.
    Kb akkora a logikája, mint annak, hogy hol esznek a világon a legtöbben szóját? Japánban. Hol van a világon a legtöbb gyomorrákos? Japánban.
    Akkor: szója = gyomorrák
  • PyRex
    vicc vót természetesen :)
  • PyRex
    úgy is nézel ki? :D
  • [HUN]FaTaL
    A tejcsokis túrórudi gusztustalan, az étcsokis viszont finom:)
  • broman191
    gumicukor 4ever
  • Pepsi Twist
    erő izom, csupa izom, minden reggel kokszot iszom
  • Norbi1990
    Én minden reggel és este mindig iszok egy pohár kakaót
  • Fbn Lx
    akkor a maradék 90% szerinted mi?

de lényegében teljhesen mindegy, mert ha víz + tejpor (ami alapjában véve szintén tejből készül) + adalékanyagok, akkor meg azért nem érdemes sokat fogyasztani.

De a cikk egyébként a tehéntej egészéről szól, bármilyen fomában.
    kiemelve, hogy a pasztőrizálás megnöveli a nem lebontható fehérje tartalmát.

Orvos szerint az én vékonybélgyulladásom is azért alakul ki, mert sokat fogyasztottam valamiből, amit a szervezetem nem volt képes lebontani, és ezért felhalmozódott.
    Megjegyzem, hogy sok tejet fogyasztottam a benne lévő fehérje miatt, abban a reményben, hogy az majd segíti az izomépítést...
  • Fbn Lx
    azt nem mondta senki, de majd te eldöntöd magadnak, hogy mennyit fogsz...

nem jó, ha ezeket a cikkeket úgy fogadod, hogy szánalom, meg hazugság... én például tök logikusnak találom, és össze tudom egyeztetni azzal, amit eddig különböző népcsoportokról és a laktóz lebontásáról olvastam...
    de már csak az is teljesen logikus, hogy minden állat teje a saját utódjának a táplálására optimális.
  • Pepsi Twist
    igen kb 10%a...
  • Fbn Lx
    *tehéntől
  • Fbn Lx
    a zacskós tej is tehentél származik, a sok ferdítéssel ellentétbe.
  • szucsy89
    gumimaci!4444
  • Pepsi Twist
    most ez a tehén tejre értendő vagy a műanyag zacskósra? (mármint ez a cikk)
  • gotchaaa
    Akkor mától kezdve senki ne igyon tejet?
    Szánalom...
  • Fbn Lx
    aztaku...
    végigolvastam, és ledöbbentett. de f@sza, hogy ezt 18 évesen kell megtudnom :/
  • sweech
    összest, kivéve étcsokit
  • DJ Skyline
    akinek már kihullott minden foga :D
  • desigo
    Mérgező italunk a tej
  • bardocz
    Hát remélem elmúlik,de amíg nem,addig szerintem ne egyél túl sok tejes kaját.